Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oflu canım söylediklerin çok anlamlı bu nazar olayına bende çok inanıyorum bi dışarı çıkayım ne bilim böyle birileriyle konuşayım kesin bişey gelir başıma annanem hep dua okur ssende çok nazar var der her seferinde.bende o yüzden ilk 3 ay kimseye söylemeyi düşünmüyorum nasıl dururum o ayrı mesele ,sizler ayrı tabiiiiiiiii
allah hepimize hayırlı evlatlar verir inşallah

cnm hosgeldin iyidir saol.
insallah iyi haberlerle dönersin cnmm hakkinda hayirlisi olsun

canim valla be diyim bilemedim
yanlis yonlendirnek istemem cunku bilmiyorum
ama sen olsan napardin diyosan ben kullanirdim
neticede hayit hormonu duzenliyor ve klomene destekk olur

canım çok sağol Giderken birde eczaneye sorıyım bakalım ne dicek iki arada bir derede kalmış durumdayım :18:

Kuzummm deme oyle sen ucuncude mutlu olucaksin aksam dr gittiginde sor kan pihtilasma tahlilini yaptir canim ihmal etme kanaman ne durumda azaldiysa temizlenmistir

hosgeldin cnmm
insallah hersey yolunda gider cnmm
hayirli haberlerle dön insallah

saol canimm

ay senı görunce nasıl heyecan yaptımmm
gıtmedınmı halaa
hayırlı haberlerle dön emıııı

canim ben 7 saat geriden geliyorum ya burda saat 10 a bes var su anda randevum 11 bucukta falan.. ondan 45 dk ya falan cikarsam yarim saate klinikte olurum insaallah..saol canim benim

sorma sorma su gun bi gecsin diye bekliyorum daha dogrusu du doktordan bi ciksam diye.. daha dogrusu bir an evvel gitsem diye

işte canım belli olmuyor kişiden kişiye değişiyor yani duyulmazsa panik yapmayın. 7. haftayı bulduğu da oluyor canım..

hayirlisi olsun ya dejavum saolasinn

canim Rabbim sana insaallah bir daha boyle uzuntuler yasatmasin.. herkes mutlu olsun ya.. olacak seninkide .. bu sefer olmadi ama olacak insaallah..

bende çok nazar alan biriyim ve inanırım hamilelğimin ardından hemen nazar değdi suratımda anidenn yaralar çıktı...
akşama kontrolüm var....
bebeğin düşüp düşmemesine bakılacak...
ama 2. olduğu için en azından kan pıhtılaşmasını sorucam doktora.. ama büyük ihtimal 3. den sonra bakarlar doktorlar 2 yi normal kabul ediyolar.. birincisi 3 haftalık bile değildi kimyasaldı adetimden bikaç gün sonra adet oldum...
bu baya büyüktü..
ama dün geceden beri şu ateş konusunu kafamı karıştırdı
ateşim 3 gün 38.5 39 civarıydı
okudum da yüksek ateş düşüğe sebep olabiliyomuş...
kendimi yiyorum şimdi acaba bu yüzden mi düştü doktora da gitmedim o zaman kafam allak bullak

bizde iki ay soylemedik kimseye sadece sizler biliyodunuz dillendirmeyelim demistik

cnm hosgeldin iyidir saol.
insallah iyi haberlerle dönersin cnmm hakkinda hayirlisi olsun
hoşbulduk canım...
İnşallah canım sağol...

Kuzummm deme oyle sen ucuncude mutlu olucaksin aksam dr gittiginde sor kan pihtilasma tahlilini yaptir canim ihmal etme kanaman ne durumda azaldiysa temizlenmistir
sorucam kuşum onu son yazdığım mesajı da oku bi şüphe düştü bana..

canim Rabbim sana insaallah bir daha boyle uzuntuler yasatmasin.. herkes mutlu olsun ya.. olacak seninkide .. bu sefer olmadi ama olacak insaallah..

kimseye böyle şeyler yaşatmasın RABBİm gerçekten zorr...
Olur İnşalllahhh

Kuzum biliyosun benim bebeklerimde dustu tek gebelikte iki dusuk bu yuzden uniye sevk etmisti ama hamis kaldim gitmedim ucuncuyu bekleme mutlaka yaptir pihtilasma tahlilini

sagol canım yaa içim rahatladı

benim görümcemede doktor ilk 3 ay kimseye söylemeyin demişti bunlar daha bütün doktor kontrollerini testlerini canlı yayın yaptılar resmen herkes biliyodu bide ev taşıdı neyse hiç bi sorun yoktu 6 haftada düşük oldu ama sonrasında birisi demişki ben seni çok kıskanmıştım

Bebegimmm basindan beri problem vardi biliyosun benimde ayniydi dedim daha oncede bizim bebeklerimiz begenmediler bu dunyayi bizi cennette beklicekler eger kurtaj olmazsa korunma lutfen ben dusugun arkasindan bi regl oldum hemen hamile kaldim gayette saglikli sukurler olsun seninkide oyle olacak

