Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet yanlıs yazmıs kuzum 5 haftalık onun sağol cnmmm benım ınsallah bizde senden gelen hbrle çooook sevıncez kuzum benım
sevındım kayınpederının ıyı olmasına allah şifa versin bende bugun gelırsın dıye tahmın ettım iyikide geldin hoşgeldin kuzuumm

ütü kusucam şimdik haaaaaaaaageçen hafta sınavım vardıya hiç yapmadım amma birikmiş hala bitmedi makinada da yıkananlar var
kızlar benim bu ay ovulayonum bitti açıkcası bende pek ilgilenmiyim dedim ama gene merak ediyorum genelde hep 16.gün yumurtlarım bugün 18 halvete devam da etmem gerek ama eşime de kızgınım azıcık trip yapıyorum:44:

selamlarrr..nasılsınızzz?

selam hoşgeldin

aaa öyle mi
bu kadar stresee tabi dayanamadı bebişşş
hayırlısı tabi ki aglayıp dövünmekle ne gelir ki elden bende bi tane göz yaşı bile dökmedim...

kız o bizim işyerinden geliyo olmasın

aaaa yolla bi kaseee

sağolasın canım benim iyi şimdilik bakalım en geç perşembe çıkar dedi doktor inş bende hayırlısıyla kucağınıza alıesınız bebişlerinizi (AMİNNNNNNNNNNNN) biliyodum ama içime doğmuştu kuzucum hamile olduğunuzu sewdamm zaten belliydi daha günü geçmeden kan sonucu yüksekti ayyy teyze mi oluyoırum ben şimdi yaaaa

hilalciiim cok da ovulasyon gününü takmamak lazım ya olacagı varsa oluyo biz cok kasıyoruz gibi geliyo bana... o yüzden boşverr tripcana devam bazen hakediyolar yanii heheeh

merhaba kızlarrrr
nasılsınız varmı yeni haber...
geçmişi okuyayım dedim ama olacak gibi değil tembellik edip geldim bende

merhaba kızlarrrr
nasılsınız varmı yeni haber...
geçmişi okuyayım dedim ama olacak gibi değil tembellik edip geldim bende

merhaba cnm kacirma cnm bence de yap ovucanini
canim sütlac yapabilirsin

evet olablir :44:

kzılar bu yeni hamiş arkadaşomızında rahim tersliği vardı di mi
yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
çünkü ferdanın söölediği pozisyonla hamiş kalmış

hilalciiim cok da ovulasyon gününü takmamak lazım ya olacagı varsa oluyo biz cok kasıyoruz gibi geliyo bana... o yüzden boşverr tripcana devam bazen hakediyolar yanii heheeh

evet haketti şimdi ona ödül gibi bide halvet olmaz yani tripcana devam bencede olucağı varsa olur artık kısmet

kızlar ilk defa adete 4 gün kala ateşim bu kadar yükseldi inşallah hiç düşmez
395c37 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ÇİZGİ YANLIŞ YERE ÇEKMİŞLER
hulyam canım ateşin ne güzel yükselmiş...
heyecanlandım bu çok güzel...
duygu geçmiş olsun tatlm..
ateşin fırlamış inşallah hastalıktan değildir canım..
böyle devam eder inşallah...
cnm hosgeldinn
sorun vardi sanirim sitede giremedim bir türlü
cnm bende okumadim gecmisi
vazgectim

hoşbuldum canım.
evet ya çok uzun..okumadan gelemzdim önceden..
ama artık vazgeçtim
bu arada ateşin düşmüş ama düşüş için erken canım..tekrar yükselecek takma o düşüşe kafanı

merhabalar kıslarrrrr iş yerinden giriyorum arada kopuk devam edebilirim:)) bi bakiim dedim.
evet olablir :44:

kzılar bu yeni hamiş arkadaşomızında rahim tersliği vardı di mi
yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
çünkü ferdanın söölediği pozisyonla hamiş kalmış

benim bi arkadaşımda ters rahimmiş ve hala hamiş kalamadı 7 senedir. pozisyonun önemi varmı ya? nsl bir pozisyon bilgilendirirsen sevinirim.

bu arada kızlar dün amh testinden bahsetti biri. ben hiç yaptırmadım. ne zaman yaptırmak gerekiyo bileniniz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…