Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kizlar bisey sorucam
lisans mezunlarinin girdigi kpss temmuzda
bi de lise mezunlarinin fln girdigi var ya o nezaman
ders isteyen lise mezunu sanirsam onlarin farkli tarihte
temmuza kadar veremem
2-3 ay varsa veririm sanirim ya
bilen yazsin kizlar

bende sadece abiler fena zannederdim..

ben ortancayim cnm erkek kardesim var benden 3 yas kücük ama o da abi gibiydi
bizle disari cikmazdi bakan birisi olsa hemen üstüne yürürdü
makyaj yapsak kizardi
ama simdi hatirlayinca hic kizmiyorum tatli anilardi ya
ablamda hep hellalik ister guzum ben sana az cektirmedim diye garibim

evet cnm aynen öyle bide ilkinde testı yapar yapmaz damlamıstım dr a sonra aynı ofluda oldugu gıbı olmustu oyuzden bukez beklıycem
şuanda sat a göre 5+1 gözüküyo onumuzdeki p.tesi 6+1 olur sanırım ozaman gitsem kese felen gozukurmuki

gözükür canım ama kalp atışı duyulmaz daha sanırım. Onun için ayrıca gitmen gerekir bir hafta kadar sonra ama duyulabilir de belli olmaz. 7. haftayı buluyor çünkü duyulması.

canim benim hayirli olsun
o zaman gidersen tabbiki kese gozukur..
dhc 5 haftalikti gittiginde gorunmustu kese..
bende bir saate falan cikicam evden benimkine de bakacaklar.. bende 6+2 yim bugun..
dua edinn

gözükür canım ama kalp atışı duyulmaz daha sanırım. Onun için ayrıca gitmen gerekir bir hafta kadar sonra ama duyulabilir de belli olmaz. 7. haftayı buluyor çünkü duyulması.

dejavucum bana doktorum duyabiliriz demisti kalp atislarini insaallah duyariz ya.. naz etmesinlen bebeler yeter da

bende bir saate falan cikicam evden benimkine de bakacaklar.. bende 6+2 yim bugun..
dua edinn

hosgeldin cnmm
insallah hersey yolunda gider cnmm
hayirli haberlerle dön insallah

benim kardeşim 5 yaş küçük ama o da abi gibiydi gerçi ben onu takmazdım o ayrı. Bir gün elbise mi giydim böyle sarıyordu dizimin de üzerinde tatil yaptığımız yerden almıştım dışarı çıkıcam bana giyemezsin onu çıkar eve giremezsin çıkarsan böyle mi gidicen dışarıya fala dedi annem de sen karışamazsın ben varım burda ve izin veriyorum dedi yani o zamanda 22 yaşında falanım küçük değilim yanii. evlenmeden bir sene önce sanırım. Ses çıkmadı geldim eve ses yok.

kizlar bisey sorucam
lisans mezunlarinin girdigi kpss temmuzda
bi de lise mezunlarinin fln girdigi var ya o nezaman
ders isteyen lise mezunu sanirsam onlarin farkli tarihte
temmuza kadar veremem
2-3 ay varsa veririm sanirim ya
bilen yazsin kizlar

canım ortaöğretim kpss sınavı lisanstan sonra oluyo..
başvuruları temmuz ayına kadar sürüyo..
sınav eylül de yapılıyo ..

Son düzenleme:
dua edinn

ay senı görunce nasıl heyecan yaptımmm
gıtmedınmı halaa
hayırlı haberlerle dön emıııı

dua edinn

tmm ozaman ben onumuzdeki p.tesi bi gideyim dr a hadı hayırlısı ınsallah bukez bı sıkıntı yoktur bebişimi görürürüm kesesınıde
ederim dua ztarcım hayırlısıyla görürsün inşallah bugun ne heyecanlı ya :18::18:

ben hep kizardim kardesime bak cok görme esin böyle olursa neyapacan diye
ben kapali alcam cirkin alacam derdi halende öyle diyor
catlak isde

dua edinn

işte canım belli olmuyor kişiden kişiye değişiyor yani duyulmazsa panik yapmayın. 7. haftayı bulduğu da oluyor canım..

kızlar nasılsınızz...
beni sorarsanız ben aynıyım değişen bişey yok...
akşama kontrolüm var bakalım ne dicek doktor..
umarım hepsi düşmüştür...
bu aralar herkes bebeklerini ya kaybediyor ya düşürüyor...
size bişey dicem ama yanlış anlamayın..
2. defa aynısı oldu.... 2 düşükk sonu hüsrannn...
demem o ki burda her şeyinizi paylaşmayın.
tamam arkadaşlarımız burda ama binlerce insan girip çıkıyo sadece bu forumdaki üyelere ait değil topikler...
özellikle çok nazar eden ve nazar alan biriyseniz mümkünse hiç bişeyinizi paylaşmayın....
bebeğim iyi deyin geçin..

