Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

mecbur sabah halveti olcekkk eşim işe gidiyor 1 gün yok sonraki gün gelcek boş geçirmemeye çalışıcam inşallah.Vilmaaa aynı zamanda olcek hadi rastgeleeeee

ayy evet ya ınşallah bu ay ıkımızde guzel haberlerımızı yazarız buraya böle gerıle gerıle bennnde hamıleyıııııııııııııııım dıe valla benımde yarın sabah halvetı olcak gıbı yanı en azından öğlen cunku benımde esım yarın öğleden sonra gıdecek... olmadı uyutmam ben adamı bı gun den ölmez ya

mecbur sabah halveti olcekkk eşim işe gidiyor 1 gün yok sonraki gün gelcek boş geçirmemeye çalışıcam inşallah.Vilmaaa aynı zamanda olcek hadi rastgeleeeee

süper cnmm spermler zaten biliyorsun 3-5 gün canli kalabiliyorlar
hadi rastgele cnmm ins bebisin sana dogru gelir

canım seni çok iyi anlayabiliyorum. bnde seninkine benzer olaylar yaşadım. insanın ciğeri yanıyor ama elden de birşey gelmiyor.inşallah haklarında en hayırlısı olur. eşşeklik yap yap sonra ağla zırla. bir insan kolay kolay değişmiyor.1-2 ay düzelir sonra eski haline dner.kadına da katlanabiliyorrsa katlanmak yada boşanmak kalıyor.inşallah düzelir..

cnmm en gec sabah 10 a kadar olsa aslinda süper olur

evet canım okadar zorki uzakta olmak okadar yıpratıyoki ben 4 yıldır uzaktayım ailemden ama inan kendimi yedim bitirdim çok düşkünüm aileme hem küçük yaşta evlendim hem gurbet aileme doyamadım benyaaa offff

çok sağolun kızlar desteğiniz için kendimi pek iyi hissetmiyorum canım çok yanıo
görşürüz kızlar desteğiniz içn teşekkürle inanın burdan başka anlatacak kimsem yok

kızlar ben geldim kocişle barıştık çok güzel güllerle gelmiş saksıda böyle minnacıkhalvette geldi.artık nadasa girdim

emine ne oldu tatlım hayırdır ya???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…