pişşşştttttt şunu doldurun bakiim :95::95::95:
yoklama yapcem kimler doldurmuş göndermiş diye heee
http://www.kadinlarkulubu.com/yarisma-duyurulari/489646-2011-senesinin-enleri.html
pişşşştttttt şunu doldurun bakiim :95::95::95:
yoklama yapcem kimler doldurmuş göndermiş diye heee
http://www.kadinlarkulubu.com/yarisma-duyurulari/489646-2011-senesinin-enleri.html
ahh duygucum o ballı kaymak bir gelsin varyaaa...
ben onun yumuk yumuk ellrini yicem cnm o benim yaa..isterse ayrılmasın yanımda..yavrum o benim tabikide benden ayrılmayacak..
asla şikayet etmeyeceğimmmm
Dün halevet vardı ayıptır demesi ama benim de bu aralar üzerimde bi kırgınlık var ki nasıl, yumoş zamanı boş geçmek istemiyorum neyse kocişi aldım gittik adam şart koşuyo öyle mekanik istemem diyo, şunu isterim bunu isterim resmen pazarlık ediyoruz.En son ofladım amann ben burda ayakta duramıyorum sen neyin derdindesin diyorum.Yazık verdiği cevap şu "ama ben de insanım hep böyle mi olacak" ay bi üzüldüm.Adamlara haksızlık mı ediyos ya
hosbulduk cnm
hep gül cnm insallahh
öyleymiş sanırım megimaaaa hadi be
evet hayatım öyle dedi o evlendiği ay hamile kalmıştı zaten. katınvaldem de ilişkiden sonra 2 kere sağıma yattım oğlum oldu bi kere soluma yattım kızım oldu demişti bi kaç kişi de onayladı. hatta ben evlenmeden soluna yatki kızın olsun dedi bende salak cahil ay anne soluma yatıp nasıl çocuk yapıcam demiştim
ben bu ay iki tarafa da yattim
ayaklarimida diktim tepeye gezdim durdum
belime yastikda koydum
ne yapcagimi sasirdim adamda ne yapiyon sen diyor
hec dedim cocuk yapiyom sen isine bak dedim
bu arada merhaba canlar
demii yaaa bi de mesela ben yengec burcuyum bi bebek görnce butun dünya durur sanki hep onlla ilglnrm o yuzden bebekler otobuste orda burda hemen dikkatlerini çekerm hemen ohh cicibici die sevıorm anneleri bakıo nerye bakıo bu çocuk diearkdaslarımn çocugu var mesela annesi dio valla bazen ben kıskanıom oyle bi sevıo ki seni dio ahh bi de kendi çocugumzz nasl olcak kmblrr dedgn gibi bircusum bal şeker kaymak datluuuuuuuu ayyy yerimmm seniii duygucannn yavrusuuuu doğmamış bebişimi severm boyle işteeee bi gelsn kucagmza gerçeğini de severizzz hatta yerizzzzzz inşşşşşşşş
bazı şeylere katlanıcaklar baba oldum ben diye şişinmek var işin ucunda ama bazen bende bunaldığını hissediyorum. geçen çok afedersiniz dışarı boşaldı çok sinirlendim tutamadım kendimi ya salakmısın kaç tane çocuğu ziyan ettin diye ama sonra çok utandım
hepimizzz hepp gülelimmm cnm inşşşşşşşşşşş
megim kacına kadar dolcak o anket bi süresi var mı?
öyleymiş sanırım megim
Allah iyiliğinii versin senin azracımmm demek öyle deinnn komedi dükkanı gibiisin maşallahhh
bende yengeççç burcuyum doğuştan anne burcuymuş yengeçlerr duygumm aynen anlattığın gibiii bendede hemen çocuklar yöneliverirler banaa ve çocukları çok sevdiğim için çocuk gelişimini tercih ettimmm yani herşeyim çocuklarrrrrr
öyleymiş sanırım megim
Allah iyiliğinii versin senin azracımmm demek öyle deinnn komedi dükkanı gibiisin maşallahhh
bende yengeççç burcuyum doğuştan anne burcuymuş yengeçlerr duygumm aynen anlattığın gibiii bendede hemen çocuklar yöneliverirler banaa ve çocukları çok sevdiğim için çocuk gelişimini tercih ettimmm yani herşeyim çocuklarrrrrr
Hey allahım demek ziyan oldu onca çocuk hee
neyae ARkadaşlar ben kaçar..kocacığım işten gelicek..onun pasta yaptım inşş...beğenr arkadaşlar hepimiz için hayırlısı neyse o olsun..allaha emanet olun inş..bzmde bebişlermiz olur iigeceler
bak ya benim gibi pisboğaz bi insana pasta yaptım dio şimdi ben nerden bulucam bu saatte pastayıneyae ARkadaşlar ben kaçar..kocacığım işten gelicek..onun pasta yaptım inşş...beğenr arkadaşlar hepimiz için hayırlısı neyse o olsun..allaha emanet olun inş..bzmde bebişlermiz olur iigeceler
hoşgeldin canımmmbende aranıza yeni katıldım kızlar çok komiksiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?