bende çok özlemişim canım sorma her gün aklım sizdeydi acaba ne yaptılar diye düşündüm durdum nette yoktu evde giremedim kayınpederim iyi çok şükür iyiye gidiyor hala hastanade ama inş kuzum yaaa yemin ederim ki çok sevindim yaaa nasıl mutlku oldum anlatamam ikinizin adınada yalnız sevdam 5 aylık demiş yanlış yazmış sanırım haftalık demiştir dimi canım:18:
hoşgeldin cnmcımmoku oku bıtmıyo geçmiş valla hadı cabuk gel
selamlarrr..nasılsınızzz?
aaa öyle micanım oflu düşük yaptı
kürtaja gerek kalmadı ama
onu yazmış bende üzüldüm çok ama o çok metin davrandı bu konuda çok tebrik ettim valla
sabırlı kız çook
Allah mükafatlandıracak en kısa zamanda o nu inşallah
kız o bizim işyerinden geliyo olmasın
vazgectim geri geldim
hosbulduk canim
evet yanlıs yazmıs kuzum 5 haftalık onun sağol cnmmm benım ınsallah bizde senden gelen hbrle çooook sevıncez kuzum benım
sevındım kayınpederının ıyı olmasına allah şifa versinbende bugun gelırsın dıye tahmın ettım iyikide geldin hoşgeldin kuzuumm
ütü kusucam şimdik haaaaaaaaageçen hafta sınavım vardıya hiç yapmadım amma birikmiş hala bitmedi makinada da yıkananlar var
kızlar benim bu ay ovulayonum bitti açıkcası bende pek ilgilenmiyim dedim ama gene merak ediyorum genelde hep 16.gün yumurtlarım bugün 18 halvete devam da etmem gerek ama eşime de kızgınım azıcık trip yapıyorum:44:
iyi yapmıssın bende öyle yapıyorum merak edip okuyayım dıyorum sonra dayanamayıp gelıyorum
merhaba cnm kacirma cnm bence de yap ovucanini
canim sütlac yapabilirsin
merhaba kızlarrrr
nasılsınız varmı yeni haber...
geçmişi okuyayım dedim ama olacak gibi değil tembellik edip geldim bende
hilalciiim cok da ovulasyon gününü takmamak lazım ya olacagı varsa oluyo biz cok kasıyoruz gibi geliyo bana... o yüzden boşverr tripcana devambazen hakediyolar yanii heheeh
evet olablir :44:
kzılar bu yeni hamiş arkadaşomızında rahim tersliği vardı di mi
yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
çünkü ferdanın söölediği pozisyonla hamiş kalmış
hulyam canım ateşin ne güzel yükselmiş...kızlar ilk defa adete 4 gün kala ateşim bu kadar yükseldi inşallah hiç düşmez
395c37 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ÇİZGİ YANLIŞ YERE ÇEKMİŞLER
duygu geçmiş olsun tatlm..gunaydın canlarım naslsnz ben ii olmaa çalşıorm gece dörtte uyandm bi ateşimi ölçtüm 38.4 saat yedide 37 ye düşürdüm baya uğraştırdı antbytk ateş düşrücü falan içtim hep c kategorisi bogazım çok fenaydı hap içmeseydim düşmezdi şimdi de aktardan kış çayı aldm demledm yok yok içinde papatya zencefil tarçın vs. vs. şimdi iim çok şükür dersm de iki saatckti ii dnlencem bugun uyucam birazn bi size bakayım dedm ateşime baksanıza ne guzel duruo halbuki hastalıktan bugunluk boyle ...
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
cnm hosgeldinn
sorun vardi sanirim sitede giremedim bir türlü
cnm bende okumadim gecmisi
vazgectim
merhaba kızlarrrr
nasılsınız varmı yeni haber...
geçmişi okuyayım dedim ama olacak gibi değil tembellik edip geldim bende
mrb cnmcım hoşgeldiiinben ıyıyım cok sukur sen nasılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?