Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

elibeses kötü bişey olucak diye şart yokki güzelim. Hem kürtajdan sonra rahim aşağıda oluyo. Eğer korunmadıysanız şansın zaten yüksek demektir. Birde yapışıklılık vs olunca pek ağrı yaşanmıyo geç regl oluşuyo. Bende öyle olmuştu

hem bebek derdine düş, türlü sıkıntıyı yaşa,birde hormonlarının gazabına uğre..başetmek artık zorlaşıyor yani..
daha 10 gün var ama ben hep böyle olurum heray..aynen krılgan alıngan ve hüzünlü..

cnm daha 10 gün var reglime..10 gün sonra ak mı kara mı görücez..ama diyorum ağladığıma göre kesin olurum hormonlar atakta..

günaydın kızlar bugün bat günüm size bişi sorcam adet olacağınızda şeffaf akıntınızmı oluyor yoksa sarımı bende 3 gündür şeffaf bi akıntı var zaten her seferinde adet oldum sanıyorum :18::18: ayy çok paniğim yaa:18::18:

slm canım.bence sen acile git durumuna bakıp seni kadın doğum uzmanına sevk edebilirler.ben hastanede çalıştığımdan dolayı biliyorum.randevusuz da hasta alıyorlar bekleme koşuluyla.....

Tamam canım cok sagol dayanamıcak gibi olursam artık öyle yapıcam başka çare bırakmıyorlarrrr
yoksa öl kal hiç kimsenin umrunda değil...
bu arada sıcak su içtim suanda azaldı gibi sancım üşütüyosun dicekler hep bilyorumama
hep pantalonumun içine bile kalın kilotlu corap giyyorum yaaa ((

cnm bnm benim adetime 10 gün kala hep ağlama krizlerine girerim biranda..
sabahtan beri ağlıyorum..
asmalı konağı izledim azönce..hüngüe hüngüe ağlıyorum sanki ne varsa..
sen neden umutsuzsun ki cnm bnm??

birsum canım agla ama kendini üzme aglayınca insan acılıyo ama kendini yıpratmadan
asmalı konaga bende bayılıyorum ama işte oldugum için izleyemiyorum bende suanda bagıra bagıra aglamak istiyorummmm evde olsam kesin aglıyodumm cok moralim bozuk
Tam yumurtlama günlerimdi sözde
ovulasyon testi yapıyorum 2 . cigzi yok denecek kadar silik cıkıyorr

bende bazen isyan etmekten korkuyorum şimdiden bu kadar sıkıntı çekiyoruz olunca ne yapacağız istemeyelim olursa olur diyorum ama bi yandan da olsa ne tatlı olur evde yalnız kalmak biter bi minilk bişeyle uğraşmak çok tatlı olur herhalde yeğenim gelince sevinçten havalara uçuyorum bide benim olsa havalardan hiiç inmem herhalde

cnm bnm keşke öyle olsa ama yok..ben eminim kendimden..
sende panik yapma bakalım..belki senin ağrın bebiştir cnmbnm du bakalım..
bnmde sol tarafım ara arada sağıma giriyor ağrı..orta tarafta pıt pıt atıyor sanki birşey çekiyor böyle anlamadım gitti cnm bnm

Son düzenleme:
selam elibeses ne haber.....

berbat canımm hiç iyi değilimmm
cok karnım ve kasıklarım agrıyoo
sıcak su içtim biraz gecti gibi ama ayakta olunca her adım atışımda fena kramop giriyo
koca karılar gibi yürüyommm
randevu alamıyorum sinirden ve moral bozuklundan ölcemmm

Sen nasılsın canım sende ne var ne yok???
ilaçlarla ne durumdasın bat ne zaman???

elibeses sen kesinlikle bir muayene ol bu sekilde agrilar pid dende olur yani rahi ici enfeksiyon...
git bi hastaneinin acilie baksinlar sana.....

acil sifalar canim benim pes etmek yok yilmak yok...

senin kaçıncı günün cnm bnm peki..
ben seni yumurtlaman geçti bitti diye biliyordum elibeses..
belki sıkıntı stresten geç yumurtluyor olabilirsin cnm bnm dur bakalım

Son düzenleme:

heh aynen beni anlattın sol taraf agrıyo sagda hafif ortada pıt pıt bişi atıyooo :44::44::44:
valla resmen panik yaptım cok korkuyorummm
cünkü benim halam kaDIN hastalıklarından resmen ölümden döndüüü

yavricum bak simdi gidiyosun bi acile anlatiyosun durumunu
agla sizlan ciglik at insanlar acilde bole yapiyolar kendilerine bakilsin diye
durma kalk yuru..
kizicam bak sen kendini fiade edemeyen pasif biri degilsin hadi bakalim..

selam bacım nasılsın hayırlı olsun pro hatunum.....

bebisim saol ama sole bi durum var yine banlandim len kurtulamiyom bandan...
proluyum ama mimliyim...

elibeses sen kesinlikle bir muayene ol bu sekilde agrilar pid dende olur yani rahi ici enfeksiyon...
git bi hastaneinin acilie baksinlar sana.....

acil sifalar canim benim pes etmek yok yilmak yok...

bende rahim için enfeksiyonundan şüpheleniyorum canım ama hiç akıntım da yok
acil de ne yaparlar? ultrasonla mı bakarlar tahlil mi yaparlar?

valla bilmiyorum suanda bebek filan göresim yok
ama akşam rüyamda ablamın bi oglu varmış görüyprum aaa senin oglunmu var diye sasırıyorum bide ablam da nasıl mutluuu halbuki gercek hayatta 2 tane kızı varr
maviş maviş kıyafetleri var filan güzel bi rüyaydıııı ahh

Sen nasılsın Canım??? bende durumlar böyle işte...

elibeses ya su kullandigimiz surup varya adami deliye cevirdi valla selam versem kendimi yatakodasinda buluyom yaaa...
basim agriyo lakirdisi bile beni o sondan kurtarmiyo hos benide ayni yaptiya libido tavanda...
bide edim kalbim hizli hizli carpiyo diyo allah allah
neyse benim bugun yarin adet olmam lazim....

fatmacım sabah gitsem valla resmen yalan değil doğru bi sekilde cıglık atardımmm suanda hafif var..
biraz daha cok olursa gidicem söz üff hiç sevmiyorum doktora gitmeyiiiii
karnım nasıl şiş
bide ben ishal olmuştum bagırsaklarımda bozulmuş olabilir ikisi birbirine girdiiii

seni neden banlıyolar kızz habireee ??

Allah korusun kız..
acaba arkadaşın dediği gibi enfeksiyon olabilir mi??
ben dün ovu testi yaparken kaptaki idrarda beyaz beyaz kalıntılar vardı..
zaten buayda olmazsa önümüzdeki ay doktora gidicez tüp için biraz bekleyelim bakalım ya..
sendede var mı akıntı falan???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…