vay vay nasılda yollardan geliyo o küçüçük şeyİster ister
Evet o sıvı yumurtlamadan önce gördüğümüz şeffaf akıntı oluyormuş.
ayy halbuki bende nasıl hayal etmiştim yahu..resmen sukut-u hayal oldum
yok anam başlamadı heralde öyle akıntı falan yok ama adam fırsat bırakmıyoki rahat rahar gıdaklıyım
ovucanda çift çizgi görünce 3 gün kullanıcam ben..
inşallah hayıt bebeni getirsin sana pisim..
hepimize inşallah...
mesaj sayısı arttıkça kalplerin sayısı artıyo..
en fazla 5 tane oluyolar ama..
baksana benim mesaj sayıma
bizde gün aşırı başladık.. 7-9...
ama ovucanda çift koyuyu görünce,3 gün üstüste halvet var tabii ki..
meg cevap vermedin ama ben tek görmemiştim ama testin yazdığına göre negatifmiş tek çizgi..hayali çook çok silik bi çizgi var yanında
Ya bu arada biraz evvel sordum da görmediniz zaar bizim adetin 8 ve 10. günü halvet olduhiç umut yokmudur sizce?
hilal midem allak bullak kızzz..anammm tamda çay içiidim heee
ıyyy hakkatende rengi çaya benziyo yaa bi daha asla çay içmicem
bende kuscak gibi oldum valla ilk gördüğümde meğer içerde neler neler oluyormuş
Bu gun adet olmam gerkiyordu olmadim kasim ayinda son adet gordum adetten 1 haafta sonra bel agrilari cok oldu vucudumda yorgunluk hissetim dun test yaptim ama sonuc negatif ti kasik agrilari da oluyor arada konuyla ilgili tecubelli arakdaslar yardimci olabilirmi=)
ayy halbuki bende nasıl hayal etmiştim yahu..resmen sukut-u hayal oldum
oyle vallaaaaama bazıları demiş mesela kaşntı yapıo mantar yapıo hiç oyle bşey yok hiç bi sıkntı yaşamadım ben inşş vesile de olurr ggden aldım bi de hamiş kalrsak gg aklancak resmen çünkü ggdeiklerin sahte oldugunu soyluo preseed topgndekler ama bence sahte degl
hayırlı olsun megancm hadi gelsn bebişin inşşşşşşşşş
gördümmdaha once de görmştm ben sevıorm boyle şeyleri vucudmda neoluo btıo görmek ultrasonda dr yumoşlarımı göstedgnde bile heycnlanmştım hamiş iolunca da hep bebişimi görmek isterm heralde ultarson günlerini iple çekerm sanrm
ben yumurtlamadan sonra da çift ama silik çizgi görüyorum da laboquickte,ondan sordum birsumcum..
evet negatif demek silik 2. çizgi veya tek çizgi..
hatta adete yakın da koyulaşıyo benimi ya anlamıyorum hiç :26:
Rabbim bi daha göstermesin öyle kist mist inşallah bu ay alırsın hamilelik haberini canım. benim ıslanmayla ilgili bi problemim yok presed kullanmam şartmı?
Kaç günde bir adet görüyorsun?28 gün olursa 14. gün yumurtlamış oluyorsun spermler de 3 güne kadar yaşıyorsa yetişemeyebilir.Ama insan vücudu hiç belli olmaz, bazen saati şaşabilir.Allah büyük bekleyelim bakalım ne olacak.
ben hiç ovucan kullanmadım ama adetin ertesi günü hamile kalan çok insan duydum belki bi umut yine diktim ayakları tepeye
ovucanda çift çizgi görünce 3 gün kullanıcam ben..
inşallah hayıt bebeni getirsin sana pisim..
hepimize inşallah...
kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım kusra kalmayın
bilmiyorum cnmcım bende birşey anlamadım ki...
artık ne olduğu çıkar ayın 24ünde..zaten şubatada tüpe gideriz olmazsa
Güle güle yine gel...
Şekerim hiç belli olmazdı eskiden zıplardı durmadan evlendiğimden beri korunmuyorum evlendiğimden beri 5 inde oluyorum hiç şaşmıyo
tamam hayatım ben senden gelişmeleri alırım inşallah işe yararAslında ıslanmayla ilgili problemler için değil doğal yoldan gebe kalma şansını arttırdığı için denmek istedim ben ama yanısırada ıslanma problemine çözüm olmuş olacak...Ben deneyip faydasını görmeden kullan yada kullanma diyemem ama kullanıp hamile kalanlar var.
kızlarr sağ kasığım sinyal veriyorr ağrıyorrr ovucanda bunu kanıtladı.Amaa soldanda başladıı hafif hafif sızlamalarrr...Sağ taraftan hamile kalma şansı daha yüksek diye duymuştum siz duydunuzmu hiç böyle birşeyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?