Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Aynen canım ya eşime diyorum keşke evlenmeden tecavüz etseydin kesin hamile kalırdım şimdi olmuyo denemediğiz yol kalmadı olmuyo olmuyo ama gerçekten çok zor hamileleik mucizevi birşey spermler nekadar yol kat ediyo neler oluyo neler içerde

elis ama mesela yumurtlama döneminden önceki halvetler hiç de öyle olmuyo dimi..
onlar gayet hoş oluyolar..

aslında zor durum..
kalıcı hasar bırakmasa bari has odalarda..

Ya megim işte bende atık öyle olmuyo,sayısı azaldı valla.Hatta bazen yumurtlama dönemi dışındakileri gereksiz bulmaya başladım, geçiştirom bazen

gece suyunu iç sen canım ya,bi de ovucam yapıcaksın diye 4 saat su içmeden olmaz yani..
sonucu etkilemez oruç..için rahat olsun..

seviyorum seni sağol yoluzunum

hmmm

hevukcum,sen romanyalı brancayı kullanıcaksın bu ay dimi..
yeni bat kaç?
hayırlısı olsun canım..

Evet canım kullanıcam bu ay inşallah vesile olur
Ovucan alamadım eşim benim kartı iptal etmiş kendinde bir kart var
Şimdi yere yatmış uyuyo yerde dedim bana ovulasyon almadın ped de almadın sen ne biçim kocasın
Diyoki tamam ben sana alıcam şimdi gidip birazdan canım sana feda biliyosun canını istemiyorum ovulasyon istiyorum diyorum
Sinir oldum yaa gıcık bi tekme atasım var neden bu erkekler umursamaz yaa

inş cnm benmm gönlünce olsun herşey inşşş seneye hemenceck kavuş çocklarına inşşşş ....

valla bnm de kociş iki üç gündür içmıo cnm biraz ara vermek istedi bu zamanda kadar ki tam iki ay oldu çok duzenli yaptık tmm dedm ben de bata kadar bekleylm beş gun kaldı haplarını iç ama dedm eger gelrse kırmızılar tamgaz dvm ederiz çakşır suyunu da katarız bi de kürlere ... tmm dedi bi kaç gunden bşey olmaz yaa onları da anlıorm aslnda bi kaç gun nefes alsnlar bıkarlarsa hiç içmezler bi daha valla ....

ne kadar zamandır çalışıyorsunuz çocuk için :)

bende sonradan çıkanlara çok üzülüyorummm bakakalıyorumm arkaalarındann yavrularım ne vardııı içerde kalsaydınız diyorum benimki bana tuhaf tuhaf bakıo öyle oluncaaa
aynen ben anneeemmmm gittiler gene diyorum kocam yıkılıyo gülmekten

aynen yaa geçen bir arkadaşı 4 yıl sonra karımın göğsüne ilk kez dokundum demiş hamilelik loğusalık 3 yıl emzirme falan diye benimki karalar bağlamıştı yakama baka baka

Ya megim işte bende atık öyle olmuyo,sayısı azaldı valla.Hatta bazen yumurtlama dönemi dışındakileri gereksiz bulmaya başladım, geçiştirom bazen

işte burda da bi yere kadar açık açık yazılabiliyo,yoksa neler anlatıcaz dimi..

bende bu sabahki halvette saçmaladım resmen.. sinir oldum kendime

megcim özür dileyerek konunu bölüyorum kuzucum ama

hevukcannnn mesaj kutunu boşaltırmısın sana msj atamıyorummmm
:84:

gece suyunu iç sen canım ya,bi de ovucam yapıcaksın diye 4 saat su içmeden olmaz yani..
sonucu etkilemez oruç..için rahat olsun..

seviyorum seni sağol yoluzunum

tamam canım cok saol bende senı seviyore
ıyı geceler kızlar ben deniz kaçar

hey allam hüzünlü hüzünlü okudum,son cümlende koptum hevukum yaaa

ama evet öyleler umursamazlar..
bende zeytinyağında incir yediriyorum sözde 3 gündür,2 gündür kaytarmaya çalıyo,hatta bu akşam,'kızım sevmedim ya yemek zorunda mıyım alla ala' dedi

kızlar uyku fena bastırdıı sizlere ii geceler pc başında uyuyup kalcam şimdi Allah korusunnnn

ii geceler cnm ben de yatcm birazdan yarın okul yok seminer var yolum da uzun sabah da erken kalkcm ...öpyrmmm senii cnm gülümm sevmli örtmnmmm bnmm

şerbet değil ilaç deseydin sanki öksürük şurubunun müdavimiymiş gibi tövbe tövbe

hahaha niye böylelerki eninde sonunda iciceksiniz.
kuzu kuzu su isi yapsaniz olmuyor mu
bende keciboynuzu pekmezini icirmek icin köse kapmaca oynuyorum
sanki mama yediyorum cocuga hadi guzum hadi eccük icicen az kaldi
iciyor ondan sonra da iki ayaginin üstünde tepiniyor
suyunu da hazirliyorum hemen veriyorum ic al ic icinin yanginini alir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…