Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kafa tutma kuzucum ozaman dıkkat edıceksın kendıne allah korusun varsa bebiş bişecik olmasın olmadı bi dr a gitsen kuzum kanda felen çıkar cunku
en azından ne oldugunu bılır ona göre hareket edersın cnmcım

aynen bizimde yoktu ama bu ilaç deli bişi
o zaman sen eşine kullandırma sen kendin içersin eger ulaşabilirsen...
netten sipariş verilmiyo biz bulamadık.

Wuhhuuuu kiz simdi okudum ayyy tamam ben aboneligime ekledim bende yasadim ayni problemi takip ediyorum ama wuhhuuu yaniiii

ay cok merak ettim bende bakıcam...
yine de allah dert vermesin

bakar araştırım şekerim bir de benimki az kudurukmuş gibi kuru incirin içine anason koyup yiyo çok deli bişey buda tavsiye ederim

canım sinirle kafa tutmuyorum nazlanıyorum ne yaparsın diyorum üzerime titremesi hoşuma gidiyor kuzucum 9 gün var adetime bilmiyorum ki gitsem mi beklesemmmi bebiş nasıl annesi bakem iyimi benim tatlum

canım sinirle kafa tutmuyorum nazlanıyorum ne yaparsın diyorum üzerime titremesi hoşuma gidiyor kuzucum 9 gün var adetime bilmiyorum ki gitsem mi beklesemmmi bebiş nasıl annesi bakem iyimi benim tatlum

hımm ozaman adet gunune kadar bekleyelım daha net bellı olur ayy hadi inşallah vardır bebüüüş
tabı cnm arada nazlanmak iyidir titresin tabı benım kuzucugumun ustunee
iyidir inşallah kuzum bi dr a gidemde ozaman anlıycaz onu

evet canım bekleyeli,m bakalım belikide adet olurum gerek kalmaz bakalım hayırlısı olsun sen kendine dikkat et kuzum yorma bırak işi gücü bebişini büyüt keyifle git bakalım inş herşey yolundadır canım benim pazartesi mi gidecektin:18:

hayırlısı ınsallah kuzumm dua etcem bebiş olsun dıye senın ıcın
evet cnmcım p.tesi gitcem randevu aldım 14,30 a dediğin gibi herşey yolundadır inşallahh
sevdada p.tesi gitcek inşallah ondanda guzel hbrler alırız

arkadaşlar bende 2 defa bebeğimi kaybettim
haftaya fakülteden randevu aldım acaba nasıl bir tedavi uygularlar çok korkuyorum yardımcı olurmusunuz

amin canım sağolasın Allah razı olsun kuzum inan ki bana bu siteye üye olduğum günden beri herşeyim değişti daha huzurluyum ilk defa hiç kafama takmıyorum olanları çok iyi geliyosunuz bana kuzum bende sizin için dua edicem inş hayırlısıyla iyi sonuçlar alırsınız bitanem:97::132:

haftaya fakülteden randevu aldım acaba nasıl bir tedavi uygularlar çok korkuyorum yardımcı olurmusunuz

çok geçmiş olsun cnm bende 1 defa dusuk yapmıstım 2 3 haftalıkken ama ilk oldugu ıcın dr normal demişti araştırma olmamıstı cnm oyuzden hiç bilmiyorum neler yapılıyor
bilen arkadaşlar yardımcı olurlar sana allah sabır versın sana ve inşallah sağlıcakla bi gebelik yaşar bebeğine kavusursun tez zamanda cnm

çok üzüldüm canım yaa neden kaybettin peki haberinmi olmadı tutunamadımı çook geçmiş olsun Allah sabır versin canım yaaa

Dün 5 hafta beş günlük meleğimi kaybettim kızlar çok kötüyüm Allahım bir daha yaşatmasın

amiiiiiiin cnmm benımm Allah senden de razı olsun kuzumm gerçekten öyle ınsan burda kafasını dagıtıyo güzel arkadaşlıklar oluyo
iyi ki var burası yaşasın topiğimizz

Dün 5 hafta beş günlük meleğimi kaybettim kızlar çok kötüyüm Allahım bir daha yaşatmasın

çok geçmiş olsun cnmm benımm rabbım bir daha yaşatmasın sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı elı yuzu duzgun bi bebek versın tez zamanda inşallahh
ilk dusugunmu bu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…