herzaman olan bir şey değilse sorun yok canım
strestendir
ama devamlı varsa dr görünmesi şart
normalde hiçbi sorunumuz yok ancak ovulasyon günümde eşimde sorun oluyo ya cok geç boşalıyo yada hiç ama baska zaman böle bi sorunumuz yok
ovucanımı gören yok mu yavvvv
bugünkü dünden daha silik normal mi bu
ovucanımı gören yok mu yavvvv
bugünkü dünden daha silik normal mi bu
her zaman bnm bi sorunum yok diyodu yokda ama nedense böyle oldu bnde sinirlendim agladım bn moralimi yüksek tutup kendimi hazırlıyorum o neyine stres yapıyosa
cnm demekki cok stres yapiyor
test yaptiginda cift cizgi koyu ciktigini söylemesen cnm
caktirmadan testini yap ona deme birde öyle dene cnm
yapma imkanin varsa öyle birsey
ben test felan yapmıyorum 2 ay korunmadık bu üçüncü ay bakalım ne olacak
yaa çift çizginin etkisinde kalıyo stres yapıyo yada babasıyla bazı sorunları var onları çok kafaya takıyo iş dışında birde onlarla ugrasıyo yoruluyo sebebi belkide budur birde gecen ay eşimin böbrekleri agrıyo diye doktora gittik kum döküyormuş ve idrarda kan tespit etti doktor ilaç verdi ve idrar yollarında enfeksiyon varmış bundan sebep olabilirmi
bende aranizdayim :)
tabikii deli gibi bebis istiyorum ama bu ay cok sakinim yumurtlama gunumu bile fazla takmiyorum..
cok bunaldim aylardir sormayin bu ay pes ettim :)
oyle deme cnm onlar da stres yapıo gerlıolar dedgm gibi sen ya boyle çakşır tozuyla balı karştr her gun bi kaşk ver agzına bak gör bi daha boyle bi sorun yaşamssnz
adamlar ööle işte napcanher zaman bnm bi sorunum yok diyodu yokda ama nedense böyle oldu bnde sinirlendim agladım bn moralimi yüksek tutup kendimi hazırlıyorum o neyine stres yapıyosa
akıntım bugün oldu canım ama turuncu renk resmencnm bugun kancı gunn bence o kadar onmli degl bugun daha silik olması ama bu aralar yap her gun akntı falan var mı bu aralar ?
ildacim gördümde yanlis yorumlamak istemedim cnm
ama dünki testinde cok koyu degilmis cnm
bugunk testinden hele hicbirsey anlamadim:44:
yarin belli olur cnm ne olup bitcegi ancak
kafayı fazla takmamak en güzeli ama yapabilsek heponu düşününce bebeğin gelmesi dahada gecikiyo bildiğim kadarıyla ne kadar üstüne düşersen o kadar geç
kafayı fazla takmamak en güzeli ama yapabilsek heponu düşününce bebeğin gelmesi dahada gecikiyo bildiğim kadarıyla ne kadar üstüne düşersen o kadar geç
o kadar çok sinirlendimki sonra kendi kendime aglayııp düşündüm adamın ne sucu var oda böyle olsun istermi bu çakşır tozunuda aktardan mı alıcam canım
adamlar ööle işte napcan
sen üstüne gitme daha çok gerilir
akıntım bugün oldu canım ama turuncu renk resmen
ama sabah ben yarım demet roka ve tere yedim kahvaltıda
anneme spordum içini temizlemiş olabilir dedi :26:
ve bugün 8.günüm daha
evet dünkü çok koyu değil ama bugünkü resmen çok silik
ben ilk defa yaptığımdan bilemedim .zannettim ki açıktan koyuya gidecek
ama meg ööle olmuyo dedi
bi anda koyu çizgi çıkıyo hiç unmadığın gün dedi azcuk rahatladım
cnm olabilir bilmiyorum yanlis yönlendirmek istemem
antibiyotik vermismiydi doktor enfeksiyon icin?
cnm erkekler aslinda takmaz gibi durur ama öyle degiller aslinda
biz kadinlar dir dir etip atiyoruz ama onlar iclerine atiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?