Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kizlar yzdim ustune adam geldi cvp veremedim kizginim ve konusmuyorum geldi hayalet gibi dolasti evin icinde gitti hic cvp vermedim sorduklarina bundan sonra boyle dedim gectim bu tavrimi simdilik bozmama karari aldim ama benim canim felaket sigara boregi istiyo simdi nasi dicem git yufka al diye :))))

kızlar ben kocaya çakşır köklü macun diye bi şey aldım aktadan adam bunu verdi hemen
ama 2 ay sonra uğra bana kesin hamile kalırsın biliyim dedi
içinde bunlar var asadece yer elması yok
dün pişirdim ama hayatta yemez benimki ben yerim hep kışın ama

yoruldum vala 3 saat temızlık yaptım canım ya sabahları cok mıde bulantıları gecmışı okuyayım dedım oku oku bıtmedı bıraktım

ben okuyamıyorum valla geçmişi bitmek bilmiyo sonra buraya yetişemiyorum
amann kuzumm neyem yoruyosun kendını bence yapma gel sen benı dınle bıdaha yorma kendını bukadr tamammı kuzum

hoşgeldin cnm..

tmm cnm bnm..et yemeyin o parazitler sperm sayısını düşürüyor ve döllenemyi engelliyor diyor..
Ben bunu başka bir topictede duymuştum..artık yok et met bizdeeee

yemeyin canım yemeyin biz yemiyoruz zaten çok kırmızı et
beyaz et içinde bir şey diyo mu

benımde vala hemen işi bıtırıp topıge koştum dınlenme sırası bugun sende tatlım senın batmı gecıktı tatlım gecmışe baktım oyle bıseylermı dedın yoksa bewnmı yanlış okudum ay inşallah bebişşşş vardırrr

cnmcım belliki burnu surtmus hatasını anlamıs bence uzatma aç teli süle sana ceza git bana yufka al gel de ama bu daha cezaların başlangıcı de kapat teli

oyy kıyamam sana ben canım sorun tam anlamıyla neki bu kadar aranız bozuk:18:

slmm cnm adaşız galiba benim ismimde gamzeee eşinle aran limoniii galiba hamişmisin yoksa cnm istedi diyosunn

yerum seniiii
geçen yıl gitmiştik canım adam nasıl kurcaladysa artık ödü koptu küçük bir fıtık var ama seni i,dare edebilir çok istersen 2 gün sonra ameliyat edelim dedi
yani varikosel den değil.
bende kapıda bekliyordum dr bi anda hemşire diye bağırmaya başladı ödüm koptu herife bişey mi yaptı dedim içerde
olay şööle :
benimki kan verirken bile bayılacak hale gelir adam ameliyat diyince ben şşööle uzanayım ii değilim demiş
renk menk gitmiş benim adamda
dr la öldük gülmekten

gamze sen hala bozuk musun kocanla cnm bnm yaaa..
sabah eltinle ilgili bişiler okudum ama cevap veremedim..
bence salla kafana takma..burnunu sürt ama fazlada uzatma..

yemeyin canım yemeyin biz yemiyoruz zaten çok kırmızı et
beyaz et içinde bir şey diyo mu

cnm valla ben zaten içinde türlü tohum olan bir macun kullanıyorum yani marankinin sözylediği şeylerden fazlası var içinde..
etide çıkardık artık hayatımızdan ne yapalım..
cnm sadece et diyor kırmızıyı kast etti heralde çünkü parazit oluyor dedi..

hoş buldum canım nasılsın nasıl gidiyo gebelik

iyim canım sağol başladım klomene hayıta yola devamm

azracım hoş buldum bebem nasılsın

iyiyim cnm cok şükür mide bulantısı var o da olcak artık napam idare ediyorum işte sen nasılsın cnmcım

yok canım 9 gün var daha benim ama adet olacakmışım gibi kasıkları ağrıyor midem çok bulanıyor anlamdım ki ne iş sanırım erkenden gelecek benimki bekliyorum bende işte kuzum ama sen kendini neden bu kadar yordun ki canım benim dinlene dinlene yap olmaz mı hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…