Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

miyabaaa
sabah bir günaydın demiştim,sonra çıkmıştım..
ne var nr yok bakalım batlarım???geçmişi okumadım henüz

Son düzenleme:

miyabaaa
sabah bir günaydın demiştim,sonra çıkmıltım..
ne var nr yok bakalım batlarım???geçmişi okumadım henüz

hosgeldin megomm
ben yeni uykudan uyandim beynim durmus vaziyette birsey hatirlamiyorum suanda
ama bildigim kadariyla birsey yokdu:26:

allammmm ben buna çok güldümmmmmmm

benim bir arkadaş da psikoloğa gidiyodu,5. seanstan sonra dedi ki;
''anlattım anlattımm oh rahatladım,hafifledim..
ben iyileştim bişeyciğim kalmadı ama doktor kanser oldu'' :26:

Son düzenleme:
belkide işarettir gülüm..
inşallahhhhhhhhh...

vallalhi yaaa düne kadar kuruydum bugün acaipp yumurtlama akıntım var amaaa ovucan tek çizgiii..
ilk kez böyle oluyo...hayıtttt güzelliğini gösteriyooo...
inşallahhh bebişimiz gelirrdeee mucizesini de yaşarız gülümmmmmmm....

hayıta bir maşallah diyelim sevdim ben onu kullanmadan daha :)

18 . güne kadar yolu var canım bekle bakalım
bende yeni aldım bu testi pek sevmedim ya digeri daha güzeldi kasetsiz di...

bakiyim nolcak batta belli olcak :18:

inşallah bu ay adetin gelmezde gerek kalmaz elbisescim..
ama kırmızıların gelirse de hemen başlarsın sende hayıta...

benim çokkk işim var hemde bu akıntıyı kaçırmamalıyımmm gidip az kocişle ilgileneyim

görüşürüz canlarımm...bu arada hoşgeldin meg,azra

gelirim ben sonra bayyy bay
y

Son düzenleme:
HAYIT HAKKINDA BİR KAÇ BİLGİ
Etkileri: Cinsel organları güçlendirici, hormondengeleyici (Progesteron), anne sütünü arttırıcı

Kullanım alanları: Hayıt tohumu, hipofiz işlevlerini uyarır ve normalleştirir; bu etkinlikte progesteronişlevinin uyarılması ve normalleştirilmesibaşta gelir. Görünüşe göre bedende birbirinin aksi etkinlikleribaşlatabildiğine göre, hayıtın amphoterik ilaçlarsınıfına girdiği söylenebilir. Örneğin, onun bir afrodizyakolduğuna inanılır, ama anti-afrodizyak olarak da oldukçabaşarılıdır. Durumun gereğine göre etki yapabiliryani.

Hayıt öncelikle, dişicinsel sistemin hormon dengesini düzenleyici olarak kendisinikanıtlamıştır ve bu nedenle, hormon işlevlerindenkaynaklanan, ağrılı adet görme, aşırıkıllanma, ve benzeri düzensizliklerle ilgili rahatsızlıklarakarşı başarıyla kullanılabilir.

Özellikle menopoz dönemi başlangıcındakirahatsız edici belirtilere karşı çok değerli yardımlarsağlayabilir. Doğum kontrol hapına son verildiktensonra da, bedenin doğal dengesini yeniden kurabilmesindeçok yardımcı olur.

Hayıt tohumu, anti-androjenözelliklere sahiptir ve androjen hormonlarının etkisiniazaltabilir. 1988’de Almanya’da yapılan biraraştırmanın sonuçlarına göre, hayıt tohumundaprogesteron etkisi saptanmış. Bu özellik sayesinde, adetkanamalarını düzenleyen hipofiz bezinin işlevietkilenebiliyor. Hayıt ayrıca, doğurganlığıda arttırır..

Adet dönemiyle ilgili, migrenveya akne gibi rahatsızlıklar da hayıtla tedavi edilebiliyor. Ayrıca,bitki anne sütünün arttırılması için dekullanılabiliyor.

Östrojen ve progesteronhormonlarının yetersizliğine karşı da hayıt yardımcı olur

saol datlummm
bende seni
yazdim ama dimemm
neyse söyleyim yoksa ben kendim catlarim zati
bende seni en olmazsa olmaz üyesine yazdummm

sağol azram dadlu fıstıkım benim

bende tutamadım kendimi de söyledim,aslında böyle uluorta söylenmiyo

azra hani sen dün halvetten sonra bebe için yaptıklarını ve kocanla aranda geçen diyaloğu yazmıştın..
bi daha anlat bakiim

Son düzenleme:
kızlar bu ısı takibinde yanılma payı varmı offff ateşim 36.1 hergün adetim 21 aralık yükselme yok sabit napcam bilmiyorum hamile degilmiyim yani ovülasyon testi kullandmı 17. gün çift çizgi gördüm ama ateşim sadece 18. gün 36.4 oldu şuan 36.1 yani hamile degilmiyim

selam kızlar nasılsınız 48 saat oldu ben daha bir dakikacık bile uyumadım bu gidişle adım zombiye çıkıcak ağdaya gittim geldim bi ara birde çıkmışken kendime muhteşem kıpkırmızı bir gecelik aldım

özlemm inanmıyorummmmmm dün geceden beri uyumadın mııı
hayır bende sabahlarım bazen ama sora kıvrılıp bikaç saat uyumazsam sarhoş gibi oluyorum :26:

pufim görüşürüz

ben geçen ay 37.0 ateşle adet oldum..
gün içinde ama hep aynı saat ölçmüştüm..
belli olmaz..
sen inşallah tutturmuşsundur canım..

hayır bende sabahlarım bazen ama sora kıvrılıp bikaç saat uyumazsam sarhoş gibi oluyorum :26:

pufim görüşürüz

uyumadım şekerim bu aralar fazla sapıtmıştım sabah yatıp akşam kalkıyodum özellikle uyumadım ki erken yatıym erken kalkıym çok akıllı kadınım yaa uykuyu düzene sokucam ayağına geberip gidicem

azra hani sen dün halvetten sonra bebe için yaptıklarını ve kocanla aranda geçen diyaloğu yazmıştın..
bi daha anlat bakiim

hahhaha basildim lemm
herif geldi esya tasiyozz
canim ben simdi sagima yattim soluma yattim ayaklarimi tepeye diktim
adam da ne yapiyon sen diye
bende dedim hec cocuk yapiyom sen isine bak didim

pufim görüşürüz

Meg gece uykusu çok önemli enerji alanı için lütfen sabahlama

dün yazdığın bişeye çok güldüm
hani bi onu doğru yapıyorum sanırdım,o da yanlışmış vs gbi bişeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…