Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bende grip oluyorum galiba gözlerim yanıyo akıyo :18::18::18:
Hiç zamanı değildi bata da 4 gün kala
umutege bazen hamilelik griple birlikte gelirmiş öyle duymuştum bak birden aklıma geldiiiiiii

hımm onun ne oldugunu bilmiyorum canım ama bu romanyadan gelen ilaca eşin şimdi başlayabilir cünkü 15 gün sonra ancak etki ediyor erkeklere haberin olsun

ben de cıkıyorum şimdi iyi akşamlar herkese yarın görüşrüz iyi muhabbetlerrr

abimler aradı şimdi yeni yılda bize geleceklermiş evlendiğimden bu yana ilk kez..
gerçi hep biz gittik tatillerde fırsat kalmadı ki kimseye
çok mtlu oldum çokkk...bi sürü spoiler yapmalı şimdi...
araştırmaya başlayayım

mvet tatlım.duş al ateşin çıkınca böyle az soğuğa yakın ılık olsun...
ohh çayını da iç misss..
geçer çabucak inşallah...
geçmiş olsun canım..
demek ki sık ilişkide iyi gelmiyo..
bilmiyordum ben bunları sağol birsumum...

Son düzenleme:
kocam msj atmış :bir çiçek gibi narin,bir kristal gibi asil ve nadir,bir yaprağına bile kıyamadığım sevgili eşim karıcım özür dilerim
bende dedimki google danmı bunlar

evet eşimin tahlilinide detaylı bakmışlardı cnm o konuda 10 numara hastane gerçekten..

ama ben oraya geç kaldım sanırım.çünkü tekrar klomen kullanmam lazım ve filmide tabiki orada tedavim için.ama diyorum ya artık beklemek istemiyorum ben..

bende ümraniyede özel bir hastaneye gidiyorum cnm..doktorum çok iyi çok memnunum..boşyere hiç harcama yaptırmıyor..hsg yi bile zorla çektirdim düşün.o gerek görmemişti bana..gerçektende gerek yokmuş.tüp bebeğide orada yaptırıcaz hayırlısıyla..bakalım nereye kadar gidecek cnm bnm..

duygucum benim kocamda varya bakkala bile arabayla gider hee
işte bak çogu erkek oyle cnm benmki bi cins bu konuda

ohh ne guzel ildacım ya kullan işte bnm arkdaslar hiç kocişlere vermıo valla arabaları ben paniğim o yuzden kullanamam gibi gelıo ondan ehlyet bile almaya cesaret edemıorm açkcası...

kocam msj atmış :bir çiçek gibi narin,bir kristal gibi asil ve nadir,bir yaprağına bile kıyamadığım sevgili eşim karıcım özür dilerim

kız adam ne yapsın dahaa...naz yapma hilalim yanaş kocana...

cnm eşim şuan macun kullanıyor benim o bitsin başlarım artık..
öptüm görüşürüz...

ben de çok fena giribim hastayımm gel bebişş gelll hülyacım sana da geçmiş olsun cnmcm

bende ehliyeti aldım kullanıyorum ama dediğin gibi heyecanımı yenemedim yaaa...
heyecanlanmasam kullanıyorum aslında ankaraya kadar ben gittim bayramda zonguldaktan..
bi yere gidersek alıyorum ama şehir içi olmayacak..
hafta sonları çıkalım sürelim diyo benimki ama heyecandan ş.içine çıkamıyorum şimdilik..

Son düzenleme:

hiç sıkıntı yapma canım olacak bebeklerimiz
yaşadığın şeyleri çok iyi anlayabiliyorum
birde sorun erkekte olunca daha farklı oluyor biz bazı şeyleri daha rahat kabulleniyoruz ama onlar öyle değiller
benim eşim daha sakin olmuştu bu durumu öğrendikten sonra ben çok çoçuk istediğim için eğer olmazsa ona olan sevgim azalır diye korkuyordu
5-6 ay sürdü kendine gelmezi kendini iyi hissettiğinde gitmiştik dr.
canım eğer eşin de istiyorsa başlayın tedaviye
ama inşallah gerek kalmaz da kendiliğinden gelir bebişin diye dua edicem....

saol cnm geçecek inşşş bugun çocklara da diorm ateşimi düşürdm geldm kıymetmi bilin die üzüldüler gariplerim ama hasta hasta hele ateşli ders anltmak kadar feci bşey yok ateşim düşmeseydi gdemezdm sanrm ...

ne demek arkadaşım..burada hepimiz birbirimize yardımcı olmak için varız..

bak dünde sen bana yardımcı olmuştun dimee??

hatta varya aysunum bak cahilliğime..bir seferde yumurtlama dahil hergün yaptık adet günüme kadar yani Allahım anlatırken bile gülüyorum hee..

o ayda enfeksiyon kaptım ve vajinadaki kasların aşırı kasılmasından dolayı kanamalarım oldu ara ara.ve tabi yine vajinit..

sperm kalitesi düşüyor cnm ama takviye yapmalısın eşine..

biz birkez öyle yaptık ben vajinit oldum dikkat et derim..bünye kaldırmıyor..
ama düşmemesi lazım zaten yeterince kür yiyo bugünde kuru yemiş aldım ona
patlıcak yemekten zaten
gün aşırıda bişey olmaz ama hergün değil ki sonuçta
hadi hayırlısı canımm
valla en mantıklısı bence o
dr demişti aslında gün aşırı taa adtee kadar yapın demişti
yok kız nasıl pas geçicez zaten
gün aşırı adete kadar olunca onlar zaten içimde olmıcaklar mı

kızma kocaya :)))

korkma canım kimler kimler kullanıyo
bide şunu düşün hep ben ööle yapıyodum kullanırken
sen acamisin ilda ama işin güzel tarafı bunu diğer arabadakişer bilmiyo cesaret geliyo ozaman

sağol birtanem bnm..ben eşimde olacağını hiç tahmin etmiyordum biliyormusun??

ben o ay aşılama için doktora gittim.kadın demez mi..erkek fartörü sizinki ve bu sayılarla ancak tüp olur..

ben şoka girdim resmen..

bende buradaki herkese duacımyım cnm ..Allah razı olsun..macunumuz bitsin hemen üroloğa gidiyoruz cnm..bakalım bir muayne olacak ve tahlil yapılacak..

aşalbrsn ama bence bak zonguldaktan ankaraya gtmek kolay mı hiç madem kocişin de istekli sen git bunn üzerine bence... benm kociş de tam tersi... sen yapamazsın dio hiç desteklemıo beni bu konuda ...

ayyyyy inşallah öyledir canım .eğer öyle birşey olursa ilk defa grip olduğuma sevinirim
ben de çok fena giribim hastayımm gel bebişş gelll hülyacım sana da geçmiş olsun cnmcm
sağol canım benim elibeses in yazdığını okudun dimi grip hamilelik belirtisi diyo kız yoksa biz hamişmiyiz:18::18::18::18:
[

bilsinler tabi sen gibi tatlı öğretmenleri varrr
her gün müüü ayy yok ben dayanamam..gün aşırı bile aşırı bana
ama ne yapallım bebeiş için..

onlar acemi olduğunu bilmiyo hee
hiç böyle düşünmemiştim bende öyle dicem bundan sonra..belki heyecanımı yenerim..

ama erkeklerde de kadın var arabada tavrı var garip garip davranıolar trafikte kadınlara naslsa kadın süremez bu durumu var ya aslnda yaparım da çok çok pratk yapmam lazm bi de kendme başka bi araba almam lazm o da ayrı bi masraf demek :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…