hoşgeldin sefa getirdinnnn
evet yumurta takibine alır artık seni bide klomen filan verir heralde ayy Allah yardımcın olsun canım..
hayıt ı deneseydin keşke sende..[/QUOT
ya tekrar doktora gidişimde daha rahat olurum artık. İlk korkuyu atlattım. pek bişeyde soramadım doğrusu heyecandan. adetinin 3 günü gel testler yapalım dedi. bende tamam deyip koşarak çıktım odasından :)
miyabaaa
sabah bir günaydın demiştim,sonra çıkmıltım..
ne var nr yok bakalım batlarım???geçmişi okumadım henüz
kızlar ben doktora gitmeye korkuyodum ya hani sonunda gittimmm. çok kötü bi deneyim oldu doktor için :) adama yapmadığım kalmadı.Aman bi yandan elimi tutuyo bi yandan beni muayene ediyo. elim lazım bana bırak diye ben bırakamam diyorum. o zaman hemşirenin elini tutayım diyorum. sonra kızcağız gelip benim elimi tuttu yok. çok korktummm yaaa. ilk doktor deneyimimi de yaşamış oldum.
hosgeldin megomm
ben yeni uykudan uyandim beynim durmus vaziyette birsey hatirlamiyorum suanda
ama bildigim kadariyla birsey yokdu:26:
belkide işarettir gülüm..aysunaycımm hadii bakalım çatır çatır yumurtla sendeee benimde bugün kasık ağrım var sanırım benim yumurtalar çatlıyorr gibii ilişkiden sonra birden kalktım başım döndü sonra birden acaba bu bir sinyalmi dedim kendi kendimee amaannnn umut fakirin ekmeği işteee
hayıta bir maşallah diyelimsevdim ben onu kullanmadan daha :)
18 . güne kadar yolu var canım bekle bakalım
bende yeni aldım bu testi pek sevmedim ya digeri daha güzeldi kasetsiz di...
bakiyim nolcak batta belli olcak :18:
senin beynini seviimkknin en komik dadlusu yazdım seni
saol datlummm
bende seni
yazdim ama dimemm
neyse söyleyim yoksa ben kendim catlarim zati
bende seni en olmazsa olmaz üyesine yazdummm
selam kızlar nasılsınız 48 saat oldu ben daha bir dakikacık bile uyumadım bu gidişle adım zombiye çıkıcakağdaya gittim geldim bi ara birde çıkmışken kendime muhteşem kıpkırmızı bir gecelik aldım
kızlar bu ısı takibinde yanılma payı varmı offff ateşim 36.1 hergün adetim 21 aralık yükselme yok sabit napcam bilmiyorum hamile degilmiyim yani ovülasyon testi kullandmı 17. gün çift çizgi gördüm ama ateşim sadece 18. gün 36.4 oldu şuan 36.1 yani hamile degilmiyim
özlemm inanmıyorummmmmmdün geceden beri uyumadın mııı
hayır bende sabahlarım bazen ama sora kıvrılıp bikaç saat uyumazsam sarhoş gibi oluyorum :26:
pufim görüşürüz
azra hani sen dün halvetten sonra bebe için yaptıklarını ve kocanla aranda geçen diyaloğu yazmıştın..
bi daha anlat bakiim
özlemm inanmıyorummmmmmdün geceden beri uyumadın mııı
hayır bende sabahlarım bazen ama sora kıvrılıp bikaç saat uyumazsam sarhoş gibi oluyorum :26:
pufim görüşürüz
uyumadım şekerim bu aralar fazla sapıtmıştım sabah yatıp akşam kalkıyodum özellikle uyumadım ki erken yatıym erken kalkıym çok akıllı kadınım yaa uykuyu düzene sokucam ayağına geberip gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?