Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben de soylemeyi düşünuorm cunku sakınan göze çöp batar die de bi tabir var bnm koyde çalşrken bi öğretmn arkdasım herkeslerden sakladı hatta bi şeklde çıktı hamile oldugu çook bozldu boyle sonra bebişinn kalbi durdu tabii şimdi var çocugu ama çok şükür hemen arkasından hamile kaldı ama işte dedgm gibi çok kasmaya da gerek yok Nasip kısmmet die düşnuorm ben ne yaparsan yap kaderin önüne geçemiyorsun çünkü bol bol dua edip Allah'a sıgınmak en guzeli...

kızlarrrrrrr bütün kızlar toplandık kalabalıklaştık bayaaaaaaa

Bu akşam yine cümleten burdayız Bi megim yok

olurmu bak bende yoktum geldim

oflu canım.tekrar tekrar geçmiş olsun canım allah sabır versin...
bende nazara çok inanırım..ve ara ara nazar duası okurum okuturum..
hamileliğimi hemen söylemeyi düşünmüyorum bende ama bilmem ki dayanabilirmiyim

duygu geçmiş olsun tatlım yzmıştım ama görmedin..dinlen bol bol.
tablonu gördüm cnm ama hasta da olduğun için bi yorum yapamadım:44:
inşallah bebiş yükseltmiştir tatlım..

slm kızlar iyi akşamlar tlfdan girdiğim için yorumların hepsini okuyamadım of lu arkadaşım geçmiş olsun cnm benim Allah tekrar hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin yine şükret haline hamiş kalabiliyon hiç kalamayanlar napsın...bu kadarlik sevincini yaşadınya gerisi gelecektir inşallah Rabbim çok büyük Allah m tüm evlat hasreti içinde yananlara tez zamanda hayırlı evlatlar versin.bu arada günüme bir hafta olmasına rağmen kendimi rahatlatmak için akşam test yaptım sonuç aynı tek çizgi çatlatma iğnesi vuruldumdu üstelik hayırlı olan buymus demekki ben üstüne gittikçe daha çok stres oluyom oluruna bıraktım artık..

Geriye tek bir kızı kaldı..Bedduası ne bana tutsun ne de dönsün dolaşsın onları bulsun..
Sürekli dua ediyorum zaten..Mevlamın izniyle inşaallah bişi olmicak bebişimize

Acısını anlıyorum zaten bende o şekilde yorumluyorum ama ne bilim
kendi torunu içi bile cenazede ölen kızı ardından ,,gitmiş çocuğunun üzerine
kapaklanmış salak kızım demişti..Herkes çok ayıplamıştı..tamam acı ama bu kadar da olmaz ki
Bu yüzden insan ister istemez korkuyo..
İnşaallah sağlıkla sıhhatle bebeğimizi kucaklarımıza alırız.

hoşgeldin canım ben yorgunum bütün gün ütü yaptım kocamada gıcığım az

hoşbulduk hilalim..bende yorgunum kayınvalidemde kuran okundu bugün eve yeni attım kendimi..

ütülerimş bitirmiştim çok şükür..niye yaa hemen kaldır o gıcıklığı ortadan

sana tamamen katiliyorum duygucum.. olacagin onune gecilemiyor zaten.. ha tutup ben hamileyim diye bas bas ilk gunden bagirmazsin .. ama ona buna demicem aman bisey olur diye de cok kasmamak gerekiyor zannimca

slmmm hanımlarr...anaaammm ne kalaba topik..9gün var reglime nası geçicek yaw beklemek çok kötü..belirti falan hiç yok ilk denememiz inş.tutmuştur..afedersinz ama akıntıyla karışık kahverengi geliyo ilşkiden sonrada 3gündür böyle kafama takıldı bilgilendirirseniz sevinirim...

iyi akşamlar kızlar

nasılsınız??
hoşgeldinn birsum bat arkadaşımmm nasıl gidiyoooo
ben cok kasıklarım agrıdı dün cok iş yaptımm ama şimdi iyiyim .. 2 gün üst üste halvet oldu bu akşam olmaz artık ...

