slm kızlar.biraz önce bir arkadaşımdan geldim.herkesin bebişi çocuğu vardı bir tek ben vardım bebişi olmayan.bebekleri doğumları hakkında konuşurlarken ben öylece baktım onlara.bana o soruyu sormamalarını çok istedim ama maalesef o soru geldi. ''siz düşünmüyormusunuz?'' bu soru sorulunca resmen kafamdan kaynar sular dökülüyo.kızarıp bozarıp düşünüyoruz ddedim.içlerinden biri bildiği için durumumu.ahh ahh keşke düşünmekle olabilen birşey olsaydı bu...rabbim bizlerede nasip etsin en yakın zamanda...
ayy çok güzel. Hayatın en anlamlı fotoğrafı olsa gerek bu süper birşey.. Maşallahh canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..
Eki Görüntüle 306128
kızlar yumurtlama olmayan bende hayıtın sayesinde beliren 2.çizgiiii14.gün yaptığım ovülasyon testimmm
oyy oyyy allah bagislasinn allahim nazarlardan korusun cnm benimmmm
bu arada hosgeldin cnm bebisi görünce unuttum seni annesi
Görüntü0824.jpg kızlar selam,bugün doktordaydım neyseki herşey yolundaymış becerebildimmi bilmiyorum ama kızımın son hali bu :)
slm kızlar.biraz önce bir arkadaşımdan geldim.herkesin bebişi çocuğu vardı bir tek ben vardım bebişi olmayan.bebekleri doğumları hakkında konuşurlarken ben öylece baktım onlara.bana o soruyu sormamalarını çok istedim ama maalesef o soru geldi. ''siz düşünmüyormusunuz?'' bu soru sorulunca resmen kafamdan kaynar sular dökülüyo.kızarıp bozarıp düşünüyoruz ddedim.içlerinden biri bildiği için durumumu.ahh ahh keşke düşünmekle olabilen birşey olsaydı bu...rabbim bizlerede nasip etsin en yakın zamanda...
Derısı gebelik testinin başına inşallahEki Görüntüle 306128
kızlar yumurtlama olmayan bende hayıtın sayesinde beliren 2.çizgiiii14.gün yaptığım ovülasyon testimmm
iyi aksamlar cnm hosgeldinn.
ikisini bir arada icilebiliyorsa cok iyiymis cnm sifa olsun insallah.
ablan adina da cok üzüldüm cnmm allah yardimcisi olsunn ne olursa olsun hic bir kadin siddeti haketmiyorr
onun duygulari yok mu onuda bir ana dogurdu heleki birde icinde can tasiyor
rabbim hayirlisini versin.
ne diyosun canım yaaa çok üzüldümmm.. Ah canım yaaa madem eşiyle arası kötüydü hadi 2 çocuğu yapmış neden 3. ye hamile kaldı be canım kendisi korunsaydı hap, iğne, spiral ne varsa ama işte söylendiği kadar kolay değil belki de. Ne derdi varmışta şiddet uyguluyor ya çocuklarından da mı utanmıyor o kadın ona evlatlar vermiş hem de hamile yaa.. Canımm ailen sonuna kadar yanında olsun ablanın gerekirse bir süre görüştürmesin o adamla. 3 çockla zor elbet ama öyle bir adamla büyümesindense o çocukların ayrı olmaları daha iyi kendi ayakları üzerinde dursun çalışsın ama minnet etmesin o yüzden eziyor işte bu kocalar kadınları başka dayanağı olmadığını bildikleri için. Allah ıslah etsin o adamı ne diyim..
masallah cnmm
yarin yada evvelsi gün iyice kizarir diye dusunuyorum cnm cünkü benimkide öyle olmusdu
hadi gelsin bebis ins sen calisma yap yine de
aslm gonce cnm hosgeldin.
rabbim hayirlisini versin cnm insallah biran önce bizlerinde olur bizde öyle muhabbetler ederiz seni cok iyi anliyorum cnm sikma canini ins rabbim yüzümüzü güldürcek cnm
hb canım darısı sizlerinde başınızabu arada 21+3 olmuşuz bebeğin kalbine filan bakıldı neyseki herşey normalmiş allahım sen büyüksün yarabbim
maşallahh kızına canımm benim daha kese göründü küçücük bunu görünce bir tuhaf oldummm
azracım bu biraz daha kızardı fotoyu çektikten sonra biz yarın halvetlere başlayalımmı kiii ?
inşallah canım inşallah.allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin. hepimze.ama inan azracım bana hamilelik mucize gibi geliyo şuan.o mucizeyi yaşarmıyım bilmiyorum.erkeğin değerleri iyi olacak, kadının değerleri iyi olacak yumurtlama günlerini tutturacan.birsürü şey işte.etrafımdaki insanlarda hemen hamile kaldıkları için ister istemez ümitisizliğe kapılıyorum.en çok da etraf insanı stres yapıyo.kendi halimize kalsak bu etrafın hadi artık yapın bi tane düşünmüyormusunuz soruları insanı en çok yıpratan şey:2:..
basla cnm eger mümkünse keske sabah halveti yapsan sonra yarin yine ovucan yaparsin eger sabah halveti yapamassan aksama da olur cnm ama mutlaka yarin da yine yap ovucani cnm.
İyi geceler
Aaaa ofluyu soracaktım ben de ne yaptı bilen var mı?
Aynen ben de aynısını yapıyorum,millete ağlamaktan kendi evime barkıma konsantre olamıyorum.Kocama da yansıtmamaya çalışıyorum içime atıyorum sonra da rüyamda görüyorum.gerçekten insan ailesinden birine zarar gelsin istemiyor ama her şey olacağına varıyor.Sorunsuz bir gün geçmez ki yapacak bişey yok.İnsanlar çok tuhaf insan gerçekten kaldıramıyor bazı şeyleri.
İyi geceler canım
İyi geceler :80::80:
Merhaba,bildiğim kadarıyla topicte son gün başlayan arkadaşlar da olmuştu.
sabah halvetı sartmı kı dahamı kesın oluyo.. benımde bugun ovucanım koyu kırmızıya yakındı halvet yaptım ama sanırım asıl ayrın tam anlamıyla cıft cızgı olur yarın sabah halvetı yapım barı bende:))
basla cnm eger mümkünse keske sabah halveti yapsan sonra yarin yine ovucan yaparsin eger sabah halveti yapamassan aksama da olur cnm ama mutlaka yarin da yine yap ovucani cnm.
canım bende zaten çok hassasım ilk duyduğumda güçlü olmaya çalışırım karşımdakine güç veririm telefonu kapattıktan sonra bütün gücüm biter ve yıkılırm yanlarında olamıyorum ailemden uzaktayım şimdi bulunduğum yer beni boğuyo resmen dertleşecek kimsem yok burda
elisizmit sağol canım allah herkezin gönlüne göre versin inş allah herkeze yaşattsın bu duygları
sabah halvetı sartmı kı dahamı kesın oluyo.. benımde bugun ovucanım koyu kırmızıya yakındı halvet yaptım ama sanırım asıl ayrın tam anlamıyla cıft cızgı olur yarın sabah halvetı yapım barı bende:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?