sende kendine stres yapma derin bir nefes al ve hersey güzel olcak de
nasil görürsen öyle olur cnm
iyi görki umut etki hersey güzel olsun cnm
elbet is basa düsdümü yapacak cnm bekle bakalim herseyde vardir bir hayir.
dilerim allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip ederde bu özlemimiz biter
ocakta da bana 6 yıl olacak canım inşallah 6.yıl dönümünde gelir bebeğinin müjdesi sanasubatta 6 yil olcak cnm nasipse
inşallah canım hadi kaçıyorum ben yarın görüşürüz yne bi deneme yapalım bakalım hayırlısı neyse o olsun yardımlarınız için teşekkür ederim sizde olmasanız ne yaparım ben ya =)
aminnnn insallahhhhhhh
ben varım yeniyim kabul edersen
ocakta da bana 6 yıl olacak canım inşallah 6.yıl dönümünde gelir bebeğinin müjdesi sana
sizin bebek sahibi olmamanıza sebep ne
estağfurullah canım temennim oinsallahhh cnmmmm
agzindan bal damliyorr
rabbim bütün özlem cekenlere nasip etsin insallah.
estağfurullah canım temennim o
ben bi daha buraya nasıl gelcem bu akşam rastgele açmıştım
amin canım sen ve eşinede......evlilik yıldaş olduk senle
bu arada bebek lafi cikinca ortaya herseyi unutuyorum
rabbim nice seneleri gecirmeyi nasip etsin insallah esinizle
bacım buraya gelen bi daha ayrılamıyo bende öylesine girmiştim sonra müdavin oldum kk ya her girişimde dayanamıyom burayada geliyom okuyom gidiyomben bi daha buraya nasıl gelcem bu akşam rastgele açmıştım
çıldırmama delirmeme fıttırmama az kaldı:18: normalde eşofmanlarlayken bile üstüme atlayan adam bugün ağdaya gittim yağlar kokular parfümler srdüm saçımı fönledim kırmızı geceliğimi giydim bir işe yarıcak ya hımmm bebeğim harika görünüyosun ama hiç halim yok dedi bana yaainirden koltukta uyuyakalmışım:18::18::18:
amin canım sen ve eşinede......evlilik yıldaş olduk senle
bacım buraya gelen bi daha ayrılamıyo bende öylesine girmiştim sonra müdavin oldum kk ya her girişimde dayanamıyom burayada geliyom okuyom gidiyomçok da mutlu oluyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?