Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Benim pihtilasmama sorunum var canim hemofilinin bi cesiti dogumdan once yaptirmam gerekiyomus benimde

bende pazara giderken her seferinde çok bi şey almıycam diyorum ama elim kolum dolup taşıyo taze taze görünce dayanamıyorum
pazar arabası hakkaten hem çok hafif hemde kullanımı çok rahat bisefer paraya kıyıp iyi bişey alın derim

hoşgeldin canım

seninde mi 27 ayın canım benimde 27 ayım bi ortak tarafımız daha çıktı
Benimde ümidim yok
Ne zaman gelecek bizim bu nazlı veletler :111:

hoşbulduk cnm bnm..
ben artık heray ayn şeyi yaşadığım için umudumu daha da çok kaybediyorum..
evet seninle ortak yanlarımız çoğaldı gitgide..inşallah ikimzede aynı anda gelir meleklerimiz...

kızlar biz adete kadar gün aşırı ilişkiyi düşünüyoruz
bu kadar halvet spermleri etkilemez di mi

bu ay bizde öyle düşünüyoruz ilda
bide ferdanın dediği gibi...
gün aşırı spermleri kötü şekide değilde iyi şekilde etkiliyormuş..
doktorlar da gün aşırı öneriyorlarya..
gün aşırıya devam cnm..
hayıt,birde preesed...

ama preesed için ovulasyonu kaçırmamalı...
ovucanları 14.günümde kullanmaya başlıcam..

saol canum benim pazar arabamı çook sevdim çoook

bizim arabamız yok ama artık alalım diyo koca
onun şöförlüğü çok az korkuyorum ben :18:
ama ben iyiyimdir bu konuda abim sağolsun erkek gibi kullanırım valla
ama hep be kullanıcam diye istemiyorum ama bunu kocayademiyorum tabi

sperm kalitesi düşüyor cnm ama takviye yapmalısın eşine..

biz birkez öyle yaptık ben vajinit oldum dikkat et derim..bünye kaldırmıyor..

canlarım ben cıkıyorum mamamı yıyıp sonra uzancam öpüyorum hepinize iyi sohbetler iyi akşamlar

Canım sizede çok geçmiş olsun. 2 kez gebeliğim oldu. Düşükle sonuçlandı. Şimdi zeyneo kamil doğum hastanesinde başladık işte araştırmalara. Şimdilik biraz geç oluyo ama iyi gidiyor gibi.
Bakalım artık bir adım daha ilerlesek çok iyi olucak gibi. Kısmetimizde varsa olucak inşallah

valla benimde 6.günün bugün başlayacaktım ovucana ama susuz duramadım içtim
yarına artık

Kız ilda varya bir kutu almıştım ggden daha 50-60 ovulasyonum vardı yengeme verdim hepsini. 2 tane düşmüş çekmeceye ondan dedim yapıyımmı. Aylardır ordalar hiç kullanmıyorum Sırf bu beyaz akıntı ve kasık ağrısını görmek için acaba yapsammı dedim.
Sende azıcık içme bekle 1-2 saat sonra yap kuzum olmazmı

sperm kalitesi düşüyor cnm ama takviye yapmalısın eşine..

biz birkez öyle yaptık ben vajinit oldum dikkat et derim..bünye kaldırmıyor..

ama gnü aşırı oluyor birsumum neden düşsün ki
önerilen de bu değil mi ki zaten..
hergün olması kötü etkilemez mi??

duygucum benim kocamda varya bakkala bile arabayla gider hee

adete kadar mı
sorun olmaz canım iki günde bir sonuçta
ama inşallah yımrtlamadan sonra benim gibi pas geçmezsin
ben yımıttlam günlerinde adam sıkıntı stres yapmasın diye her dediğini yapıyorum
yımırtla günlerinden sonra artık yüz vermiyorum en son çarçamba olmuştu cumadan beri peşimde 1 hafta oldu diyo bu günde de hiç halim yok çok kötü uykum var

ama gnü aşırı oluyor birsumum neden düşsün ki
önerilen de bu değil mi ki zaten..
hergün olması kötü etkilemez mi??

cnm ben doktor tedavisi görürken sadece yumurtlama zamanında günaşırı öneriyordu..sonra bırak diyordu bana..

hem bebeğin tutunmasınıda zorlaştırabilir..bana doktorum yumurtlamadan sonra bırak diyordu..
daha sonra keyfii olabilir..adete kadar biraz uzun olmaz mı sence??

bende oraya tahlil için gidiyorum cnm..eşimin sorununu orası buldu hatta..çok iyi ama sıra beklemek çok yoruyor orada..

beni çok ağlattı oradakiler ama..

