Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

arkadaslar merhaba son 5 gun heyecan dorukta ama dun ınanılmaz bır agrım oldu ıkı kat oldum kasıklarımda ve belımde ınanılmaz bır agrı . bugun yok. adet agrısı olsa bugunde olurdu

Tatlım aslında ben de pek tecrübeli değilim ama akıntı galiba söylediklerin çünkü ilişki dolyısıyla salgıladığın sıvı uzamaz.

halvetten sonra 1-2 saat kadar az az gelebiliyo o sıvı ama mesela saatler sonra gelmiyo..
ayrıca o sıvı şeffaf ama uzamıyo :26:
yumurtlamadaki şeffaf ve uzayan akıntı..

Sağolun arkadaşlarım demek ki yumurtlama işlemi başlamış,birkaç saate de çatlaması lazım.İnternette yumurtlamaya bakarkene bi resime rastladım,belki denk gelmişsinizdir acayip bişey.

aynen cnm ya bende yatarken azcık kitap okumayı çok severim benimkide kurtlu hadi hadi hadi diye başımı yiyiyo

kurtlu kayınvaldem bizde kaldığı zaman anlıyo tabi kadıncağız beni her saniye odaya çekiyo oğlu. kocam fındık ceviz falan yediğinde hee ye oğlum ye kudur az kduruyosun biraz dha kudur diyo

Son düzenleme:
kurtlu kayınvaldem bizde kaldığı zaman anlıyo tabi kadıncağız beni her saniye odaya çekiyo oğlu. kocam fındık ceviz falan yediğinde hee ye oğlum ye kudur az kduruyosun biraz dha kudur diyo

bizde keçiboynuzu pekmezi yiyoruz hep benimde kayınvalidem çok icraat var heralde dedine diycem bilemedim

Herkese merhaba
Kızlar bende hayıt hapına başladım presed ve ovulasyon testlerimde geldi.

slm cnm hayırlı olsun

Bu gun adet olmam gerkiyordu olmadim kasim ayinda son adet gordum adetten 1 haafta sonra bel agrilari cok oldu vucudumda yorgunluk hissetim dun test yaptim ama sonuc negatif ti kasik agrilari da oluyor arada konuyla ilgili tecubelli arakdaslar yardimci olabilirmi=)

laboquick mi test birsum?
daha önce görmüş müydün hiç tek çizgi?

cnm evet aynı test yazın aldıklarımızdan..sadece tek çizgi yanında hiç çizgi yok ama.önceden yanında silikte olsa çıkardı..ama ben yumurtlamadan sonra hiç test yapmamıştım megim

Son düzenleme:
Herkese merhaba
Kızlar bende hayıt hapına başladım presed ve ovulasyon testlerimde geldi.

Hayırlı uğurlu olsun, bebiş getirsin inşallah

şok oldumm birden bune beeeee ben bölemi mumurtluyorum şimdiiii duyguuuuuuumm gel gel bak neler kaçırmışızzzzz

Bu sağlıklı yumurtlamaymış,inşallah hepimiz böle yumurtluyoruzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…