bende sadece abiler fena zannederdim..
iyi yapmışsın canım ay sorma alarmları haftaiçi hiç sevmiyorumm.. Bu sabah kocamın telinin alarmı çaldı bende gece uyuyamadım da sabah mı oldu dedim evet dedi yaa olamaz ama ben uyumak istiyorum ne çabuk oldu dedim mecbur kalktım tabii.. ama haftasonu kalkıp telefonda saati 7 görüpte kalkmamak tekrar uyumak ne güzel birşey ya gerçi önce bir düşünüyorum bugün haftaiçi mi diyee sonra hatırlayıp uyuyorumm.. Bir keresinde haftasonu kalkıp kıyafet seçtiğimi bilirim eşimde kalksana hep benden önce kalkardın diyorum adam da yatsana kızım bugün cumartesi deyincee aa öle mii dedim eşimde bir sabah kendin kalktın onda da haftasonu dedi yaa
bence de canım en iyisini yaparsın çok erken gidince stres oluyor düşük mü sorun mu var yükselmiyor mu tabii çok geciktirmemek lazım ama kese görünecek zamana geldiğinde gitmek daha mantıklı şöyle bir hafta geçince kanda ilk öğrendikten sonra..
evet cnm aynen öyle bide ilkinde testı yapar yapmaz damlamıstım dr a sonra aynı ofluda oldugu gıbı olmustu oyuzden bukez beklıycem
şuanda sat a göre 5+1 gözüküyo onumuzdeki p.tesi 6+1 olur sanırım ozaman gitsem kese felen gozukurmuki
evet cnm aynen öyle bide ilkinde testı yapar yapmaz damlamıstım dr a sonra aynı ofluda oldugu gıbı olmustu oyuzden bukez beklıycem
şuanda sat a göre 5+1 gözüküyo onumuzdeki p.tesi 6+1 olur sanırım ozaman gitsem kese felen gozukurmuki
gözükür canım ama kalp atışı duyulmaz daha sanırım. Onun için ayrıca gitmen gerekir bir hafta kadar sonra ama duyulabilir de belli olmaz. 7. haftayı buluyor çünkü duyulması.
canim benim hayirli olsun
o zaman gidersen tabbiki kese gozukur..
dhc 5 haftalikti gittiginde gorunmustu kese..
bende bir saate falan cikicam evden benimkine de bakacaklar.. bende 6+2 yim bugun..
dua edinn
ben ortancayim cnm erkek kardesim var benden 3 yas kücük ama o da abi gibiydi
bizle disari cikmazdi bakan birisi olsa hemen üstüne yürürdü
makyaj yapsak kizardi
ama simdi hatirlayinca hic kizmiyorum tatli anilardi ya
ablamda hep hellalik ister guzum ben sana az cektirmedim diye garibim
kizlar bisey sorucam
lisans mezunlarinin girdigi kpss temmuzda
bi de lise mezunlarinin fln girdigi var ya o nezaman
ders isteyen lise mezunu sanirsam onlarin farkli tarihte
temmuza kadar veremem
2-3 ay varsa veririm sanirim ya
bilen yazsin kizlar
bende bir saate falan cikicam evden benimkine de bakacaklar.. bende 6+2 yim bugun..
dua edinn
gözükür canım ama kalp atışı duyulmaz daha sanırım. Onun için ayrıca gitmen gerekir bir hafta kadar sonra ama duyulabilir de belli olmaz. 7. haftayı buluyor çünkü duyulması.
dua edinn
benim kardeşim 5 yaş küçük ama o da abi gibiydi gerçi ben onu takmazdım o ayrı. Bir gün elbise mi giydim böyle sarıyordu dizimin de üzerinde tatil yaptığımız yerden almıştım dışarı çıkıcam bana giyemezsin onu çıkar eve giremezsin çıkarsan böyle mi gidicen dışarıya fala dedi annem de sen karışamazsın ben varım burda ve izin veriyorum dedi yani o zamanda 22 yaşında falanım küçük değilim yanii. evlenmeden bir sene önce sanırım. Ses çıkmadı geldim eve ses yok.
dua edinn
ben hep kizardim kardesime bak cok görme esin böyle olursa neyapacan diye
ben kapali alcam cirkin alacam derdi halende öyle diyor
catlak isde
wayy güzel gacisin o zaman
öyle puffy bendeki yerleri de çok ayrı..
çok beğenirim funda ararı hem duruşunu hem sesini hem şarkılarını..
sıla da öyle..
elibeses tatlım bana bi imzalı resmini yollarmısın
sesin de güzel mi??
ay canım benimde en son kahve akıntı geliyokızlar herkesin adet öncesi kahverengi akıntı gibi geldiği sööleniyor burada
sonra da adet oluyolar
bende de tam tersii
adet öncesi hiç akıntım olmaz hemen gelir kırmızlar
ama sonrasında kahvrengiler geliyo herşeyim ters benim rahmim bile
ferda topik patladı bu ayyyy valla
Allah ım ne güzel bitkiler yaratmışş yaaaa
ildacım pazara gittin gerci ama olsun yazayım ben sanakızlar ben bugün ovucana başlamak istiyorum
şimdi tutsam saat 7 yapmam lazım di mi
ama ben bişi içmeden nasıl durucam okadar saat yaa :18: :18:
:118:bende ayakta giderimkoltuklar dolarsa ayakta da giderim..yeterki gelsin bebiş..
canım ben kaç aydır gidiyorum doktora tık yok her ay kullanıyorum klomen bu ayda 2 kutu verdi dozu arttırdı güne 3 tane kullanıcam ama hayıt hapınıda aldım ne yapıcam ben şimdi yaaa
kızlar nasılsınızz...
beni sorarsanız ben aynıyım değişen bişey yok...
akşama kontrolüm var bakalım ne dicek doktor..
umarım hepsi düşmüştür...
bu aralar herkes bebeklerini ya kaybediyor ya düşürüyor...
size bişey dicem ama yanlış anlamayın..
2. defa aynısı oldu.... 2 düşükk sonu hüsrannn...
demem o ki burda her şeyinizi paylaşmayın.
tamam arkadaşlarımız burda ama binlerce insan girip çıkıyo sadece bu forumdaki üyelere ait değil topikler...
özellikle çok nazar eden ve nazar alan biriyseniz mümkünse hiç bişeyinizi paylaşmayın....
bebeğim iyi deyin geçin..
benim kardeşi ergenlik çağına yeni girdiği zamanlardı tam erkeklik tasladığı zamanlar. Annem ve babamda ayrı ya.Getirmiş içeriden uzun etek ve tülbenet annem al kapanacaksın artık diyor.. Giy giy diyordu yaa. Oğlum deli misin nesin niye kapanayım çalışıyorum ben orada kapalı olmaz sağlık merkezi hem de ben kafamda tülbent tutamam diyor ki kendisi toka bile takmaz. Ay nasıl diretmişti yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?