bu işten şanlı çıkan gene kocalar oldu benimki mest valla bu durumdan
Aman megim öyle olsaydı şimdiye benim her ay birer taneden 3 kere hamile kalmam lazımdı
bu işten şanlı çıkan gene kocalar oldu benimki mest valla bu durumdan
birsum noldu ovucan?
Aynen. sabah öğlen kulşuk ikndi yatsı olduğunda bile kitabıma laf söylüyo kitap okumaktan çocuğa fırsat mı kalıyo diyo
Tatlım aslında ben de pek tecrübeli değilim ama akıntı galiba söylediklerin çünkü ilişki dolyısıyla salgıladığın sıvı uzamaz.
halvetten sonra 1-2 saat kadar az az gelebiliyo o sıvı ama mesela saatler sonra gelmiyo..
ayrıca o sıvı şeffaf ama uzamıyo :26:
yumurtlamadaki şeffaf ve uzayan akıntı..
bende utanarak ama açık açık yazıcam evet banada oldu canım akıntı diğerine göre daha krem rengi ve yapışkan böyle kıvamlı oluyor diğeri süt gibi beyaz ve daha sulu oluyor bide miktarıda değişiyor
cnm tek çizgi..halvetlerden heralde kasık ağrısı..akıntıda azalmış durumda..
aynen cnm ya bende yatarken azcık kitap okumayı çok severim benimkide kurtlu hadi hadi hadi diye başımı yiyiyo
Sağolun arkadaşlarım demek ki yumurtlama işlemi başlamış,birkaç saate de çatlaması lazım.İnternette yumurtlamaya bakarkene bi resime rastladım,belki denk gelmişsinizdir acayip bişey.
Eki Görüntüle 306539 Eki Görüntüle 306539
kurtlukayınvaldem bizde kaldığı zaman anlıyo tabi kadıncağız beni her saniye odaya çekiyo oğlu. kocam fındık ceviz falan yediğinde hee ye oğlum ye kudur az kduruyosun biraz dha kudur diyo
Herkese merhaba
Kızlar bende hayıt hapına başladım presed ve ovulasyon testlerimde geldi.
kusam gızzzzzzzzz bu ne ay benim içim bölemi şimdik
Sağolun arkadaşlarım demek ki yumurtlama işlemi başlamış,birkaç saate de çatlaması lazım.İnternette yumurtlamaya bakarkene bi resime rastladım,belki denk gelmişsinizdir acayip bişey.
Eki Görüntüle 306539 Eki Görüntüle 306539
Evet canım öyle ama bu fotoğraf gibi olmak için neler yapıyoruz ya her ay
bizde keçiboynuzu pekmezi yiyoruz hep benimde kayınvalidem çok icraat var heralde dedine diycem bilemedim
slm cnm hayırlı olsun
Evet canım öyle ama bu fotoğraf gibi olmak için neler yapıyoruz ya her ay
laboquick mi test birsum?
daha önce görmüş müydün hiç tek çizgi?
Herkese merhaba
Kızlar bende hayıt hapına başladım presed ve ovulasyon testlerimde geldi.
şok oldumm birden bune beeeeeben bölemi mumurtluyorum şimdiiii duyguuuuuuumm gel gel bak neler kaçırmışızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?