Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu ay yine hüsrana uğradım benden cvp bekleyen arkadaşlar vardı üzüntümden neti bile açamadım çünkü sonucu öğrenidikten sonra eve zor attım kendimi ağlamaktan harap ettim kendimi .bu ay küstüm oyüzden doktora falan gitmicem...

günaydın arkadaşlarımmm
suanda cok moralim ve sinirlerim bozuk ayrıca agrı içindeyimmm
fakat hiç bir gidecek doktor yokk bütün randevular doluuu
ne biçim sistemdir bu
ölsek gitsek ilgilenen kimse yok...
karnımla beraber kasıklarıma bir kramp agrı giriyo ve ben kürtajdan sonra hiç kontrole gitmedim ... sanki regl olacakmışım gibi kasıklarıma agrı giriyooo
taaa ocak ayının başına randevu alabiliyorum kendi doktorumdan...
napıcamı şaşırmış durumdayımmm
oooffffff

kuzum ben sukur hamileyim ve o pozisyonu denemistim belkide oyle tutturduk ben dogumda zorluk olur mu diye sordum dr sorsam mi acaba

Gamze barıştın mı sekerim:44:

hayir canim yalvariyo ama yok

Herkese kucak dolusu günaydınlar. Yahu 45 dakikadır geceki yazdıklarınızı okudum. Azıcık az konuşun.

Gamzem ne yaptın canım. Nasıl oldun?

canim dun yazdigini okudum benim bebegimde eltimle kocam yuzunden dustu eltim kocama sarilir minciklar kurban olurum sana der en son tlfda kariyi aldin yuzumuze bakmiyon dedi ben bunu duydum ertesi gun kanamama ragMen dusmeyen bebek gitti kocam ailesinden tamamen kopmadan bu is duzelmez cunku benimkilerle ben tamamen koptuk burnu ya surtecek yada biz bu gidisle bosanicaz

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız............... kaldı adetime on gün başladık yine şafak saymaya inş hayırlısı olur gerçi ben hiiiiiiiiiiiiiiiiiç umutlu değilim ama nasip..................

Kurtajdan sonra regl oldun mu sen belki regl olcandir

canımm bu durumda bence beklememelisin. Bütün hastanelerin bütün doktorları mı dolu hiç mi boş olan doktor yok yaa koca yerde. Bütün kadın doğumu olan hastaneleri ara bulamazsan bir hastanenin aciline git seni yönlendirip randevusuz alabilirler canım. Telefonla sorarsan vermiyorlar randevu ama gecikmeden gitmelisin.. Kürtajdan sonra normal reglini olmuş muydun peki ve bir değişiklik var mıydı..

günaydın kızlarrr....

elibeses sana birşey diyeyim mi cnm aynı ağrılar bendede var..sanki kırmızı geldi gelecek..
birde acaip dercede üzgünüm herşeye ağlıyorum bugün..
neden bu ağrılar acaba??

günaydın canım
bu sisteme bende çok kızıyorum
bu yüzden de mecbur kalmadığım sürece devlet hastahanesine gitmiyorum
ssk anlaşmalı hastahaneler var eğer çok rahatsızsan bir kereye mahsus git bence canım.

canım benim niye üzüyorsun kendini yapma lütfen bunu
belki bebiş yerleşiyordur senin yımırtlama yeni bitti daha dur sakin ol ve batını bekle canım
bak bana benim kırmızılar gelecek ama hiç üzgün değilim
yeni ay yeni umut deyip başlıyorum yeni araştırmalara

ya sen eltini falan neden takıyorsun ki yaa sen kendi hayatına bak eşin seninle evlenmiş daha ötesi yok. Bak hiç bunları anlatmamıştın yani eltinin eşine o şekilde davrandığını ya da ben atlamışım. Ailenin seninle görüşmemesini de eşine yükleme canım ailen senin eşine kaçmanı ve rızaları olmadan evlenmedi kaldıramamışlar haklılık payları var tabii ama uzatmaları da hoş değil. Eşinin ailesiyle de anlaşamıyorsan hiç görüşme zaten görüşmüyorsun eşin bırak görüşsün bunu ondan alı koyamazsın ayrıca ters teper ben ailemle görüşmüyorum sende görüşme dersen eşin sana tavır alır gönlünü almasını bil ama o taraftan söz getirmesin sana sen duyma boşverr... Boşanıcaz falan da deme karnında bebeğin var amann değmez ailesi yüzünden..

