Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ya megim işte bende atık öyle olmuyo,sayısı azaldı valla.Hatta bazen yumurtlama dönemi dışındakileri gereksiz bulmaya başladım, geçiştirom bazen
valla canım üzülme yalnız değilsin ben de de aynı durum
bazen diiyorum bana mı bişey oldu acaba diye :26: bi de çocuk olursaaa :18: ayy yok yok toparlanmamız lazım hemen şu halvet konularında
öldürdün beni güldürmekten
işte burda da bi yere kadar açık açık yazılabiliyo,yoksa neler anlatıcaz dimi..

bende bu sabahki halvette saçmaladım resmen.. sinir oldum kendime

megg yarın doldurucam ben haberin ola
bu kafayla ben buraya zor yazıyorum valla :2:
ama hepsine seni yazsam olur muki bide nasıl dolduracaksam artı k bilm,iyorum
halvet konusunda da çıklık çılığa bağırmak istiyorum ,
bugün antibiyotik kullandığımı sanıyo saf koca snir etti beni bende ööle dedim bebek yok bu ay diye

Bu sebepten bazen kavga da oluyor,sonumuz hayrolsun inşallah.

kızlar uyku fena bastırdıı sizlere ii geceler pc başında uyuyup kalcam şimdi Allah korusunnnn

İyi geceler gülbebek

Ne kötü di mi?O değil etraf kaynıyor valla adamlar bu konuda çok zayıf,Allah ocağımızı korusun

işte burda da bi yere kadar açık açık yazılabiliyo,yoksa neler anlatıcaz dimi..

bende bu sabahki halvette saçmaladım resmen.. sinir oldum kendime

Ne yapabiliriz ki megim doğuştan annelik içgüdümüz sağolsun.Çocuğun fikrini bile kocişlerden önce tutuyoruz,adamlar haklı yapacak bişey yok.Ben de geçen artık nasıl bıdı bıdı ettiysem adam aldı yastığı salona gitti.Öldüm üzüntümden yalvar yakar anca geldi.
İşte bütün bunlardan sonra milletin hiçbişey yapmadan bebiş sahibi olduğunu görünce altüst oluyorum.

Uyurken tıka ağzına gitsin Biz çok meraklıyız iğrenç şeyleri içmeye
Akrobatik hareketler yapmaya Totomu açmaktan artık dr beni yüzümden değilde totomdan anca tanıycaklar diye korkuyorum
Uf ya artık kaynanam menopoza girito heralde
Bugün aradı diyoki kanamam voktu 3 yıldır şimdi yine var diye dedim dr git diyokii utanırım nasıl gidiyim
Aaa ne utancan canım açcan yatcan bakcak okadar uyhhh diyo kadın ben artık alıştım deim
Sonra utandım ya kızlarla hep konuşuyoruz ya bi an samimi oldu baya ortam kadınıda utandırdım

Kızlarrr benim bir derdim var yardımcı olursanız sevinirim...
Adetim 4 gün gecikti
Yaklaşık 10 gun once kahverengı lekelenmem oldu.
1 haftadır beyaz bazende yeşile yakın bır akıntım geliyor...
Adet olacakmış gibi agrılarım var hele dun aksam sabaha kadar bacaklarım kırılmış gibi agrıyordu.Baş agrısı ve üşümeyle bırlıkte,Gerçi üşüme çok surmedi....
Baş agrım halen var...Böyle olupta hamile kalanlar var mı, lütfen yardım

yahu bebe için zehir olsa içilecek.. bu,bu yani!
sevmemişmiş tadını ba ba ba benimkinin lafına..
dedim o zaman vazgeçelim,korun istersen

yok canııımmm didi

yaağzık adamlara yaavv bizde halvette birbirimize giriyoruz ama aşkım ben böyle istiyorum diyo ama bebek böyle istiyor diyorum bede suratını sarkıtıyo sonra
Ne kötü di mi?O değil etraf kaynıyor valla adamlar bu konuda çok zayıf,Allah ocağımızı korusun

.
öyle tabi dekolteme bakarken karadenizde gemileri batmış gibi ifadeyi görücektin yüzünde bi de ben iyice tehlikedeyim eşim müzisyen yani her tarafı minililerle dolu aynen allah evimizi ocağımızı korusun

yaaa biz bunları aynı fabrikadan mı aldık acep

selam..
geç yumurtlama+geç döllenme olmuşsa gebe olabilirsin canım..
sanırım test yaptın ve tek çizgi çıktı?

tekrarla testi istersen,yada kana git..

Son düzenleme:
canımm nerlerdesin sen
batın kaç bu arada,listeye yazamdım?

giremiyorum canım eniştem ankaraya getti bnde ablamın yanında kalıyodum yazbakamm listeye 1 ocak inşallah gelmezz ovulasyon testi aldım sanırım 16sında çift çizgiyi görücem kırkkilit otuyla oturma banyosu yapıyorumözledim kıss sizi =)

hahahahahaaa koptum yaa. bende yengem doğum yapınca yanında refakatçiydim pansumanlarını yapıyodum günde 2 kere ay yenge o kadar samimi oldukki burdn çıkınca senden çok oranı özlicm dedim

benimde 10 gün önce kahverengi akıntım oldu adet günüme 2 gün var ama bugün bi test alıp yaptım negatif çıktı ama sabah ilk idrara yapmamıştım günüm geçince tekrar yapıcam senin günün geçmiş test yapmadın mı canım çıkardı

yahu bebe için zehir olsa içilecek.. bu,bu yani!
sevmemişmiş tadını ba ba ba benimkinin lafına..
dedim o zaman vazgeçelim,korun istersen

yok canııımmm didi

aynen cnm biz neler yapiyruz bizde isteriz tik hemen hamile kalalim ama ne yapalim rabbim hemen nasip etmeyince
iyi dimissin megim yasasin kötülük

bak yaaa şimdi karşımda oturmuş tv izliyo eskiden olsa elimden tutar yatağa götürürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…