Allahım tez vakitte versin inşallah..

:44::44:hımmmmm
ozaman ovulasyon geçene kadar gün aşırı olsun tamam canım..
bende gün aşırı süreklide olsa sorun olmaz sanıyordum....

görmedm aysunum saol cnmcm kış çayı aldm içinde yok yok tarçın papatya ıhlamur zencefil .... üç bardak içtim bugn ondan su anda ateşim yok çok şükürbnm ateşim çıkablıo bogazım falan kötü oldgnda inş gece ii olurum gunduz çünkü ateş gdıo gece geliverıo dedgn gibi bi ılık duş alayım bu akşam....

:44::44:hımmmmm
ozaman ovulasyon geçene kadar gün aşırı olsun tamam canım..
bende gün aşırı süreklide olsa sorun olmaz sanıyordum....

bencede hatta biriksin yumurtlama zamanı patlama olsun cnm bnm..tabi çok beklemesinde..

bana bıraktırıyordu ilişkiyi ve düşük önleyici şeylerde kullandırıyordu..bazen küçücük hatalar nelere maal oluyor aysunum..

birde diyorum ya vajinit oldum ben sürekli ilişkiden..ve önümüzdeki ay fitil kullandım boş geçti..hep zararıma oldu yani..

hoşbulduk cnm bnm..
ben artık heray ayn şeyi yaşadığım için umudumu daha da çok kaybediyorum..
evet seninle ortak yanlarımız çoğaldı gitgide..inşallah ikimzede aynı anda gelir meleklerimiz...

inşallah canım aynı anda gelir bebişlerimiz
ama ümidimizi kaybetmek yok
normal olmazsa tüple olur aşılamayla olur
nasıl olursa olsun ama olsun
bebişlerimiz gelin artık üzmeyin daha fazla anne ve babalarınızı
onlar sizi o kadar çok sevecekler ki
siz dünyanın en şanslı bebekleri olacaksınız

bende oraya tahlil için gidiyorum cnm..eşimin sorununu orası buldu hatta..çok iyi ama sıra beklemek çok yoruyor orada..

beni çok ağlattı oradakiler ama..

Allahım tez vakitte versin inşallah..

Doğrudur canım benim. Ben ilk düşüğümdede orda yatmıştım kürtajım falanda orda olmuştu.
Aslında özel hastaneler gidiyodum hep, ümraniye devlete eşimin sonucunu gösterdik. Ordaki üroloji doktoru dediki, hiç hastane hastane gezip kafanızı karıştırıp boş yere dökülüp saçılmayın. Gidin zeynep kamile orda başlayın tedaviye. Belki ilgi görmezsiniz ama en güzel tedaviyi orası yapar. Herşeyiyle incelenir üzerinde dururlar dedi. Cidden bugüne kadar kaç tane hastaneye gittim. Kimse böyle derinlemesine tahlil istemedi. Ekg ve rontgen bile çekildi bu gidişimde. Her şeyde bir hayır vardır. Hepimizin bebeişi olucak. Hepimize birşeyler vesile olucak inş.

ahh cnm ahhh..bizim odamız beşiğimiz herşeyimiz hazır ama gelmiyor işte..

bizim doktorumuz tüp dedi bakma biz tırmalıyoruz işte..eşimde çok sabırsızlanıyor ve her geçen ay üzülüyor..geriliyor..

bu yüzden tartışıyoruz çünkü ikimizde stres yapıyoruz ister istemez..

bende aynı şeyi diyorum biliyormusun çok şanslı olacaklar

kaçtım ben herkese iyi akşamlar. Çok konuşmayın sabah oku oku bitmiyor yoksa. Bu arada megi gören olursa lütfen söyleyin gündüzde gelsin. Çok özledimm onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…