özel bişiler yapıyomusunuz hamile kalabilmek için
cumartesi gelmesi gerekiodu, adet düzensizliği başladı galiba tam tedavi öncesicnm görmedimmm kusura bakma
adet tarihin ne zaman senin cnm?
allah aşkına ya hadi yorgunum uykum var dese neyse dersinde bide üstüne şarkımı söylüyü kipazesarı şekerimi söylüyo gözümün içine baka baka hala şeytan diyo al bağlamayı kır kafasında denyonun
cumartesi gelmesi gerekiodu, adet düzensizliği başladı galiba tam tedavi öncesi
ben pekmez içiorumve maden suyu beypazarı. ve günleri hesaplayıp ilişkiye giriyorum. ayaklarımı havaya dikiyorum falan filan
canım benim ilk gabaliğim düşükle sonuçlandı daha doğrusu ben gebe olduğumu bile bilmiyordum aşırı kanama ve gelen parçalardan dolayı hastaneye gittik ve gebe olduğumu öğrendim daha sonra ise kendime iyi bir dr araştırdım ve buldum kan şurubu folik asit ve progestan 200 mg kapsül kullanıyorum ama sürekli dr gözetimindeyim inşallah hamileyimdir
allah aşkına ya hadi yorgunum uykum var dese neyse dersinde bide üstüne şarkımı söylüyü kipazekır kafasında da anlasın hanımını geri çevirmek nasılmış ama neyse canım elini bağlamaya bulamana değmez o kocan gene lazım olacak sana
canım benim ilk gabaliğim düşükle sonuçlandı daha doğrusu ben gebe olduğumu bile bilmiyordum aşırı kanama ve gelen parçalardan dolayı hastaneye gittik ve gebe olduğumu öğrendim daha sonra ise kendime iyi bir dr araştırdım ve buldum kan şurubu folik asit ve progestan 200 mg kapsül kullanıyorum ama sürekli dr gözetimindeyim inşallah hamileyimdir
ben pekmez içiorumve maden suyu beypazarı. ve günleri hesaplayıp ilişkiye giriyorum. ayaklarımı havaya dikiyorum falan filan
allah aşkına kendimi mısırçarşısında bi aktarın önündeyim sandım söyle itiraf etbakim aktarlarla iş birliğimi yapıyonuz kızcnm hayit hapi var
caksir otu var
keciboynuzu kürü var
var da var
bacım bence biz savaşma seviş lafını tototşumuzdan anlamışız ne zaman yatak mevzusu olsa birbirimize giriyoruz ben trip yapıyorum şimdi oda bana şarkı söylü sarı şekerim kalbine girerim seni mahfederimsalak sana kalbime gir diyen mi var töbe töbe konuşturucak beni şimdi
test yapmadin mi daha?
cnm adetle gebelik belirtileri zaten bir olur derler
gebelik testin varsa evde yap cnm
insallah hamilesindir cnmmm
hakkinda hayirlisi olsun
cnm insallah bir daha ki sefere kucagina alirsin sag salim
allahim bir daha yasatmasin o aciyi
hahahah
yataga bagliycan aslinda
vermessen almasini bilirim diyee
ay cok pisim yaa
allah aşkına kendimi mısırçarşısında bi aktarın önündeyim sandım söyle itiraf etbakim aktarlarla iş birliğimi yapıyonuz kız
bacım bence biz savaşma seviş lafını tototşumuzdan anlamışız ne zaman yatak mevzusu olsa birbirimize giriyoruz ben trip yapıyorum şimdi oda bana şarkı söylü sarı şekerim kalbine girerim seni mahfederimsalak sana kalbime gir diyen mi var töbe töbe konuşturucak beni şimdi
inşallah canım isteyen herkezin tatlı tatlı saglıklı bebişleri olsun ALLAH ım sen dualarımızı kabul et amin
hahahah
yataga bagliycan aslinda
vermessen almasini bilirim diyee
ay cok pisim yaa
yok yapmadım kalamıorum hamiş die test bile almıyorum. bide sancım olunca hiç kondurmamıştım ama nerdeyse 5 gün olcak. İnşaaaallah azracımmmmm inşallah ama bu sancı pek hayra alamet gibi gelmio bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?