slammm kızlar nasılsınız
canım ben izleyemiyorum sen izle sonra anlatırsın bize
ben bunlari burda bir bulabilsem deniycem de
özellikle caksir otunu ama burda yok malesef
yoruldum vala 3 saat temızlık yaptım canım ya sabahları cok mıde bulantılarıgecmışı okuyayım dedım oku oku bıtmedı bıraktım
yoruldum vala 3 saat temızlık yaptım canım ya sabahları cok mıde bulantılarıgecmışı okuyayım dedım oku oku bıtmedı bıraktım
hoş buldum canım nasılsın nasıl gidiyo gebelikhoşgeldin cnmm
iyim canım sağol başladım klomene hayıta yola devammslm canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
aslm cnm hosgeldinn
hoşgeldin cnm..
tmm cnm bnm..et yemeyin o parazitler sperm sayısını düşürüyor ve döllenemyi engelliyor diyor..
Ben bunu başka bir topictede duymuştum..artık yok et met bizdeeee
aslm hosgeldin cnm
iyidir cnm sen nasilsin?
sevindim canım iyi oluğuna bende iyiyim işte bugün işim yok yemeğim de hazır dünden kendime ayırdım bugünümü biraz rahatsızlık var sadece o kadar canım benim merak ettik gelmeyince aklımız kalıyor kızzz
Kizlar yzdim ustune adam geldi cvp veremedim kizginim ve konusmuyorum geldi hayalet gibi dolasti evin icinde gitti hic cvp vermedim sorduklarina bundan sonra boyle dedim gectim bu tavrimi simdilik bozmama karari aldim ama benim canim felaket sigara boregi istiyo simdi nasi dicem git yufka al diye :))))
Kizlar yzdim ustune adam geldi cvp veremedim kizginim ve konusmuyorum geldi hayalet gibi dolasti evin icinde gitti hic cvp vermedim sorduklarina bundan sonra boyle dedim gectim bu tavrimi simdilik bozmama karari aldim ama benim canim felaket sigara boregi istiyo simdi nasi dicem git yufka al diye :))))
sen nerdesinki tatlım aktarlarda hep var bunlar ilçedemisin ?
geçen yıl gitmiştik canım adam nasıl kurcaladysa artık ödü koptu küçük bir fıtık var ama seni i,dare edebilir çok istersen 2 gün sonra ameliyat edelim dedicanım o ağzrını sebebi varikosel bence büyük ihtimalle benim eşimde de eskiden çok ağrı oluyo diyordu şimde değeri normale dönmeye başladığı için yok çok şükür birşeyi.
Bu kullandığı bitkisel şeyler o damarları açacağı için zamanla geçer canım.ama eğer çok rahatsız oluyorsa girsin dr
benimki üç kere gittiği için artık hiç zorlanmıyoilkinde adamı zorla göndersim şimdi alıştım diyo
Yeterki sen bana baskı yapma şu zaman git bu zaman git diye ben kendimi hazır hissedince giderim diyo
canım ben izleyemiyorum sen izle sonra anlatırsın bize
yemeyin canım yemeyin biz yemiyoruz zaten çok kırmızı et
beyaz et içinde bir şey diyo mu
hoş buldum canım nasılsın nasıl gidiyo gebelik
iyim canım sağol başladım klomene hayıta yola devamm
azracım hoş buldum bebem nasılsın
hoş buldum canım nasılsın nasıl gidiyo gebelik
iyim canım sağol başladım klomene hayıta yola devamm
azracım hoş buldum bebem nasılsın
benımde vala hemen işi bıtırıp topıge koştumdınlenme sırası bugun sende tatlım senın batmı gecıktı tatlım gecmışe baktım oyle bıseylermı dedın yoksa bewnmı yanlış okudum ay inşallah bebişşşş vardırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?