Canım çok zor bir dönemi yaşıyorsn sen şuan hem hamilelik hem yeni bir hayat. Eğer sen hayatından bazı düşünceleri çıkartmazsan sonrasında daha çok üzülürsün. Bir kere boşanıcaz lafını hem hayatından hem kafandan sil. Bişeyi ne kadar tekrarlarsan o kadar başına gelir. Erkekler ailesini bizim kadar çabuk feda etmiyorlar. Ben o yüzden şiddet bile gördüm. Şimdi ben oraya gitmeye mecbur bırakıyorum. Ben annenlere geçtim gel beni ordan al diyorum. Biraz düzelir, biraz bozulur. Evlilik mutlu mesut gitmiyo. Benim 3 yıl gözümün yaşı hiç dinmedi. Şükür şimdi huzurum yerinde, neden evi kirlettin kavgası yaptık artık can sıkıntısından. İlk bir iki yıl sancılı geçiyo, sonrasında küse barışada olsa huylarınızı öğreniyorsunuz. Sen bebeğini üzme, bak ben elaleme kızıp düşük yaptım ne oldu benim kucağım hala boş, ama o kızdığım kişinin 2 yaşında oğlu var. Olan bana ve eşime oldu. Kime kızarsan kız birbirinizin koynuna girip yatıyosunuz. 3. kişiler için huzurunu bozma. Ben yeni evlilerin böyle büyük sorunları yaşamalarına çok üzlüyorum. Çok erken yıpratıyoruz birbirimizi

ay canım benim ya barışmadın mı kız daha kocayla:26::26:
yoksa eve almadın mı dün akşam:44::44::44:
canım sen hamişsin bak kendini üzüp sters yapma bebişini düşün

slm canım.bence sen acile git durumuna bakıp seni kadın doğum uzmanına sevk edebilirler.ben hastanede çalıştığımdan dolayı biliyorum.randevusuz da hasta alıyorlar bekleme koşuluyla.....

cnm bnm benim adetime 10 gün kala hep ağlama krizlerine girerim biranda..
sabahtan beri ağlıyorum..
asmalı konağı izledim azönce..hüngüe hüngüe ağlıyorum sanki ne varsa..
sen neden umutsuzsun ki cnm bnm??

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız............... kaldı adetime on gün başladık yine şafak saymaya inş hayırlısı olur gerçi ben hiiiiiiiiiiiiiiiiiç umutlu değilim ama nasip..................

günaydın cnm..seninle batdaşız bnmde 10 günkaldı beraber sayarız artık .. son sayışımız olsun inşallah ama bnm umudum hiç yok buay

ayy birsum aynı bende öyle bide annemle genelde regl dönemleri çakışıyo. Annemle telefonda bi başlarız illa ağlıycak bişey buluruz. En az yarım saat ağlarız telefonda sonra o ev işine bende şirketteki işim geri döneriz Regl dönemi yaklaşınca böyle bir gergin kırılgan oluyo sanki insan

çok üzüldüm canım hepimiz merak etmiştik seni
sağlık olsun
dr gitmeyince kafan daha rahat edecekse gitme canım bu ay
bu ay gelir inşallah bebişin

canım benim ya kıyamam sana ağlama ama lütfen üzme kendini
benim ateş yerlerde sürünüyo canım
eli kulağında kırmızıların geldi gelecek yani
ama ağlamıyorum üzülmüyorum ben bile kendime şaşırıyorum ama böyleyim yani umudum var hala canım olacak elbet birgün
ama o gün ne zaman çok merak ediyorum.:44::44:bu ay da şu meşur pozisyonu denicem bakalım gerçi bu ay bir kere denedim ama yımırtlamadan önceydi bu ay hep bunu denicem

Kurtajdan sonra regl oldun mu sen belki regl olcandir

hastanelerde en erken cuma gününe var başka da yok özele gitsem 30-35 tl muayne test yapsa ona ayrı para .. ve bunu verecek durumumuz bile yokk kalkmışız bebek istiyoruz
evet kızlar 25 kasımda oldum ilk adetimi.
Bu defa 2. olcak sanki geldi gelicekler gibi ama daha 10 gün var.
hamile kaldıgımda da 10 gün önce agrı başlamıştı aynı sekilde karın agrısı ve kasık agrısı.. ama bu ay bişi beklemiyorum diyorum kürtajdan sonra acaba iltihap mı bişi mi oldu korkuyorum:18::18:
cok kötü olursam artık acile gidicem mecburen
sabah bi sıcak su içtim şimdi öyle aman aman değil ama ayakta olunca daha cok agrıyooo oooff
ya inşallah hamileliktendir başka bişi olcak diye korkuyorumm yada inşallah adet olcamdır ondandır
hiç doktora da gitmek istemiyorummm ugraşmaktan sıkıldım bebek de istemiyorum bundan sonra korunucam ya böyle cekmek ne kadar kötü ve zorrr pes edicem galiba

birsumcum inşallah bebektendir yaaa başka bişi olmasın daa ama ben cidden sıkıldım bu bebek işinden cekmediğimiz sey kalmadı
resmen ruh saglıgımız beden saglıgımız bozuldu Allahım isyan etmek gibi olmasın ama cok zormuşşşşş
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…