Anam aynı dertten muzdaripiz. bir gün seksü bir takım almıştı arkadaşım hediye olarak. Akşam onu giymiştim. Adam bana üşürsün demişti. Bende doğru üşürüm diyip üzerime mont giyip sinirden öylecene uyumuştum. Hiç sevmez öyle cilveleri, bende tam aksi her gün olsa yaparım o cilveyi oynaşmayı
Ben ne kadar şanssızım yaHafta sonu mağazalar hep çıkarmış kırmızı kırmızı ne güzel dedim.Ne yani ayıp ayıp diyo
ohhh ne güzel yılbaşı akşamı baya hareketli geçecek desene. Benim eşimde tam tersi hiç gerek yok der zaten üstünden kalmıyor ki diyor yaaama ben almayı düşünüyorum her sene kırmızı bir don alırım ama bu sefer güzel bir gecelikte alıcam valla.
alla alla onlardan ne istiyor kız sanki başası görüyor kendisi görüyor ne alakaya yanii çöpe atıyor aşmış adam valla sevinmesi lazım eşim bana ne güzel giyiniyor diyee..
anaa niye öyle bişi yaptı kii üşürsün diye mi seninki deee
valla böyle erkeklerde varmı yaa sonra gidip elalame bakarsa gözünü oy onun
benim eşim başka yerlere kaymasın özenmesin ben ona hersey yaparım
o kdar kızgınımki ona hala sakinleşmedim. şuan yalvarsa giymem
hahhhh aynennnn ic camasiri dukkanlarinin onunden surukler beni resmen s.l.k
ne sevinmesi kiz butun hevesimi kursagimda birakiyo hele bi tanesini atti ki cigerim yandi valla gizli sakli alirsam bisiyler giyerim artik bisiy diyemez ertesi gun ben gormeden copee
bende yapim diyom iste ama istemiyo bu yasina kadar doydu herhalde benden istemiyo
canım üşütürsün diye demiştir yaaa o da ister seni öyle görmekk
ee o gece başka hiç bişi demedi o da döndü yattı mı belki canı istememiştir
Alla allaaaa vardır bi sebebi yaaaww
sen evi ısıt bak bence o zaman bişi demez yani inşallahhh :26:
evet bu sene sende gecelik al canım ay ben o gece bide sizleri düşünürüm hee kim ne aldı filan diye heheh bizim kızlar napıyolar hepiniz birbirinden cıtır ne de olsa :124:
laLALAlaaa
hilalcim bosver şimdi onları kalk cık tabi gt sende yılbası için kırmızılı süslü püslü seyler alonlar çaksın dursun
aynen canım istemem yan cebime koy misali :90:
valla bi erkeğin böyle seylerden hoşlanmamasına inanamıyorum
yok kız o sebepten kızgın değilim. Ama şuan yalvarsa giymem o kadar sinirliyim. Evimi sürekkli kirletiyo yardım etmiyo bide surat yapıyo o yüzden çok kızgınım hemde çok
Benim de dün canım sıkkındi gittim pembe dantelli iç çamaşırı aldım moralim düzeldi. Benimki de sürekli böyle seyler bekler bazen zorunluluk da hoş olmuyor.
anaa niye öyle bişi yaptı kii üşürsün diye mi seninki deee
valla böyle erkeklerde varmı yaa sonra gidip elalame bakarsa gözünü oy onun
benim eşim başka yerlere kaymasın özenmesin ben ona hersey yaparım
yok kız o sebepten kızgın değilim. Ama şuan yalvarsa giymem o kadar sinirliyim. Evimi sürekkli kirletiyo yardım etmiyo bide surat yapıyo o yüzden çok kızgınım hemde çok
heee o mesele...
üff işte o sorun bizde de var...
ama ben bi isyan ediyom hemen topluyoooo illa o dırdırı yicekkk
du bakalım yılbasına cok var o zamana kadar düzelir aranız nasılsa...
Bende suan cok kizginimmm kavga ettik bi saat once ama bu sefer zor affetcem bi laf dedi cigerimi yakti o derece
:))) kiz kocam bana dantelli don aldirsa keskeee hel bide pembe onun renkleri belli siyah yada beyaz olcak oda duz olcak dedi banaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?