bak ya benim gibi pisboğaz bi insana pasta yaptım dio şimdi ben nerden bulucam bu saatte pastayışaka bi yana beğenir şekerim niye beğenmesin karısı kendi elceğiziyle yapmış afiyet olsun
hoşgeldin canımmm
bazı şeylere katlanıcaklar baba oldum ben diye şişinmek var işin ucunda ama bazen bende bunaldığını hissediyorum. geçen çok afedersiniz dışarı boşaldı çok sinirlendim tutamadım kendimi ya salakmısın kaç tane çocuğu ziyan ettin diye ama sonra çok utandım
işte bak yengec yengeci çekıoo işteeeben de inglizce öğretmeni olmasayım kesn okul oncesi öğretmeni olurdum gülümm bayılrım çocklara bıcır bıcır bnmkler daha bi koca kazık onları ble arada mıncıklıom düşün yanii koca 8.sınıf çocklarını
Dün halevet vardı ayıptır demesi ama benim de bu aralar üzerimde bi kırgınlık var ki nasıl, yumoş zamanı boş geçmek istemiyorum neyse kocişi aldım gittik adam şart koşuyo öyle mekanik istemem diyo, şunu isterim bunu isterim resmen pazarlık ediyoruz.En son ofladım amann ben burda ayakta duramıyorum sen neyin derdindesin diyorum.Yazık verdiği cevap şu "ama ben de insanım hep böyle mi olacak" ay bi üzüldüm.Adamlara haksızlık mı ediyos ya
merhaba hosgeldinnn
Ama öyle beni sinir ediyo sonra saçmalama sevgilim be robotmuyum diyo. birde ben eşime çok sık ilişki olmaması gerektiğini anlatamadım çıldıtıyo beni
''2011 Senesinin En'leri
Son gün... 20 Aralık 2011 - 13:00
Bayanlar 2011 senesinin enlerini seçmek için konumuzu açıyorum
adaylarınızı http://www.kadinlarkulubu.com/privat...newpm&u=153624 ya da http://www.kadinlarkulubu.com/privat...=newpm&u=69338' e ya da http://www.kadinlarkulubu.com/privat...newpm&u=308468 özel mesajla yollayabilirsiniz
Ayın 20'sinde listeleri açıklayıp oylamayı başlatacağız''
hoşgeldin canımmmbende aranıza yeni katıldım kızlar çok komiksiniz :)
sorma bizde de sıkça yaşanan durum buna benzer..
ööle yapma,orayla ilgilenme,of tamam hadi başla,tamam mı bitti mi..
rezalet..
nasıl düzelicek has odalar acaba
Bu linkler açılmıyo kii :26:
Ben de bi en seçim gerçi benim en en ler siteyi terk etti
miyabahoşgeldin
bende aranıza yeni katıldım kızlar çok komiksiniz :)
rezalet..
hoşgeldin canımmm
MEG benim taktiği uygulaa müzik açıppp herşeyi kafanızdan silippp Ya Allah bismillah diyip hücum edinnnnn birbirinizeee
Miriba kızlar
Halvet son hız devam ediyo ha
Ben regli oldum malesef
Hiç beklemiyordum bu ay nedense Kaç kişi rüyasında görmüş halbuki
demi ya megim bi de bebişler oluncasorma bizde de sıkça yaşanan durum buna benzer..
rezalet..
bende sonradan çıkanlara çok üzülüyorummm bakakalıyorumm arkaalarındann yavrularım ne vardııı içerde kalsaydınız diyorum benimki bana tuhaf tuhaf bakıo öyle oluncaaa
evettt yengeçler çoğunlukla pek benzerr birbirinee mesleğime başlamak için can atıyorumm gerçekten seninkilerde tatlıdıırrr duygumm kazık kadar olsalarda çocuklar sonuçtaa tabii birazcık farkediyorr yok yaa baya farkediyor şimdi:)))küçük çocuklar çok masum oluyorlarr bek bir datlılarr yirim ben onlarııııııııııı
Hoşgeldin aramıza
Şaka bi yana kendi derdimize düştük de yeni bir sorun çıkarmasak bari.Benimki iyice korkmuş galiba.Çünkü şimdiden hesap yapıyo cinselliğimiz bitiyor mu diyor, bunun gebeliği var lohusası var sonra çocuk yanımızda iyice bitecek diyor.Acaba öyle mi olacak gerçekten?
demi ya megim bi de bebişler oluncahas oda moda kalmıcak valla alcm bebişiğini bebişimn yanma tmmdır
ben de nöbette birleri kıstıorm hele bi de tombiş erkke çcouklarıo bi iki yanaklarını kollarını sıkıorm bırakıorm hele bi tanesi var görnce hep miyabaaa öyrtminmmm dio gel de yeme ya tombiş bi deetombiş çocklara hiç dayanamıom valla bi de ben dokunmadan sevemem ille sıkcam öpcem sevgi anlayşım bu kendi bebişlerimzi nasl severz blmemm
gülüm kaçncı senn ne zaman bitck okul? hadi hayırlısıyla başla inşş görevine cnmcm çok yakşr sana okul oncesi öğretmnlk tatlı arkdasım bnmm
rezalet..
Hoşgeldin aramıza
Şaka bi yana kendi derdimize düştük de yeni bir sorun çıkarmasak bari.Benimki iyice korkmuş galiba.Çünkü şimdiden hesap yapıyo cinselliğimiz bitiyor mu diyor, bunun gebeliği var lohusası var sonra çocuk yanımızda iyice bitecek diyor.Acaba öyle mi olacak gerçekten?
Hoşgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?