sen çift koyuyu görmüşsün zaten şimdi bu yaptığın da aslında geç, yumurtlama için..
inşallah bu ay tutmuş olsun seninki canım ya
Bence düşük ihtimal ama belli olmaz tabi.E 5 de adet olduysan daha ovucana var,ben de kaçırdın sandım.Gün aşırı devam et şansın yüksek.
bebüşüm ama ben buay hiç ovucan yapmadım ki balım..
sadece akıntı ve kasık ağrısı tahminlerimce 2 gün önce oldu bitti..ama şimdide kasıklarım hafiften ağrıyınca ben dedim acaba diye??o yüzden yaptım ovucanı..
inşallah tutmuştur cnm macun+hayıt...
ben bu msj sayısından bişey anlamadım nereden bakılıyor?:44:waoooovvvvv26,191 duygucugun kaç mrk ettm bi bakayım bakalım
tamam hayatım ben senden gelişmeleri alırım inşallah işe yarar
canım geçen bir eczacı arkadaşım ilişkiden sonra sağına yat dedi rahim ağzı sağ taraftaymış
eliscim senin bir suçun yok arkadaşım..iyiki de yükledin resimleri..gerçekleri gördük dimi ama??
canım geçen bir eczacı arkadaşım ilişkiden sonra sağına yat dedi rahim ağzı sağ taraftaymış
kızlarr sağ kasığım sinyal veriyorr ağrıyorrr ovucanda bunu kanıtladı.Amaa soldanda başladıı hafif hafif sızlamalarrr...Sağ taraftan hamile kalma şansı daha yüksek diye duymuştum siz duydunuzmu hiç böyle birşeyi?
aa ben yaptın sanmıştım ovucan bu ay..
tamam o zaman sen akıntı ve ağrııdan anlıyabiliyosun.
ben akıntı olursa bazen farkediyorum ama ağrıdan falan hiç anlamıyorum..
bu sebeple ovucan iyi benim için..
öğlen bir topiğe girdim tesadüfen..
yapışık ikiz gibiyiz yazmıştı..evladı 20 aylıkmış sürekli dibindeymiş..artık bezmiş, bıkmış falan filan..bir dolu şikayet..dayanamadım yazdım valla..
şükür sen sahipsin ben 2,5 yıldır uğraşıyorum bence değerini bil..Allah sana bağışlasın onu diye..
ben bu msj sayısından bişey anlamadım nereden bakılıyor?:44:
aa demekki doğruymuşş o zamann bu ay şanslıyıımmmm bennnteşekkürler canım
bu arada elisizimit emeğine sağlıkk arkadaşım çok güzel bir paylaşımdı bilgilendiriciii gerçektennn
aaaa hadi be
yok bebüşüm ama ovu çok iyi genelen..ben taa yazdan kalanı kullandım son 1 tanem kaldı..hatırladın mı birlikte almıştık
ohhhhh ağzına sağlık benim kuzenimde çocuğundan bıkmış evlilik yıldönümünde yemeğe çıktık karşılıklı yemek yiyemedik bıktım vallahi falan diyodu bende patavatsızım ya yapıştırdım cevabı biz o çocuk olsun diye nerdeyse yatakta yemek yicez sen ne diyosun be yat kalk şükret diyiverdim
evet hayatım öyle dedi o evlendiği ay hamile kalmıştı zaten. katınvaldem de ilişkiden sonra 2 kere sağıma yattım oğlum oldu bi kere soluma yattım kızım oldu demişti bi kaç kişi de onayladı. hatta ben evlenmeden soluna yatki kızın olsun dedi bende salak cahil ay anne soluma yatıp nasıl çocuk yapıcam demiştim
hatırladım
hatta izmirden istanbula daha çabuk ulaşmıştı izmirli ovucan..
ne bilim arkadaşım ben yaa..zoruma gitti ama yaa..
biz minicik bir can için nasıl çabalıyouz..onlarsa..:26:
valla herkesin sınavı ayrı bence..
Allahım bizede versin inşallah..sonrada bir topicte biz açarız bebelerimiz şu ayında şunu yiyor,şunu içiyor vs..resimlerini bile yükleriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?