Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

he kilo lazımsa ben de verebilürüm biraz :86:

bursa da çok güzeldir..
uludağ

yok yokk yapma daha test falan..
ben dün yaptım,erkendi..
tek çızık gördüm biğenemedim o testi..

yok cnm bekliycem de beklemek istemiyorum :))))almadım test alırsam yaparım çünkü bana aldırtmayın kızlar test :)) az kaldı megim azzz inşallah çift çizgiyi görürsün

yok cnm bekliycem de beklemek istemiyorum :))))almadım test alırsam yaparım çünkü bana aldırtmayın kızlar test :)) az kaldı megim azzz inşallah çift çizgiyi görürsün

inşallah hepimiz görelim şu meşhur çift çizgiyi ya

test ala şebnem :90:

güzel cnm seviyorum bursayı
uludağda güzel ama 1 kere kaldım dağda :) emin ol çoğu bursalıda benim gibi :)))

istanbullu da mesela topkapı sarayına ya bir kere gitmiş görmüştür yada nasıl olsa giderim burdayım yaa diye düşünüp ileriki tarihe atmıştır ziyaretini..
o hesap

yaaaaa al işte düzeltemiyom mesajımı

test ALMA şebnem yazmak istedimdi

merhaba arkadaşlar......size güzel haberlerim var.7 yıldır bebek isteyen arkadaşım hamileymiş ..hem de kimin sayesinde bilin:) ibrahim saraçoğlu...onun özel kürü sayesindee bu ay hamile kalmış.. isterseniz size detaylıı şekilde nallattırırım :)çook mutluyum çokk..

şebooo kız bende bursadayımmm evlenince geldim bursaya eşim bursalıı
görüşelim kız :)))

görüşelim cnm ne güzel olur :))
yaaaaa al işte düzeltemiyom mesajımı

test ALMA şebnem yazmak istedimdi

anladım cnm benim

cnm hadi gözünüz aydın bizde anlat neymiş o kür

herkese merhaba nasılsın megim öle bir cee diyim dedim buralardayım

cnm hadi gözünüz aydın bizde anlat neymiş o kür[/QUOTE]

arkadaşım pco luydu :) ona özel kür hazırlayıp yollamış ibrahim saraçoğlu. telde kendisiyle görüşmüş..asisatnıyla felan değil yani...107 liraymış bi kürkullandığı ilk ay hamile kalmış kendisi de inanamıyoo.. herkese söyleyin dedi.. o yüzden yazıyorum...belki sizlere de vesile olur onun durumu...

selam canımm

dinliyorum bileee

cnm hadi gözünüz aydın bizde anlat neymiş o kür

arkadaşım pco luydu :) ona özel kür hazırlayıp yollamış ibrahim saraçoğlu. telde kendisiyle görüşmüş..asisatnıyla felan değil yani...107 liraymış bi kürkullandığı ilk ay hamile kalmış kendisi de inanamıyoo.. herkese söyleyin dedi.. o yüzden yazıyorum...belki sizlere de vesile olur onun durumu...[/QUOTE]

Allah sağlıklı,hayırlı evlat versin inşallahh...

teşekkürler canımm bilgilendirme için..

kızlarr meg şebo durun bakalım daha ilk aydan ne kürü allah aşkına doğal akışına bırakın ben bile sıcak bakmıyorum henüz 5 ay oldu ama benim için bile erken

ya bu kkya ne oluyor
ya benım sayfa hala sıkıntılı
derin halletti mi acaba
bu arada slm kızlar ben geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…