Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar ben geldim
sevdamm nasılsın kuzum dun gelmedın dedım acep dr a mı gittin

iyiyim cnm bnm hem ev temizliyorum hem muhabbet
yapa yapa bitiremediniz şu temizliği
farkeder tabi canım
adetin gelirse doktora sormana bile gerek yok, direk adetinin 3. gününe randevu al tekrarlat bence

bence de cnm sakın şarlatndırma kendini... hayırlısı hangisi ise daha rahat hangisiyse o olsun de ...şimdi eupudral var ya hem sezeryan hem normal daha kolay o yuzden hangisi hayırlısı ise o olsun cnm
şimdilik fikrim epidural normal
ama diyorum ya doğumu düşünmek bile ürpertici
eşim diyor hatta sen nasıl doğurcan hiç bilmiyorum diye

ildacım sildim tatlım bu arada

çook tatlılar ama çook yaaaa
maşallah onlaraaaa yeruum ben onları yeruum

Son düzenleme:

yok canım takmıyorum zaten alıştım ben artık bu duruma gelirsede canım sağolsun yeni ay yeni umut ne yapalım
inşallah senden güzel hebrler alırımda bende hemen preseed sipariş ederimmmm

slm kızlar ben geldim
sevdamm nasılsın kuzum dun gelmedın dedım acep dr a mı gittin

hoşgeldın tatlım elfle senı merak ettık nıye gelmedın dıye hayatım:18:yok canım daha gıtmedım doktora anacıgıma gıtmıştım dun ondan gıremedım

Bende iki kiloya yakin almisimdir en son aldigim bi kgyi vermistim ama pijamam dar geldi gecen gun agladim kocamda guldu sinir etti benI

hayatım o gün gittinde hcg de baktı...gebelik yok hcg 0.23 çıktı..
ben o zaman en kısa zamanda endokrin randevusu alayım bari.peki TSH yi düşürmek için doğal yöntemler var mı yoksa direk ilaç tedavisi mi?

hayıt hapını sanırım eczaneden temin etmem gerekiyor.ben de hapını alayım bari...

tamam cnm cok tesekkürler
aslinda doktorun kendisi düsünmesi lazimdi
birde adetin gelince 10.günü gel ultrasonla bakicam dedi
yumurta takibi icin o sanirim degil mi cnm?

Bende iki kiloya yakin almisimdir en son aldigim bi kgyi vermistim ama pijamam dar geldi gecen gun agladim kocamda guldu sinir etti benI

sana hiç sormuyodum ben de
sen kilo veriyosun diye
ben her sabah nerdeyse üstümü giyinmeden tartılıyorum işte
2 gün önce 54,3 dün 54,5 bugün 54,8 çıktı
nasıl 1 günde bu kadar oynuyor anlamadım ama son kiloma göre tam 1 kilo 900 gram almışım bile şimdiden

slmlar kızlar herkesler nasıl benimde yarın regli olmam gerekiyor bakalım ama bende garip bişey var ağzımda değişik bir tat var demir gibi arkadaşımda erken gebelik belirtisi olabilir dedi bilmiyorum psikolojik de olabilir beklemedeyim :26:

aslm cnm hosgeldinnn
nasilsin?

hoşbuldum cnmcım mide bulantılarım başladı yaa
dun demıstım ya amerikan salatası yapıcam
cok severım onu bi oturuşta epey götürürüm dun akşam yıyemedım mıdem bulandı çıkardım
az evelde komsu asure getirmişki bayılırım onada bı kaşık attım ve dırek cıkardım
şuandada midem bulanıyo cok kotu off zorlu donemlere geçtim sanırım :18:

cnm sorma bitmez bu temzilik..

daha sırada spoiler varrr off offf...

ferdacım görümcem 2 bebeğinide bu yolla doğurdu ve acaip memnun kaldı..canı tatlı olmasına rağmen yani sen düşün..prenses doğumu demiyorlar ona boşa..bencede çok mantıklı..

eğer bende hamiş olursam öyle doğum yapmayı planlıyorum
..

hoşgeldın tatlım elfle senı merak ettık nıye gelmedın dıye hayatım:18:yok canım daha gıtmedım doktora anacıgıma gıtmıştım dun ondan gıremedım

hoşbuldum canlarım iyi yapmıssın kuzum benım mide bulantılarıyla başım dertde sevıdıgım şeylerı bıle yıyemıyorum cıkartıyorum sende durumlar ne alemde cnmcım

hoşgeldin cnmmm

hoşbuldum cnmm benımmm

hangi ildesin bilmiyorum ama endokrin bulursun umarım
heryerde yok çünkü
canım tsh ilacından hiç korkma
tshın yüksek çıkması bizim tiroit bezlerimizin yeterince çalışmadığını ve hormonu yeterli düzeyde üretemediğini gösteriyor
bize verdikleri o ilaç üretemediğimiz tiroit hormonunu karşılıyor bize
ben şu an hamileyken kullanıyorum düşün, gebelik kategorisi a zaten, sonuna kadar da kullanıcam
ve ben 15 günde bir tahlil yaptırıyorum 2 civarında kalması için
önemli yani anlıcan
adet düzensizliğinin nedeni de prolaktin ve tsh zaten canım
benim tsh da çok yüksek değildi üst sınıra yakındı ama endokrincim direk ona odaklandı, çok da doğru yapmış sağolsun
kadın doğumcuya kalsa buna gerek yok prolaktini düşürelim yeter demişti
tamam cnm cok tesekkürler
aslinda doktorun kendisi düsünmesi lazimdi
birde adetin gelince 10.günü gel ultrasonla bakicam dedi
yumurta takibi icin o sanirim degil mi cnm?
canım bazı doktorlar değişik oluyorlar işte
boşver biz onların yerine düşünürüz
10. gün dediğin gibi muhtemeln yumurtlama takibi yapar canım

bende de geceden bre basladı bulantılar canım ya hıc bışey yemez oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…