- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
umutege bazen hamilelik griple birlikte gelirmiş öyle duymuştum bak birden aklıma geldiiiiiiiBende grip oluyorum galiba gözlerim yanıyo akıyo :18::18::18:
Hiç zamanı değildi bata da 4 gün kala
romanyadan gelen ilacım dolapta duruyor cnm eğer adet olursam buayda onu kullanalım eşimle diyorum ama bilmiyorum heran tüpe gidebilirim yani.
morfoloji bozukluğu var bizde o yüzden çokta birşey denemek istemiyorum artık..hemen gelsinler artık bu yavrucaklar çok beklettiler çok.
ahh cnm bnm ahh ppoposunu yumuk yumuk elleriini ayaklarını heryerini ısırıcam ben onu hele bir gelsin..
al ehliyeti cnm sende hiç kocana muhtaç olma kaç kaç çık gez..
mvet tatlım.duş al ateşin çıkınca böyle az soğuğa yakın ılık olsun...görmedm aysunum saol cnmcm kış çayı aldm içinde yok yok tarçın papatya ıhlamur zencefil .... üç bardak içtim bugn ondan su anda ateşim yok çok şükürbnm ateşim çıkablıo bogazım falan kötü oldgnda inş gece ii olurum gunduz çünkü ateş gdıo gece geliverıo dedgn gibi bi ılık duş alayım bu akşam....
geçmiş olsun canım..bencede hatta biriksin yumurtlama zamanı patlama olsun cnm bnm..tabi çok beklemesinde..
bana bıraktırıyordu ilişkiyi ve düşük önleyici şeylerde kullandırıyordu..bazen küçücük hatalar nelere maal oluyor aysunum..
birde diyorum ya vajinit oldum ben sürekli ilişkiden..ve önümüzdeki ay fitil kullandım boş geçti..hep zararıma oldu yani..
Doğrudur canım benim. Ben ilk düşüğümdede orda yatmıştım kürtajım falanda orda olmuştu.
Aslında özel hastaneler gidiyodum hep, ümraniye devlete eşimin sonucunu gösterdik. Ordaki üroloji doktoru dediki, hiç hastane hastane gezip kafanızı karıştırıp boş yere dökülüp saçılmayın. Gidin zeynep kamile orda başlayın tedaviye. Belki ilgi görmezsiniz ama en güzel tedaviyi orası yapar. Herşeyiyle incelenir üzerinde dururlar dedi. Cidden bugüne kadar kaç tane hastaneye gittim. Kimse böyle derinlemesine tahlil istemedi. Ekg ve rontgen bile çekildi bu gidişimde. Her şeyde bir hayır vardır. Hepimizin bebeişi olucak. Hepimize birşeyler vesile olucak inş.
işte bak çogu erkek oyle cnm benmki bi cins bu konudaduygucum benim kocamda varya bakkala bile arabayla gider hee
saol canum benim pazar arabamı çook sevdim çoook
bizim arabamız yok ama artık alalım diyo koca
onun şöförlüğü çok az korkuyorum ben:18:
ama ben iyiyimdir bu konudaabim sağolsun erkek gibi kullanırım valla
ama hep be kullanıcam diye istemiyorum ama bunu kocayademiyorum tabi
kocam msj atmış :bir çiçek gibi narin,bir kristal gibi asil ve nadir,bir yaprağına bile kıyamadığım sevgili eşim karıcım özür dilerim
bende dedimki google danmı bunlar
umutege bazen hamilelik griple birlikte gelirmiş öyle duymuştum bak birden aklıma geldiiiiiii
hımm onun ne oldugunu bilmiyorum canım ama bu romanyadan gelen ilaca eşin şimdi başlayabilir cünkü 15 gün sonra ancak etki ediyor erkeklere haberin olsun
ben de cıkıyorum şimdi iyi akşamlar herkese yarın görüşrüz iyi muhabbetlerrr
umutege bazen hamilelik griple birlikte gelirmiş öyle duymuştum bak birden aklıma geldiiiiiii
hımm onun ne oldugunu bilmiyorum canım ama bu romanyadan gelen ilaca eşin şimdi başlayabilir cünkü 15 gün sonra ancak etki ediyor erkeklere haberin olsun
işte bak çogu erkek oyle cnm benmki bi cins bu konuda
ohh ne guzel ildacım ya kullan işte bnm arkdaslar hiç kocişlere vermıo valla arabalarıben paniğim o yuzden kullanamam gibi gelıo ondan ehlyet bile almaya cesaret edemıorm açkcası...
