bilmiyorum ki canım yaa bu düzensizlik nereye kadar sürer 2 ay öncede böyle oldu işte test yaptım çıktı ama sonu düşük olunca şimdi eşimde korkar oldu onu bilmiyorduk dedi bunda kendine dikkat edeceksin diyor yine olursa ve dikkat etmezsen seni affetmem diyor biraz kafa tutuyorum da kuzucumm
Takintiliyim bennn kiz atamiyom aman takmicam bugunden itibaren
aynen bizimde yoktu ama bu ilaç deli bişiromanyada varsa bana nasıl ulaşıcak netten sipariş veirliyo mu? ben bebek için diyorum yoksa bizim uyku problemimiz yok ben bebek olsada b adam yakamdan düşşe diye bakıyorumsabah öğle akşam kuşluk yatsı bıktım artık ayol
Wuhhuuuu kiz simdi okudum ayyy tamam ben aboneligime ekledim bende yasadim ayni problemi takip ediyorum ama wuhhuuu yaniiii
aynen bizimde yoktu ama bu ilaç deli bişi
o zaman sen eşine kullandırma sen kendin içersin eger ulaşabilirsen...
netten sipariş verilmiyo biz bulamadık.
ay cok merak ettim bende bakıcam...
yine de allah dert vermesin
kafa tutma kuzucum ozaman dıkkat edıceksın kendıne allah korusun varsa bebiş bişecik olmasın olmadı bi dr a gitsen kuzum kanda felen çıkar cunku
en azından ne oldugunu bılır ona göre hareket edersın cnmcım
canım sinirle kafa tutmuyorum nazlanıyorum ne yaparsın diyorum üzerime titremesi hoşuma gidiyor kuzucum 9 gün var adetime bilmiyorum ki gitsem mi beklesemmmi bebiş nasıl annesi bakem iyimi benim tatlum
ksel kacta kontrolün
hımm ozaman adet gunune kadar bekleyelım daha net bellı olur ayy hadi inşallah vardır bebüüüş
tabı cnm arada nazlanmak iyidir titresin tabı benım kuzucugumun ustunee
iyidir inşallah kuzum bi dr a gidemde ozaman anlıycaz onu
evet canım bekleyeli,m bakalım belikide adet olurum gerek kalmaz bakalım hayırlısı olsun sen kendine dikkat et kuzum yorma bırak işi gücü bebişini büyüt keyifle git bakalım inş herşey yolundadır canım benim pazartesi mi gidecektin:18:
çok heyecanlıyım.korkudan bayılmazsam iyidir.iyi bakalım guzel haberlerini bekliyorum
hayırlısı ınsallah kuzumm dua etcem bebiş olsun dıye senın ıcın
evet cnmcım p.tesi gitcem randevu aldım 14,30 a dediğin gibi herşey yolundadır inşallahh
sevdada p.tesi gitcek inşallah ondanda guzel hbrler alırız
arkadaşlar bende 2 defa bebeğimi kaybettim
haftaya fakülteden randevu aldım acaba nasıl bir tedavi uygularlar çok korkuyorum yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar bende 2 defa bebeğimi kaybettim
haftaya fakülteden randevu aldım acaba nasıl bir tedavi uygularlar çok korkuyorum yardımcı olurmusunuz
amin canım sağolasın Allah razı olsun kuzum inan ki bana bu siteye üye olduğum günden beri herşeyim değişti daha huzurluyum ilk defa hiç kafama takmıyorum olanları çok iyi geliyosunuz bana kuzum bende sizin için dua edicem inş hayırlısıyla iyi sonuçlar alırsınız bitanem:97::132:
Dün 5 hafta beş günlük meleğimi kaybettim kızlar çok kötüyüm Allahım bir daha yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?