kusam gızzzzzzzzz bu ne ay benim içim bölemi şimdik
hilal midem allak bullak kızzz..anammm tamda çay içiidim heee
Hayırlı uğurlu olsun, bebiş getirsin inşallah
Herkese merhaba
Kızlar bende hayıt hapına başladım presed ve ovulasyon testlerimde geldi.
hilal midem allak bullak kızzz..anammm tamda çay içiidim heee
hadi hayırlı olsunnnnn megancımmmmm rastgeleeeeeeeHerkese merhaba
iğrenç, sakın kocalarınıza göstermeyin o resmi adamcağız bırakın halveti dokunmak bile istemez ayol
oyle vallaaaayakında spain yazarsam şaşmaaaharbiden az bişey bakayım dedimmmm tırnak ucu kadar denedim ama ödüm kopuyo bitecek diye pahalıı bişeyyy altın fiyatınaa nerdeyseeee
hayırlı olsun megancm hadi gelsn bebişin inşşşşşşşşşHerkese merhaba
şok oldumm birden bune beeeeeben bölemi mumurtluyorum şimdiiii duyguuuuuuumm gel gel bak neler kaçırmışızzzzz
Sağol elisim hepimize inşallah
Ya bu arada biraz evvel sordum da görmediniz zaar bizim adetin 8 ve 10. günü halvet olduhiç umut yokmudur sizce?
iğrenç, sakın kocalarınıza göstermeyin o resmi adamcağız bırakın halveti dokunmak bile istemez ayol
Evet o sıvı yumurtlamadan önce gördüğümüz şeffaf akıntı oluyormuş.aynen cnm peki o çıkan sıvı akıntımı oluyo
valla tıp okuyaydım bugünler için
Ya bu arada biraz evvel sordum da görmediniz zaar bizim adetin 8 ve 10. günü halvet olduhiç umut yokmudur sizce?
bende kuscak gibi oldum valla ilk gördüğümde meğer içerde neler neler oluyormuş
hayırlı olsun pisimgelsin beben bu ay inşallah...
ovucanda çift çizgi görünce 3 gün kullanıcam ben..Sağol bebem inşallah hepimizin bebesi gelsin bu ay.Dün dr. a gittim hani önceki aydan küçük bir kist vardı ya zararsız demişti dr. o kist bu ay yoktu demkki o kist adetle atıldığı için bu kadar ağrılı oldu adetim.Dr yeniden sarophene yazdı.Hem onu hemde hayıt hapını içiyorum.Tekrar 22 aralıkta gidicem kontrole bakalım hayıt yumurtalara ne yapacak...
Sen presede başladınmı yoksa yumurtlama günündemi başlıcaksın.
megim bnm avatardaki kalpler dört olmş o topiklerde yazdgmz msj sayısına göre mi artıo bi de en fazla beşe mi çıkıo mrk etmm oylee
Sağol bebem inşallah hepimizin bebesi gelsin bu ay.Dün dr. a gittim hani önceki aydan küçük bir kist vardı ya zararsız demişti dr. o kist bu ay yoktu demkki o kist adetle atıldığı için bu kadar ağrılı oldu adetim.Dr yeniden sarophene yazdı.Hem onu hemde hayıt hapını içiyorum.Tekrar 22 aralıkta gidicem kontrole bakalım hayıt yumurtalara ne yapacak...
Sen presede başladınmı yoksa yumurtlama günündemi başlıcaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?