iyi yapmışşın canım benim sen şimdi 3 ay mutfağa giremezsin idare edecek artık kocişinde kuzucum siz daha önemlisiniz hayatım eşin ne yaptı haberi duyunca :18::18:
banada sanada hoşgeldiiiiiiiiiiiiinnnnn
duygucukkk için havai fişek patladıyordun demek rüyanı seveyimm senin inşallah patlatırız MEG harika olurrr bende dansöz oynatcammm ohhh ne güzel topikte şenlik olur artıkkkBu arada megimmm kuzumm ben ovucan yaptım dünn 2.çizgi kızarmaya yakındıı saat 22.00 gibi bir daha yapcam inşallahh dün topiğe koydum bir bakarmısınn o ne zaman kızarırrr... yada ben bulup çıkarayım sen bir kontrol ett ovucan uzmanımmmm benimmm ferdat prolaktin uzmanım yakında bende preseed uzmanı olurum geçinir giderizzzz
hoşgeldin canım ne yaptın hagisine karar verin bakem zor oldumu peki kokular vurdumu midene:18:
minik kusum hosgeldin cnmm
rüyan insallah gercek olur cnmmmm
hadin görüsürüzz
mrb megcim nasılsın.
hiç gelmiyosun çok özletiyosun.Bide ben senin o burnunu özledim yahu
patlıcan kebabı yaptım canım cok zor oldu vala ozellıkle sogan sabahtan berıde bısey yemedım ya bulantıdan dolayı
Canım arkidişlerim bu gün b enim yaş günüm
Bebiş yok ama genede bana bi havai fişek sallarısın demi megommm
Canım arkidişlerim bu gün b enim yaş günüm
Bebiş yok ama genede bana bi havai fişek sallarısın demi megommm
kızlar geldım yemegıde yaptım bu bozuk midemle yaaa
iyi yapmışşın canım benim sen şimdi 3 ay mutfağa giremezsin idare edecek artık kocişinde kuzucum siz daha önemlisiniz hayatım eşin ne yaptı haberi duyunca :18::18:
Eki Görüntüle 306128
kızlar yumurtlama olmayan bende hayıtın sayesinde beliren 2.çizgiiii14.gün yaptığım ovülasyon testimmm
Meg hayıtcandaşım preseeddaşım kader arkadaşımmmmkoy fotosunu bakalım hayıtcandaşım
yanlız preseedden anlamıyorum,daha kullanmadım da,hafiften de tırsıyorum :2:
amma ovucandan anlarım bak
bnm kontrole gittgm dr da aynı dedgn gibiydi cnm tabi ben kontrol amaçlı gttm ama içeri giiren hamişlerden sonra bi kahkaha sesi gelıodu ve uzun kalıodu her giren çok şeker bi dr genç bi de bi ay sonraya anca gün verıolar ahh bi hamiş olsam da yine gitsem çiğdem dravalla canım haklısın
iyi doktor bulmak çok zor
ama gerçekten herşeyi tek tek anlattı, şaşırdım ben
düşün şeyi bile söyledi, kan gruplarımızı sordu, ben 0 eşim a pozitif
Rh uyuşmazlığı yok ama anne 0 olunca bebek a olursa eğer sarılığı ciddi atlatabilirmiş
bunu bile anlattı bana, ama hiç önemli değil tabi ki takip altında tutucaz biz falan dedi
ultrasonda tek tek el-ayak parmaklarını gösterdi saydı
bebek hareket ettikçe o sevniyordu görsen, yerim ben seni yaaa falan diye sürekli seviyordu
çok sevimli bir kadınmış, bana öyle geldi yani
tahlil sonuçları için de telefon açtı işte uzun uzun anlattı
bu değer şunu gösterir seninki şundan küçük olduğu için şöyle bir de şu var falan filan diye
anammmmmmkızlar miyaba
dışarlardaydım bu saate kadar
duygu seni gece rüyamda gördüm,senin için havai fişek patlatıyoduk burda
valla bravo sana kuzum ben hiç yapamamm çok kötüyüm çünkü dayanamam bile
aynen öyle valla kuzum ıdare etcek yapcak bişey yok artık napam cooook sevındı o benden daha cok ıstıyodu
bende merak ettım ya nasıl soyledın canım:18::18:
dogum gunun kutlu olsun tatlımmm
fotosunu çekip mail attım o da hemen aradı telde soyledım yani
dogum gunun kutlu olsun ebuş nıce yıllara
Allahım bir ömür ayırmasın sizleri hep mutlu yaşayın canlarım çok seviniyorum sizin adınıza inanın ben birazdan çıkarın eşim marketteymiş şimdi gelir
oyy kıyamam ben sana yaaa kuzucum Allah yardımcınız olsun valla zorlu aylar bekliyor sizi sen nasıl söyledin eşine sewdamm:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?