Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ya bu arada biraz evvel sordum da görmediniz zaar bizim adetin 8 ve 10. günü halvet oldu hiç umut yokmudur sizce?

Bu gun adet olmam gerkiyordu olmadim kasim ayinda son adet gordum adetten 1 haafta sonra bel agrilari cok oldu vucudumda yorgunluk hissetim dun test yaptim ama sonuc negatif ti kasik agrilari da oluyor arada konuyla ilgili tecubelli arakdaslar yardimci olabilirmi=)

yakında spain yazarsam şaşmaaaharbiden az bişey bakayım dedimmmm tırnak ucu kadar denedim ama ödüm kopuyo bitecek diye pahalıı bişeyyy altın fiyatınaa nerdeyseeee
oyle vallaaaaama bazıları demiş mesela kaşntı yapıo mantar yapıo hiç oyle bşey yok hiç bi sıkntı yaşamadım ben inşş vesile de olurr ggden aldım bi de hamiş kalrsak gg aklancak resmen çünkü ggdeiklerin sahte oldugunu soyluo preseed topgndekler ama bence sahte degl
Herkese merhaba
Kızlar bende hayıt hapına başladım presed ve ovulasyon testlerimde geldi.
hayırlı olsun megancm hadi gelsn bebişin inşşşşşşşşş
şok oldumm birden bune beeeee ben bölemi mumurtluyorum şimdiiii duyguuuuuuumm gel gel bak neler kaçırmışızzzzz

gördümm daha once de görmştm ben sevıorm boyle şeyleri vucudmda neoluo btıo görmek ultrasonda dr yumoşlarımı göstedgnde bile heycnlanmştım hamiş iolunca da hep bebişimi görmek isterm heralde ultarson günlerini iple çekerm sanrm

megim bnm avatardaki kalpler dört olmş o topiklerde yazdgmz msj sayısına göre mi artıo bi de en fazla beşe mi çıkıo mrk etmm oylee

hayırlı olsun pisim gelsin beben bu ay inşallah...

Sağol bebem inşallah hepimizin bebesi gelsin bu ay.Dün dr. a gittim hani önceki aydan küçük bir kist vardı ya zararsız demişti dr. o kist bu ay yoktu demkki o kist adetle atıldığı için bu kadar ağrılı oldu adetim.Dr yeniden sarophene yazdı.Hem onu hemde hayıt hapını içiyorum.Tekrar 22 aralıkta gidicem kontrole bakalım hayıt yumurtalara ne yapacak...

Sen presede başladınmı yoksa yumurtlama günündemi başlıcaksın.

ovucanda çift çizgi görünce 3 gün kullanıcam ben..
inşallah hayıt bebeni getirsin sana pisim..
hepimize inşallah...

megim bnm avatardaki kalpler dört olmş o topiklerde yazdgmz msj sayısına göre mi artıo bi de en fazla beşe mi çıkıo mrk etmm oylee

mesaj sayısı arttıkça kalplerin sayısı artıyo..
en fazla 5 tane oluyolar ama..
baksana benim mesaj sayıma

Son düzenleme:

Rabbim bi daha göstermesin öyle kist mist inşallah bu ay alırsın hamilelik haberini canım. benim ıslanmayla ilgili bi problemim yok presed kullanmam şartmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…