Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bu modeli de mı çıkmış bunların

Allah hep böyle devam ettirsin canım.

kız bu kedi değil kaplann kaplannnn benimkide bu yolda ilerliyo valla

ayyyyyyyyyyyy çok tatluuuuuuuuuuuuuuuu

bıde burda dogru duzgun doktor yokkı canım eşimle kara kara dusunuyoruz hangı doktora gıdelım diye :18: bende merak ettım gırmesı gerekırdı canım şimdiye kadar dun varmıydı canım asembcım:18::18:

evet canım vardı eşi geç gelecekti belki bugün evdeyse girmemiştir diyorum birşey olmamıştır canım geç yazdım kusura bakma babamla konuşuyordum telde günlük sohbetlerimiz işteözel hastane falan yokmu canım şöyle sürekli kontrollerini ona yaptıracağın bir doktor bulsanız ne güzel olur yaaa

ildacım çok şaşırdım cnm bnm yaa..
nasıl yani..kadın aranıza girdi öyle mi?? sen ne yaptın peki..

canım arkdaşın doğru demiş...
ama ben bundan 3 4 ay önce bütün hormonlarıma baktırdım hepsi normaldi
tsh 2.05 falandı bu ay hanile kalınca baktırdım 6 olmuştu...
dahiliyeye yönlendirildim ilaç verdi doktor...
ilaç bitince kontrole gidicem yeniden....
içim rahat değil diyosan doktoruna sor bence

merhaba güzelim sonuca göre hamile değilsin canım benim 5 üzeri olması gerekir adetin geçiktimi peki yada kaç gün var

selamlar kızlar
gündem ilk yılbaşıyken şimdi kocalara dönmüş
yılbaşında her zamanki gibi evde olmayı planlıyorum
ankara yılbaşı geceleri hiç çekilmez, ve o gece dışarda olmaktan hoşlanmıyorum
vıcık vıcık kalabalık
planımız falan yok yani bizim
kocişlernize de bu kadar kızmayın ya
başkasını gören herkes açılmış maşallah ne çok dertli varmış burda kocası yönünden
benim hamilelikten dolaı sinir ve hormonların tavan yapmış olması gerekirken ben gayet sakinimvalla
ters miyim neyim

tatlım dün yazmışsın çıkmıştım
normal düşünüyorum sanırım
aslına bakarsan yumurta dayanana kadar o bebenin ordan nasıl çıkcanı düşünmek dahi istemiyorum

kızlar size birşey sormak istiyorum...
hormon değerlerim sizce nasıl??? hamileliğe uygun mu??

TSH -- 4.05
PROGESTERON -- 14.02
PROLAKTİN -- 24.89
tatlım bu tahlil adetinin 21. günü mü yapıldı?
öyleyse eğer progesteron değerin gayet iyi
10 üstü olması kaliteli yumurtlayıp çatladığını gösteriyor
ama bana sorarsan eğer tsh ve prolaktin referans aralığında görülmesine rağmen üst sınıra yakın
gebelikte tshın 2 civarında olması lazım
bence bir dahiliye hatta bulabilirsen endokrin doktoruna gidip tsh için ilaca başlayabilirsin (euthyrex verir muhtemelen, ben de kullandım onunla düştü, hala da kullanıyorum, gebelikte de kullanılabilen güvenilir bir ilaç, hatta ilaç değil hormon takviyesi)
prolaktini de bitık düşürmek için senin de hayıt hapına başlamanı tavsiye ederim

canım gözün aydın diyelim ne diyelim
madem düşücekti en azından kürtaja gerek kalmadı
şimdiden hayırlı halvetlerrrrr

Canimmm gecmis olsun rabbim bi daha yasatmasin benimde karindan bakip temizlendi demislerdi merak etme rahim kalinligini godteriyo ultrason ordan anliyolar korunmada vermemis sen ilk regl gorene kadar dikkat et ilk reglden sonra gelsin saglikli bebisss

15binlirayı senin eşin mi verdi kız??

istesin tabi..arabayı sattığına göre..ki satmasa bile isteyebilir hakkı o para onun.siz ev alacaksanız birde..

cok varda guvenılır hastane ve doktor yokkı canım artık aralarında bı secım yapacam mecbur gıtmışmıydı canım doktora asemb:18:

Illaki takiyorum ozellikle yedi aylik evliligimin bes ayini hamilelikle gecirmem etkili sanirim cok iyiyken bi anda sinir kupu oluyorum aglayip zirliyorum kirip dokuyorum ve nefret ediyorum herseyden

Kızlar evliliğin ilk yılları cidden çok zor ama geçiyor tabi saygı ve sevgi korunursa.

evliliğin ilk yıllarının zor geçtiğine ben de katılıyorum
hatta ilk yıl ayrılmayıp devam edersen tamamdır heralde
biz de ilk yıl çok kavga ederdik, saçma sapan tartışırdık
bir de sevgililik dönemi geçirmiş olmamıza rağmen
ama sonra oturuyor herşey, tartışmalar da azalıor hatta bitiyor

15binlirayı senin eşin mi verdi kız??

istesin tabi..arabayı sattığına göre..ki satmasa bile isteyebilir hakkı o para onun.siz ev alacaksanız birde..

canım benim seni çok iyi anlıyorum inanın nasıl zoruna gidiyor dimi başkasının borcunun tasası sana düşüyor üstelik karşılıksız Allah sabır versin bende sırf bu aile ve para mevzuları yüzünden çocuk yapmamaya karar verdim kuzucum yaaa sen hamilemisin şimdi

canım gözün aydın diyelim ne diyelim
madem düşücekti en azından kürtaja gerek kalmadı
şimdiden hayırlı halvetlerrrrr
sağol ferdam bu ay ne gibi şeyler uygulasam bilemedim hayıt suyu içsem mi acaba :))

sağol kuşum benim...
içimde kuşku kalmıştı ama senin sayende gitti :)
doktor 1 hafta sonra çalışmalra başlayabilirsiniz dedi...
korunmanı gerektircek bişey yokmuş...
hamile kalabiliyo olman büyük avantaj dedi...
önümüzdeki ay tekrar bekliyorum dedi

evet canım bende artık öyle düşünüyorum. 1 yıldır daha kavga etmedik işte. Zaten benim eşim kavga etmez. Bakar sinirleniyo gider yata hiç kalbiim kırmaz ben söylenir söylenir susarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…