2. defa mı canım?
bende ilkinde herkesi aradım ama bu defa hayırrr cok kararlıyımm
tabi benim hallerimden de anlamazlarsa heheh söylemem ama saklayabilirmiyim onu bilmiyorum işte dediğin gibi bi değişik olur insan zaten yok yok demicemmm
hem ne gerek var canım yayın yapmaya ilkinin heyecanıyla söyledim hem bide olmuyo diye düşünmeye başlamışlardı yaaaa
şimdi umrumda bile değil

Bulundular canım 2 gün içinde de defnedildiler
Öyle tabi acıyla söylenmiş sözler ama
Bir tek o acı çeekmiyor ki

Bu arada araban hayırlı uğurlu olsun...
pazar canavarlarına dikkat :)

Evet canım ,,herkes bunları söylüyo onlara ama kadın nasıl bir düşüncedeyse
nuh diyo peygamber demiyodu..Gerçi şuan ruh halleri nasıl bilemiyorum ama..
İnşaallah kabullenmişlerdir..

sana tamamen katiliyorum duygucum.. olacagin onune gecilemiyor zaten.. ha tutup ben hamileyim diye bas bas ilk gunden bagirmazsin .. ama ona buna demicem aman bisey olur diye de cok kasmamak gerekiyor zannimca

aynen oyle cnm mesela bnm oklda çok samimi oldgm ve sır tuttuklarından çok emin oldgum üç arkdasım var onlar bilck mesela ...onn dısındakler sonra sonra öğrenir elbet herkese ilan edilcek die bşey yok aynen dedgn gibi ama çok yakın arkdaslarım ve ailem eşimn ailesi bilir ...en once siz tabii kii once burda paylşcm inşş testimi Allahım o gunleri nasip et bana ve isteyen tüm arkdaslarıma inşşşşşş

hoşbulduk hilalim..bende yorgunum kayınvalidemde kuran okundu bugün eve yeni attım kendimi..

ütülerimş bitirmiştim çok şükür..niye yaa hemen kaldır o gıcıklığı ortadan

cumartesi çok güzel geçti ama pazar günü gıcık etti beni güya araba aldık park yeri bulamıycaz diye biyere çıkmıyoruz ne anladım ben bu işten 3 te çıktık 5 te döndük heryerde indirim fln başlamış annemler gelcek yılbaşında hediye almam lazım demezmi sen yrn çık al gıcık oldum bende araba otursun oturduğu yerde ben sürüneyim ordan oraya ...böyle işte tripcan yapıyorum, allah kabul etsin kuranı

iyi olmana sevindim tatalım..ne bilim cnm artık yılıyorum zamanla..heray yeni yeni umut diyorum ama tükeniyorum sanorsam yavaştan

yılma cnm benım rabbım tez zamanda kavuşturur inşallah senı bebişinee dualarım hep sizlerle rabbım kabul eder inşallah

<br>
<br>
yılma cnm benım rabbım tez zamanda kavuşturur inşallah senı bebişinee dualarım hep sizlerle rabbım kabul eder inşallah

Yeni gelenler hoşgeldiniz :)

Kızlar ben çıkmalıyım..
Kociş geliyomuş sofrayı kurmaya başlayayım..
Öptüm hepinizi..Destekleriniz ve dualarınız için Mevlam binlerce kere razı olsun sizlerden..
Hepimizin gönlüne göre hayırlısıyla versin inşaallahh...
İlerleryen saatlerde görüşürüz..
İyi akşamlar...

kızlar 5 aralıkda regl oldum zaten 3 gün sürüyo benim kiler. Şimdiden bembeyaz akıntım gelmeye başladı, kasık ağrılarım da tabi. Ovucan yapıyımmi acaba bu kadar erken yumurtluyo olamam dimi:44:

evet arabam süper

bence rahmetli eltin annesiyle hergün telde konuşup van ı hiç sevmediğini mutlu olmadığını anlatıyordu.bilemeyizki biz
analı kızlı sırları gizli diye bi laf var
kadın ondan çok üzülüyordur
ana bu yaaa ayıplamalarıda hoş değil aslında
kedi yavrusunu bile kaybedince inliyo
o nerde desin mezar başında normaldir bence
evlat acısı bu bişiye benzemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…