Canım gofret çektiiiiiiiii gamzeeeeeeeeeeeee
Benim gofret bildigin gofretlerden degil sekerim arada bi patilerini disleyesim geliyo ama yapamiyorum
Sagol canim ilk olmasa bende evde oturucam bizimde el pek acik degil ev almak istiyoruz biliyosun ama ilk yilbasimizda disarda olmak istiyorum seneyede bebek olucak kucucuk zaten gidemeyiz seninde kaynanana ozel bisey alman lazim bence neye ihtiyaci var acaba keske benim kaynanamda seninki gibi olsa benimki hayirli olsun bile demedi bebek icin degil ki yeniyilda hediye almak ahhh ahhhh
Iste gofrettttt
sennn senin gofretten bahsederken en iyisiii başka bir iisim kullannn deli gibii gittim gofret aldımmmmdayanamam hayattaaa
ya evde kedi falan olunca çabuk kirlenir bizim ev bile hemen dağılıyor birşeyi yerli yerine koymasan mutfak yerleri ve oturma odası yerler sürekli kirleniyor zaten birşeyler dökülüyor falan. Elektirikli el süpürgem elimde sürekli. Ben de eşime çatıyorum çalışıyorum bari akşamları yardım et diye ne yese kabını öylece bırakıyor, çoraplarını çıkarıyor atıyor falan. Sinir oluyorum bende. Haftasonu gelince hem seviniyorum he aman yine evişi var diye üzülüyorum..
Bizdede gofret var cocuktan beeter battaniyesi bi yanda oyuncaklari bi yanda topla topla bitmiyo coook iyi anliyorum seniii
puffymmm az bişey batsınn sinirlerim bozuluyor moralim alt üst oluyor maleseff.Yanii aslında evim temiz ama dağınık biraz yinedee üstünden geçmezsem hayatta rahat edememmm bizdede sinekler var çıldırtacak bu pis hayvanlar beniiiii aralık oldu hala sineğimiz var çok soğuk olmuyor buralar o yüzden bitmedi gitti sineğimizz...Sende sıkma canınıııı herşey yolunu alırr
ayy çok tatlı gamze bu yaa kuzu gibi kızzzbir de kaldırmış patilerii..
Iste gofrettttt
Iste gofrettttt
Ayyy dur ben adama tlf ediyimde alsin gelsin banada asermelerim bitti ama isteklerim sonsuzzzz :)))))
Ben ilk iki yılbaşımı kaynanamla geçirdim onlara gitmiştik yemek yer otururduk sıkıcı oluyordu rahat olamıyorsun bir kere yani.. 3. senede yan arkadaşlarla dışarı eğlenmeye gitmiştik oda hüsranla sonuçlandı tam gece yarısını geçmişti eşim rahatsızlandı midesi kötü oldu kalkmak zorunda kalmıştık ama o saate kadar döktürmüştüm geçen sene de evdeydik. Bu sene cumartesiye geliyor o yüzden istedi bir yerlere kaçmayı ama mümkün olmayacak. Yalova'daki yazlığa gitsek pistir şimdi orası eşimde de astım var zaten bilmiyorum bakalım.. Hee kaynanam iki takım salon takımı verdi kendisinin ama hiç kullanmamış seneler önce almış mis gibi hem de öyle zarif ve güzeller ki bir de sadece orta masaya ya da yemek masası için ayrıca örtü verdi o muhteşem birşey sırf pul ile işlenmiş hepsini aldım valla. Çok hoşuma gitti.
Ozendim vallahi ama benim kaynana kucuk daglari kendi yaratmis bi halttanda anlasa icim yanmaz aman benimde kaderim buymus ne diyeyim sende anlamli bi hediye al kuzum bence canli cicek olabilir bi kosede durmaz bakar konusur sular bence cok iyi bi hediye olur
Ozendim vallahi ama benim kaynana kucuk daglari kendi yaratmis bi halttanda anlasa icim yanmaz aman benimde kaderim buymus ne diyeyim sende anlamli bi hediye al kuzum bence canli cicek olabilir bi kosede durmaz bakar konusur sular bence cok iyi bi hediye olur
arkadaşlar merhaba ben 27 yaşındayım 1 sene korunmama rağmen hamile kalamadım bir uzmana başvurdum hsg çekildi sağ tüpüm tıkalı enfeksiyondan olabilir dedi, laparoskopi ile açıldı birde daha önce ki aylarda yaptırdığım hormon testlerinde normal değerde olan 11 di süt hormonum 35 çıktı ve dostinex 2 tane olanını içtim daha sonra 8 tane olanını verdi 3 tane kalmıştı ben bu ay ameliyat sonrası adetimde tekrar tahlil istedim süt hormonum 1 küsürdü ilaca devam et bitir dedi ama gebelik oluşması durumunda tehlikeli diye biliyorum ilacı kesmek istiyorum birde eşimin 29.000 milyondu sanırım ileri hareket yüzdesi %37 bu değerin düşük olduğunu ve bize hemen aşılama önerdi doğal yolla hamile kalamazmıyım? lütfen yardımcı olun şimdiden çok teşekkürler
benim kayınvalidemde bayılrı hediyeleşmeye sen ona bi corap al o sana bi takım alır.. o kadar acık ellidir ama bende iş yok ..
aslında almak lazım
özendirdiniz ya bende alayım bariii
:119:
arkadaşlar merhaba ben 27 yaşındayım 1 sene korunmama rağmen hamile kalamadım bir uzmana başvurdum hsg çekildi sağ tüpüm tıkalı enfeksiyondan olabilir dedi, laparoskopi ile açıldı birde daha önce ki aylarda yaptırdığım hormon testlerinde normal değerde olan 11 di süt hormonum 35 çıktı ve dostinex 2 tane olanını içtim daha sonra 8 tane olanını verdi 3 tane kalmıştı ben bu ay ameliyat sonrası adetimde tekrar tahlil istedim süt hormonum 1 küsürdü ilaca devam et bitir dedi ama gebelik oluşması durumunda tehlikeli diye biliyorum ilacı kesmek istiyorum birde eşimin 29.000 milyondu sanırım ileri hareket yüzdesi %37 bu değerin düşük olduğunu ve bize hemen aşılama önerdi doğal yolla hamile kalamazmıyım? lütfen yardımcı olun şimdiden çok teşekkürler
bende almıyorum yani almışlığım var tabii evine süs eşyası almıştım fular bir de takı almıştım ama istediği aradığı birşeydi o takı bulunca ben almıştım ama şimdi ne alsam bilmem kızıyor da neden aldın diye ihtiyacım yok ki benim diyor bakalım haftasonu bir gezinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?