Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aramıza hoşgeldin!
normalde adet döneminde veya yakın zamanında ağrın oluyor mu? kasıkta olan ağrın şiddetli mi oluyor dayanılmayacak gibi hissettiriyor mu? bende bu şikayetler vardı ve 3 ay çektikten sonra doktora gittiğimde çikolata kistim olduğunu öğrendim.. ağrı da ondan oluyormuş ve kahverengi akıntı.. gecikmeden sende bir görün derim canım

canım kahverengi lekelenme yerleşme döneminde olabiliyor yani bu gebeliğe bir işaret. ama bazen bazı kadınlarda yumurtlama zamanındada kahverengi akıntı olabiliyor. bende öyleydi. belkide yumurtlamışsındır

çok teşekkürler ben son 3 hapı içmiycem galiba bir sonraki adetimde bir baktırırım yüksekse hayıt hapını alırım ilacı eczaneden temin edebilirim değilmi ay İnşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin eşime az deyince keçiboynuzu kürüne başladık hayırlısı bakalım

ben 30 kasımda doktora gitmiştim yaklaşık iki ay önce idrar yolları enfeksiyon kapmıştı kontrol amaçlı gittim doktor aşırı derecede intihap falan yok dedi ultrasonla baktı olsa söylerdi heralde demigözükürmü ultrasonla çikolata kisti falan

canım ya çok moral oldu yazdıkların birde göğüslerim çok küçüldü son 3 hapı içmiycem takip edicem yükselirse hayıt hapından kullanayım eczaneden bulurum değilmi Allahım inşallah hayırlısıyla bize de nasip etsin

evet canım kist olduğunda ultrasonda görüyorlar

kızlar dün kocişle kendimize yılbası için kırmızı kırmızı seyler aldık
benimkini bi görseniz bayılırsınız cookk tatlııı siyah tül tüm kenarları kırmızı fırfırlııı böyle jartiyerli filan tam bi yılbası ponpon kızı gibi oluyom cok süper yaaaa
yılbası gelsin bi an önce:112:
kocişe de önünde kız resmi olan bi kırmızı boxer aldık heheh
yılbasına hazırız bi biletimiz eksik onu da alırız son günlere doğru umarım bu sene amortinün üstüne cıkabiliriz gerci bu şanssızlıkla zor ama olsunn
BİZde AŞk da kazandıkkk :123:

evet canım kist olduğunda ultrasonda görüyorlar

bizde üç aydır korunmuyoruz canım bende anlamadım bu kahverengi akıntıyı ağrım olmadan oldu heralde dedim adet olucam 10 gün önceden bu ilk günü ama bir iki damla geldi dört gün bu şekiide oldu sonra kesilde adetlerimde normalde ağrım olur belimde kasıklarımda falan ama dayanılmayacak kadar değil bi ağrı kesici içence geçiyo a

canım kahverengi lekelenme yerleşme döneminde olabiliyor yani bu gebeliğe bir işaret. ama bazen bazı kadınlarda yumurtlama zamanındada kahverengi akıntı olabiliyor. bende öyleydi. belkide yumurtlamışsındır

canım benim bekarken adet günlerim düzensizdi bi erken olurdu bi geç doktora falan gitmiştim hormonlara falan bakmışlardı birşey çıkmadı adet düzenlemek için ilaç vermişti sadece 5 aydır evliyim 5 aydır düzenliydi adetlerim 32 günde bir falan oluyordu ama yumurtlama günümü falan bilmiyorum burda öğrendim fazla bi bilgim yoktu yani benim şimdi ne yapmam gerekiyo doktoramı gitsem acaba bu akıntı için beklesemmi

Ne sanslisin beee benim adam butun dantelli donlarimi cope atti anasinin pacali donlarindan alip giycem yakindaa :))))

Ayh ne güzel bende geçen markette gördüm kırmızı gecelik ama beğenemedim, eşimde dedi iyi değil onlar kendi çamaşırcımdan alıcam bende, dün alcaktım iş çıkışı kapalıydı artık haftasonu almayı düşünüyorum,eşimede alıyım bitane ayy benimki bayılır beni böle şeylerle görmeye 2012 bize bebek getir nolur bak hazırlandık şimdiden

Ne sanslisin beee benim adam butun dantelli donlarimi cope atti anasinin pacali donlarindan alip giycem yakindaa :))))

Anam aynı dertten muzdaripiz. bir gün seksü bir takım almıştı arkadaşım hediye olarak. Akşam onu giymiştim. Adam bana üşürsün demişti. Bende doğru üşürüm diyip üzerime mont giyip sinirden öylecene uyumuştum. Hiç sevmez öyle cilveleri, bende tam aksi her gün olsa yaparım o cilveyi oynaşmayı

Ben ne kadar şanssızım ya Hafta sonu mağazalar hep çıkarmış kırmızı kırmızı ne güzel dedim.Ne yani ayıp ayıp diyo

ohhh ne güzel yılbaşı akşamı baya hareketli geçecek desene. Benim eşimde tam tersi hiç gerek yok der zaten üstünden kalmıyor ki diyor yaa ama ben almayı düşünüyorum her sene kırmızı bir don alırım ama bu sefer güzel bir gecelikte alıcam valla.

alla alla onlardan ne istiyor kız sanki başası görüyor kendisi görüyor ne alakaya yanii çöpe atıyor aşmış adam valla sevinmesi lazım eşim bana ne güzel giyiniyor diyee..

kafama balyoz sesleriyle uyandım yaaa yukardakiler tadilat yapıyorlar bide matkap çıldırcammmmmmmmmmmmm
kendimi dışarı atıcam heralde

Kızlar siz giyin yine kırmızıları belki hoşlarına gidiyodurda çaktırmıyolardır vala kendiniz için bile giyin süper oluyo, filmlerde görüyoz bizim neyimiz eksik, nası bakıyolar ağızları açık, oraya deil bize baksınlar hehehee

Ay valla alın kızlar insanın içi acılıyo bi değşiiklik oluyo böyle bebek yapmak da herkese nasip olsunnn .. benimki de bayılır hangi erkek bayılmaz kiiii :124:

canımcım sende evi ısıt bi güzel işte yap bişiler yola getirirsin

anaa niye öyle bişi yaptı kii üşürsün diye mi seninki deee
valla böyle erkeklerde varmı yaa sonra gidip elalame bakarsa gözünü oy onun
benim eşim başka yerlere kaymasın özenmesin ben ona hersey yaparım

evet bu sene sende gecelik al canım ay ben o gece bide sizleri düşünürüm hee kim ne aldı filan diye heheh bizim kızlar napıyolar hepiniz birbirinden cıtır ne de olsa :124:
laLALAlaaa

kafama balyoz sesleriyle uyandım yaaa yukardakiler tadilat yapıyorlar bide matkap çıldırcammmmmmmmmmmmm
kendimi dışarı atıcam heralde

hilalcim bosver şimdi onları kalk cık tabi gt sende yılbası için kırmızılı süslü püslü seyler al onlar çaksın dursun

aynen canım istemem yan cebime koy misali :90:

benimde var öyle şeylerim ama ben kırmızıyı sevmem başka renklerde alırım ,benim eşimde aynı şeyleri söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…