Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben geçen ay 37.0 ateşle adet oldum..
gün içinde ama hep aynı saat ölçmüştüm..
belli olmaz..
sen inşallah tutturmuşsundur canım..

burdaki geçmişe baktım canım düşük ateşle hamile kalan yok.....ateş ne zamn düşüyo adet olmadan bir kaç gün öncemi yoksa bir hafta öncemi

burdaki geçmişe baktım canım düşük ateşle hamile kalan yok.....ateş ne zamn düşüyo adet olmadan bir kaç gün öncemi yoksa bir hafta öncemi

son 3 günden itibaren düşüşe geçiyo..
ama asıl son gün önemli

dün yazdığın bişeye çok güldüm
hani bi onu doğru yapıyorum sanırdım,o da yanlışmış vs gbi bişeydi

hangisiki acaba heee emekeme pozisyonunu doğru yaparım sanırdım ayakta olmıcakmış ya la birde ilişkiden sonra yıkanmak doğru değil diye önce yıkanıyodum oda olmıcakmış diyorum ya çok akıllı kadınım geçen spermler dışarı aktı diye herife bi posta koydum gerizekalımısın bi sürü evladımı ziyan ettin diye

hahhaha basildim lemm
herif geldi esya tasiyozz
canim ben simdi sagima yattim soluma yattim ayaklarimi tepeye diktim
adam da ne yapiyon sen diye
bende dedim hec cocuk yapiyom sen isine bak didim

azraaaaaaaa
bu var ya bu anlattığın,bu yılın en komiki bu bence

merhaba canım..öncelikle şunu söyleyeyim akşam ölçtüğün ateşin hiç bir anlamı yok..
sabah yataktan kalkmadan 6-8 saatleri arası ve en az 3 saatik uykudan sonra ölçtüğün ateş önemli.....

ovulasyon yaklaşırken düşer..ovulasyon gerçekleşirken yükselir.....ve adete kadar yüksek gider..yada adete bi kaç gün kala yükseli vs...

önmli olannn adete yakın ve adet günü yükseklerde seyretmesi....

heh işte buuu
kızım ne akla hizmet sen ayakta halvetleniyosun yerçekimi var delüüüü

guzel bayanlarrrr.....
3 bucukta bı yarrım 6 da eşim geldıde uyandırdı
mıdem bulanıyor
eşimin haberlerının bıtmesını beklıyorum bıtsede cubuk kraker alsa bana o ıyı gelır sanırım 2 gundur kötuyum yaaa

ozaman umudumu yitirmim inan çok mutlu oldum inşallah adet günümden bir kaç gün önce yükselir

slm kıslarr nasılsınız yaa bu yalnızlık ne zaman bitecek diye düşünüyorum ve düşündükçe kafayı yiyorum hiç bitmeyecek galiba böyle ben pc ye pc bana bakıyoz işte böyle oldum artıkın............

ben senelerdir böyleyim,değiştirmem imkansız gibi bişey..
ama sabahlamak gibi değil de epey geç yatmak gibi.. 3 gibi mesela..

Anladım canım
Enerji alanımız saat 23:00 ile 04:00 arası evrenden enerji alır. O yüzden en azından bu saatler içerisinde azıcık uyuyun farkı göreceksiniz.

azraaaaaaaa
bu var ya bu anlattığın,bu yılın en komiki bu bence

kiz maykap mi geciyon benle
ya ben bu adamin simdi ümmügünü sikicam.
araba bos bos gitti bana esya tasittiramadi tasimam da herseyi ben hazirladim kaldirip tasiycak.
kapiya kadar sürükledim bide esyalari süt cocugu gibi ya ayni
bir zahmet oda tasisinn demi ama
cok yoruldum diye diye gitti oh canima degsin
ben bir pöfüdüyüm keyiflendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…