guzel bayanlarrrr.....
3 bucukta bı yarrım 6 da eşim geldıde uyandırdı
mıdem bulanıyor
eşimin haberlerının bıtmesını beklıyorum bıtsede cubuk kraker alsa bana o ıyı gelır sanırım 2 gundur kötuyum yaaa
bugün 23. günüm 21 kasım adet günüm ovülasyonda 17. gün çift çizgi gördüm
guzel bayanlarrrr.....
3 bucukta bı yarrım 6 da eşim geldıde uyandırdı
mıdem bulanıyor
eşimin haberlerının bıtmesını beklıyorum bıtsede cubuk kraker alsa bana o ıyı gelır sanırım 2 gundur kötuyum yaaa
Anladım canım
Enerji alanımız saat 23:00 ile 04:00 arası evrenden enerji alır. O yüzden en azından bu saatler içerisinde azıcık uyuyun farkı göreceksiniz.
daha var bata..
şansın devam ediyor
hcg kanda hızla yükseliyo ya canım,yan etki olarak da bulantı yapıyo işte..
12.-13. haftadan itibaren azalıyomuş bulantı..
doğru söz
ozaman umudumu yitirmim inan çok mutlu oldum inşallah adet günümden bir kaç gün önce yükselir
bugün halvet var diye bi sürü para bayıldım gecelik parfüm falan aldım erken yatıcam ya gidip hazırlanıym biraz sırnaşım bakım kocişe beni özleyin anacıııımmm
kiz maykap mi geciyon benle
ya ben bu adamin simdi ümmügünü sikicam.
araba bos bos gitti bana esya tasittiramadi tasimam da herseyi ben hazirladim kaldirip tasiycak.
kapiya kadar sürükledim bide esyalari süt cocugu gibi ya ayni
bir zahmet oda tasisinn demi ama
cok yoruldum diye diye gitti oh canima degsin
ben bir pöfüdüyüm keyiflendim
slm kıslarr nasılsınız yaa bu yalnızlık ne zaman bitecek diye düşünüyorum ve düşündükçe kafayı yiyorum hiç bitmeyecek galiba böyle ben pc ye pc bana bakıyoz işteböyle oldum artıkın............
evet napalım dayanacagız saol canımmerhaba deryacım geçmiş olsun
başladı demek bulantılarınnn..evet tuzlu bişeyler yesen sanırım iyi gelir..
ama bulantıdan kaçarı yok..bebiş var annesi
hcg kanda hızla yükseliyo ya canım,yan etki olarak da bulantı yapıyo işte..
12.-13. haftadan itibaren azalıyomuş bulantı..
elbette umudunu yitirme...
kırmızıları görmeden umudumuzu yitirmiyoruz...
vede batın 21 miş..daha var..inşallah yükselir eteşin..ve bebişin gelir...
evet napalım dayanacagız saol canım
senın ovucan kızarmamıs ama ben akıntıya takıldım ya uzuyormuydu canım yanılma uzayan akıntıysa basla halvete derım
neden yalnızsın?
deryacım evt aynen ovuasyondaki gibi yoğun şeffaf ve uzayan bir akıntıydı bende çok şaşırdımm..ama ovucan tek çizgi çıktı...:44:
evdeyim eşim yoğun çalışıyor ve ben yalnızlıktan ziyade bebeğim halen olmadığı için yalnızım diyorum birazcıkta..........
ohhh miss gibi
ellerine saglik minik kusummm
ben ömrumde 1 kez gördum o akıntıyı oda gecen aydı ve ogun kızarmıstı ovucanderyacım evt aynen ovuasyondaki gibi yoğun şeffaf ve uzayan bir akıntıydı bende çok şaşırdımm..ama ovucan tek çizgi çıktı...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?