Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ben ilk iki yılbaşımı kaynanamla geçirdim onlara gitmiştik yemek yer otururduk sıkıcı oluyordu rahat olamıyorsun bir kere yani.. 3. senede yan arkadaşlarla dışarı eğlenmeye gitmiştik oda hüsranla sonuçlandı tam gece yarısını geçmişti eşim rahatsızlandı midesi kötü oldu kalkmak zorunda kalmıştık ama o saate kadar döktürmüştüm geçen sene de evdeydik. Bu sene cumartesiye geliyor o yüzden istedi bir yerlere kaçmayı ama mümkün olmayacak. Yalova'daki yazlığa gitsek pistir şimdi orası eşimde de astım var zaten bilmiyorum bakalım.. Hee kaynanam iki takım salon takımı verdi kendisinin ama hiç kullanmamış seneler önce almış mis gibi hem de öyle zarif ve güzeller ki bir de sadece orta masaya ya da yemek masası için ayrıca örtü verdi o muhteşem birşey sırf pul ile işlenmiş hepsini aldım valla. Çok hoşuma gitti.

Aslında kedinin pek bir zararı yok ama işte eşimin düşüncesizliğinden kaynaklanan şeyler. Artık dükkanda kalıcak diye konuştuk. İşten yorgun argın gelip komple dip köşe temizlik yaptım. Bi baktım kedi geldi. Kumu falan var ayaklarının aralarında kalıyo bütün kumlar eve yağılıyo. Tırmalıyo tırnakları kırılıyo kalıyo ortada. Emeklerim hep boşa gidiyo ona üzülüyorum. Bende faraşlı süpürgeler varya ondan elimde, diğer elimdede gırgır geziyorum kırk kere.

Bizdede gofret var cocuktan beeter battaniyesi bi yanda oyuncaklari bi yanda topla topla bitmiyo coook iyi anliyorum seniii

Hani bazen saldım çayıra ya aman ne olursa olsun diyorum. Evi b.k götürüyo adam gayet memmun. Pijamasını bi yerde çıkarır. KAzağını bi yerde. Hele çoraplar her yerde. Bazen çıldırıyorum. Dayanamıyorum. Pis olsun ama dağınık olmasın hiç sevmiyorum. Evde hayvan olması çok kötü. Çok seviyorum ama çok yoruyo. Çalışmasam bir problem yok. Bizim işler kışın yoğun oluyo eve git yemek yap bide saçma sapan ortalık toparla çok sinirleniyorum

Canımı sıkmıyorum normalinde ama artık yoruldum cidden. Temizlediğim yer bare 1 gün temiz kalsın ya çok değil. Aynı gün aynı dakika batıyo. Eşimin kendi dükkanı arabasıyla gidiyo geliyo. Dükkanda toplasam 1 saat anca ayakta kalıyo. Uyumaya bile fırsatı oluyo. Ben elin işine otobüs tepelerinde gidip geliyorum. Sabahın bir körü çıkıyorum akşam 7,30 gibi evde oluyorum. O saatten sonrada hem evle uğraş hemde beyimize hizmet et. Kendi dağınıklığı yetmesin bide kedisi köpeği. Ayy sıyırıyorum sanırım sabah sabah

slm kızlar keyifler nasıl?
bayadır gelemedim ne çok şey kaçırmışım, sayfa bile en son 5000lerdeydi şimdi yedi binleri geçmiş...
benim bat yarın, iki gündür kasıklarımda hafif bir çekme hissi var... bu ayda olmadı sanırım.

Ozendim vallahi ama benim kaynana kucuk daglari kendi yaratmis bi halttanda anlasa icim yanmaz aman benimde kaderim buymus ne diyeyim sende anlamli bi hediye al kuzum bence canli cicek olabilir bi kosede durmaz bakar konusur sular bence cok iyi bi hediye olur

valla ilk evlendiğimiz yıllarda benim kaynanamda çok yaptı yani sözleri falan pek istememişti beni ama sonra eşim cevap verdikçe kesildi arada oluyordu. Benimkinde de vardır herşeyi en iyi ben bilirim havaları ama gönül almayı da iyi bilir bir de kayınbirader yurtdışından dönüş yapıcam derken oradan bir kızla evlenince baya bize döndü yanii ee bizden fayda var bir tek biliyor bunu sen kıymetlimsin kim var başka da kime vericem diyor şimdi. Canlı çiçekte çok var onda ya çiçek hastası zaten kocaman bahçeleri var ağaçlar çiçekler bir görsen kıyafette bilemem ki beden falan hem istemiyor öyle şeyler çok kıyafetim var giymiyorum zaten diyor hem çok dışarı da çıkamıyor birşeyler bakıcam artık..

