Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

normalde hiçbi sorunumuz yok ancak ovulasyon günümde eşimde sorun oluyo ya cok geç boşalıyo yada hiç ama baska zaman böle bi sorunumuz yok

ozaman benim taktiği uygula canım
ben hiç söölemiyorum yumurtladığım günleri
hatta bi kadın her ay farklı zamnalarda yumurtlar diyorum işin içinden çıkamıyo ozaman
yani adam inan daha rahat oluyo
ben ne işler çeviriyorum ruhu duymuyo artık .çünkü adamlar bizim gibi değiller ister istemez stress yapıyolar canım

her zaman bnm bi sorunum yok diyodu yokda ama nedense böyle oldu bnde sinirlendim agladım bn moralimi yüksek tutup kendimi hazırlıyorum o neyine stres yapıyosa

oyle deme cnm onlar da stres yapıo gerlıolar dedgm gibi sen ya boyle çakşır tozuyla balı karştr her gun bi kaşk ver agzına bak gör bi daha boyle bi sorun yaşamssnz

cnm demekki cok stres yapiyor
test yaptiginda cift cizgi koyu ciktigini söylemesen cnm
caktirmadan testini yap ona deme birde öyle dene cnm
yapma imkanin varsa öyle birsey

yaa çift çizginin etkisinde kalıyo stres yapıyo yada babasıyla bazı sorunları var onları çok kafaya takıyo iş dışında birde onlarla ugrasıyo yoruluyo sebebi belkide budur birde gecen ay eşimin böbrekleri agrıyo diye doktora gittik kum döküyormuş ve idrarda kan tespit etti doktor ilaç verdi ve idrar yollarında enfeksiyon varmış bundan sebep olabilirmi

bende aranizdayim :)
tabikii deli gibi bebis istiyorum ama bu ay cok sakinim yumurtlama gunumu bile fazla takmiyorum..
cok bunaldim aylardir sormayin bu ay pes ettim :)

kafayı fazla takmamak en güzeli ama yapabilsek heponu düşününce bebeğin gelmesi dahada gecikiyo bildiğim kadarıyla ne kadar üstüne düşersen o kadar geç

cnm olabilir bilmiyorum yanlis yönlendirmek istemem
antibiyotik vermismiydi doktor enfeksiyon icin?
cnm erkekler aslinda takmaz gibi durur ama öyle degiller aslinda
biz kadinlar dir dir etip atiyoruz ama onlar iclerine atiyorlar

oyle deme cnm onlar da stres yapıo gerlıolar dedgm gibi sen ya boyle çakşır tozuyla balı karştr her gun bi kaşk ver agzına bak gör bi daha boyle bi sorun yaşamssnz

o kadar çok sinirlendimki sonra kendi kendime aglayııp düşündüm adamın ne sucu var oda böyle olsun istermi bu çakşır tozunuda aktardan mı alıcam canım

bütün hamile kalanlar günmü takip ediyo sanki öle olunca çok stres oluyo ya ben artık akışına bırakıcam Allah nasip eder inşallah hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar

her zaman bnm bi sorunum yok diyodu yokda ama nedense böyle oldu bnde sinirlendim agladım bn moralimi yüksek tutup kendimi hazırlıyorum o neyine stres yapıyosa
adamlar ööle işte napcan
sen üstüne gitme daha çok gerilir
cnm bugun kancı gunn bence o kadar onmli degl bugun daha silik olması ama bu aralar yap her gun akntı falan var mı bu aralar ?
akıntım bugün oldu canım ama turuncu renk resmen
ama sabah ben yarım demet roka ve tere yedim kahvaltıda
anneme spordum içini temizlemiş olabilir dedi :26:
ve bugün 8.günüm daha
ildacim gördümde yanlis yorumlamak istemedim cnm
ama dünki testinde cok koyu degilmis cnm
bugunk testinden hele hicbirsey anlamadim:44:
yarin belli olur cnm ne olup bitcegi ancak

evet dünkü çok koyu değil ama bugünkü resmen çok silik
ben ilk defa yaptığımdan bilemedim .zannettim ki açıktan koyuya gidecek
ama meg ööle olmuyo dedi
bi anda koyu çizgi çıkıyo hiç unmadığın gün dedi azcuk rahatladım

kafayı fazla takmamak en güzeli ama yapabilsek heponu düşününce bebeğin gelmesi dahada gecikiyo bildiğim kadarıyla ne kadar üstüne düşersen o kadar geç

buna kesinlikle katiliyorum
11 aydir evliyim evliligin ucuncu ayinda dedemi kaybettik ve dorduncu ayinda hamile kalmistim ama 8 haftalikken dustu..
dusukten beri acayip bunaldim bebek istiyorum diye her ay bir plan bir kendimi koruma ama tik yok..
gecen ayda doktorum sonuclari karistirip pozitif dedi bana adetim 10gun gecikti sonra kendimi hamile hissetmeyince pesine dustum meger yanlismis..
anlicaginiz oda son damla oldu ve bu ay hic onemsemiyorum rabbim nezaman verirse ozaman.. tabiki dusunuyorum ama ustune dusmuyorum artik

evet ama düsünmemek de mümkün degil ki
ne kadar düsünmeyim desem daha cok düsünüyorum hayirlisi artik

o kadar çok sinirlendimki sonra kendi kendime aglayııp düşündüm adamın ne sucu var oda böyle olsun istermi bu çakşır tozunuda aktardan mı alıcam canım

evt cnm kökü varsa da çektr çekerler aktar ama tozu da satlıo bazı yerlerde... ben de bu ay suyunu alcm eger yarın tek çizgiyi görrsem ... bnm kociş baldan bıktı suyunu içircem ama suyu acı biraz az iççek hemen gunde bi fincan ikisi de ii aslnda cnm ama balla karştrrsan heralde çok yadrgamaz tadını ...

evet cnm bir anda cikiyor
gönlünü ferah tut cnm

cnm olabilir bilmiyorum yanlis yönlendirmek istemem
antibiyotik vermismiydi doktor enfeksiyon icin?
cnm erkekler aslinda takmaz gibi durur ama öyle degiller aslinda
biz kadinlar dir dir etip atiyoruz ama onlar iclerine atiyorlar

evet canım antibiyotik kullandı bunun yanısıra böbrek ve adele agrıları içinde ilaç kullandı bizimki bndende panik ne bilim bende söylendim biraz senin yüzünden olmuyo falan die oda üzüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…