- 5 Ekim 2011
- 408
- 9
- 118
selam arkadaşlar bende yeni üye oldum siteye benimde bi sorum olacak sizlere benim adetime 10 gün kala kahverengi akıntım oldu dört gün sürdü ama çok az günde iki üç damla şeklinde sonra sol kasığımda ağrı oldu ara sıra batma gibi sanki şimdi adetime iki gün var adet ağrım falan yok bu akıntı ne idi acaba yardımcı olurmusunuz
selam arkadaşlar bende yeni üye oldum siteye benimde bi sorum olacak sizlere benim adetime 10 gün kala kahverengi akıntım oldu dört gün sürdü ama çok az günde iki üç damla şeklinde sonra sol kasığımda ağrı oldu ara sıra batma gibi sanki şimdi adetime iki gün var adet ağrım falan yok bu akıntı ne idi acaba yardımcı olurmusunuz
Canım tüplerin açılmış ne güzelll prolaktin 35se yüksekk hamile kalırsan tehlikeli olabilir düşüğe yol açıyor arkadaşım bu durumu yaşadı 6 yıll çocuğu yoktu bilmemiş hamiş kaldığını düşük yaptı o ilaç yüzünden o yüzden ovülasyonun geçince erken gebelik testi yapmanı önerebilirimmmyani adete 1 hafta falan kaldığında ne olur ne olmaz ileri hareket %37 ise gayet iyiii bana göre doğal yoldan hamile kalabilirsinn bence biraz daha beklee.Bendede yüksekti bir ara prolaktin şimdi hayıt hapı içiyorum onunla çok hamiş kalan var sende kullanabilirsin aslında bizim topikte hayıtla hamiş kalan çok kişi olduuu darısı bizlereeee
canım tüpün açılmış bu güzel ama dostınex değer düştüğü zaman bırakılır zaten hamilelik düşünürken içilmez onun daha doğalı hayıt hapı var aynı işlevi görüyor burada bir arkadaş yüksekti onunda kulland düştüğü ayda hamile kaldı. Ama zaten senin değerin düşmüş yani boşuna içmiş olacaksın onu içtiğin sürece zaten yükselmez hiç düşük kalır asıl bırakacaksın bakalım düzene girmiş mi yükseliyor mu tekrar diye. Ben 6 ay kullandım aslında her ay kontrole gidip düşünce bırakmak lazımmış ama dr o zaman birşey dememişti yan etkide yapabiliyor ben bırak derim karar senin. bu arada % 37 ileri hareket kötü bir rakam değil bence zaten toplam hareket % 60 ve üzerine normal diyor doktorlar bunun yarısı bile ileri olsa yine iyi..
ben 30 kasımda doktora gitmiştim yaklaşık iki ay önce idrar yolları enfeksiyon kapmıştı kontrol amaçlı gittim doktor aşırı derecede intihap falan yok dedi ultrasonla baktı olsa söylerdi heralde demigözükürmü ultrasonla çikolata kisti falan
evet canım kist olduğunda ultrasonda görüyorlar
canım kahverengi lekelenme yerleşme döneminde olabiliyor yani bu gebeliğe bir işaret. ama bazen bazı kadınlarda yumurtlama zamanındada kahverengi akıntı olabiliyor. bende öyleydi. belkide yumurtlamışsındır
kızlar dün kocişle kendimize yılbası için kırmızı kırmızı seyler aldık
benimkini bi görseniz bayılırsınız cookk tatlııı siyah tül tüm kenarları kırmızı fırfırlııı böyle jartiyerli filan tam bi yılbası ponpon kızı gibi oluyom cok süper yaaaa
yılbası gelsin bi an önce:112:
kocişe de önünde kız resmi olan bi kırmızı boxer aldık heheh
yılbasına hazırız bi biletimiz eksik onu da alırız son günlere doğru umarım bu sene amortinün üstüne cıkabiliriz gerci bu şanssızlıkla zor ama olsunn
BİZde AŞk da kazandıkkk :123:
benimkini bi görseniz bayılırsınız cookk tatlııı siyah tül tüm kenarları kırmızı fırfırlııı böyle jartiyerli filan tam bi yılbası ponpon kızı gibi oluyom cok süper yaaaa
yılbasına hazırız bi biletimiz eksik onu da alırız son günlere doğru umarım bu sene amortinün üstüne cıkabiliriz gerci bu şanssızlıkla zor ama olsunn
Ne sanslisin beee benim adam butun dantelli donlarimi cope atti anasinin pacali donlarindan alip giycem yakindaa :))))
Ayh ne güzelbende geçen markette gördüm kırmızı gecelik ama beğenemedim, eşimde dedi iyi değil onlar kendi çamaşırcımdan alıcam bende, dün alcaktım iş çıkışı kapalıydı artık haftasonu almayı düşünüyorum,eşimede alıyım bitane ayy benimki bayılır beni böle şeylerle görmeye 2012 bize bebek getir nolur bak hazırlandık şimdiden
Ne sanslisin beee benim adam butun dantelli donlarimi cope atti anasinin pacali donlarindan alip giycem yakindaa :))))
Ayh ne güzelbende geçen markette gördüm kırmızı gecelik ama beğenemedim, eşimde dedi iyi değil onlar kendi çamaşırcımdan alıcam bende, dün alcaktım iş çıkışı kapalıydı artık haftasonu almayı düşünüyorum,eşimede alıyım bitane ayy benimki bayılır beni böle şeylerle görmeye 2012 bize bebek getir nolur bak hazırlandık şimdiden
Anam aynı dertten muzdaripiz. bir gün seksü bir takım almıştı arkadaşım hediye olarak. Akşam onu giymiştim. Adam bana üşürsün demişti. Bende doğru üşürüm diyip üzerime mont giyip sinirden öylecene uyumuştum. Hiç sevmez öyle cilveleri, bende tam aksi her gün olsa yaparım o cilveyi oynaşmayı
Ben ne kadar şanssızım yaHafta sonu mağazalar hep çıkarmış kırmızı kırmızı ne güzel dedim.Ne yani ayıp ayıp diyo
canımcım sende evi ısıt bi güzel işte yap bişiler yola getirirsin
ohhh ne güzel yılbaşı akşamı baya hareketli geçecek desene. Benim eşimde tam tersi hiç gerek yok der zaten üstünden kalmıyor ki diyor yaaama ben almayı düşünüyorum her sene kırmızı bir don alırım ama bu sefer güzel bir gecelikte alıcam valla.
alla alla onlardan ne istiyor kız sanki başası görüyor kendisi görüyor ne alakaya yanii çöpe atıyor aşmış adam valla sevinmesi lazım eşim bana ne güzel giyiniyor diyee..
kafama balyoz sesleriyle uyandım yaaa yukardakiler tadilat yapıyorlar bide matkap çıldırcammmmmmmmmmmmm
kendimi dışarı atıcam heralde
Kızlar siz giyin yine kırmızıları belki hoşlarına gidiyodurda çaktırmıyolardırvala kendiniz için bile giyin süper oluyo, filmlerde görüyoz bizim neyimiz eksik, nası bakıyolar ağızları açık, oraya deil bize baksınlar hehehee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?