mecbur sabah halveti olcekkk eşim işe gidiyor 1 gün yok sonraki gün gelcek boş geçirmemeye çalışıcam inşallah.Vilmaaa aynı zamanda olcek hadi rastgeleeeee
mecbur sabah halveti olcekkk eşim işe gidiyor 1 gün yok sonraki gün gelcek boş geçirmemeye çalışıcam inşallah.Vilmaaa aynı zamanda olcek hadi rastgeleeeee
canım bende zaten çok hassasım ilk duyduğumda güçlü olmaya çalışırım karşımdakine güç veririm telefonu kapattıktan sonra bütün gücüm biter ve yıkılırm yanlarında olamıyorum ailemden uzaktayım şimdi bulunduğum yer beni boğuyo resmen dertleşecek kimsem yok burda
Aminnnnnn inşallahhhh
Güya ben de bu ay sabah halvetlerine başlayacaktım ama bi türlü ayaralayamadım.Bu arada sabah derken erken saatlerde mi olmak zorunda?Mesela benim eşim vardiyeli çalışıyor bu hafta gündüz evde yani sabah 12 gibi uyanıyor.E onun için de sabah sayılır.O saatte halvet yerini bulur mu ki?
cnmm en gec sabah 10 a kadar olsa aslinda süper olur
Deme ya neyse saat kurarız biz de napalım.İnşallah beyimiz de nazlanmaz
cnmm en gec sabah 10 a kadar olsa aslinda süper olur[/QUOT
sen hamılemısın cnm ölemı yaptın tecrubemı konusuyor bılmem lazım tecrubelerden yararlanıyorum da
hepinize iyi geceler canlar
hepinizi öpüyorummm
yarin görüsmek ümidiyle
allahima emanetsinizzz
Görüntü0824.jpg kızlar selam,bugün doktordaydım neyseki herşey yolundaymış becerebildimmi bilmiyorum ama kızımın son hali bu :)
cnmm en gec sabah 10 a kadar olsa aslinda süper olur[/QUOT
sen hamılemısın cnm ölemı yaptın tecrubemı konusuyor bılmem lazım tecrubelerden yararlanıyorum da
yok cnm daha gebe degilim ben
ama burda gebe kalan arkadaslardan ögrendim hep bunlari cnmm
bende birsey bilmiyordum topigimiz sayesinde bircok seyin bilincindeyim artik.
hepinizi öpüyorummm
yarin görüsmek ümidiyle
allahima emanetsinizzz
hepinizi öpüyorummm
yarin görüsmek ümidiyle
allahima emanetsinizzz
cnm maşallah yaa..Allahım kucağına almayı nasib etsin..
evet canım okadar zorki uzakta olmak okadar yıpratıyoki ben 4 yıldır uzaktayım ailemden ama inan kendimi yedim bitirdim çok düşkünüm aileme hem küçük yaşta evlendim hem gurbet aileme doyamadım benyaaa offffseni cok iyi anliyorum bende ailemden uzaktayim baslarina birsey gelse ancak sözle teselli etmeye calisiyorum
ha deyince yanlarinda olamiyorum ve bu da insani cok yipratiyor ama cnm en önemlisi gönüller bir olsun ve dualar cok önemli cnm allah yardimcisi olsun ablanin insallah cok zor bir durum yaa
canım seni çok iyi anlayabiliyorum. bnde seninkine benzer olaylar yaşadım. insanın ciğeri yanıyor ama elden de birşey gelmiyor.inşallah haklarında en hayırlısı olur. eşşeklik yap yap sonra ağla zırla. bir insan kolay kolay değişmiyor.1-2 ay düzelir sonra eski haline dner.kadına da katlanabiliyorrsa katlanmak yada boşanmak kalıyor.inşallah düzelir..
amin inş canm,allah isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu nasip etsin inşbabamızda onayladığına göre büyük ihtimal adı miracle olucak hayırlısıyla doğsunda bi
kızlar ben geldim kocişle barıştık çok güzel güllerle gelmiş saksıda böyle minnacıkhalvette geldi.artık nadasa girdim
evet canım okadar zorki uzakta olmak okadar yıpratıyoki ben 4 yıldır uzaktayım ailemden ama inan kendimi yedim bitirdim çok düşkünüm aileme hem küçük yaşta evlendim hem gurbet aileme doyamadım benyaaa offff
çok sağolun kızlar desteğiniz için kendimi pek iyi hissetmiyorum canım çok yanıo
görşürüz kızlar desteğiniz içn teşekkürle inanın burdan başka anlatacak kimsem yok
kızlar ben geldim kocişle barıştık çok güzel güllerle gelmiş saksıda böyle minnacıkhalvette geldi.artık nadasa girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?