yapa yapa bitiremediniz şu temizliğiiyiyim cnm bnm hem ev temizliyorum hem muhabbet
farkeder tabi canımaslmm cnm hosgeldin
ferda cnm sana birsey soracakdim bende
aslinda kafami kac gündür kurcaliyor ama
ben hormon testi yaptirmistim ya hani
adetimin 3.günü degilde adetimin 10.günüydü
cok farkeder mi ki acaba sonuclar icin
gebelik durumu olmazsa adetim geldigi gün doktoru arayip sorayim mi?
şimdilik fikrim epidural normalbence de cnm sakın şarlatndırma kendini... hayırlısı hangisi ise daha rahat hangisiyse o olsun de ...şimdi eupudral var ya hem sezeryan hem normal daha kolay o yuzden hangisi hayırlısı ise o olsun cnm
çook tatlılar ama çook yaaaahemde ne kaplangrii tekir olanı kayıp olunca bende sarı kediyi bulmuştum sokaktan sonra onu yavruluktan beridir besledim çok iyi baktım ona tekir olanı boncuktu adı sarı olanı paşa paşa babamın yanına gönderdim şimdi hamileyim kedi yasak eşimde izin vermedi,babam bakıyo köyde maşallah bi tuvaletini yapmaya çıkıyomuş dışarı köpekler bile gıkını çıkaramıyomuş onlara bile kafa tutuyomuş hahahhaa babam diyoki nuray bu nasıl bir kedi köpekler bile korkuyo bundan diyo çokkk özlüyom onu onları oynarken uyurken izlemesi bile ayrı bi zevk,eşime diyorum ki ben kedi istiyorumm oda diyoki sen önce karnındaki kediyi düşün diyo e haklı adam o bile benden çok düşünüyo
slm kızlar ben geldim
sevdamm nasılsın kuzum dun gelmedın dedım acep dr a mı gittin
benm de beş gun var bata hulyacım bnm yuksek de hastalıktan biraz da yaa aman ateş de çok yanıltıo valla bence de taklma bugunku ateşe yuksek gdenlern gelıo krımızılar dengesz olanın gelıo bebişçok örnegini gördk boyle inş bebişin sennledr cnmcm ...olmazsa da kürlerle hayıtla dvm umudumuz sönmeyecekk elbet gelck bebişlerimzz
slm kızlar ben geldim
slm kızlar ben geldim
selamlarr
Allah bebeğini kucağına almayı da nasip etsin
ultrason resminizi de gördüm maşallah
herşeyin yolunda olmasına sevindim
seni hatırlıyorum ama net hatırlayamadım
hakkaride miydiniz ben mi başkasıyla karıştırıyorum?
bir de kilo durumun nasıl merak ettim
13+1deyim 2 kiloya yakın almışım sinir oldum da
tekrar betahcg bakmadı mı?
hamile olabilirsin bence
sana şöyle söyleyeyim, aslında kadın doğumun uzmanlık alanına giriyor olmasına rağmen nedense tshı hiç sallamıyorlar
ki tsh yüksekliği çok riskli, gbelik öncesi gebelik oluşmasını engelliyor, gebelikte de çok olumsuz etkileri var yazmak istemediğim
benim kadın doğumcu da hiç sallamadı, prolaktine odaklandı
ama ben burda ünv hastanesinde doçent bir endokrin doktoruna gittim, o direk tsha kilitlendi, önce bunu düşüreceğiz dedi
adam ne derse yaptım, ve o aydan sonra hamile kaldım işte
hayıtın da hapı suyu tohumu farketmez
ben hapını kullandım ismi agnucaston
tohumu veya suyunu aktardan bulabilirsin
tadı acıymış ama içtikçe alışıyomuşsun
yapa yapa bitiremediniz şu temizliği
farkeder tabi canım
adetin gelirse doktora sormana bile gerek yok, direk adetinin 3. gününe randevu al tekrarlat bence
şimdilik fikrim epidural normal
ama diyorum ya doğumu düşünmek bile ürpertici
eşim diyor hatta sen nasıl doğurcan hiç bilmiyorum diye
ildacım sildim tatlım bu arada
canım yazının etiketini kaşldırırsan sevinitrim bu arada
çook tatlılar ama çook yaaaa
maşallah onlaraaaa yeruum ben onları yeruum
Bende iki kiloya yakin almisimdir en son aldigim bi kgyi vermistim ama pijamam dar geldi gecen gun agladim kocamda guldu sinir etti benI
aslm cnm hosgeldinnn
nasilsin?
yapa yapa bitiremediniz şu temizliği
farkeder tabi canım
adetin gelirse doktora sormana bile gerek yok, direk adetinin 3. gününe randevu al tekrarlat bence
şimdilik fikrim epidural normal
ama diyorum ya doğumu düşünmek bile ürpertici
eşim diyor hatta sen nasıl doğurcan hiç bilmiyorum diye
ildacım sildim tatlım bu arada
yok gelmemiş kuzumcanım özelden msj atmıştım ama gönderemişim galiba
biri gelmişti yanıma göndermeden kapattım galiba:26::26:
ayy ilda bende etiketlemişim cnm bnm yaaa
hoşgeldın tatlım elfle senı merak ettık nıye gelmedın dıye hayatım:18:yok canım daha gıtmedım doktora anacıgıma gıtmıştım dun ondan gıremedım
hoşgeldin cnmmm
hangi ildesin bilmiyorum ama endokrin bulursun umarımhayatım o gün gittinde hcg de baktı...gebelik yok hcg 0.23 çıktı..
ben o zaman en kısa zamanda endokrin randevusu alayım bari.peki TSH yi düşürmek için doğal yöntemler var mı yoksa direk ilaç tedavisi mi?
hayıt hapını sanırım eczaneden temin etmem gerekiyor.ben de hapını alayım bari...
canım bazı doktorlar değişik oluyorlar iştetamam cnm cok tesekkürler
aslinda doktorun kendisi düsünmesi lazimdi
birde adetin gelince 10.günü gel ultrasonla bakicam dedi
yumurta takibi icin o sanirim degil mi cnm?
hoşbuldum cnmcım mide bulantılarım başladı yaa
dun demıstım ya amerikan salatası yapıcam
cok severım onu bi oturuşta epey götürürüm dun akşam yıyemedım mıdem bulandı çıkardım
az evelde komsu asure getirmişki bayılırım onada bı kaşık attım ve dırek cıkardım
şuandada midem bulanıyo cok kotu off zorlu donemlere geçtim sanırım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?