Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aslm gonce cnm hosgeldin.
rabbim hayirlisini versin cnm insallah biran önce bizlerinde olur bizde öyle muhabbetler ederiz seni cok iyi anliyorum cnm sikma canini ins rabbim yüzümüzü güldürcek cnm

Görüntü0824.jpg kızlar selam,bugün doktordaydım neyseki herşey yolundaymış becerebildimmi bilmiyorum ama kızımın son hali bu :)

Çok güzel bi resim allah analı babalı büyütsün,sağlıklı gebelik ve doğum geçirmeni dilerim canım

Boşver canım üzme kendini düşünmüyoruz de geçiştir olsun bitsin.Hepimize böyle sorular çok soruluyor art niyetlisi de olabiliyor bazen.Yapacak bişey yok elbet bizim de kucağımız dolacak sonra bugünleri arayacağız belki de

Eki Görüntüle 306128

kızlar yumurtlama olmayan bende hayıtın sayesinde beliren 2.çizgiiii 14.gün yaptığım ovülasyon testimmm
Derısı gebelik testinin başına inşallah

evet hiç bir kadın şiddeti hak etmiyo ailem destekler 3. çocuk geliyo ablama çok kızmıştım hamile kaldığında ama korunurken hamile kaldığını söyledi
2 tane dünyalar güzeli kızları var insanın kendine saygısı yoksa kimseyede saygı göstermeyi bilmez ne karısına nede çocuklarına faydasının olmayacağını düşünüyorum o yüzden utanmaz kimseden ablam nasıl ağlıyo canım benim gelmiş yalvarıyomuş şimdi hatalıyım felan filan bilmiyorum bunn sonu nereye varır sadece sizinle paylaşmak itedim çok doluyum çok ailemden çok uzaktayım zor zamanlarında yanlarında olamıyorum herşey üstüme üstüme geliyo

masallah cnmm
yarin yada evvelsi gün iyice kizarir diye dusunuyorum cnm cünkü benimkide öyle olmusdu
hadi gelsin bebis ins sen calisma yap yine de

azracım bu biraz daha kızardı fotoyu çektikten sonra biz yarın halvetlere başlayalımmı kiii ?

aslm gonce cnm hosgeldin.
rabbim hayirlisini versin cnm insallah biran önce bizlerinde olur bizde öyle muhabbetler ederiz seni cok iyi anliyorum cnm sikma canini ins rabbim yüzümüzü güldürcek cnm

inşallah canım inşallah.allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin. hepimze.ama inan azracım bana hamilelik mucize gibi geliyo şuan.o mucizeyi yaşarmıyım bilmiyorum.erkeğin değerleri iyi olacak, kadının değerleri iyi olacak yumurtlama günlerini tutturacan.birsürü şey işte.etrafımdaki insanlarda hemen hamile kaldıkları için ister istemez ümitisizliğe kapılıyorum.en çok da etraf insanı stres yapıyo.kendi halimize kalsak bu etrafın hadi artık yapın bi tane düşünmüyormusunuz soruları insanı en çok yıpratan şey:2:..

elisizmit amin inşallahhhh canımm. Fazla okuymaıyorum eşim evdee yarın cvp yazarımmmm herkeseee çok tşk ederim kızlarrrrr

hb canım darısı sizlerinde başınıza bu arada 21+3 olmuşuz bebeğin kalbine filan bakıldı neyseki herşey normalmiş allahım sen büyüksün yarabbim

aminn cnm insallah bizde görürüz o günlerii o duygulari insallah rabbim bizlerede nasip eder
hamis arkadaslarimiza da rabbim kolay dogumlar saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin ins
cok sevindim cnm herseyin yolunda olmasina..

maşallahh kızına canımm benim daha kese göründü küçücük bunu görünce bir tuhaf oldummm

inş hareketlerinide duycaksın emin ol daha bi tuhaf oluyo insan bugün kalbine zor baktı doktor kıpır kıpır çok hareketliymiş maşallah sürekli ellerini dizine vuruyo gibi hareketler yapıyodu anak yeni yeni hissetmeye başladım bende oda sağ ve solumda seyirmeler halinde tabi şimdilik

azracım bu biraz daha kızardı fotoyu çektikten sonra biz yarın halvetlere başlayalımmı kiii ?

basla cnm eger mümkünse keske sabah halveti yapsan sonra yarin yine ovucan yaparsin eger sabah halveti yapamassan aksama da olur cnm ama mutlaka yarin da yine yap ovucani cnm.

insallah cnmm
bana da öyle geliyor cnm mucize gibi
benim cevremde öyle hep ben birde anaokulunda calisiyorum
ailelerle ic iceyim haftada bir kere bulusma var hep bir görsen nasil laf sokmalar neler neler
ama aldirmamaya calisiyorum isde ne yapalim rabbim verecek ki ol diyecek ki olcak cnm
o yüzden ümitsizlige kapilmak yok cnmm sen yoluna devam et diyen desin bosver hele bir hamile kal allahimin izniyle bunlar hep gecicek cnmm

basla cnm eger mümkünse keske sabah halveti yapsan sonra yarin yine ovucan yaparsin eger sabah halveti yapamassan aksama da olur cnm ama mutlaka yarin da yine yap ovucani cnm.

sabah halvetı sartmı kı dahamı kesın oluyo.. benımde bugun ovucanım koyu kırmızıya yakındı halvet yaptım ama sanırım asıl ayrın tam anlamıyla cıft cızgı olur yarın sabah halvetı yapım barı bende:))

canım bende zaten çok hassasım ilk duyduğumda güçlü olmaya çalışırım karşımdakine güç veririm telefonu kapattıktan sonra bütün gücüm biter ve yıkılırm yanlarında olamıyorum ailemden uzaktayım şimdi bulunduğum yer beni boğuyo resmen dertleşecek kimsem yok burda

cnm sabahlari spermler daha canli ve daha hareketli oluyorlarmis
internette bile yaziyor cnm o yüzden sabah halvetini öneriyoruz
doktor gibi konusdum bende önermek falan

Son düzenleme:

mecbur sabah halveti olcekkk eşim işe gidiyor 1 gün yok sonraki gün gelcek boş geçirmemeye çalışıcam inşallah.Vilmaaa aynı zamanda olcek hadi rastgeleeeee

Son düzenleme:

seni cok iyi anliyorum bende ailemden uzaktayim baslarina birsey gelse ancak sözle teselli etmeye calisiyorum
ha deyince yanlarinda olamiyorum ve bu da insani cok yipratiyor ama cnm en önemlisi gönüller bir olsun ve dualar cok önemli cnm allah yardimcisi olsun ablanin insallah cok zor bir durum yaa

elisizmit sağol canım allah herkezin gönlüne göre versin inş allah herkeze yaşattsın bu duygları

Aminnnnnn inşallahhhh

Güya ben de bu ay sabah halvetlerine başlayacaktım ama bi türlü ayaralayamadım.Bu arada sabah derken erken saatlerde mi olmak zorunda?Mesela benim eşim vardiyeli çalışıyor bu hafta gündüz evde yani sabah 12 gibi uyanıyor.E onun için de sabah sayılır.O saatte halvet yerini bulur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…