Selam kızlar ben geldim

oflu canım çk üzüldüm adına
inşallah bundan sonra sağlıklı bi şekilde gebelik geçirirsin
ve de arkadaşların dediği gibi kan pıhtılaşmasına baktır
Nazar olayına gelince evet bende çok nazar çeken biriyim
ve gebeliğimden bu yana koca koca içinde irin olmayan
yara tarzında şeyler çıktı doktor stresdendir neticede
vücudun ikinci bir canlıya alışmaya başlıyo falan dedi ama
her nekadar doğruluk payı olsa da ben nazar olduğuna inanıyorum..
Ayrıca gebeliğimden bu yana içim içim yiyiyo...Korkudan..
kimseye söyleyemedim sizinle paylaşıyorum ilk burda..
hani hatırlarsınız van depreminde eltimi kaynımı ve bebeklerini kaybetmiştik
işte eltimin annesi beddua etmiş kvalidemlere..haberleri yok..zaten aralarıda bozuk..
demiş ki benim torunumdan başka torun tattırmasın onlara diye (((
çok üzüldüm kahroldumm o yüzden elim hep yüreğimde
inşaallah bebişime bişi olmaz

canım benimde ters merak etme olsaydı söylerdi doktorun ultrasonda hemen farkediliyor zaten rahmin şeklini gösterdiği için.Ben 3 doktora gittim burada hep memnun olmadığımdan 2 tanesi üzerinde bile durmadı demedi bile ilk doktorda ilk muayenem olduğunu söylemiştim haberim olsun diye dedi sadece bil diye söylüyorum ama hiç sorun değil merak etme dedi öbürkülere hep ben dedim haa evet var öyle birşey ama sorun değil ki o yüzden demedim dediler. Çevirme çok seneler önce ameliyatla yapılıyormuş ama artık gerek görülmüyormuş. Sende yokyur merak etme olsa söylerdi kesin..

slm kızlarr uyudum dinlendim geldim daha iim ama işte şu meret ateş gece çıkıo ..
oflucum haklsn aslnda ben de inanılmaz nazar alan biriyimdir sadece biz yokuz dedgn gibi bu topikte ama şu da var burda herşeyimizi paylaşıorz üzntümüzü sıkntımızı paylşatgımız kadar sevncmizi de paylşmak istıorz ozel msjlar da ne yazık ki kısıtlı ordan butun yakın arkdaslarımıza ulaşmak zor ki burda hepimiz yakınız ...ara ara kendmze nazar duası okuyalım kızlar ya da okutalm bnm annemin nefesi kuvvetlidir okuyunca nazar duası hemen rhatlar boyler içim hakikaten ara ara okutalım kendimizi...

ayırca oflucum çok inanıorm tez zamanda gelck bebişin sıkı sıkı tutuncak annesine dualarım sennle herşey bundan sonra ii olcak inşş cnmmm

sende pıhtılaşma mı çıktı peki ???
evet kan pıhtılaşmaya baktırıcam...
bende korunmayı düşünmüyorum...
kanamam baya oldu zaten büyük ihtimal düşmüştür ama her ihtimale kontrole gidicem...
hayırlısı olur İnşallah...

merhaba cnm hosgeldin...
allah mekanlarini cennet eglesin ins.
ama eltinin annesi keske öyle demeseydi
sonucta senin ne günahin var karnindaki yavrunun günahi ne
ama cnm korkma rabbime dua et insallah birseycikler olmaz
rabbim gariplerini gözetendir sonucta sen günahsizsin...
yaralar icinde cok gecmis olsun cnm ins biran önce iyilesir.

ya bu insanlar nasil bir kafadalar cok merak ediyorum dogrusu.. teyzenin acisi tabiki cok buyuktur ama bir laf ederken kimlere kimlere gidiyor ucu ,,, Allahim ya .. canim sen hic kafana takma.. bisey diyimmi her agzina geldiginde beddua edenin bedduasi kabul olsaydi ohoooo.. Once Rabbim koruyacak bebegini.. bol bol kurani kerim oku sende.. kurandan iyi hic bir koruyucu yok.. onlari dusunup de canini skma

cnm Allah'a emanet bebişin hiçç korkma ...sen kalbini ferah tut bol bol dua et ayrıca o hanımın acısı tmm çok buyuk ama boyle bi beddua ...beddua hiç ii bşey degldr çok negatif bişeydir annem ben olur kızarım bşeye bedduamsı bişeyler soyledgmde hemen beni uyarır ...ayrıca küçücük bir yavru için beddua etmek ??? bilmiyorum yaa cnm Allah herşeyi göruo bilıo senn de eşinn de niyetini bilıo o yuzden için rahat olsun sen ii kalpli bi insansın herşey gölünce olcak inşşşş....

aslm cnm hosgeldin
cok gecmis olsun cnm allah acil sifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…