ayy birsum aynı bende öyle bide annemle genelde regl dönemleri çakışıyo. Annemle telefonda bi başlarız illa ağlıycak bişey buluruz. En az yarım saat ağlarız telefonda sonra o ev işine bende şirketteki işim geri dönerizRegl dönemi yaklaşınca böyle bir gergin kırılgan oluyo sanki insan
çok üzüldüm canım hepimiz merak etmiştik seni
sağlık olsun
dr gitmeyince kafan daha rahat edecekse gitme canım bu ay
bu ay gelir inşallah bebişin
canım benim ya kıyamam sana ağlama ama lütfen üzme kendini
benim ateş yerlerde sürünüyo canım
eli kulağında kırmızıların geldi gelecek yani
ama ağlamıyorum üzülmüyorumben bile kendime şaşırıyorum ama böyleyim yani umudum var hala canım olacak elbet birgün
ama o gün ne zaman çok merak ediyorum.:44::44:bu ay da şu meşur pozisyonu denicem bakalım gerçi bu ay bir kere denedim ama yımırtlamadan önceydi bu ay hep bunu denicem
slm canım.bence sen acile git durumuna bakıp seni kadın doğum uzmanına sevk edebilirler.ben hastanede çalıştığımdan dolayı biliyorum.randevusuz da hasta alıyorlar bekleme koşuluyla.....
cnm bnm benim adetime 10 gün kala hep ağlama krizlerine girerim biranda..
sabahtan beri ağlıyorum..
asmalı konağı izledim azönce..hüngüe hüngüe ağlıyorum sanki ne varsa..
sen neden umutsuzsun ki cnm bnm??
hastanelerde en erken cuma gününe var başka da yok özele gitsem 30-35 tl muayne test yapsa ona ayrı para .. ve bunu verecek durumumuz bile yokk kalkmışız bebek istiyoruz
evet kızlar 25 kasımda oldum ilk adetimi.
Bu defa 2. olcak sanki geldi gelicekler gibi ama daha 10 gün var.
hamile kaldıgımda da 10 gün önce agrı başlamıştı aynı sekilde karın agrısı ve kasık agrısı.. ama bu ay bişi beklemiyorum diyorum kürtajdan sonra acaba iltihap mı bişi mi oldu korkuyorum:18::18:
cok kötü olursam artık acile gidicem mecburen
sabah bi sıcak su içtim şimdi öyle aman aman değil ama ayakta olunca daha cok agrıyooo oooff
ya inşallah hamileliktendir başka bişi olcak diye korkuyorumm yada inşallah adet olcamdır ondandır
hiç doktora da gitmek istemiyorummm ugraşmaktan sıkıldım bebek de istemiyorum bundan sonra korunucam ya böyle cekmek ne kadar kötü ve zorrr pes edicem galiba
birsumcum inşallah bebektendir yaaa başka bişi olmasın daa ama ben cidden sıkıldım bu bebek işinden cekmediğimiz sey kalmadı
resmen ruh saglıgımız beden saglıgımız bozuldu Allahım isyan etmek gibi olmasın ama cok zormuşşşşş
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
hastanelerde en erken cuma gününe var başka da yok özele gitsem 30-35 tl muayne test yapsa ona ayrı para .. ve bunu verecek durumumuz bile yokk kalkmışız bebek istiyoruz
evet kızlar 25 kasımda oldum ilk adetimi.
Bu defa 2. olcak sanki geldi gelicekler gibi ama daha 10 gün var.
hamile kaldıgımda da 10 gün önce agrı başlamıştı aynı sekilde karın agrısı ve kasık agrısı.. ama bu ay bişi beklemiyorum diyorum kürtajdan sonra acaba iltihap mı bişi mi oldu korkuyorum:18::18:
cok kötü olursam artık acile gidicem mecburen
sabah bi sıcak su içtim şimdi öyle aman aman değil ama ayakta olunca daha cok agrıyooo oooff
ya inşallah hamileliktendir başka bişi olcak diye korkuyorumm yada inşallah adet olcamdır ondandır
hiç doktora da gitmek istemiyorummm ugraşmaktan sıkıldım bebek de istemiyorum bundan sonra korunucam ya böyle cekmek ne kadar kötü ve zorrr pes edicem galiba
birsumcum inşallah bebektendir yaaa başka bişi olmasın daa ama ben cidden sıkıldım bu bebek işinden cekmediğimiz sey kalmadı
resmen ruh saglıgımız beden saglıgımız bozuldu Allahım isyan etmek gibi olmasın ama cok zormuşşşşş
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
selam elibeses ne haber.....
selam bacım nasılsın hayırlı olsun pro hatunum.....selam elibeses selam kislar....
ben fatma nasilsiniz....
