Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

amiiiiiiin cnmm benımm Allah senden de razı olsun kuzumm gerçekten öyle ınsan burda kafasını dagıtıyo güzel arkadaşlıklar oluyo
iyi ki var burası yaşasın topiğimizz

evet canım yaşasın tpiğimiz hayatım birşey sorucam hamile olduğunu anlamadan önce belirtilerin oldumu kuum :18:

asemb cnm inşallah herşey çok iyi gider kontroldebende evi süpürdüm geldim

inşallah hilalcim inşallah tek temennım o bi düşük yaşadıktan sonra ınsan daha cok tereddutlu oluyo sırf oyuzden geciktirdim dr a gitmeyi
yok kan değerleri düşük yok dış vs denmemesı ıcın rabbım hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

çok geçmiş olsun cnmm benımm rabbım bir daha yaşatmasın sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı elı yuzu duzgun bi bebek versın tez zamanda inşallahh
ilk dusugunmu bu cnm

Evet ilk hamileliğim çok kötü bişeymiş kanamam oldu çok şiddetli sancım, belim kopuyodu sanki acilen ameliyata aldılar uyandığımda bitmişti herşey , niye böyle oldu anlamadım eşiminde benimde moralimiz çok bozuk patolojik araştırma yapıcaklar on gün sonra gidicem doktora

arkadaşlar bende 2 defa bebeğimi kaybettim
haftaya fakülteden randevu aldım acaba nasıl bir tedavi uygularlar çok korkuyorum yardımcı olurmusunuz

canım merhaba, öncelikle geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın. Öncelikle düşük nedenini araştırırlar. Eşindende kan alıp genetik tahlil yaparlar. Daha sonrada senin hormon tahlillerin ve onların rutin dedikleri kan değerleri, hsg, ekg, röntgen gibi araştırmaları yaparlar. Korkulucak hiç bişey yok. Sıkma kendini canım. Rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik yaşatsın inşallah

evet canım yaşasın tpiğimiz hayatım birşey sorucam hamile olduğunu anlamadan önce belirtilerin oldumu kuum :18:

valla bat gunune kadr hiç belirtim olmadı bat gunu ve ondan sonraki bikaç gun hep adet olucak gibi hissettim hatta geceleri yatmadan ped koydum adet olcam dıye
bi gece de ped koymadan yattım gecenın 3 ü felen uyandım adet olcakmısım gıbı agrım vardı dedım kesın oldum kalktım ped koydum oldum olucam dıye dusundum
ama gelen gıden olmadı
bide kuzucum bat gununden ıtıbaren göğüslerim herzamankınden daha feci şişti ve cok acıyolardı ki hala acıyolar
başkada bi belirti olmadı bende kuzum

anladım canım tşk ederim bende bekleyim bari yapacak birşeyim yok 9 gün yaa erken olurum yada gecikir ama neden bilmiyorum ama içimden pek umut etmek gelmiyor bee kuzucum hayırlısı Allahtan
:44:

nıye amelıyata aldılarki daha kucukmus kanamanda varmıs kendılıgınden duserdı bende bi düşük yaptımda direk kanamayla dustu cok sukur
ilk zamanlar insan cok uzuluyo alışamıyo bi türlü ama sonra alışılıyo kuzum uzulme desemde boş bılıyorum rabbım tez zamanda sıkıntından arındırır inşallah seni

anladım canım tşk ederim bende bekleyim bari yapacak birşeyim yok 9 gün yaa erken olurum yada gecikir ama neden bilmiyorum ama içimden pek umut etmek gelmiyor bee kuzucum hayırlısı Allahtan
:44:

nedemek cnmm benımm az kalmıs zaten kuzumm bekleyip görcez bakalım rabbım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşalllahhh da vardır bebişşş

nedemek cnmm benımm az kalmıs zaten kuzumm bekleyip görcez bakalım rabbım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşalllahhh da vardır bebişşş

amin canım yaa hayırlısı rabbim ne demişşe o olur sewdam gelmedi daha merakedyiyorum birimiz eksik olsak aklım kalıyor yaaa:18:

amin canım yaa hayırlısı rabbim ne demişşe o olur sewdam gelmedi daha merakedyiyorum birimiz eksik olsak aklım kalıyor yaaa:18:

dimi insan merak ediyo gerçekten gelır inşallah bırazdan o bu cıvarlarda giriyo genelde kuzum gelır birazdan belkimde dayanamayıp dr a gitmiştir

Ben bu saate kadar kirk kere aramistim adami hic aramadim bugun kudurmustur yemegede gelmedi bi ara geldi hadi gezelim diye dedim sana ihtiyacim yok gule gule daha da ses yok ne dersem diyim cok canimi yakti unutmam ama yinede seviyom ben kocami ama aramicam

olabilir kuzum da doktor yok güvenilir diyordu acaba ne yaptı bulabildimi :18::18:

hiç bilmiyorum valla kuzum ama gerçekten iyi dr bulmak cok zor bunun sıkıntısını cektıgım ıcın ıyı bılıyorum
umarım o da bende buluruz ıyı bı dr ben aldım bakalım bi dr dan randevu ınsallah begenırım dr u

ne oldu ki canım neden kavga ettiniz

inş canım yaa umarım iyi bir doktor olurda sıkıntı çekmezsiniz kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…