Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sen çift koyuyu görmüşsün zaten şimdi bu yaptığın da aslında geç, yumurtlama için..
inşallah bu ay tutmuş olsun seninki canım ya

bebüşüm ama ben buay hiç ovucan yapmadım ki balım..

sadece akıntı ve kasık ağrısı tahminlerimce 2 gün önce oldu bitti..ama şimdide kasıklarım hafiften ağrıyınca ben dedim acaba diye??o yüzden yaptım ovucanı..

inşallah tutmuştur cnm macun+hayıt...

Bence düşük ihtimal ama belli olmaz tabi.E 5 de adet olduysan daha ovucana var,ben de kaçırdın sandım.Gün aşırı devam et şansın yüksek.

ne biliym canım yaa annem kardeşime adeti bittiği gün hamile kalmış belki anacığıma çekmişimdir diye ümitlendim. umut fakirin ekmeği

aa ben yaptın sanmıştım ovucan bu ay..
tamam o zaman sen akıntı ve ağrııdan anlıyabiliyosun.
ben akıntı olursa bazen farkediyorum ama ağrıdan falan hiç anlamıyorum..
bu sebeple ovucan iyi benim için..

waoooovvvvv 26,191 duygucugun kaç mrk ettm bi bakayım bakalım
ben bu msj sayısından bişey anlamadım nereden bakılıyor?:44:

tamam hayatım ben senden gelişmeleri alırım inşallah işe yarar

canım geçen bir eczacı arkadaşım ilişkiden sonra sağına yat dedi rahim ağzı sağ taraftaymış

aa demekki doğruymuşş o zamann bu ay şanslıyıımmmm bennnteşekkürler canım

bu arada elisizimit emeğine sağlıkk arkadaşım çok güzel bir paylaşımdı bilgilendiriciii gerçektennn

öğlen bir topiğe girdim tesadüfen..
yapışık ikiz gibiyiz yazmıştı..evladım 20 aylık sürekli totomun dibinde..artık bezdim, bıktım falan filan..bir dolu şikayet..dayanamadım yazdım valla..
şükür sen sahipsin ben 2,5 yıldır uğraşıyorum bence değerini bil..Allah sana bağışlasın onu diye..

Son düzenleme:
eliscim senin bir suçun yok arkadaşım..iyiki de yükledin resimleri..gerçekleri gördük dimi ama??

Benim çok ilgimi çekti mesele buymuş yani.Acaba döllenme olayı nasıl gerşekleşiyor tam o anın fotosu da olsa ne güzel olur.

canım geçen bir eczacı arkadaşım ilişkiden sonra sağına yat dedi rahim ağzı sağ taraftaymış

Ben sağ tarafımdan gebe kalamıyorum.Belki bu söylediğimin bilimsel bir ispatı yoktur ama korunmamama rağmen sağ taraftan yumurtlaığım ay döllenme olmuyor.İki gebeliğim de soldan yumurtladığım ayda olmuştu.Tabi böyle bişey var mı bilmiyorum kendi gözlemim.

aaaa hadi be

yok bebüşüm ama ovu çok iyi genelen..ben taa yazdan kalanı kullandım son 1 tanem kaldı..hatırladın mı birlikte almıştık

ohhhhh ağzına sağlık benim kuzenimde çocuğundan bıkmış evlilik yıldönümünde yemeğe çıktık karşılıklı yemek yiyemedik bıktım vallahi falan diyodu bende patavatsızım ya yapıştırdım cevabı biz o çocuk olsun diye nerdeyse yatakta yemek yicez sen ne diyosun be yat kalk şükret diyiverdim

[video=youtube;RTnztRYnKtw]http://www.youtube.com/watch?v=RTnztRYnKtw[/video]

evet onu banada dediler hep yatıyorum ama gelemedi nazlı sıpagettim bnm

Rica ederim canım asıl emek bu anı yakalayan ve paylaşan kşinin

evet hayatım öyle dedi o evlendiği ay hamile kalmıştı zaten. katınvaldem de ilişkiden sonra 2 kere sağıma yattım oğlum oldu bi kere soluma yattım kızım oldu demişti bi kaç kişi de onayladı. hatta ben evlenmeden soluna yatki kızın olsun dedi bende salak cahil ay anne soluma yatıp nasıl çocuk yapıcam demiştim

yok bebüşüm ama ovu çok iyi genelen..ben taa yazdan kalanı kullandım son 1 tanem kaldı..hatırladın mı birlikte almıştık

hatırladım
hatta izmirden istanbula daha çabuk ulaşmıştı izmirli ovucan..

ne bilim arkadaşım ben yaa..zoruma gitti ama yaa..
biz minicik bir can için nasıl çabalıyouz..onlarsa..:26:
valla herkesin sınavı ayrı bence..
Allahım bizede versin inşallah..sonrada bir topicte biz açarız bebelerimiz şu ayında şunu yiyor,şunu içiyor vs..resimlerini bile yükleriz..

benim sol tarafım sızlar hep..
bak sen :44:

iki tarafa da yatalım bari

hatırladım
hatta izmirden istanbula daha çabuk ulaşmıştı izmirli ovucan..

ivit ivit..vay beee..
ya megim aklıma ne geldi bak??acaba ilk gebemiz nurdan doğum yaptımı??ama yapmamıştır değil mi??

Son düzenleme:

inşallah inşallah ay sen ne diyosun yavrum kk da havai fişek bile patlatabilirizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…