Tamam canım cok sagol dayanamıcak gibi olursam artık öyle yapıcam başka çare bırakmıyorlarrrr
yoksa öl kal hiç kimsenin umrunda değil...
bu arada sıcak su içtim suanda azaldı gibi sancım üşütüyosun dicekler hep bilyorumama
hep pantalonumun içine bile kalın kilotlu corap giyyorum yaaa((
birsum canım agla ama kendini üzme aglayınca insan acılıyo ama kendini yıpratmadan
asmalı konaga bende bayılıyorum ama işte oldugum için izleyemiyorum bende suanda bagıra bagıra aglamak istiyorummmm evde olsam kesin aglıyodumm cok moralim bozuk
Tam yumurtlama günlerimdi sözde
ovulasyon testi yapıyorum 2 . cigzi yok denecek kadar silik cıkıyorr
cnm bnm keşke öyle olsa ama yok..ben eminim kendimden..
sende panik yapma bakalım..belki senin ağrın bebiştir cnmbnm du bakalım..
bnmde sol tarafım ara arada sağıma giriyor ağrı..orta tarafta pıt pıt atıyor sanki birşey çekiyor böyle anlamadım gitti cnm bnm
çok üzüldüm canım hepimiz merak etmiştik seni
sağlık olsun
dr gitmeyince kafan daha rahat edecekse gitme canım bu ay
bu ay gelir inşallah bebişin
inşallah diye ümit ediyorum ama artık umudum bile kalmadı desem.bide ogün aksilik oldu sonucu almaya gittik eşimle daha çıkmadı demezmi bide özel hastane sinir oldum 20 dk.içinde sonucu verdiler daha bakmamışlarda 20 dk.da baktılar.bunlar öle yapınca sonuca güvenemedim kızdım.oda üstüne tuz biber oldu mahvoldum.ama o lekeden sonra 2 gün daha bekledim sonra başladı kanama bi tuhaflık var ama anlamadım.doktorum gel bakalım dedi o akşam zaten bu ay olmazsa 1 ay dinlendikten sonra öbür ay aşılama yapcam dedi.bakalım belki öbür ay bişey olmazsa giderim diye düşünüyorum çok yıprandım anlatamam....bu bebişler gelene kadar bizi yıpratacaklar anşalılan
berbat canımm hiç iyi değilimmm
cok karnım ve kasıklarım agrıyoo
sıcak su içtim biraz gecti gibi ama ayakta olunca her adım atışımda fena kramop giriyo
koca karılar gibi yürüyommm
randevu alamıyorum sinirden ve moral bozuklundan ölcemmm
Sen nasılsın canım sende ne var ne yok???
ilaçlarla ne durumdasın bat ne zaman???
selam bacım nasılsın hayırlı olsun pro hatunum.....
elibeses sen kesinlikle bir muayene ol bu sekilde agrilar pid dende olur yani rahi ici enfeksiyon...
git bi hastaneinin acilie baksinlar sana.....
acil sifalar canim benim pes etmek yok yilmak yok...
yavricum bak simdi gidiyosun bi acile anlatiyosun durumunu
agla sizlan ciglik at insanlar acilde bole yapiyolar kendilerine bakilsin diye
durma kalk yuru..
kizicam bak sen kendini fiade edemeyen pasif biri degilsin hadi bakalim..
bebisim saol ama sole bi durum var yine banlandim len kurtulamiyom bandan...
proluyum ama mimliyim...
heh aynen beni anlattın sol taraf agrıyo sagda hafif ortada pıt pıt bişi atıyooo :44::44::44:
valla resmen panik yaptım cok korkuyorummm
cünkü benim halam kaDIN hastalıklarından resmen ölümden döndüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?