yemek yapabilecekmisin bugün kuzum
hiç sanmıyorum ama yapayım dıyorum çorba felen ıyı olur benım ıcınde cunku dışardan yıyınce faydalı olmuyo ev yemegını hiç biri tutmuyo valla
bi tarhana yapayım yanınada makarna yapayım ikiside basit ama napam bugunlukde boyle olsun
nıye amelıyata aldılarki daha kucukmus kanamanda varmıs kendılıgınden duserdıbende bi düşük yaptımda direk kanamayla dustu cok sukur
ilk zamanlar insan cok uzuluyo alışamıyo bi türlü ama sonra alışılıyo kuzum uzulme desemde boş bılıyorum rabbım tez zamanda sıkıntından arındırır inşallah seni
basit olurmu kuzum yaaa çok şükür daha ne olsun makarna heleki yorma kendini yapabildiğin kadar ne yapacaksın
aynen öyle kuzum elimden geldıgınce yaparım napam mide bulantıları geçene kadr böyle olcak
senın yemegınde var dımı kuzum dunden yaptıydın
Evet anlamadım niye öyle yaptı temizlemek lazımmış doğru yapmadı mı bi zararı olurmu acaba:26: 2. de kontrole gidicem gerçi 10 gün sonra 3 ay sonrada tekrar başlarız çalışmalara napalım hayat devam ediyor
Dün 5 hafta beş günlük meleğimi kaybettim kızlar çok kötüyüm Allahım bir daha yaşatmasın
selam kızlardışardaydım dolu işim var ve yine çıkmam lazım 1 saat sonra
geçmişi özet geçin bana bakiiimvar mı önemli bişii
evet canım dünden kaldı karnıyarık pilav çorbam var işimde yok bugün tüm gün pc başındayım
cnmcım bak benım olayı anlatayım sana kısadan evdeki testde pozitif çıkınca dr a koşturduk sonra kan verdık 202 çıktı 2 gun sonra tkr gittik 307 çıktı
kadın dırek dış gebelık ya da kimyasal dedı alttan baktı kese felende yok dedı halbukı daha 2 3 haftalıktı kese zaten olsada gözükmezdi neyse 2 gun sonra gel dedı
eve gittik ertesi gun kanama başladı sonra koşturduk dr a dedı dış gebelık başka dr a gittik aynı gun 2 başka hastaneye daha gittik direk dış gebelık dedıler hemen ameliyata alalım falan fılan ben tırstım ııce neyse eve geldık sonra gece kanamam ııce arttı tkr bı dr a gittik dr dış gebelık hemen yatıralım amelıyat felen eşim dedi bi durun bi düşünelim biz diye hastaneden cıktık eve geldık ertesı gun başka dr a gittik kan aldı alttan baktı ve değerlerim sıfırlanmıs dusuk yapmıssınız dedı yanı bu dr lara guvenım hiç yok
senınde daha kucukmus kanamanda varmıs hemen amelıyata almamaları gerekırdı dıye dusunuyorum ama almıslar ondan bı skıntı olmaz zannımca
Çok geçmiş olsun canım sanada benim dayanamayacak derecede ağrılarım vardı belkide ondan zaten ucundaydı alıverdim demiş eşime iyi bir doktor profesörmüş zaten nediyelm Allahım birdaha göstermesin...
slm cnm hoşgeldınpek geçmişi okumadım ama gamze hala kızgın eşine başkada bişiy bilmiyorum cnm
ohh mis gibi valla ne rahat oluyo dimi yemek olunca keyif yap kuzum bugun dun epey yorulmustun bugun senın gunun olsun ohh
sorma canım yaa yolculuk sonrası çok kötü tüm valizleri boşalt yıka evi ayrı yemeği ayrı neyseki bugün rahatım kuzucum gamze neden kızgın eşine ben sordum da cevap vermedi canım:18:
ay evet valız malız zor gerçekten bi yerden dönünce bisürü iş oluyo
valla bende tam bilmiyorum konuyu eşi ona ağır bi laf etmiş ailesiyle ilgili oyuzden konusmuyodu onla benımde bildiğim bukadr kuzum :44:
merhabalarrr
ben geldimmmm
nasilsiniz???????
merhabalarrr
ben geldimmmm
nasilsiniz???????
selam verdim ayolll..
ne oldu size? uyuyormusunuz yoksa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?