Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ben gidiyorum,öpüyorum hepinizi görüşürüz

yemişim onun bağlamasını valla benim kocam halvet var diye veledi bile kendi uyuttu ........
vur duvara kır şu bağlamayı halvetmi önce bağlamamı.....

ana 5 ocagada çok var bak gun aşırı unutma he baglama senin ortağın bi gece senle bi gece onla zaman gecirsin ne yapcan

ne yapcam bacım ekmek parası bide şimdiki besteyi bana yapıyo diye pek ses edemiyorum sora dicekki kaçırdın caanım besteyi telef ettin yapamam. biliyorum malımı

Haydi Ratgele Şişko ol inşallah göbişin kocaman olsun tık tık atsın minik bir kalp..9 ay sonrada fırtlat
ne güzel yazmışsın bacım bravo sana .
kızlar ben gidiyorum,öpüyorum hepinizi görüşürüz
hhadi canım allaha emanet ol bak bundan sonra gün aşırı halvetleniyoz sülümanımızla ona göre taammı.....
ana 5 ocagada çok var bak gun aşırı unutma he baglama senin ortağın bi gece senle bi gece onla zaman gecirsin ne yapcan
kız alemsiniz garular güldürmeyin beni gece gece......

ne yapcam bacım ekmek parası bide şimdiki besteyi bana yapıyo diye pek ses edemiyorum sora dicekki kaçırdın caanım besteyi telef ettin yapamam. biliyorum malımı

Canımö bence daha iyisini yapar halvetten sonra ilham gelir bakarsın ilhamide gelir 1 taşla 2 kuş

bağlama ve org kumalarım benim yeşil gözlerime yapıyo kız besteyi halvetten sora çok erotik olur o beste kim bilir nereme yapar:)))

Son düzenleme:
bestenin adını da tarlaya ektim tohum adını koydum halvetcan koysun bariiiiiii.......
kız git yapış kocanın yakasına deki bundan sonra gün aşırı halvetleniyoz sonrada hap beraber keçiboynuzuna dayı diyelim yiyelim şenlenelim koçişlerimizle ..........

Yav kızlar beni kovsanıza yarın misafir gelicek bugün hastaydım ev perişan ben öyle bide uyumadım yarın 8 de ayakta olucam
Kahvaltıdan gelicek şimdi kocişi kaldırıcam birde o işe gidicek oyhss yoruldum düşünürken yapmamk gerekenleri

allah beni kahretmesin artık bu kadar mallık olmaki bi onu doğru yapıyorum sanıyodum ulan onu bile yanlış yapıyomuşum
ayyyy deli olucam ben ya karnım ağrıdı resmen
garular gerçekten doyamadım sohbetinize artık benide alırsınız aranıza şimcik ben oruç tutçem ezan okunmadan iki lokma atıştırayım gene görüşelim hepinize iyi sabahlar........

yemişim onun bağlamasını valla benim kocam halvet var diye veledi bile kendi uyuttu ........
vur duvara kır şu bağlamayı halvetmi önce bağlamamı.....

Kemal sunal geldi aklıma kız hahahah uyusana ... kızı diyo ya hani uyutmaya çalışıyo bebeği halvet etcek ya sizde onlar gibi

kovallımmı gerçekten hemen kaybollll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…