Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hahhhh aynennnn ic camasiri dukkanlarinin onunden surukler beni resmen s.l.k

ne sevinmesi kiz butun hevesimi kursagimda birakiyo hele bi tanesini atti ki cigerim yandi valla gizli sakli alirsam bisiyler giyerim artik bisiy diyemez ertesi gun ben gormeden copee

bende yapim diyom iste ama istemiyo bu yasina kadar doydu herhalde benden istemiyo

o kdar kızgınımki ona hala sakinleşmedim. şuan yalvarsa giymem

canım üşütürsün diye demiştir yaaa o da ister seni öyle görmekk
ee o gece başka hiç bişi demedi o da döndü yattı mı belki canı istememiştir
Alla allaaaa vardır bi sebebi yaaaww
sen evi ısıt bak bence o zaman bişi demez yani inşallahhh :26:

valla bi erkeğin böyle seylerden hoşlanmamasına inanamıyorum

yok kız o sebepten kızgın değilim. Ama şuan yalvarsa giymem o kadar sinirliyim. Evimi sürekkli kirletiyo yardım etmiyo bide surat yapıyo o yüzden çok kızgınım hemde çok

Hahhahhah bigun dedim ki bebek mebek cok gerildim halvete basliyoz ben robot nete baktim farkli mekanlar heyecan getirir diye dedim hadi bu gece otelde kalalim bende rahatlarim belki zaten olayli evlendik ay demez mi ne oteliymis o biz kari kocayiz evde yatak mi yok hirtooo

Benim de dün canım sıkkındi gittim pembe dantelli iç çamaşırı aldım moralim düzeldi. Benimki de sürekli böyle seyler bekler bazen zorunluluk da hoş olmuyor.

yok kız o sebepten kızgın değilim. Ama şuan yalvarsa giymem o kadar sinirliyim. Evimi sürekkli kirletiyo yardım etmiyo bide surat yapıyo o yüzden çok kızgınım hemde çok

heee o mesele...
üff işte o sorun bizde de var...
ama ben bi isyan ediyom hemen topluyoooo illa o dırdırı yicekkk

du bakalım yılbasına cok var o zamana kadar düzelir aranız nasılsa...

Benim de dün canım sıkkındi gittim pembe dantelli iç çamaşırı aldım moralim düzeldi. Benimki de sürekli böyle seyler bekler bazen zorunluluk da hoş olmuyor.

:))) kiz kocam bana dantelli don aldirsa keskeee hel bide pembe onun renkleri belli siyah yada beyaz olcak oda duz olcak dedi banaaaa

sıkıntılıyım bugün valla kızlar

şu cicileri kocalar niye sevmez anlamış değilim

günaydın kızlar..
nasılsınız??
ben temizlikle meşgulüm herzaman ki gibi yani..bıktım bu huyumdan bıktım..
bizim bebek çalışmaları bugün itibariyle son buldu..yumurtlama geçti..bakalım aysonu belli olacak çalışmalar ne kadar yaramış..

elibeses kız aynı kafadanız vala senle şekerim, özenmesinler öle yanındaki hatunu daha güzel, başkasına bakmasındansa herşeyi yaparım kocişimee canımcım ben yemeğe gidiyorum malum işyerindeyim öptümm öğleden sonra burda ol olmazmı mmmuckkk

Bende suan cok kizginimmm kavga ettik bi saat once ama bu sefer zor affetcem bi laf dedi cigerimi yakti o derece

heee o mesele...
üff işte o sorun bizde de var...
ama ben bi isyan ediyom hemen topluyoooo illa o dırdırı yicekkk

du bakalım yılbasına cok var o zamana kadar düzelir aranız nasılsa...

banyonun camının mandalı kırılmış arasına bişey sıkıştırınca kapanıyo. Adam çoraplarını sıkıştırıyo cama ya. pijamasını indiriyo yere sadece bacaklarını çıkarıyo içinde böyle gözlük gibi iki yuva boşluk kalıyo. Adam toplayarak çıkarmıyo bile. Kendi yetmiyo bide kedisinin pisliğiyle uğraşıyorum. Daha bir kere kumunu temizlediğini bilmem. Hep ben yapıyorum. Çöpü bile ya 2- ya 3 kere indirmiştir. Bakkala bile gitmiyo adam ya daha ne olsun

neyse kızlar kimse cevap yazmayacak heralde ..hoşçakalın..size iyi muhabbetler..

koca maduru bi ben sanıyordum bugün kendimi
meğersem hepimiz aynıymışız
sinir adam sinir zor bulur o halveti o derece benim sinirim yani anlayın

:))) kiz kocam bana dantelli don aldirsa keskeee hel bide pembe onun renkleri belli siyah yada beyaz olcak oda duz olcak dedi banaaaa

Valla benimki bir acayip kadın olsa batirirdi bizi giyinmeyi kuşanmayı çok sever bakımı çok sever. Benim sac rengime bile karışır değiştir artık farklı yap diye. Yazık bu adama da benim gibi bu işlerde çok temeli olmayan bir kadın düşmüş.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…