Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldinn birsum bat arkadaşımmm nasıl gidiyoooo
ben cok kasıklarım agrıdı dün cok iş yaptımm ama şimdi iyiyim .. 2 gün üst üste halvet oldu bu akşam olmaz artık ...

elibeses cnm bnm hoşbuldum..nasıl olim.aynı 2 gün üstüste oldu halvetimiz..bnmde kasık ağrım var..çatlama oluyor heralde cnm.hayıt hapı kullandım buay..

umudum yok..iyice yoruldum artık..27. ayım dilekolay cnm bnm ya..

ildaaaaa benimde pazar arabam mor yakın arkadaşımın hediyesi çok mennunum çok dayanıklı hiçbişey olmadı

bak sen ay hesabı yapınca 49 ay olmuş bizimde

amin balım..Allah razı olsun..
hilal küçücük şeyler için birbirinizi kırmayın diycem ama..erkekler işte..arabaları söz konusu olunca en ince detayı bile düşünüyorlar cnm bnm..benimkide öyle..

Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin cnm bnm..boşver takma kafana..bebeş çalışmaları nasıl gidiyor cnm arkadaşım..

yılma cnm benım rabbım tez zamanda kavuşturur inşallah senı bebişinee dualarım hep sizlerle rabbım kabul eder inşallah

inşallah cnm bnm..ama tükenmek üzereyim olmazsa şubata tüp bebek artık..

seninde epey olmuş cnm bnm yaa..Allahım hemen versin hayırlısıyla hepimize inşallahhh

evet canım benim. Ben bu ay hayıta hapına başladım. Zaten adet olunca histeroskopi yapılıcak sonrada inşallah hangi yöntemle bebiş isteniyorsa bi tedaviye başlıycaz inş. bence daha önce gebelikler olduğu için eşiminde sayı iyi olduğu için aşılama yapılır diye düşünüyorum. Yıl olarakda 4 yıldan fazla ya pek bekletmez doktor inş.
Rabbim kucağı boş olan her isteyenin önce göbişini sonra kucağını doldursun inş.

hhahah bi tek benim annem sır tutar..
eşimin tarafına söyledimmi taaa yurt dışındaki akrabaları blie duyarr.. zaten ben söylemicektim eşim baktım cok üzülüyo söylemiyoruz diyee ondan söyledim mecburen
bu ay annem dışında kimseye demicem ben nazar degcek diye değil ama 3 ay riski var herkesin bilmesini istemiyorum artıkk

birsum valla kaderdaşım dicem artık aynı seyleri yaşıyoruz resmen üstüste iiki gün
dur bakiyim ben kaç ay olmuş hım.....

19 ay olmuş korunmayı bırakalı..

sen hayıt kullandın bende romanyadan gelen ilacı ama ben gecen hafta pazartesi filan bıraktım .
bu ay böyle bitsin sonraki ay inşallah başlıcam

amin cnm çok sagol cumarteside benim ehliyet sınavım vardı .alıyımda bi ehliyetimi göstercem ben ona alıp arabayı kaçıcamcnm işte 1 gün arayla yapıyordık en son cumartesi yaptık bugün yapmıycam artık olucağı varsa olu ovucanda bitti benim kısmet artık tamamen
canım sende dayan inşallah hemencik gelcek bu inatcı bebişler,bi gelsin poposunu ısırcam

canım takdiri ilahi elden birşey gelmez allah kaderlerini öyle yazmış allah mekanlarını cennet etsin
kimse istemezdi böyle olun...
Allah dularımız kabul etsin canım
iyi akşamlar kızlar

nasılsınız??
hoşgeldin canım

seninde mi 27 ayın canım benimde 27 ayım bi ortak tarafımız daha çıktı
Benimde ümidim yok
Ne zaman gelecek bizim bu nazlı veletler :111:

amin cnm bnm hayırlısıyla inşallah..
kaç kez gebelik yaşadın ki cnm??
ben çekildim hsg mayısta..ama olmadı birşey..bnm eşimde morfoloji boz. var..bu ay doğal kürler macunlar ve hayıt hapı denedik..artık beklemek istemiyoruz..zaten doktorumuz tüp dedi bize..hayırlısı bakalım..Allahım hepimize nasib etsin

kızlar 5 aralıkda regl oldum zaten 3 gün sürüyo benim kiler. Şimdiden bembeyaz akıntım gelmeye başladı, kasık ağrılarım da tabi. Ovucan yapıyımmi acaba bu kadar erken yumurtluyo olamam dimi:44:
valla benimde 6.günün bugün başlayacaktım ovucana ama susuz duramadım içtim
yarına artık
ildaaaaa benimde pazar arabam mor yakın arkadaşımın hediyesi çok mennunum çok dayanıklı hiçbişey olmadı
aaa ne güzel valla buda ii bişi galiba niye daha önce almadım anlamıyorum
bide benim ev yokuşta pazar aşağıda yükleniyodum deli gibi
aysuncumm hoş geldin kuzumm arkdasın hasta gece ateşlendm bugun daha iim ama iice uyudum dnlendm inşş gece artmaz ateşim
ilda hoş geldn gule gule kullan pazar arabanı

saol cauuummmmmm

inşallah canımmm yaaa

nasılsın cnöm
iyiyim canım sen nasılsın??
aysuncumm hoş geldin kuzumm arkdasın hasta gece ateşlendm bugun daha iim ama iice uyudum dnlendm inşş gece artmaz ateşim
ilda hoş geldn gule gule kullan pazar arabanı

duygum sana cvp yazmıştım ama görmedin cnm..
çok çok geçmiş olsun dinlen bol bol..
grip oluyosan zancefil-bal-limon-karışımı çok iyi gelio..geçiriyo cnm
özellikle öksürüğe çok iyi..
ateşin çok çıkmış ılık duş al bol cnm...inşallah tekrar çıkmazateşin..

ilda arabanı güle güle kullan..

hilal bnm kocişte boyle yaaa hatta sennknden daha berbat bu konuda arabası kapalı bi garajda otruo resmen bi annmlere gderken kullanıorz pazara bile park yeri yuzunden çıkarmak istemıo uazın yuruyerek gdıodk pazara hem yürüyüş oluodu ama çok yakın da degl hanii artık alştrmaya başladım verıorm eline listeyi git al dıorm valla guzel de aldı gecen hafta bundan sonra boyle valla nasl gderse gder pazara bi de arabası ferrari sanki yanii töbe töbe kızıorm ama huy işte degştremıosn bi yazın akçaya gttk naslsa yazları bi kaç saatlk uzun yol yapablıo o kdar onn dısında o toruo bi kasko şu bu verıoz otrdugu yerden araba için bnm evim merkezi bi yerde oklm da yuruyerek beç dakika Allahtan o yuzden çok sorun olmuo da ...

kızlar biz adete kadar gün aşırı ilişkiyi düşünüyoruz
bu kadar halvet spermleri etkilemez di mi

romanyadan gelen ilacım dolapta duruyor cnm eğer adet olursam buayda onu kullanalım eşimle diyorum ama bilmiyorum heran tüpe gidebilirim yani.
morfoloji bozukluğu var bizde o yüzden çokta birşey denemek istemiyorum artık..hemen gelsinler artık bu yavrucaklar çok beklettiler çok.

ahh cnm bnm ahh ppoposunu yumuk yumuk elleriini ayaklarını heryerini ısırıcam ben onu hele bir gelsin..

al ehliyeti cnm sende hiç kocana muhtaç olma kaç kaç çık gez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…