yemişim onun bağlamasını valla benim kocam halvet var diye veledi bile kendi uyuttu ........valla bacım şu an kocam bağlamasıyla halvette
5 ocak anacım ama dediğim gibi bu ara ilhammı geldi ne herife bi bağlamasıyla halvette bi orguyla
yemişim onun bağlamasını valla benim kocam halvet var diye veledi bile kendi uyuttu ........
vur duvara kır şu bağlamayı halvetmi önce bağlamamı.....
ana 5 ocagada çok var bak gun aşırı unutma he baglama senin ortağın bi gece senle bi gece onla zaman gecirsin ne yapcan
ne güzel yazmışsın bacım bravo sana .Haydi RatgeleŞişko ol inşallah göbişin kocaman olsun tık tık atsın minik bir kalp..9 ay sonrada fırtlat
hhadi canım allaha emanet ol bak bundan sonra gün aşırı halvetleniyoz sülümanımızla ona göre taammı.....kızlar ben gidiyorum,öpüyorum hepinizigörüşürüz
kız alemsiniz garular güldürmeyin beni gece gece......ana 5 ocagada çok var bak gun aşırı unutma he baglama senin ortağın bi gece senle bi gece onla zaman gecirsin ne yapcan
Hav hav havv ama aykta değil Havvv
ne yapcam bacım ekmek parası bide şimdiki besteyi bana yapıyo diye pek ses edemiyorum sora dicekki kaçırdın caanım besteyi telef ettin yapamam. biliyorum malımı
bestenin adını da tarlaya ektim tohum adını koydum halvetcan koysun bariiiiiii.......ne yapcam bacım ekmek parası bide şimdiki besteyi bana yapıyo diye pek ses edemiyorum sora dicekki kaçırdın caanım besteyi telef ettin yapamam. biliyorum malımı
ayyyy deli olucam ben ya karnım ağrıdı resmenallah beni kahretmesin artık bu kadar mallık olmaki bi onu doğru yapıyorum sanıyodum ulan onu bile yanlış yapıyomuşum
yemişim onun bağlamasını valla benim kocam halvet var diye veledi bile kendi uyuttu ........
vur duvara kır şu bağlamayı halvetmi önce bağlamamı.....
Yav kızlar beni kovsanıza yarın misafir gelicek bugün hastaydım ev perişan ben öyle bide uyumadım yarın 8 de ayakta olucam
Kahvaltıdan gelicek şimdi kocişi kaldırıcam birde o işe gidicek oyhss yoruldum düşünürken yapmamk gerekenleri
biz gördük o işi bebem hadi ben kaçar ezan okunacak şimcik aç kalıcam sonraaaKemal sunal geldi aklıma kız hahahah uyusana ... kızı diyo ya hani uyutmaya çalışıyo bebeği halvet etcek ya sizde onlar gibi
Kemal sunal geldi aklıma kız hahahah uyusana ... kızı diyo ya hani uyutmaya çalışıyo bebeği halvet etcek ya sizde onlar gibi
biz gördük o işi bebem hadi ben kaçar ezan okunacak şimcik aç kalıcam sonraaa
gidecem gidemeyom ben istanbul avrupa yakadayım ya senbağlamanı tellerini mi koparsam bu arada kızlar nerede oturuyosunuz?
biz gördük o işi bebem hadi ben kaçar ezan okunacak şimcik aç kalıcam sonraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?