hoşbulduk canım ya bu çocuğun olmasıda o kadar kolay değilmiş evlenmeden önce bende ilişkiye girince bi hastalık yoksa olur zannediyordum yumurtlama günü falan hiç takip etmezdim bizde çocuk istiyoruz 3.ayımız bu ay acaba bende mi başlasam ovulosyon testine falan
elis ama mesela yumurtlama döneminden önceki halvetler hiç de öyle olmuyo dimi..
onlar gayet hoş oluyolar..
aslında zor durum..
kalıcı hasar bırakmasa bari has odalarda..
slm kızlar bu aralar pek takılamıyorum bişi sorucam ben 12.gunumdeyım yumoslamaya az kaldı ıns yumurtlarım tabı hayıta devam ya ovucanla bakıyorum da sormak istedipim konu başka ben oruç tutuyorum rabbım kabul ederse bu haftada tutucam sımdı gunduz sıvı almıyorum tabıkı tualete gıdıp 4 saat sonra ovucan yapsam hıc gun içinde sıvı tuketımı olmıcak ya doğru sonuc verırmı yoksa gecemı yapıyım yanı gecede sıvı almazsam kötü olucak benım için bi akıl verin napsamkı
megım buarada butun ennler sensın ama ben nası doldurulcak anlamadım şimdi cok vaktım yokta yrn gırebılırsem bakarım
hmmm
hevukcum,sen romanyalı brancayı kullanıcaksın bu ay dimi..
yeni bat kaç?
hayırlısı olsun canım..
inş cnm benmm gönlünce olsun herşey inşşş seneye hemenceck kavuş çocklarına inşşşş ....Bendee dayanamamm tombiş çocuklaraa öyrtminimmm:=))) duygum benim biraz karışıkk seneye bitiyor inşallah ben ücretli öğretmenlik için uğraşıyorum kadrolu olabilmemm için tam 4 senem varr o arada boş kalmamak adına bişeyler yapmaya çalışıyorum inşallahh olacak olmadı özelde falan öğretmenlik yaparımm neresi olursa artık Rabbim hayırlısıını versin...
kızlar demek aynıyızz bu durmda
bence bu bebek olayı cinsel hayatı rayından çıkardı.işin içine hesap kitap girinceee olmuyoo
2 gündür beninmki keçiboynuzu kürünü içmek istemiyo zorla içiyo neymiş efendim ii gelmiyormuş ona içmediği sadece 2 gün olmuştu ogünler iyiymiş beyefendi.hiç alakası yok halbuki
ahh ahhh nerde ski halvetlerrrrr
Aynen canım ya eşime diyorum keşke evlenmeden tecavüz etseydinkesin hamile kalırdım şimdi olmuyo denemediğiz yol kalmadı olmuyo olmuyo ama gerçekten çok zor hamileleik mucizevi birşey spermler nekadar yol kat ediyo neler oluyo neler içerde
aynen ben anneeemmmm gittiler gene diyorum kocam yıkılıyo gülmektenbende sonradan çıkanlara çok üzülüyorummm bakakalıyorumm arkaalarındann yavrularım ne vardııı içerde kalsaydınız diyorum benimki bana tuhaf tuhaf bakıo öyle oluncaaa
Ya bu sık ilişki konusunda daha farklı şeyler duydum.Sık ilişkiyi önerenler de var.Farklı çalışmalar yapılıyor anladığım kadarıyla.Zaten hep öyle oluyr biri bişey diyor 5 sene sonra yeni bir çalışma yapılıyor önceki geçersiz sayılıyor falan.Ben akışına bıraktım kaç zamandır.
Hoşgeldin aramıza
Şaka bi yana kendi derdimize düştük de yeni bir sorun çıkarmasak bari.Benimki iyice korkmuş galiba.Çünkü şimdiden hesap yapıyo cinselliğimiz bitiyor mu diyor, bunun gebeliği var lohusası var sonra çocuk yanımızda iyice bitecek diyor.Acaba öyle mi olacak gerçekten?
Ya megim işte bende atık öyle olmuyo,sayısı azaldı valla.Hatta bazen yumurtlama dönemi dışındakileri gereksiz bulmaya başladım, geçiştirom bazen
gönderdim ben meggilim ajanim
gece suyunu iç sen canım ya,bi de ovucam yapıcaksın diye 4 saat su içmeden olmaz yani..
sonucu etkilemez oruç..için rahat olsun..
seviyorum seni sağol yoluzunum
Evet canım kullanıcam bu ay inşallah vesile olur
Ovucan alamadım eşim benim kartı iptal etmiş kendinde bir kart var
Şimdi yere yatmış uyuyo yerde dedim bana ovulasyon almadın ped de almadın sen ne biçim kocasın
Diyoki tamam ben sana alıcam şimdi gidip birazdan canım sana feda biliyosun canını istemiyorum ovulasyon istiyorum diyorum
Sinir oldum yaa gıcık bi tekme atasım var neden bu erkekler umursamaz yaa
kızlar uyku fena bastırdıı sizlere ii geceler pc başında uyuyup kalcam şimdi Allah korusunnnn
hey allam hüzünlü hüzünlü okudum,son cümlende koptum hevukum yaaa
ama evet öylelerumursamazlar..
bende zeytinyağında incir yediriyorum sözde 3 gündür,2 gündür kaytarmaya çalıyo,hatta bu akşam,'kızım sevmedim ya yemek zorunda mıyım alla ala' dedi
hey allam hüzünlü hüzünlü okudum,son cümlende koptum hevukum yaaa
ama evet öylelerumursamazlar..
bende zeytinyağında incir yediriyorum sözde 3 gündür,2 gündür kaytarmaya çalıyo,hatta bu akşam,'kızım sevmedim ya yemek zorunda mıyım alla ala' dedi
megcim özür dileyerek konunu bölüyorum kuzucum ama
hevukcannnn mesaj kutunu boşaltırmısın sana msj atamıyorummmm:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?