Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gecen benim herif disini cektirdi bi mizlaniyoki sorda dedim ona ulen 3 yildir bana giren cikanin haddi hesabi yok
bak isine almiyim pacani assagi dedim...

himmm yavrii saracoglunun sitesini bi ara bakimm ordaki kurlerde ise yariyo....
uğrarım canım sağol.

bana da söyle nooooluuurrr bu arada ben gene uyuyamadım yaa
ne ara uyudunda uyandın kız hadi günaydın....pardon tünaydınmı desem acaba

hatunlar uyudunuzmu naaptınız yoksa şu şurubu söyleyin hadii

özlem branca ursuli ilacın adı valla dehset bişi özellikle kocası uykum var diyip yatanlar içinde öneririm bebek olması dışında hahah
romanyada var bi tekkk
öyle işte...

uyudun mu diye sorsana siz bırakıp gittiniz ben hala burdayım bana bişeyler oldu galiba uyuma damarlarım tıkandı
allah seni yaaaa.
ben uyudumda noldu 3 saat sonra yine ayaktayım

özlem branca ursuli ilacın adı valla dehset bişi özellikle kocası uykum var diyip yatanlar içinde öneririm bebek olması dışında hahah
romanyada var bi tekkk
öyle işte...
hadi ya topikçe yurt dışına açılıyoz desenize link varmı öm den yollarmısın sakıncası yoksa

gamzecim seninle ilgilenemedim canım kendi derdime düştümm
hem sen bişi takma kafana canım bebişinin keyfini cıkart gecmişi bi okuyim iyicene yazıcam yineee
bak mutsuz olma bebişi de etkiler filan müzik dinle keyifli keyifli sarkılar söyle
ah ben hamiş olsam ki 2 aylık süre içnde valla hiç depresyone girmedim heee
panik atakım bile gecmiştii ahh ahhhh

romanyada var bi tekkk
öyle işte...

romanyada varsa bana nasıl ulaşıcak netten sipariş veirliyo mu? ben bebek için diyorum yoksa bizim uyku problemimiz yok ben bebek olsada b adam yakamdan düşşe diye bakıyorum sabah öğle akşam kuşluk yatsı bıktım artık ayol

allah seni yaaaa.
ben uyudumda noldu 3 saat sonra yine ayaktayım

hadi ya topikçe yurt dışına açılıyoz desenize link varmı öm den yollarmısın sakıncası yoksa

hee sende hemen zıpladın yat uyusana kardeşim bende forumla uğraştım öyle kendi başıma resmimi falan değiştim kocam geldi tek resmini koy kızım beni niye koyuyosun karıların içine dedi utangaç tosbaaam beim

slm kızlar dün gece baya kaynatınca anca kalktım bide yukardaki tadilat devam ediyor komple mutfağı yeniliyorlar,eşime dedimki bu yukardaki tadilat bizim bütçeye dokunacak ben bu sesten evde duramıyorum dünde attım kendimi sokağa bugünde pazara gidicem

Wuhhuuuu kiz simdi okudum ayyy tamam ben aboneligime ekledim bende yasadim ayni problemi takip ediyorum ama wuhhuuu yaniiii

işte apartmanda oturmanın zararları bizimkilerde genelde pazar günleri yapıyo deli oluyorum ama yaıpcak bişi yok aynı sey bizimde başımıza gelebilir napalım
sende fırsat bu fırsat gez canım annenlere filan git 1-2 gün
hilalcim sen gercekten sinirlimisin ya cok gerginsin gibi geliyo bana...

Takintiliyim bennn kiz atamiyom aman takmicam bugunden itibaren

kocamda gez napalım dedi bizim apartman pek olaylı hiç aksiyon eksik olmaz taşıncaz burdan ama kirası çok uygun napalım biraz daha dayanıyoruz bebiş olmadan taşınırız ama kesin.
yok cnm sinirli değilim nolduki?

slm kuzumm iyiyim çok şükür midem aynı gerçi ama idare edicem artık sen nasılsın cnm benımm kanama dvm edıyomu

bende iyiyim çok şükür canım dün akşam biraz geldi iki damla kadar ama bugün birşey yok canım ama adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor erken olucam sanırım yine adet sancısı çekmek iğrenç canım yaa hastanelik oluyorum sancı yüzünden :2::2::2:

allah korusun kuzum çözemedik valla ne oldugunu biraz daha beklersın baktın adete çeviriyor gitmessin dr a ama adete çevirmesse bi gidersin kuzumm

allah korusun kuzum çözemedik valla ne oldugunu biraz daha beklersın baktın adete çeviriyor gitmessin dr a ama adete çevirmesse bi gidersin kuzumm

bilmiyorum ki canım yaa bu düzensizlik nereye kadar sürer 2 ay öncede böyle oldu işte test yaptım çıktı ama sonu düşük olunca şimdi eşimde korkar oldu onu bilmiyorduk dedi bunda kendine dikkat edeceksin diyor yine olursa ve dikkat etmezsen seni affetmem diyor biraz kafa tutuyorum da kuzucumm

anacım bende bebek için sandımdı yoksa napiim yaa boşver ...
canım benim oğlan uyanınca bende zıplıyom mecbur halden anlamaz kaçta yatarsan yat saatinde kaldırıır seni..

allah seni garu

o zaman napacağuk yurt dışından birini bulacağuk ama nasıl olacak.....:44:ilgilendiğin için sağol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…