Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ferdacım cnm hoşgelsin..nasılsın..

cok varda guvenılır hastane ve doktor yokkı canım artık aralarında bı secım yapacam mecbur gıtmışmıydı canım doktora asemb:18:

canım benim yaaa inş çok iyi sağlıklı hamilelik geçirirsin de doktorlara çok gerek kalmaz hayatım asemb gittimi bilmiyorum dün eşim evdeydi çok kalamadım öyle slm verdim azcıkta hasret giderdim çıktım canım şimdi de yemek yapmam lazım geç yazabilirim kuzucum kusura bakma olurmu ama gelirim cevap yazarı s sen yaz olur mu fıstğoım

yarın sabah için doktordan yine randevu alıcam çünkü biliyorsunuz bat 1 aralık idi ama hala tık yok...testler vs.herşey yapıldı, gebelik yok ama kırmızılar da yok...sanırım adet olmam için ilaç verecek...

cnmm tahliller adetim 9 gün geciktiği gün yapıldı..ancak doktor hepsi normal dedi neden demedi ki 2 civarında olması lazım sana ilaç yazayım diye??? sonuçta hamilelik istediğimi biliyor...
ama yarın söyliycem bakalım ne diyecek..
hayıt hapı mı? suyu mu? hangisi daha doğal ve sağlıklı acaba?? aktarlarda mı bulabilirim..

15binlirayı senin eşin mi verdi kız??

istesin tabi..arabayı sattığına göre..ki satmasa bile isteyebilir hakkı o para onun.siz ev alacaksanız birde..

evet benim ki pttde calissin diye ihale icin k plakali arac almislar isi begenmiyo beyfendi cikti iki cocugu varmis onun banane ben dusuk yaptim karisina demis ararsan doverim yegenide agzindan kacirdi neden ben kirkbin tl vermiceksin dedim diye cocugu hastanede yatti gittim bahcede bekledim kocam girdi bana millet diyo ayip ettin dedim olse basin sagolsun demem bana gunah degil mi evlendim dorduncu gun gece uclere dortlere kadar calistim dugun istemedim gelinlik gıymedim hakkim degilmi kiradan kurtulmak gelecekte rahat etmek

canım iç bence
neticede ne kadar faydası olduğunu gördük

ferdacım cnm hoşgelsin..nasılsın..
teşekkürler canım hoşbuldum
iyyim çok şükür
sen nasılsın

olabiliyor canım böyle şeyler
şimdi hatırlama zaten geçmişi, kendini sinir ettiğine değmez

Son düzenleme:

benm de beş gun var bata hulyacım bnm yuksek de hastalıktan biraz da yaa aman ateş de çok yanıltıo valla bence de taklma bugunku ateşe yuksek gdenlern gelıo krımızılar dengesz olanın gelıo bebiş çok örnegini gördk boyle inş bebişin sennledr cnmcm ...olmazsa da kürlerle hayıtla dvm umudumuz sönmeyecekk elbet gelck bebişlerimzz

bunlara kadın denilir mi sence....

ayy yolasın geldi şimdi onu heee..

sen bunları kafana takma güzelim.belliki zaten eşinin suçu yokmuş..her tartışmanızda bunları aklına getirip kendini doldurma..

soğuma kelimesini de at lugatından..soğusaydın çocuk mu yapardın arkadaşım..

kadın sülük gibi yapışmış hem arkadaşında söylemiş bak işte..

sen kocanla arnı iyi tut geçmişe geçmiş derler cnm bnm

Son düzenleme:
hee vallaa bu modelde bana denk geldi allah bozmasın çok iyiyiz maşallah

selamlarr
Allah bebeğini kucağına almayı da nasip etsin
ultrason resminizi de gördüm maşallah
herşeyin yolunda olmasına sevindim
seni hatırlıyorum ama net hatırlayamadım
hakkaride miydiniz ben mi başkasıyla karıştırıyorum?
bir de kilo durumun nasıl merak ettim
13+1deyim 2 kiloya yakın almışım sinir oldum da

inşallah canım bende daha yapmadım ya ama kalkıp yapacak halımde yok

aslmm cnm hosgeldin
ferda cnm sana birsey soracakdim bende
aslinda kafami kac gündür kurcaliyor ama
ben hormon testi yaptirmistim ya hani
adetimin 3.günü degilde adetimin 10.günüydü
cok farkeder mi ki acaba sonuclar icin
gebelik durumu olmazsa adetim geldigi gün doktoru arayip sorayim mi?

ferdacım etiketlemişsin yazıyı ben sildim sen de silersen sevinirim
kalsın istemem kocada bakıyo bazen buraya
hır gür çıkmasın şimdi tatlım

kız bu kedi değil kaplann kaplannnn benimkide bu yolda ilerliyo valla

ayyyyyyyyyyyy çok tatluuuuuuuuuuuuuuuu

hemde ne kaplan grii tekir olanı kayıp olunca bende sarı kediyi bulmuştum sokaktan sonra onu yavruluktan beridir besledim çok iyi baktım ona tekir olanı boncuktu adı sarı olanı paşa paşa babamın yanına gönderdim şimdi hamileyim kedi yasak eşimde izin vermedi,babam bakıyo köyde maşallah bi tuvaletini yapmaya çıkıyomuş dışarı köpekler bile gıkını çıkaramıyomuş onlara bile kafa tutuyomuş hahahhaa babam diyoki nuray bu nasıl bir kedi köpekler bile korkuyo bundan diyo çokkk özlüyom onuonları oynarken uyurken izlemesi bile ayrı bi zevk,eşime diyorum ki ben kedi istiyorumm oda diyoki sen önce karnındaki kediyi düşün diyo e haklı adam o bile benden çok düşünüyo

tekrar betahcg bakmadı mı?
hamile olabilirsin bence
sana şöyle söyleyeyim, aslında kadın doğumun uzmanlık alanına giriyor olmasına rağmen nedense tshı hiç sallamıyorlar
ki tsh yüksekliği çok riskli, gbelik öncesi gebelik oluşmasını engelliyor, gebelikte de çok olumsuz etkileri var yazmak istemediğim
benim kadın doğumcu da hiç sallamadı, prolaktine odaklandı
ama ben burda ünv hastanesinde doçent bir endokrin doktoruna gittim, o direk tsha kilitlendi, önce bunu düşüreceğiz dedi
adam ne derse yaptım, ve o aydan sonra hamile kaldım işte

hayıtın da hapı suyu tohumu farketmez
ben hapını kullandım ismi agnucaston
tohumu veya suyunu aktardan bulabilirsin
tadı acıymış ama içtikçe alışıyomuşsun

bence de cnm sakın şarlatndırma kendini... hayırlısı hangisi ise daha rahat hangisiyse o olsun de ...şimdi eupudral var ya hem sezeryan hem normal daha kolay o yuzden hangisi hayırlısı ise o olsun cnm

Son düzenleme:
kızlar hadi yazın bişeyler bekliyorum lütfennn..merak ediyorumm..

ferdacım etiketlemişsin yazıyı ben sildim sen de silersen sevinirim
kalsın istemem kocada bakıyo bazen buraya
hır gür çıkmasın şimdi tatlım

canım özelden msj atmıştım ama gönderemişim galiba
biri gelmişti yanıma göndermeden kapattım galiba:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…