Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

özel bişiler yapıyomusunuz hamile kalabilmek için

canım benim ilk gabaliğim düşükle sonuçlandı daha doğrusu ben gebe olduğumu bile bilmiyordum aşırı kanama ve gelen parçalardan dolayı hastaneye gittik ve gebe olduğumu öğrendim daha sonra ise kendime iyi bir dr araştırdım ve buldum kan şurubu folik asit ve progestan 200 mg kapsül kullanıyorum ama sürekli dr gözetimindeyim inşallah hamileyimdir

cnm görmedimmm kusura bakma
adet tarihin ne zaman senin cnm?
cumartesi gelmesi gerekiodu, adet düzensizliği başladı galiba tam tedavi öncesi
özel bişiler yapıyomusunuz hamile kalabilmek için

ben pekmez içiorumve maden suyu beypazarı. ve günleri hesaplayıp ilişkiye giriyorum. ayaklarımı havaya dikiyorum falan filan

sarı şekerimi söylüyo gözümün içine baka baka hala şeytan diyo al bağlamayı kır kafasında denyonun
allah aşkına ya hadi yorgunum uykum var dese neyse dersinde bide üstüne şarkımı söylüyü kipazekır kafasında da anlasın hanımını geri çevirmek nasılmış ama neyse canım elini bağlamaya bulamana değmez o kocan gene lazım olacak sana

ben pekmez içiorumve maden suyu beypazarı. ve günleri hesaplayıp ilişkiye giriyorum. ayaklarımı havaya dikiyorum falan filan

test yapmadin mi daha?
cnm adetle gebelik belirtileri zaten bir olur derler
gebelik testin varsa evde yap cnm
insallah hamilesindir cnmmm
hakkinda hayirlisi olsun

ne kadar gecikmişti adetin ilk düşükte. sancın olmuşmuydu?

bacım bence biz savaşma seviş lafını tototşumuzdan anlamışız ne zaman yatak mevzusu olsa birbirimize giriyoruz ben trip yapıyorum şimdi oda bana şarkı söylü sarı şekerim kalbine girerim seni mahfederim salak sana kalbime gir diyen mi var töbe töbe konuşturucak beni şimdi

Son düzenleme:

cnm insallah bir daha ki sefere kucagina alirsin sag salim
allahim bir daha yasatmasin o aciyi

Son düzenleme:

adetin 1. gününden itibaren 15 güne kadar daha çabuk gebe kalınıyor diye biliyorum bvende

hahahah
yataga bagliycan aslinda
vermessen almasini bilirim diyee
ay cok pisim yaa

test yapmadin mi daha?
cnm adetle gebelik belirtileri zaten bir olur derler
gebelik testin varsa evde yap cnm
insallah hamilesindir cnmmm
hakkinda hayirlisi olsun

yok yapmadım kalamıorum hamiş die test bile almıyorum. bide sancım olunca hiç kondurmamıştım ama nerdeyse 5 gün olcak. İnşaaaallah azracımmmmm inşallah ama bu sancı pek hayra alamet gibi gelmio bana

maden suyu da iimiymiş hamiş kalmak için:44:

ayy ne güldüm sarı şekerim kalbine girerim demk habence seninki adresi şaşırmış ondan kaçıyo sendenşakası bi yana yürü git kocanım yanına iki kokla bir :26:anladın sen onu

yok yapmadım kalamıorum hamiş die test bile almıyorum. bide sancım olunca hiç kondurmamıştım ama nerdeyse 5 gün olcak. İnşaaaallah azracımmmmm inşallah ama bu sancı pek hayra alamet gibi gelmio bana

cnm bebege alamettir insallah
yarin bence sabah kalkinca idrarini bir kaba yap
sonra git hemen bir test al yap ki icin rahatlasin
rabbim bilir belkide gebesindir insallah da öyledir cnmmm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…