canım sen gittin mi kana kaç çıktı değerin
ben hafta sonu pek giremedim geçmişidende tamamını okuyamadım
kizlar cok az kestirdim
esim aramasa daha uyuyacakdim
ama o azicik kestirme bile bana nasil yetti
telefon caliyor benim bende alarm caliyor saniyorum uyku arasi
off simdi ise mi gidilir ya falan derken sonradan jeton düsdü
merhaba cnm hoşgeldin..merhaba.... ben ve eşim 2 aydır korunmuyoruz. Bu ay adetim tam 6 gün gecikti. ben 3. günde doktora gittim. belki bu ay hayalim gerçekleşir diye..b-hcg bakıldı sonuç 0,1 çıktı.yani negatif:) ve sol overimde basit folikül kisti olduğu görüldü. farlutal verildi. ama ben almadım. ve bugün adet oldum. doktor adetimin 3. günü beni kontrole çağırdı. bakalım... 4 senedir bekledim.bebeğim olmasın diye. şimdi olsun istiyorum ama biraz uğraşacağım gibi sanki:)
nolur yardımmmmmm kızlar ben bu ay ovülasyon testi kullandım 17 aralıkta çift çizgiyi gördüm ve ilişki oldu perşembe ara verdik cumada ilişki oldu ayrıca cuma ovülasyon testi yaptım çizgi yoktu hangü gün yumurtlamış oluyorum
merhaba cnm hoşgeldin..
inşallah bebeğin çok bekletmeden gelir..
benimde 7 ayım..
7 aralıkta çift çiziyi gördükten 24-48 saatler içinde çatlamış oulyo canım.
.çarşamba çift çizgi görmüşsün cuma tek..
.büyük ihtimalle perşembe cuma çatlamış yumurtan..
ilişki zamanları gayet iyi yaniinşallah gelir bebişn.
ilda resimleri büyük ekle azcık yav gözüm görmüyor valla
ben bihalt ettim kızlar
1500lük puzzle başladım
önceden çok yapardım ama ara vermiştim, şimdiki resim de çok karışık renkler falan
nasıl bitiricem hiç bilmiyorum:18:
bir de alt komşu kpss özel dersi istedi
vermem dedim, özel ders vermiyorum uzundur çok sıkılmıştım hep reddediyordum dersleri
ama bugün de acaba versem mi dedim muallakta kaldım
getirisi güzel olacak, hem de eğlenceli geliyor bana kpss matematik
gerçi konuları unutmuş olabilirim, ama temel konulardı heralde ya yaparım
Ben yemeğe çok düşkünüm. İnsanların nefret ettiği tipim ben. Çok yiyip hiç kilo almayanlardanımEşimde öyle. Biz aklımıza her geleni yapıp yiyoruz. Hafta sonu bolcana spoiler böreğe falan doyduk. Eskisi kadar benimde halim olmuyor ama yinede sabah erken kalkıp evin işini bitirip işe öyle gidiyorum. Akşama sadece yemek kalınca yetiştiriyorum. Özenerekde yapıyorum. Bakalım bebişimiz olunca nasıl yetiştircem ben şimdiden onu düşünyorum.
nolur yardımmmmmm kızlar ben bu ay ovülasyon testi kullandım 17 aralıkta çift çizgiyi gördüm ve ilişki oldu perşembe ara verdik cumada ilişki oldu ayrıca cuma ovülasyon testi yaptım çizgi yoktu hangü gün yumurtlamış oluyorum
bende puzzle yapmayı çok seviyorum ama eşim öyle şeylerle uğraşmayı hiç sevmez evde olsam kesin yapardım gündüzleri ama eşimi akşam ve haftasonu yalnız bırakıp odaklanamam ki. Bence düşün ders vermeyi zaten ev ortamında vereceksin dersi dersaneye gitmeyeceksin ayakta kalmayacaksın hem de gelir olur sürekli bir işte değil ki kpss ye kadar zaten dediğin gibi temel matematik ancak hem okul hem özel ders yorar mı onu bir düşün. Günde 2 saat ders versen ya da sadece haftasonları iyi bence.
bende kilo almayanlardanım ama eşim alıyor maalesef ve bu durumdan hoşnut değil yaptığım zamanda çok yiyor sonra çok yedim yien diyor pek yapmıyorum o yüzden. Sabahta erken kalkamıyorum valla ya nerde erken kalkcam da iş yapcam ancak hazırlanıp çıkıyorum evden yaa..
17 aralıkta gördüysen 18 ya da 19 unda çatlamıştır canım. 24-36 saat içinde çatlıyor çünkü. Tutmuştur inşallah canım günlere takılma Allah ol deyince oluyor merak etme zamanı gelsiyse tutar beklemekten başka yapacak birşeyin yok 2 hafta süresince.. Stresten de uzak dur tuttu mu tutmadı mı diye düşünme artık bu arada 17 arallıkta nasıl gördün yahu daha 12 aralıktayız..
