Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Yeniyil geliyyyy bizim ilk yilbasimiz bu ne etcez bilmemmmm simdilik izmire gitmeyi gecede bi otelde kalip ertesi gun donmeyi dusunuyoruz ama bakalim nasil olacakk evde olmak istemiyorummmm yilbasinda bennn

herkesee günaydınnnn yeniyıl geliyor evettt gidin bencedee şöyle bir kafa dağıtın benim yerimedeee:) bendee kocişi yolladım temizlik yapıcam inşallah.

benim ateşim birden düştü sanırım geliyor kırmızılar
395c37 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben bu tabloyu görmek istemiyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ama şöylede bir şey var ben sabaha doğru uyamdım sürekli yani uykum bölünüp durdu hatta bunu ölçtüğümdede yarım saat önce falan uyanmıştım ama
kestirmekten ateşime ölçemedim.
sabah olsada ateşimi ölçsem diye heycan yaptım sonuca bakkkkkkk
neyse buda gelir bu da geçer
gelecekse de inşallah bekletmeden gelir de hemen çalışmalara başlarım bende

günaydın canım
kolay gelsin sana gülbebeğim
bende duamı okuyayım bari kızlar gelene kadar

ateşe fazla takılmaa kuuzumm belki yükseliverir yine belli olmaz bu işler hemm belki yanlışta ölçmüş olabilirsinnn teşekkür ederim umutegeee Allah kabul etsin inş bende okuycammm birazdannn öpüldün şekerrrr

Valla ne yaparsanız yapın guZel gececektir. Ağzınızın tadı yerindeyse her an guZel gecer

isallah guzel gecer cnimmm

kiz ilk uyandigin anda olçceksin
bu sayilmazzzz
herkesee günaydınnnn yeniyıl geliyor evettt gidin bencedee şöyle bir kafa dağıtın benim yerimedeee:) bendee kocişi yolladım temizlik yapıcam inşallah.

darisi basima bende bi temizlik yapsammmmmm

isallah guzel gecer cnimmm

kiz ilk uyandigin anda olçceksin
bu sayilmazzzz

darisi basima bende bi temizlik yapsammmmmm
bendee hala oturuyorum işte mıy mıyyyy
Günaydın gulbebekim
Kolay gelsin sana ama kendini çok yorma sakin
Huzurcummm hamiş kalmadan öncee büyük bir temizlik yapıp oturayım dedimmmŞaka bir yana bu aralar halvetten sonra fazla kendimi yormamak içinn yapıcammm
benim bu ay da negatiff
hayırlısı olsun canım kaç gün geçtii yada adetmi oldun

Kuzucuk sen yine de dikkat et ne zaman gelecek belli olmaz

Gülbebikim bencede yorma kendini ben bütün bir cumartesi uğraştım canım çıktı. Ağrılarım bitmedi daha, eşim daha cumartesi kediyi getirdi her yer bir battı, dünde yine getirdi kediyi her yer çok kötü battı. Bende söylendim eve her hafta temizlikçi tut artık yapamıyorum dedim, tartıştık. Hala sinirliyim.
Bu arada herkese günaydın

Yeniyil geliyyyy bizim ilk yilbasimiz bu ne etcez bilmemmmm simdilik izmire gitmeyi gecede bi otelde kalip ertesi gun donmeyi dusunuyoruz ama bakalim nasil olacakk

ayy ilk yılbaşı demek. Bizim evlendiğimizden beri 5. yılbaşımız olacak ama çıktığımız zamanı da sayarsak 6. yılbaşımız çıkarkende beraber geçirmiştik evleneceğimiz yıla girerken dayımlara gelmişti o zaman kurban bayramının 1. günü de yılbaşına denk gelmişti.. Zaman ne çabuk geçiyor yaaa... Nice yıllara İnşallahh.. Valla bende bir yerlere kaçmak istiyorum ama kaçamıcam galiba. Bu ara elimiz darda malum araba taksidi ödüyoruz ama belli de olmaz yine de sanırım ben evimde güzeel bir sofra kurucam oturucaz gibime geliyorr. Kayınvalidemdne dün akşam yılbaşı hediyelerimi de aldımm ben ne alsam kii :26:

ya evde kedi falan olunca çabuk kirlenir bizim ev bile hemen dağılıyor birşeyi yerli yerine koymasan mutfak yerleri ve oturma odası yerler sürekli kirleniyor zaten birşeyler dökülüyor falan. Elektirikli el süpürgem elimde sürekli. Ben de eşime çatıyorum çalışıyorum bari akşamları yardım et diye ne yese kabını öylece bırakıyor, çoraplarını çıkarıyor atıyor falan. Sinir oluyorum bende. Haftasonu gelince hem seviniyorum he aman yine evişi var diye üzülüyorum..

Sagol canim ilk olmasa bende evde oturucam bizimde el pek acik degil ev almak istiyoruz biliyosun ama ilk yilbasimizda disarda olmak istiyorum seneyede bebek olucak kucucuk zaten gidemeyiz seninde kaynanana ozel bisey alman lazim bence neye ihtiyaci var acaba keske benim kaynanamda seninki gibi olsa benimki hayirli olsun bile demedi bebek icin degil ki yeniyilda hediye almak ahhh ahhhh

Bizdede gofret var cocuktan beeter battaniyesi bi yanda oyuncaklari bi yanda topla topla bitmiyo coook iyi anliyorum seniii

puffymmm az bişey batsınn sinirlerim bozuluyor moralim alt üst oluyor maleseff.Yanii aslında evim temiz ama dağınık biraz yinedee üstünden geçmezsem hayatta rahat edememmm bizdede sinekler var çıldırtacak bu pis hayvanlar beniiiii aralık oldu hala sineğimiz var çok soğuk olmuyor buralar o yüzden bitmedi gitti sineğimizz...Sende sıkma canınıııı herşey yolunu alırr

batları geçen arkadaşlarım,son durumlarınızı yazar mısınız..

cnmmm günaydın....ben yazmıştım daha önce ama, maalesef yapılan testler sonucu hamile değilim...doktora gittim stresten geçikmiştir dedi...ama hala regl de olmadım bugün gecikmesinin 13.günü....sana yeni bat veremiyorum henüz cnmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…