Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Dün halevet vardı ayıptır demesi ama benim de bu aralar üzerimde bi kırgınlık var ki nasıl, yumoş zamanı boş geçmek istemiyorum neyse kocişi aldım gittik adam şart koşuyo öyle mekanik istemem diyo, şunu isterim bunu isterim resmen pazarlık ediyoruz.En son ofladım amann ben burda ayakta duramıyorum sen neyin derdindesin diyorum.Yazık verdiği cevap şu "ama ben de insanım hep böyle mi olacak" ay bi üzüldüm.Adamlara haksızlık mı ediyos ya

ahh duygucum o ballı kaymak bir gelsin varyaaa...
ben onun yumuk yumuk ellrini yicem cnm o benim yaa..isterse ayrılmasın yanımda..yavrum o benim tabikide benden ayrılmayacak..
asla şikayet etmeyeceğimmmm

demii yaaa bi de mesela ben yengec burcuyum bi bebek görnce butun dünya durur sanki hep onlla ilglnrm o yuzden bebekler otobuste orda burda hemen dikkatlerini çekerm hemen ohh cicibici die sevıorm anneleri bakıo nerye bakıo bu çocuk die arkdaslarımn çocugu var mesela annesi dio valla bazen ben kıskanıom oyle bi sevıo ki seni dio ahh bi de kendi çocugumzz nasl olcak kmblrr dedgn gibi bircusum bal şeker kaymak datluuuuuuuu ayyy yerimmm seniii duygucannn yavrusuuuu doğmamış bebişimi severm boyle işteeeebi gelsn kucagmza gerçeğini de severizzz hatta yerizzzzzz inşşşşşşşş

bazı şeylere katlanıcaklar baba oldum ben diye şişinmek var işin ucunda ama bazen bende bunaldığını hissediyorum. geçen çok afedersiniz dışarı boşaldı çok sinirlendim tutamadım kendimi ya salakmısın kaç tane çocuğu ziyan ettin diye ama sonra çok utandım

öyleymiş sanırım megim

ben bu ay iki tarafa da yattim
ayaklarimida diktim tepeye gezdim durdum
belime yastikda koydum
ne yapcagimi sasirdim adamda ne yapiyon sen diyor
hec dedim cocuk yapiyom sen isine bak dedim
bu arada merhaba canlar
Allah iyiliğinii versin senin azracımmm demek öyle deinnn komedi dükkanı gibiisin maşallahhh
bende yengeççç burcuyum doğuştan anne burcuymuş yengeçlerr duygumm aynen anlattığın gibiii bendede hemen çocuklar yöneliverirler banaa ve çocukları çok sevdiğim için çocuk gelişimini tercih ettimmm yani herşeyim çocuklarrrrrr

Hey allahım demek ziyan oldu onca çocuk hee

saol cnmm benimmmm

işte bak yengec yengeci çekıoo işteee ben de inglizce öğretmeni olmasayım kesn okul oncesi öğretmeni olurdum gülümm bayılrım çocklara bıcır bıcır bnmkler daha bi koca kazık onları ble arada mıncıklıom düşün yanii koca 8.sınıf çocklarını

neyae ARkadaşlar ben kaçar..kocacığım işten gelicek..onun pasta yaptım inşş...beğenr arkadaşlar hepimiz için hayırlısı neyse o olsun..allaha emanet olun inş..bzmde bebişlermiz olur iigeceler

neyae ARkadaşlar ben kaçar..kocacığım işten gelicek..onun pasta yaptım inşş...beğenr arkadaşlar hepimiz için hayırlısı neyse o olsun..allaha emanet olun inş..bzmde bebişlermiz olur iigeceler
bak ya benim gibi pisboğaz bi insana pasta yaptım dio şimdi ben nerden bulucam bu saatte pastayı şaka bi yana beğenir şekerim niye beğenmesin karısı kendi elceğiziyle yapmış afiyet olsun
bende aranıza yeni katıldım kızlar çok komiksiniz :)
hoşgeldin canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…