çalışan insan için alarm kadr gıcık bısey yoktur izin gunlerınde bile uyanırsın bi bakarsın saat geçmiş eyvah geç kaldım derken ohh bee bugun ızınlıyım dıyp yatarsın
senınkide o misal olmus kuzum
ama perşembe ilişki olmadı yaaa şimdi moralim bozulduuu cumada gece oldu 2 gibi falan kaçırdımmı yoksaaa :26::26:
kizlar cok az kestirdim
esim aramasa daha uyuyacakdim
ama o azicik kestirme bile bana nasil yetti
telefon caliyor benim bende alarm caliyor saniyorum uyku arasi
off simdi ise mi gidilir ya falan derken sonradan jeton düsdü
yok gitmedim cnmcım bu haftasonuna dogru yada oteki haftabaşı gidicem acele etmek ıstemıyorum pek
sonra stres oluyo kan değeri düşük yok dış gebelık vs diye oyuzden beklemedeyım cnm
hayır tatlım..
ovulasyon gününü ortaya alıp öncesi ve sonraki gün ilişki yani gün aşırı ilişki en iyisi yani önerileni canım..
hem yumurta 24 saat canlı kalıyor..spermler ise 72 sate kadar...
ilişki günlerin gayet iyi yani üzülmene gerek yok..
hem olacaksa tek ilişkiyle dahi oluyo...
inşallah bebeğin yola çıkmıştır
aynen cnm ya
nasil rahatladim ama ohh diye birde tam rüya görüyordum simdi hatirlamiyorum ama ne gördügümü
ben lise 2 ye gidiyordum gecenin 12 si kalkdim birgün ama tabi gece 12 degilde sabah 8 saniyorum
annemi dürtüyorum anne kalk okula gec kaldim sende ise gec kaldin diye
annemde kizim saat daha 12 ne okulu ne isi deyince nasil saskinlik icinde kalmisdim ayni ona döndü simdi
iyi yapmışsın canım ay sorma alarmları haftaiçi hiç sevmiyorumm.. Bu sabah kocamın telinin alarmı çaldı bende gece uyuyamadım da sabah mı oldu dedim evet dedi yaa olamaz ama ben uyumak istiyorum ne çabuk oldu dedim mecbur kalktım tabii.. ama haftasonu kalkıp telefonda saati 7 görüpte kalkmamak tekrar uyumak ne güzel birşey ya gerçi önce bir düşünüyorum bugün haftaiçi mi diyee sonra hatırlayıp uyuyorumm.. Bir keresinde haftasonu kalkıp kıyafet seçtiğimi bilirim eşimde kalksana hep benden önce kalkardın diyorum adam da yatsana kızım bugün cumartesi deyincee aa öle mii dedim eşimde bir sabah kendin kalktın onda da haftasonu dedi yaa
bence de canım en iyisini yaparsın çok erken gidince stres oluyor düşük mü sorun mu var yükselmiyor mu tabii çok geciktirmemek lazım ama kese görünecek zamana geldiğinde gitmek daha mantıklı şöyle bir hafta geçince kanda ilk öğrendikten sonra..
aynen cnm ya
nasil rahatladim ama ohh diye birde tam rüya görüyordum simdi hatirlamiyorum ama ne gördügümü
ben lise 2 ye gidiyordum gecenin 12 si kalkdim birgün ama tabi gece 12 degilde sabah 8 saniyorum
annemi dürtüyorum anne kalk okula gec kaldim sende ise gec kaldin diye
annemde kizim saat daha 12 ne okulu ne isi deyince nasil saskinlik icinde kalmisdim ayni ona döndü simdi
yardımm et ne olur ne yapayım ben şimdi klomenle birlikte kullanıyımmı ne yapıyım yaaa
benimde böyle bi anım var..liseye gidiyorum ve abimle aynı odada kalıyoruz
ben uyumuşum abim her zamanki gibi kitap okuyo geç saatlere kadar...abim biraz sinirlidir benim..
rüyamda abim bana çay koy kalk demiş bende koymamışım bir iki kez..
sonra bana bi bağırıyo rüyamda kalk dedm sana diye..
nasıl fırlamışım yataktan tamam abi hemen koyuyorum diye:.
ne diyosun dedi abim şey çay sen hemendemişim
yat kızım delimisin dedi
hahahhao da güzelmiş kuzum
hahahha
korkudan hazir ola gecmissin cnm
benimde ablam cok fenaydi ya
annem calistigi icin isleri biz paylasirdik paylasmak denirse buna
anneme öyle derdi ablam ben yapardim butun isi
sonra da anneme demiycen diye beni tehtit ederdi
7 aralık canım adetimin 17 . günü oluyo oyüzden yazdım 7 aralıktta gece oldu yine 2 gibi falan yaaa çok üzüldüm yaaa resmen kaçırdık gibi geliyo perşembe olması gerekirdioffffffffffffffffffffffffffffffffff
dejavum bende erken dediğsem haftada 2 gün falan. Eşimle beraber kalkıyorum. 6.30 da hemen ortalığı toparlıyorum. Hazırlanıp çıkıyorum. O zaman kolay oluyor. Bu akşam kayınvalideme gitcez yemek yapmam sanırım yineEvimde temiz kalır ohh missss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?