Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

koy fotosunu bakalım hayıtcandaşım
yanlız preseedden anlamıyorum,daha kullanmadım da,hafiften de tırsıyorum :2:
amma ovucandan anlarım bak

Son düzenleme:
minik kusum hosgeldin cnmm
rüyan insallah gercek olur cnmmmm
hadin görüsürüzz

azra nereye?

mrb megcim nasılsın.

iyiyim mooncum,sen?

hiç gelmiyosun çok özletiyosun. Bide ben senin o burnunu özledim yahu

burnum profil fotom oldu..
kocam ve pisimle olan avatarı pek sevdim bu ara
geliyorum aslında da gündüzleri,kalabalık oluyo yada bazen KKde iş oluyo fazla yazamıyorum topiğe kuzum..

slm kızlar, nasılsınız . bişiy sorucam size ben. mide bulantıları ne zaman başlıyor genelde bilgisi olan varmı. bende hiç bir durum yok. bazen hamile olduğumu unutuyorum. bi kere çok ciddi sancı girdi. haricinde farklı bir durumla karşılaşmadım. umarım hep böyle devam eder ama merak ettim.

kızlar geldım yemegıde yaptım bu bozuk midemle yaaa

valla bravo sana kuzum ben hiç yapamamm çok kötüyüm çünkü dayanamam bile

iyi yapmışşın canım benim sen şimdi 3 ay mutfağa giremezsin idare edecek artık kocişinde kuzucum siz daha önemlisiniz hayatım eşin ne yaptı haberi duyunca :18::18:

aynen öyle valla kuzum ıdare etcek yapcak bişey yok artık napam cooook sevındı o benden daha cok ıstıyodu

Eki Görüntüle 306128

kızlar yumurtlama olmayan bende hayıtın sayesinde beliren 2.çizgiiii 14.gün yaptığım ovülasyon testimmm

koy fotosunu bakalım hayıtcandaşım
yanlız preseedden anlamıyorum,daha kullanmadım da,hafiften de tırsıyorum :2:
amma ovucandan anlarım bak
Meg hayıtcandaşım preseeddaşım kader arkadaşımmmm dün akşam yaptığım ovucann eklentide yorumuna ihtiyacım varr

EBRUCUM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KUZUM NİCE SENELEREEEEEEE

bnm kontrole gittgm dr da aynı dedgn gibiydi cnm tabi ben kontrol amaçlı gttm ama içeri giiren hamişlerden sonra bi kahkaha sesi gelıodu ve uzun kalıodu her giren çok şeker bi dr genç bi de bi ay sonraya anca gün verıolar ahh bi hamiş olsam da yine gitsem çiğdem dra
kızlar miyaba

dışarlardaydım bu saate kadar

duygu seni gece rüyamda gördüm,senin için havai fişek patlatıyoduk burda
anammmmmm uyumşm biraz uykulu uyklu bakarken şimdi foruma bi anda gözlerm açılıverdi hadi inşş megim yaaa Allah soyletıodr inşşş heyecan yaptım bak şimdi o havai fişeğe de nasl ozenıom bi bilsem Allah buyuk gelck bebişlerimzz inş annm de erkek çocugum oluo görmüş rüyasında hadi ruyalar bebiş habercisi olsun inşşşşşş

Son düzenleme:
valla bravo sana kuzum ben hiç yapamamm çok kötüyüm çünkü dayanamam bile

aynen öyle valla kuzum ıdare etcek yapcak bişey yok artık napam cooook sevındı o benden daha cok ıstıyodu

Allahım bir ömür ayırmasın sizleri hep mutlu yaşayın canlarım çok seviniyorum sizin adınıza inanın ben birazdan çıkarın eşim marketteymiş şimdi gelir

Allahım bir ömür ayırmasın sizleri hep mutlu yaşayın canlarım çok seviniyorum sizin adınıza inanın ben birazdan çıkarın eşim marketteymiş şimdi gelir

amiiiiin cnmm benımmm cümlemizi ayırmasın rabbımm bizde seni çoooooooooook sevıyoruz kuzum benımmm
yarın görüşürüz cnmcımmm

oyy kıyamam ben sana yaaa kuzucum Allah yardımcınız olsun valla zorlu aylar bekliyor sizi sen nasıl söyledin eşine sewdamm:18::18:

doktordan cıkar cıkmaz hemen aradımm bebişimizzz oluyoooooo dedım bagırarak zavallım oda şok oldu eve gelınceye kadarda şoku atlatamamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…