kız adam ne yapsın dahaa...naz yapma hilalim yanaş kocana...
ahh cnm ahhh..bizim odamız beşiğimiz herşeyimiz hazır ama gelmiyor işte..
bizim doktorumuz tüp dedi bakma biz tırmalıyoruz işte..eşimde çok sabırsızlanıyor ve her geçen ay üzülüyor..geriliyor..
bu yüzden tartışıyoruz çünkü ikimizde stres yapıyoruz ister istemez..
bende aynı şeyi diyorum biliyormusun çok şanslı olacaklar
abimler aradı şimdi yeni yılda bize geleceklermiş evlendiğimden bu yana ilk kez..
gerçi hep biz gittik tatillerde fırsat kalmadı ki kimseye
çok mtlu oldum çokkk...bi sürü spoiler yapmalı şimdi...
araştırmaya başlayayım
mvet tatlım.duş al ateşin çıkınca böyle az soğuğa yakın ılık olsun...
ohh çayını da iç misss..
geçer çabucak inşallah...
geçmiş olsun canım..
demek ki sık ilişkide iyi gelmiyo..
bilmiyordum ben bunları sağol birsumum...
abimler aradı şimdi yeni yılda bize geleceklermiş evlendiğimden bu yana ilk kez..
gerçi hep biz gittik tatillerde fırsat kalmadı ki kimseye
çok mtlu oldum çokkk...bi sürü spoiler yapmalı şimdi...
araştırmaya başlayayım
mvet tatlım.duş al ateşin çıkınca böyle az soğuğa yakın ılık olsun...
ohh çayını da iç misss..
geçer çabucak inşallah...
geçmiş olsun canım..
demek ki sık ilişkide iyi gelmiyo..
bilmiyordum ben bunları sağol birsumum...
ama düşmemesi lazım zaten yeterince kür yiyo bugünde kuru yemiş aldım onasperm kalitesi düşüyor cnm ama takviye yapmalısın eşine..
biz birkez öyle yaptık ben vajinit oldum dikkat et derim..bünye kaldırmıyor..
hadi hayırlısı canımmbu ay bizde öyle düşünüyoruz ilda
bide ferdanın dediği gibi...
gün aşırı spermleri kötü şekide değilde iyi şekilde etkiliyormuş..
doktorlar da gün aşırı öneriyorlarya..
gün aşırıya devam cnm..
hayıt,birde preesed...
ama preesed için ovulasyonu kaçırmamalı...
ovucanları 14.günümde kullanmaya başlıcam..
yok kız nasıl pas geçicez zatenadete kadar mı
sorun olmaz canım iki günde bir sonuçta
ama inşallah yımrtlamadan sonra benim gibi pas geçmezsin
ben yımıttlam günlerinde adam sıkıntı stres yapmasın diye her dediğini yapıyorum
yımırtla günlerinden sonra artık yüz vermiyorum en son çarçamba olmuştu cumadan beri peşimde 1 hafta oldu diyobu günde de hiç halim yok çok kötü uykum var
kocam msj atmış :bir çiçek gibi narin,bir kristal gibi asil ve nadir,bir yaprağına bile kıyamadığım sevgili eşim karıcım özür dilerim
bende dedimki google danmı bunlar
işte bak çogu erkek oyle cnm benmki bi cins bu konuda
ohh ne guzel ildacım ya kullan işte bnm arkdaslar hiç kocişlere vermıo valla arabalarıben paniğim o yuzden kullanamam gibi gelıo ondan ehlyet bile almaya cesaret edemıorm açkcası...
