ben kıyamam kocamaaz önce bile mutfak halılarını kaldırmış mutfağı süpürüp paspas yapıyordu kahvaltımıda hazırlamış öperek uyandırıyodu beni kıyamammm ama gebeyim die deil gebe olmadan öncede böyleydi,herif işten gelir yorgun argın yemek hazırlar bişeyler yapar sonrada tepsiye koyup benm gibi danayı uyandırıp yemek yedirirdi ama bazende aşırı titizliği tutuyo o da beni delirtiyo okadar kusur kadı kızındada olur diyorum ben burcu kova ama sanırım yükseleni başak mesela dün akşam o bilgisayar odasındayken benden sürekli çay istedi bende üşenmedim götürdüm böyle şeylerin lafı bile olmaz aramızda çünkü yeri geliyo benimde işimi o hafifletiyo
ayyyyy allahımmmmmmmm ben bunu bir lokmada yerimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiioyy oyyy tatlılığa bak bende kediciyimdir öyle böyle deil onlarla oynarken tırmak izleri bile olur elimde annem hep derdi tırmalatma şölee kendini ellerin yara bere hep derdi ay napiiim dayanamıyorum bende kediciyimdir genel olarak hayvanları severim ama kedileri ayrı bi seviyorum,bu da benim eskiden beslediğim bi kedim
bıde burda dogru duzgun doktor yokkı canım eşimle kara kara dusunuyoruz hangı doktora gıdelım diye :18: bende merak ettım gırmesı gerekırdı canım şimdiye kadar dun varmıydı canım asembcım:18::18:
[
yok canım doldurmak değil benimki
biz çok iyiyken aramıza geçen sene acayip bi soğukluk girmişti bu sebepten
eşime takık bi kadın vardı çok zor bi seneydi
onun öncesinde de ailesi şağolsun halvetten soğumuştum
aslında biz bu yıl ilk yılımız gibi yani 5.ay bebk için denememiz ve aslında 5 aydır düzenli halvet içindeydik
ama şimdi hissediyorum aynı durumlar başladı gibi
kızlar öncelikle teşekkür ederim cevaplarınız için..doktorda hormon sonuçların normal sorun yok dedi ama benim kafam şuna takıldı...6 ay önce doğum yapan bi arkadaşımla görüştüm bugün, hamile kalmak istedikleri zaman yapılan testlerinin sonuçlarında doktoru '' hamilelik isteyenlerde tsh 2 den düşük olmasını isteriz '' demiş ve ona ilaç vermiş düşmesi için...bu yüzden kafam karıştı...yoksa benim sonuç normal değerler içerisinde ama 4.05....kafam karıştı şimdi...
merhaba arkadaşlar bende dün yazmıştım ya ilk test pozitif ikincisi negatif çıktı diye.dün kan testi yaptıdım referans değerleri 1/10 yazıyordu benimki sonuç 1,0 di kesin hamile değilim ozman değilmi.en azından umudumu kestim ama bu arada hala adet olmadım çok karmaşık bir durum kafam bulandı.
tatlım dün yazmışsın çıkmıştımikisi de guzel isimler cnmcm daha düşüncek baya bi zaman var aheste aheste düşünr verrsnz kararınızı sağlıckla da dogsun da inşşş bi de şeyi sorayım daha erken ama normal mi düşnuosn sezeryan mı?
tatlım bu tahlil adetinin 21. günü mü yapıldı?kızlar size birşey sormak istiyorum...
hormon değerlerim sizce nasıl??? hamileliğe uygun mu??
TSH -- 4.05
PROGESTERON -- 14.02
PROLAKTİN -- 24.89
canım gözün aydın diyelim ne diyelimselam kızlarr....
dün akşam kontrole gittim doktor bebeğin kendisi düştüğünü söyledi
kürtaja gerek yokmuş..
karından ultrasonla baktı rahim temiz dedi.....
korunmana gerek yok dedi..
2. düşüğüm dedim...
3. tekrarlarsa eğer o zaman araştırmaya gönderiyoruz dedi...
şuan hala kanamam var tabi...
1 hafta sonra normal devam edebilirsiniz dedi..
aklıma bişey takıldı size sorayım dedim...
karından ultrasonla bakıldığında rahimin temizlendiği anlaşılır mı ?
korunma vermediğine sevindim bu arada son gaz çalışmalara devam
selam kızlarr....
dün akşam kontrole gittim doktor bebeğin kendisi düştüğünü söyledi
kürtaja gerek yokmuş..
karından ultrasonla baktı rahim temiz dedi.....
korunmana gerek yok dedi..
2. düşüğüm dedim...
3. tekrarlarsa eğer o zaman araştırmaya gönderiyoruz dedi...
şuan hala kanamam var tabi...
1 hafta sonra normal devam edebilirsiniz dedi..
aklıma bişey takıldı size sorayım dedim...
karından ultrasonla bakıldığında rahimin temizlendiği anlaşılır mı ?
korunma vermediğine sevindim bu arada son gaz çalışmalara devam
Benimkinin ailesi cok kiymetli ama onlar hic kollamazlar bunu gecen sene kardesine araba almislar onbesbin tl vermis dun satti arabayi parayi versin diye haber yolluyo dedim ara konus bizde ev almak istiyoz onbesbin az mi yok aramiyo kredi cekerim ustunu diyo kardesi kira vermiyo babasinin apt yasiyolar benim gunahim ne simdi kira yarin kredi ode dur isin yoksa oyle madem cocukta yapmasaydik krediyi bitirseydik
evet canım vardı eşi geç gelecekti belki bugün evdeyse girmemiştir diyorum birşey olmamıştır canım geç yazdım kusura bakma babamla konuşuyordum telde günlük sohbetlerimiz işteözel hastane falan yokmu canım şöyle sürekli kontrollerini ona yaptıracağın bir doktor bulsanız ne güzel olur yaaa
Illaki takiyorum ozellikle yedi aylik evliligimin bes ayini hamilelikle gecirmem etkili sanirim cok iyiyken bi anda sinir kupu oluyorum aglayip zirliyorum kirip dokuyorum ve nefret ediyorum herseyden
15binlirayı senin eşin mi verdi kız??
istesin tabi..arabayı sattığına göre..ki satmasa bile isteyebilir hakkı o para onun.siz ev alacaksanız birde..
sağol ferdam bu ay ne gibi şeyler uygulasam bilemedim hayıt suyu içsem mi acaba :))canım gözün aydın diyelim ne diyelim
madem düşücekti en azından kürtaja gerek kalmadı
şimdiden hayırlı halvetlerrrrr
Canimmm gecmis olsun rabbim bi daha yasatmasin benimde karindan bakip temizlendi demislerdi merak etme rahim kalinligini godteriyo ultrason ordan anliyolar korunmada vermemis sen ilk regl gorene kadar dikkat et ilk reglden sonra gelsin saglikli bebisss
evliliğin ilk yıllarının zor geçtiğine ben de katılıyorum
hatta ilk yıl ayrılmayıp devam edersen tamamdır heralde
biz de ilk yıl çok kavga ederdik, saçma sapan tartışırdık
bir de sevgililik dönemi geçirmiş olmamıza rağmen
ama sonra oturuyor herşey, tartışmalar da azalıor hatta bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?