canım senın yazdıgını okuyamadım bulamadım ama arkadasların konusmalarından öğrendıgıme göre bebegını kaybetmıssın
allahım sana sabır versın
inşallah allahım hemen yenı bır bebekle bu gunlerı unutturur sana canım

ben hep kizardim kardesime bak cok görme esin böyle olursa neyapacan diye
ben kapali alcam cirkin alacam derdi halende öyle diyor
catlak isde

benim kardeşi ergenlik çağına yeni girdiği zamanlardı tam erkeklik tasladığı zamanlar. Annem ve babamda ayrı ya.Getirmiş içeriden uzun etek ve tülbenet annem al kapanacaksın artık diyor.. Giy giy diyordu yaa. Oğlum deli misin nesin niye kapanayım çalışıyorum ben orada kapalı olmaz sağlık merkezi hem de ben kafamda tülbent tutamam diyor ki kendisi toka bile takmaz. Ay nasıl diretmişti yaa..

wayy güzel gacisin o zaman

kızlar ancak gördüm ya amma muhabbet ediyo bu kızlar valla yetişemiyorummm
funda arar kadar iri olaydım sesi aramıyorum surattan benziyorum sadece
gel beraber foto çekilelim ayıpsın

ay canım benimde en son kahve akıntı geliyo
rahim tersliğini nasıl anlıyo doktorlar?? bana öyle bişi demediler ama ... ultrasonda görünüyo mukiii:26:
rahmi ters olanları ceviriyolarmışşş ama nasıl yapıyolar bilmiyorummmm

ferda topik patladı bu ayyyy valla

Allah ım ne güzel bitkiler yaratmışş yaaaa

evet canım ben doktoru bıraktım en iyisi bitkisel tedavii
hem artık türkiyede alternatif tıp olarak resmi olarak bitkisel ilaçlarla tedaviye yönlendirebilecekmiş doktorlar öyle duydummm

kızlar ben bugün ovucana başlamak istiyorum
şimdi tutsam saat 7 yapmam lazım di mi
ama ben bişi içmeden nasıl durucam okadar saat yaa :18: :18:
ildacım pazara gittin gerci ama olsun yazayım ben sana
bende tutamıyorum da içmeden duramıyorum da hiç tam çift cizgi görmedim bi kere gördüm onda da hamişmişim o da gitti nolcaz biz böyleee

koltuklar dolarsa ayakta da giderim.. yeterki gelsin bebiş..
:118:bende ayakta giderim

canım ben kaç aydır gidiyorum doktora tık yok her ay kullanıyorum klomen bu ayda 2 kutu verdi dozu arttırdı güne 3 tane kullanıcam ama hayıt hapınıda aldım ne yapıcam ben şimdi yaaa

eminecim bak dozu da artırmış sen bence ilacını kullan hayıt ilacı 3-4 ay sonra genelde sonuc vermiş ama sen bilirsin yine de..

canım benim inşallah tekrar hamile kalacaksın ve alacaksın kucağına ama bu senin 2. olmuş artık bazı testler yapılması bence nazarda olabilir tabi ama burada bunun gibi bir çok topik var canım ayrıca ay ay hamilelere ayrılmış başlıklar var. Yanii tabi çok dillendirmek iyi değil derler ama ben hep gözü varsa birinin onun kötü niyetidir diye düşünürüm. Sende başka sebeb olabilir canım doktorunla konuş, testlerini yapsın araştırılsın bakalım ne varmış..

canim yaaa
bizde de aynisi benimde annemle babam ayri
sanirim ondan da yapiyorlar erkeklerin görüsleri kadinlarla bir olmadigi icin
sahiplenme duygusu bir yandan isde

mrb kizlar yardiminiza ihtiyacim var ovulasyon gunumu bi turlu hesablayamadm cunku adetlerm;
3 ekim de basladi
6 kasimda sadece bi damla geldi olmadm yani
22 KASIMDA HCG ignesi vuruldm ama
2aralikda adet oldm 7sinde bitti vucut sicakligimda gecen aylara gore yuksek 36.5 den asagi dusmedi dun ve bugn 37.0 amadun ovulasyon testi yaptm negatif ti tek cizgi yani markasi da ZYDUS cvplarinizi bekliyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…