hiç sıkıntı yapma canım olacak bebeklerimiz
yaşadığın şeyleri çok iyi anlayabiliyorum
birde sorun erkekte olunca daha farklı oluyor biz bazı şeyleri daha rahat kabulleniyoruz ama onlar öyle değiller
benim eşim daha sakin olmuştu bu durumu öğrendikten sonra ben çok çoçuk istediğim için eğer olmazsa ona olan sevgim azalır diye korkuyordu
5-6 ay sürdü kendine gelmezi kendini iyi hissettiğinde gitmiştik dr.
canım eğer eşin de istiyorsa başlayın tedaviye
ama inşallah gerek kalmaz da kendiliğinden gelir bebişin diye dua edicem....
bende ehliyeti aldım kullanıyorum ama dediğin gibi heyecanımı yenemedim yaaa...
heyecanlanmasam kullanıyorum aslında ankaraya kadar ben gittim bayramda zonguldaktan..
bi yere gidersek alıyorum ama şehir içi olmayacak..
hafta sonları çıkalım sürelim diyo benimki ama heyecandan ş.içine çıkamıyorum şimdilik..
ayyyyy inşallah öyledir canım .eğer öyle birşey olursa ilk defa grip olduğuma sevinirimumutege bazen hamilelik griple birlikte gelirmiş öyle duymuştum bak birden aklıma geldiiiiiii
sağol canım benim elibeses in yazdığını okudun dimi grip hamilelik belirtisi diyo kız yoksa biz hamişmiyiz:18::18::18::18:ben de çok fena giribim hastayımmgel bebişş gelll hülyacım sana da geçmiş olsun cnmcm
bilsinler tabi sen gibi tatlı öğretmenleri varrrsaol cnm geçecek inşşş bugun çocklara da diorm ateşimi düşürdm geldm kıymetmi bilin dieüzüldüler gariplerim ama hasta hasta hele ateşli ders anltmak kadar feci bşey yok ateşim düşmeseydi gdemezdm sanrm ...
her gün müüü ayy yok ben dayanamam..gün aşırı bile aşırı banane demek arkadaşım..burada hepimiz birbirimize yardımcı olmak için varız..
bak dünde sen bana yardımcı olmuştun dimee??
hatta varya aysunum bak cahilliğime..bir seferde yumurtlama dahil hergün yaptıkadet günüme kadar yani Allahım anlatırken bile gülüyorum hee..
o ayda enfeksiyon kaptım ve vajinadaki kasların aşırı kasılmasından dolayı kanamalarım oldu ara ara.ve tabi yine vajinit..
hadi hayırlısı canımm
valla en mantıklısı bence o
dr demişti aslında gün aşırı taa adtee kadar yapın demişti
korkma canım kimler kimler kullanıyo
bide şunu düşün hep ben ööle yapıyodum kullanırken
sen acamisin ilda ama işin güzel tarafı bunu diğer arabadakişer bilmiyocesaret geliyo ozaman
ben sakinimdir genelde ilişkide öyle herşeye parlamam ama gıcık etti beni napıyim.kendi yazmış google da bulamazsın diyoneyse gelsinde bakıcam artık
ama erkeklerde de kadın var arabada tavrı var garip garip davranıolar trafikte kadınlara naslsa kadın süremez bu durumu var ya aslnda yaparım da çok çok pratk yapmam lazm bi de kendme başka bi araba almam lazm o da ayrı bi masraf demek :44:ama düşmemesi lazım zaten yeterince kür yiyo bugünde kuru yemiş aldım ona
patlıcak yemekten zaten
gün aşırıda bişey olmaz ama hergün değil ki sonuçta
hadi hayırlısı canımm
valla en mantıklısı bence o
dr demişti aslında gün aşırı taa adtee kadar yapın demişti
yok kız nasıl pas geçicez zaten
gün aşırı adete kadar olunca onlar zaten içimde olmıcaklar mı
kızma kocaya :)))
korkma canım kimler kimler kullanıyo
bide şunu düşün hep ben ööle yapıyodum kullanırken
sen acamisin ilda ama işin güzel tarafı bunu diğer arabadakişer bilmiyocesaret geliyo ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?