arkadaşlar merhaba ben 27 yaşındayım 1 sene korunmama rağmen hamile kalamadım bir uzmana başvurdum hsg çekildi sağ tüpüm tıkalı enfeksiyondan olabilir dedi, laparoskopi ile açıldı birde daha önce ki aylarda yaptırdığım hormon testlerinde normal değerde olan 11 di süt hormonum 35 çıktı ve dostinex 2 tane olanını içtim daha sonra 8 tane olanını verdi 3 tane kalmıştı ben bu ay ameliyat sonrası adetimde tekrar tahlil istedim süt hormonum 1 küsürdü ilaca devam et bitir dedi ama gebelik oluşması durumunda tehlikeli diye biliyorum ilacı kesmek istiyorum birde eşimin 29.000 milyondu sanırım ileri hareket yüzdesi %37 bu değerin düşük olduğunu ve bize hemen aşılama önerdi doğal yolla hamile kalamazmıyım? lütfen yardımcı olun şimdiden çok teşekkürler

benim kayınvalidemde bayılrı hediyeleşmeye sen ona bi corap al o sana bi takım alır.. o kadar acık ellidir ama bende iş yok ..
aslında almak lazım
özendirdiniz ya bende alayım bariii
:119:

Canım tüplerin açılmış ne güzelll prolaktin 35se yüksekk hamile kalırsan tehlikeli olabilir düşüğe yol açıyor arkadaşım bu durumu yaşadı 6 yıll çocuğu yoktu bilmemiş hamiş kaldığını düşük yaptı o ilaç yüzünden o yüzden ovülasyonun geçince erken gebelik testi yapmanı önerebilirimmmyani adete 1 hafta falan kaldığında ne olur ne olmaz ileri hareket %37 ise gayet iyiii bana göre doğal yoldan hamile kalabilirsinn bence biraz daha beklee.Bendede yüksekti bir ara prolaktin şimdi hayıt hapı içiyorum onunla çok hamiş kalan var sende kullanabilirsin aslında bizim topikte hayıtla hamiş kalan çok kişi olduuu darısı bizlereeee

benim kayınvalidemde bayılrı hediyeleşmeye sen ona bi corap al o sana bi takım alır.. o kadar acık ellidir ama bende iş yok ..
aslında almak lazım
özendirdiniz ya bende alayım bariii
:119:

bende almıyorum yani almışlığım var tabii evine süs eşyası almıştım fular bir de takı almıştım ama istediği aradığı birşeydi o takı bulunca ben almıştım ama şimdi ne alsam bilmem kızıyor da neden aldın diye ihtiyacım yok ki benim diyor bakalım haftasonu bir gezinirim.

canım tüpün açılmış bu güzel ama dostınex değer düştüğü zaman bırakılır zaten hamilelik düşünürken içilmez onun daha doğalı hayıt hapı var aynı işlevi görüyor burada bir arkadaş yüksekti onunda kulland düştüğü ayda hamile kaldı. Ama zaten senin değerin düşmüş yani boşuna içmiş olacaksın onu içtiğin sürece zaten yükselmez hiç düşük kalır asıl bırakacaksın bakalım düzene girmiş mi yükseliyor mu tekrar diye. Ben 6 ay kullandım aslında her ay kontrole gidip düşünce bırakmak lazımmış ama dr o zaman birşey dememişti yan etkide yapabiliyor ben bırak derim karar senin. bu arada % 37 ileri hareket kötü bir rakam değil bence zaten toplam hareket % 60 ve üzerine normal diyor doktorlar bunun yarısı bile ileri olsa yine iyi..

selam arkadaşlar bende yeni üye oldum siteye benimde bi sorum olacak sizlere benim adetime 10 gün kala kahverengi akıntım oldu dört gün sürdü ama çok az günde iki üç damla şeklinde sonra sol kasığımda ağrı oldu ara sıra batma gibi sanki şimdi adetime iki gün var adet ağrım falan yok bu akıntı ne idi acaba yardımcı olurmusunuz

ay ne güzel anlaşabilmek .. aslında ne var didişecek dimi..
bende cumartesi gittim yaa gitmek istemiyodum
ben balık yemiyorum diye kadıncagız bana kızarmış tavuk almış bi parça bile yemedimmm ama hiç kötülük için değil barbunya vardı ondan yiyince canım istemedi sonra eşim dedi senin için almış neden yemedin diye utandım vallaa...
eh bi de ne alsak derdi oluyor tabi kırmızı don alalım kızz ne de olsa yılbaşı heheeh

kayıvalidem bana almıştı daha önce 1 defa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…