hoşgeldinn birsum bat arkadaşımmm nasıl gidiyoooo
ben cok kasıklarım agrıdı dün cok iş yaptımm ama şimdi iyiyim .. 2 gün üst üste halvet oldu bu akşam olmaz artık ...
elibeses cnm bnm hoşbuldum..nasıl olim.aynı 2 gün üstüste oldu halvetimiz..bnmde kasık ağrım var..çatlama oluyor heralde cnm.hayıt hapı kullandım buay..
umudum yok..iyice yoruldum artık..27. ayım dilekolay cnm bnm ya..
cumartesi çok güzel geçti ama pazar günü gıcık etti beni güya araba aldık park yeri bulamıycaz diye biyere çıkmıyoruz ne anladım ben bu işten 3 te çıktık 5 te döndük heryerde indirim fln başlamış annemler gelcek yılbaşında hediye almam lazım demezmi sen yrn çık al gıcık oldum bende araba otursun oturduğu yerde ben sürüneyim ordan oraya ...böyle işte tripcan yapıyorum, allah kabul etsin kuranı
yılma cnm benım rabbım tez zamanda kavuşturur inşallah senı bebişinee dualarım hep sizlerle rabbım kabul eder inşallah
inşallah canımmm yaaainşallahh tez zamanda gelir bebişin cnmcım
kızlarrrrrrr
ildaaaaa benimde pazar arabam mor yakın arkadaşımın hediyesi çok mennunum çok dayanıklı hiçbişey olmadı
bak sen ay hesabı yapınca 49 ay olmuş bizimde
seninde epey olmuş cnm bnm yaa..Allahım hemen versin hayırlısıyla hepimize inşallahhh
kızlarrrrrrr
aynen oyle cnm mesela bnm oklda çok samimi oldgm ve sır tuttuklarından çok emin oldgum üç arkdasım var onlar bilck mesela ...onn dısındakler sonra sonra öğrenir elbet herkese ilan edilcek die bşey yok aynen dedgn gibi ama çok yakın arkdaslarım ve ailem eşimn ailesi bilir ...en once siz tabii kii once burda paylşcm inşş testimiAllahım o gunleri nasip et bana ve isteyen tüm arkdaslarıma inşşşşşş
elibeses cnm bnm hoşbuldum..nasıl olim.aynı 2 gün üstüste oldu halvetimiz..bnmde kasık ağrım var..çatlama oluyor heralde cnm.hayıt hapı kullandım buay..
umudum yok..iyice yoruldum artık..27. ayım dilekolay cnm bnm ya..
amin balım..Allah razı olsun..
hilal küçücük şeyler için birbirinizi kırmayın diycem ama..erkekler işte..arabaları söz konusu olunca en ince detayı bile düşünüyorlar cnm bnm..benimkide öyle..
Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin cnm bnm..boşver takma kafana..bebeş çalışmaları nasıl gidiyor cnm arkadaşım..
inşallah cnm bnm..ama tükenmek üzereyim olmazsa şubata tüp bebek artık..
canım takdiri ilahi elden birşey gelmez allah kaderlerini öyle yazmış allah mekanlarını cennet etsindamatlarının zoruyla gitmişlerdi van'a..
Kızları hiç istemiyodu..2 aylık bebekle napıcam diyodu
bide terör olayıları falan korkuyolardı..
Kvalidemlerde gitmeleri taraftarı değillerdi..
Ama oğullarına söz geçiremediler işte
en azından doğu görevimi icra ederim diyodu..
Okuyorum canım sürekli dua ediyorum
hem kendim hem sizler için ...
Inşaalah canım inşaallahh
sağlıkla kucağımıza alırız inşaallahh
hoşgeldin canımiyi akşamlar kızlar
nasılsınız??
Umudum yok..iyice yoruldum artık..27. Ayım dilekolay cnm bnm ya..
evet canım benim. Ben bu ay hayıta hapına başladım. Zaten adet olunca histeroskopi yapılıcak sonrada inşallah hangi yöntemle bebiş isteniyorsa bi tedaviye başlıycaz inş. bence daha önce gebelikler olduğu için eşiminde sayı iyi olduğu için aşılama yapılır diye düşünüyorum. Yıl olarakda 4 yıldan fazla ya pek bekletmez doktor inş.
Rabbim kucağı boş olan her isteyenin önce göbişini sonra kucağını doldursun inş.
valla benimde 6.günün bugün başlayacaktım ovucana ama susuz duramadım içtimkızlar 5 aralıkda regl oldum zaten 3 gün sürüyo benim kiler. Şimdiden bembeyaz akıntım gelmeye başladı, kasık ağrılarım da tabi. Ovucan yapıyımmi acaba bu kadar erken yumurtluyo olamam dimi:44:
ildaaaaa benimde pazar arabam mor yakın arkadaşımın hediyesi çok mennunum çok dayanıklı hiçbişey olmadı
aysuncumm hoş geldin kuzumm arkdasın hastagece ateşlendm bugun daha iim ama iice uyudum dnlendm inşş gece artmaz ateşim
ilda hoş geldn gule gule kullan pazar arabanı
iyiyim canım sen nasılsın??inşallah canımmm yaaa
nasılsın cnöm
aysuncumm hoş geldin kuzumm arkdasın hastagece ateşlendm bugun daha iim ama iice uyudum dnlendm inşş gece artmaz ateşim
ilda hoş geldn gule gule kullan pazar arabanı
hhahah bi tek benim annem sır tutar..
eşimin tarafına söyledimmi taaa yurt dışındaki akrabaları blie duyarr.. zaten ben söylemicektim eşim baktım cok üzülüyo söylemiyoruz diyee ondan söyledim mecburen
bu ay annem dışında kimseye demicem ben nazar degcek diye değil ama 3 ay riski var herkesin bilmesini istemiyorum artıkk
birsum valla kaderdaşım dicem artık aynı seyleri yaşıyoruz resmen üstüste iiki gün
dur bakiyim ben kaç ay olmuş hım.....
19 ay olmuş korunmayı bırakalı..
sen hayıt kullandın bende romanyadan gelen ilacı ama ben gecen hafta pazartesi filan bıraktım .
bu ay böyle bitsin sonraki ay inşallah başlıcam
amin cnm çok sagol cumarteside benim ehliyet sınavım vardı .alıyımda bi ehliyetimi göstercem ben ona alıp arabayı kaçıcamcnm işte 1 gün arayla yapıyordık en son cumartesi yaptık bugün yapmıycam artık olucağı varsa olu ovucanda bitti benim kısmet artık tamamen
canım sende dayan inşallah hemencik gelcek bu inatcı bebişler,bi gelsin poposunu ısırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?