Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

nasıl insan var böyle ben anlamıyorum nasıl söylerler böyle birşey tövbe tövbe
sonuçda allahın verdiği bir şeyle kaybettiler hayatlarını
kayınvaliden gidip öldürmedi ya hem o kadında torununu evladını kaybetti ne olursa olsun böyle bir beddu edilemez.
sen hiç kötü şeyler getirme canım aklına allahı senide bebeğinide korur
aklına geldikçe kendi kendini oku canım benim
eşinde okusun sizi.
benim eşim çok okur beni çok nazar alan biriyim bende

canım artık nedeni niçini bırakacaksın çok kafana takıyorsan doktoruna sor ateşten olabilir mi diye ama artık diğer gebeliğin için odaklan bak hemen gelecek bebeğin merak etme.

bende söylemem sanırım dayanabilirsem. Bir aileme söylerim bir işyerindekilere o da kendi odamdakilere hani saklamış gibi olmasın sonra karnım çıkınca diye. Arkadaş çevrem çok yok zaten ama olanlara da demem valla.

canım benim tekrar başınız sağolsun. Sen bunlara kafayı takıpta üzülme.Eltinin annesi de kaynana na kızdıysa ne diye öyle beddua ediyor seninle ne ilgisi var da sen,i katıyor bu ne büyük günah merak etme yine ona döner o bedduaları Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz. O kadında kendi evladını kaybetmiş, kaynananda kendi oğlunu torununu beddua etmenin ne alemi var kötülük düşünen kötülük bulur canım sıkma canını sen sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına..

İnşallah dediğin gibi olur canım inşallah..............
nazar duası okuyun bol bol...

benim eşimde böyle düşünüyor canım bende öyle düşünüyorum hatta eşimin ailesi ve benim ailem dışında 2 ay kimseye söylemem herhalde nasıl dururum bilmiyorum ama

merhaba kızlar biz geldik. doktor keseyi gördü. daha 3,3 mm imiş. ama herşey yolundaymış. ASEM cim sende hamileymişsin. hayırlı olsun. çok sevindim senin adınada. geçmişi çok okuyamadım. diğer bebek haberleride vardır umarım

Bizde şeker bayramında memlekete teyzemlere gitmiştik çiftliklerine de gittik gezmeye hemde yemeği orda yeriz diye börek açıyorlardı büyük yengem de orda açıyor line kulaç deriz biz neyse bende izliyorum bana ne bakıyorsun nazar değdireceksin dedi bende benim nazarım değmez dedim. Bir gün önce de el öpmeye onlardaydık süzüp durmuştu eşimi beni takılarımı falan zaten neyse akşam eve geldik misafirler de var dayımlar onun çocukları hiçbirşeyim yoktu birden bir başağrısı, bir baş dönmesi ama zor duruyorum, kulaklarım falan yanıyor gözlerim olmuş kıpkırmızı hemen anladılar. Teyzemin gelini kapalı kuran bilir o okudu, ortanca yengem hafız işte gelen dayımın karısı o okudu suya bir de teyzem okudu. O suyu içtim dışarı bakacakmışım baktım falan anında 5 dk sonra hiçbirşeyim kalmadı bıçak gibi kesildi okuyanlarda esnemekten hal kalmadı çok nazar varmış sende dediler..

sağol cnmm benım ne güzel keseyıde görmüşsün inşallah bebişide görürsün pıtpıtlarınıda duyarsın cnm benım
kaç haftalık senınkı cnm alttanmı baktı dr

ay cok sagol doktor gerci bana demişti şimdi hatırladım rahmin cok düzgün deyip duruyodu demek bundan bahsediyormuş
ay yavaş yavaş ögreniyoruz tabi anlamıyordum neden öyle diyo diye

canım peki ters olunca noluyo hamile de kalabiliyorsun bi riski varmı bebege filan

mrb cnm hosgeldinn
masallahh cnmmmm cok sevindimm

maşallah cnm allah sağlık sıhhat versin

Seninde gözün aydın Canım sanırım kalp atışlarını duymadınız henüz?

Bende çok şaşırdım kendisinden hiç ummadım
aramız iyiydi amasyaya gittiğimde uğramaya çalışırdım
her zaman hal hatırlarını sorardım..tamam acısı büyük ama ne bilim ya
Damatlarına suç buluyorlar ..götürmeseydi kızımı ölmicekti falan diye
Ve bunu kvalidemin ablasına söylemiş taziyeye gittiklerinde..
Gelinleride bana söyledi..böyle böyle diye aman dikkat et kendine gibilerinden
çok üzüldüm..neden böyle dedi diye sürekli cevaplar aramaya başladım kendimce..
İnsan ister istemez korkuyo..Dediğim gibi inşaallah bişi olmaz bebeğimize
Allahım büyük..dediğiniz gibi yavrularımız O'na emanet..
Allah razı olsun kızlar sizlerden...
İnşaallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alacağız

bak işte bi nazar örneği bnm de nazar olunca kirpiklerim top top olur hep esneme ihtyacı duyarım gözlerim de yaşarır ama duaa oyle bi ilaç ki sende de oldugu gibi annem okudugnda bnm de oyle bi kaç dakika içinde kendimi daha ii hissederim ara ara okutalım kendimizi kızlar gerçekten ....

sağol cnmm benım ne güzel keseyıde görmüşsün inşallah bebişide görürsün pıtpıtlarınıda duyarsın cnm benım
kaç haftalık senınkı cnm alttanmı baktı dr

evet tatlım alttan baktı.kese çok küçük.geç döllenme olduğunu biliyoruz. doktor değerimin gayet iyi olduğunu söyledi. geçmiş adeti hesaplarsak 5 haftalık. ama normal döllenme sonrası 3 haftalık oluyor. sana ne dedi doktor. değerlerin nasılmış

kizlar lutfen cevap verin beklemedeyim hesablayamadm lutfennnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…