Yeniyil geliyyyy bizim ilk yilbasimiz bu ne etcez bilmemmmm simdilik izmire gitmeyi gecede bi otelde kalip ertesi gun donmeyi dusunuyoruz ama bakalim nasil olacakk evde olmak istemiyorummmm yilbasinda bennn
herkesee günaydınnnn yeniyıl geliyor evettt gidin bencedee şöyle bir kafa dağıtın benim yerimedeee:) bendee kocişi yolladım temizlik yapıcam inşallah.
Yeniyil geliyyyy bizim ilk yilbasimiz bu ne etcez bilmemmmm simdilik izmire gitmeyi gecede bi otelde kalip ertesi gun donmeyi dusunuyoruz ama bakalim nasil olacakk
benim ateşim birden düştü sanırım geliyor kırmızılar
395c37 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben bu tabloyu görmek istemiyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ama şöylede bir şey var ben sabaha doğru uyamdım sürekli yani uykum bölünüp durdu hatta bunu ölçtüğümdede yarım saat önce falan uyanmıştım ama
kestirmekten ateşime ölçemedim.
sabah olsada ateşimi ölçsem diye heycan yaptım sonuca bakkkkkkk
neyse buda gelir bu da geçer
gelecekse de inşallah bekletmeden gelir de hemen çalışmalara başlarım bende
günaydın canım
kolay gelsin sana gülbebeğim
bende duamı okuyayım bari kızlar gelene kadar
Valla ne yaparsanız yapın guZel gececektir. Ağzınızın tadı yerindeyse her an guZel gecer
benim ateşim birden düştü sanırım geliyor kırmızılar
395c37 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben bu tabloyu görmek istemiyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ama şöylede bir şey var ben sabaha doğru uyamdım sürekli yani uykum bölünüp durdu hatta bunu ölçtüğümdede yarım saat önce falan uyanmıştım ama
kestirmekten ateşime ölçemedim.
sabah olsada ateşimi ölçsem diye heycan yaptım sonuca bakkkkkkk
neyse buda gelir bu da geçer
gelecekse de inşallah bekletmeden gelir de hemen çalışmalara başlarım bende
herkesee günaydınnnn yeniyıl geliyor evettt gidin bencedee şöyle bir kafa dağıtın benim yerimedeee:) bendee kocişi yolladım temizlik yapıcam inşallah.
isallah guzel gecer cnimmm
kiz ilk uyandigin anda olçceksin
bu sayilmazzzz
darisi basima bende bi temizlik yapsammmmmm
Huzurcummm hamiş kalmadan öncee büyük bir temizlik yapıp oturayım dedimmmGünaydın gulbebekim
Kolay gelsin sana ama kendini çok yorma sakin
hayırlısı olsun canım kaç gün geçtii yada adetmi oldunbenim bu ay da negatiff
bendee hala oturuyorum işte mıy mıyyyy
Huzurcummm hamiş kalmadan öncee büyük bir temizlik yapıp oturayım dedimmmŞaka bir yana bu aralar halvetten sonra fazla kendimi yormamak içinn yapıcammm
hayırlısı olsun canım kaç gün geçtii yada adetmi oldun
benim bu ay da negatiff
doğru söylüyorsun ama ovucana göre 2 gün varrr bebişşşşKuzucuk sen yine de dikkat et ne zaman gelecek belli olmaz
Bak birlikte bekliyoruz. Diğer aya hazirlan
Yeniyil geliyyyy bizim ilk yilbasimiz bu ne etcez bilmemmmm simdilik izmire gitmeyi gecede bi otelde kalip ertesi gun donmeyi dusunuyoruz ama bakalim nasil olacakk
Gülbebikim bencede yorma kendini ben bütün bir cumartesi uğraştım canım çıktı. Ağrılarım bitmedi daha, eşim daha cumartesi kediyi getirdi her yer bir battı, dünde yine getirdi kediyi her yer çok kötü battı. Bende söylendim eve her hafta temizlikçi tut artık yapamıyorum dedim, tartıştık. Hala sinirliyim.
Bu arada herkese günaydın
ayy ilk yılbaşı demek. Bizim evlendiğimizden beri 5. yılbaşımız olacak ama çıktığımız zamanı da sayarsak 6. yılbaşımız çıkarkende beraber geçirmiştik evleneceğimiz yıla girerken dayımlara gelmişti o zaman kurban bayramının 1. günü de yılbaşına denk gelmişti.. Zaman ne çabuk geçiyor yaaa... Nice yıllara İnşallahh.. Valla bende bir yerlere kaçmak istiyorum ama kaçamıcam galiba. Bu ara elimiz darda malum araba taksidi ödüyoruz ama belli de olmaz yine de sanırım ben evimde güzeel bir sofra kurucam oturucaz gibime geliyorr. Kayınvalidemdne dün akşam yılbaşı hediyelerimi de aldımmben ne alsam kii :26:
Gülbebikim bencede yorma kendini ben bütün bir cumartesi uğraştım canım çıktı. Ağrılarım bitmedi daha, eşim daha cumartesi kediyi getirdi her yer bir battı, dünde yine getirdi kediyi her yer çok kötü battı. Bende söylendim eve her hafta temizlikçi tut artık yapamıyorum dedim, tartıştık. Hala sinirliyim.
Bizdede gofret var cocuktan beeter battaniyesi bi yanda oyuncaklari bi yanda topla topla bitmiyo coook iyi anliyorum seniii
batları geçen arkadaşlarım,son durumlarınızı yazar mısınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?