Doktor tersse eğer söylüyor canım. Hem neden merak ediyorsun artık zaten hamile kaldın bence sormana bile gerek yok. Zaten hamile olunca normale dönüyormuş galiba o süre içinde bir süreliğine ama sende yoktur zaten. Bende var ama sorun değilmiş 3 doktorda aynı şeyi söyledi ama bunun için birebir ferdat pozisyonu anacımm galibaa :26:
Gamze barıştın mı sekerim:44:
Herkese kucak dolusu günaydınlar. Yahu 45 dakikadır geceki yazdıklarınızı okudum. Azıcık az konuşun.
Gamzem ne yaptın canım. Nasıl oldun?
günaydın arkadaşlarımmm
suanda cok moralim ve sinirlerim bozuk ayrıca agrı içindeyimmm
fakat hiç bir gidecek doktor yokk bütün randevular doluuu
ne biçim sistemdir bu
ölsek gitsek ilgilenen kimse yok...
karnımla beraber kasıklarıma bir kramp agrı giriyo ve ben kürtajdan sonra hiç kontrole gitmedim ... sanki regl olacakmışım gibi kasıklarıma agrı giriyooo
taaa ocak ayının başına randevu alabiliyorum kendi doktorumdan...
napıcamı şaşırmış durumdayımmm
oooffffff
günaydın arkadaşlarımmm
ne biçim sistemdir bu
karnımla beraber kasıklarıma bir kramp agrı giriyo ve ben kürtajdan sonra hiç kontrole gitmedim ... sanki regl olacakmışım gibi kasıklarıma agrı giriyooo
oooffffff
günaydın arkadaşlarımmm
ne biçim sistemdir bu
oooffffff
günaydın arkadaşlarımmm
ne biçim sistemdir bu
oooffffff
günaydın kızlarrr....
elibeses sana birşey diyeyim mi cnm aynı ağrılar bendede var..sanki kırmızı geldi gelecek..
birde acaip dercede üzgünüm herşeye ağlıyorum bugün..
neden bu ağrılar acaba??
kuzum ben sukur hamileyim ve o pozisyonu denemistim belkide oyle tutturduk ben dogumda zorluk olur mu diye sordum dr sorsam mi acaba
yok doğumla alakası olacağını sanmıyorum ters olmasının zaten dediğim gibi hamileyken normale dönüyormuş ama sende olsaydı zaten söylerdi doktor yanii..
hayir canim yalvariyo ama yok
canim dun yazdigini okudum benim bebegimde eltimle kocam yuzunden dustu eltim kocama sarilir minciklar kurban olurum sana der en son tlfda kariyi aldin yuzumuze bakmiyon dedi ben bunu duydum ertesi gun kanamama ragMen dusmeyen bebek gitti kocam ailesinden tamamen kopmadan bu is duzelmez cunku benimkilerle ben tamamen koptuk burnu ya surtecek yada biz bu gidisle bosanicaz
canim dun yazdigini okudum benim bebegimde eltimle kocam yuzunden dustu eltim kocama sarilir minciklar kurban olurum sana der en son tlfda kariyi aldin yuzumuze bakmiyon dedi ben bunu duydum ertesi gun kanamama ragMen dusmeyen bebek gitti kocam ailesinden tamamen kopmadan bu is duzelmez cunku benimkilerle ben tamamen koptuk burnu ya surtecek yada biz bu gidisle bosanicaz
kuzum ben sukur hamileyim ve o pozisyonu denemistim belkide oyle tutturduk ben dogumda zorluk olur mu diye sordum dr sorsam mi acaba
hayir canim yalvariyo ama yok
günaydın arkadaşlarımmm
ne biçim sistemdir bu
oooffffff
canım benim niye üzüyorsun kendini yapma lütfen bunu
belki bebiş yerleşiyordur senin yımırtlama yeni bitti daha dur sakin ol ve batını bekle canım
bak bana benim kırmızılar gelecek ama hiç üzgün değilim
yeni ay yeni umut deyip başlıyorum yeni araştırmalara
hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız............... kaldı adetime on gün başladık yine şafak saymaya inş hayırlısı olur gerçi ben hiiiiiiiiiiiiiiiiiç umutlu değilim ama nasip..................
cnm bnm benim adetime 10 gün kala hep ağlama krizlerine girerim biranda..
sabahtan beri ağlıyorum..
asmalı konağı izledim azönce..hüngüe hüngüe ağlıyorum sanki ne varsa..
sen neden umutsuzsun ki cnm bnm??
çok üzüldüm canım hepimiz merak etmiştik senibu ay yine hüsrana uğradım benden cvp bekleyen arkadaşlar vardı üzüntümden neti bile açamadım çünkü sonucu öğrenidikten sonra eve zor attım kendimi ağlamaktan harap ettim kendimi.bu ay küstüm oyüzden doktora falan gitmicem...
cnm bnm benim adetime 10 gün kala hep ağlama krizlerine girerim biranda..
sabahtan beri ağlıyorum..
asmalı konağı izledim azönce..hüngüe hüngüe ağlıyorum sanki ne varsa..
sen neden umutsuzsun ki cnm bnm??
günaydın cnm..seninle batdaşız bnmde 10 günkaldı beraber sayarız artık .. son sayışımız olsun inşallah ama bnm umudum hiç yok buay
Kurtajdan sonra regl oldun mu sen belki regl olcandir
canımm bu durumda bence beklememelisin. Bütün hastanelerin bütün doktorları mı dolu hiç mi boş olan doktor yok yaa koca yerde. Bütün kadın doğumu olan hastaneleri ara bulamazsan bir hastanenin aciline git seni yönlendirip randevusuz alabilirler canım. Telefonla sorarsan vermiyorlar randevu ama gecikmeden gitmelisin.. Kürtajdan sonra normal reglini olmuş muydun peki ve bir değişiklik var mıydı..
günaydın kızlarrr....
elibeses sana birşey diyeyim mi cnm aynı ağrılar bendede var..sanki kırmızı geldi gelecek..
birde acaip dercede üzgünüm herşeye ağlıyorum bugün..
neden bu ağrılar acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?