Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hevuk -özlem istanbulun gülleri bende zeytin burnundayum garular ...
ben busefer gerçekten kaçar sonra görüşürüz garular.......

Günaydın kızlar,hepinizi özledim...grip benden eşime bulaştı onunla uğraştım.

İyileşmedik tam anlamıyla,ablam ev tasıdı bu aralar ona yardıma gidiyorum.

evde duramıyorum bir türlü hep bişeyler cıkıyor öptüm hepinizi.

dejavum sedoşum,minik kuşum

benim de artık vazgeçilmez pozişınım o pozişın diğerini hiç sefmem zaten ben

delüüü yorum yapmadan geçemedim kız akşam yazmışsın ama.. Artık sevmiyoruz diğerlerini evet laf aramızda zaten benim en sevdiğim odur :26:

delüüü yorum yapmadan geçemedim kız akşam yazmışsın ama.. Artık sevmiyoruz diğerlerini evet laf aramızda zaten benim en sevdiğim odur :26:

Kizzz bu pozisin ne gunlerdir duyuyorum bennn canim ben bekarken dr gittigimde senin rahmin digerlerinden farkli saga yada sola donuk yada ters olabilir dedi dr ama ultrasondan sonra evlenince kac kere alttan muayene oldum bisiy demediler olsaydi derlerdi dimi anneminde ters dogumda sorun olur mu dr sorcaktim unuttum bi dahaki randevu uc ocak

Günaydın canlarım.
Simdi ise gidiyorum sizlere bakmadan gidemedim.işden sonra görüşürüz ins.
Opuldunuz.

emekleme pozisyonuymuş şekerim ben de yeni öğrendim

Doktor tersse eğer söylüyor canım. Hem neden merak ediyorsun artık zaten hamile kaldın bence sormana bile gerek yok. Zaten hamile olunca normale dönüyormuş galiba o süre içinde bir süreliğine ama sende yoktur zaten. Bende var ama sorun değilmiş 3 doktorda aynı şeyi söyledi ama bunun için birebir ferdat pozisyonu anacımm galibaa :26:

Herkese kucak dolusu günaydınlar. Yahu 45 dakikadır geceki yazdıklarınızı okudum. Azıcık az konuşun.

Gamzem ne yaptın canım. Nasıl oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…