Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
İster ister

Evet o sıvı yumurtlamadan önce gördüğümüz şeffaf akıntı oluyormuş.
vay vay nasılda yollardan geliyo o küçüçük şey

ayy halbuki bende nasıl hayal etmiştim yahu..resmen sukut-u hayal oldum

bende gayet bildiğimiz yumurta gibi düşürdüm hep

yok anam başlamadı heralde öyle akıntı falan yok ama adam fırsat bırakmıyoki rahat rahar gıdaklıyım

bizde gün aşırı başladık.. 7-9...
ama ovucanda çift koyuyu görünce,3 gün üstüste halvet var tabii ki..

waoooovvvvv 26,191 duygucugun kaç mrk ettm bi bakayım bakalım

meg cevap vermedin ama ben tek görmemiştim ama testin yazdığına göre negatifmiş tek çizgi..hayali çook çok silik bi çizgi var yanında

meg cevap vermedin ama ben tek görmemiştim ama testin yazdığına göre negatifmiş tek çizgi..hayali çook çok silik bi çizgi var yanında

ben yumurtlamadan sonra da çift ama silik çizgi görüyorum da laboquickte,ondan sordum birsumcum..
evet negatif demek silik 2. çizgi veya tek çizgi..
hatta adete yakın da koyulaşıyo benim ya anlamıyorum hiç :26:

Son düzenleme:
Ya bu arada biraz evvel sordum da görmediniz zaar bizim adetin 8 ve 10. günü halvet oldu hiç umut yokmudur sizce?

Kaç günde bir adet görüyorsun?28 gün olursa 14. gün yumurtlamış oluyorsun spermler de 3 güne kadar yaşıyorsa yetişemeyebilir.Ama insan vücudu hiç belli olmaz, bazen saati şaşabilir.Allah büyük bekleyelim bakalım ne olacak.

hilal midem allak bullak kızzz..anammm tamda çay içiidim heee

ıyyy hakkatende rengi çaya benziyo yaa bi daha asla çay içmicem

bende kuscak gibi oldum valla ilk gördüğümde meğer içerde neler neler oluyormuş

Valla kızlar kusura bakmayın bilsem yüklemezidm.Ne bilim ilginç bişey diye paylaşayım dedim.

Adetlerin düzenli mi?İstersen bir iki gün daha bekle sonra tekrar test yaparsın.Bir de adetten bir hafta sonra gebelik belirtisi başlamaz canım.Bel ağrısı yumurtlama belirtisi olabilir.

ayy halbuki bende nasıl hayal etmiştim yahu..resmen sukut-u hayal oldum

Ben de ilk gördüğümde böyle düşünmüştüm.

inşallah öyle bişey olmazz inşallah hamiş kalırızda aklanır gg milletinde içi rahat ederr duygucummm.Bu fotoğrafııı bir doktor rahim ameliyatı yaparken çekmiş tamamen rastlantı olmuş doktoraa bu fotoyu yakalamak çok zormuşşşş

ben yumurtlamadan sonra da çift ama silik çizgi görüyorum da laboquickte,ondan sordum birsumcum..
evet negatif demek silik 2. çizgi veya tek çizgi..
hatta adete yakın da koyulaşıyo benimi ya anlamıyorum hiç :26:

bilmiyorum cnmcım bende birşey anlamadım ki...
artık ne olduğu çıkar ayın 24ünde..zaten şubatada tüpe gideriz olmazsa

Rabbim bi daha göstermesin öyle kist mist inşallah bu ay alırsın hamilelik haberini canım. benim ıslanmayla ilgili bi problemim yok presed kullanmam şartmı?

Aslında ıslanmayla ilgili problemler için değil doğal yoldan gebe kalma şansını arttırdığı için denmek istedim ben ama yanısırada ıslanma problemine çözüm olmuş olacak...Ben deneyip faydasını görmeden kullan yada kullanma diyemem ama kullanıp hamile kalanlar var.

Şekerim hiç belli olmazdı eskiden zıplardı durmadan evlendiğimden beri korunmuyorum evlendiğimden beri 5 inde oluyorum hiç şaşmıyo

ben hiç ovucan kullanmadım ama adetin ertesi günü hamile kalan çok insan duydum belki bi umut yine diktim ayakları tepeye

bende duydum.
istisnai bişey olduğunu düşünüyorum..
ovucan sağlam iş ama..

kızlarr sağ kasığım sinyal veriyorr ağrıyorrr ovucanda bunu kanıtladı.Amaa soldanda başladıı hafif hafif sızlamalarrr...Sağ taraftan hamile kalma şansı daha yüksek diye duymuştum siz duydunuzmu hiç böyle birşeyi?

bilmiyorum cnmcım bende birşey anlamadım ki...
artık ne olduğu çıkar ayın 24ünde..zaten şubatada tüpe gideriz olmazsa

sen çift koyuyu görmüşsün zaten şimdi bu yaptığın da aslında geç, yumurtlama için..
inşallah bu ay tutmuş olsun seninki canım ya

Son düzenleme:
Şekerim hiç belli olmazdı eskiden zıplardı durmadan evlendiğimden beri korunmuyorum evlendiğimden beri 5 inde oluyorum hiç şaşmıyo

Bence düşük ihtimal ama belli olmaz tabi.E 5 de adet olduysan daha ovucana var,ben de kaçırdın sandım.Gün aşırı devam et şansın yüksek.

tamam hayatım ben senden gelişmeleri alırım inşallah işe yarar

canım geçen bir eczacı arkadaşım ilişkiden sonra sağına yat dedi rahim ağzı sağ taraftaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…