Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya kızlar 3 gündür nsl adet sancım var ama kan gelmio yada gelemio. kıvranıyorum, donuyorum. sizce neden gelemio olabilir? bide adet düzensizliği kaldıramıycam

o kadar ugras hazirlan et
ama olan olmus cnm yapacak birsey yok
sakin davran
sende bir dahakine aynisini yaparsin cnmm
o da anlasin hatasini

allah o kocanı davul etmesin emi
yaa neye benzedi biliyormusunuz tam eşiniz sizi isteyip de regl olursunuz ya sonra reglin bitincede eşin yüzünüze bakmaz işte ona benzemiş:44:sanırım anlatabilmişimdir
ama özlem bu senin herüfünde ne güzellik kaçırıyo haberin yok cazibeyi devreye sok bacım:13:

hahahah
bayildim yorumunaaa

ahşu erkekler değilmi olcak işmişimdi dimi ama
sinir etti beni ağlıcaktım az daha
o kadar ugras hazirlan et
ama olan olmus cnm yapacak birsey yok
sakin davran
sende bir dahakine aynisini yaparsin cnmm
o da anlasin hatasini
ben yapamam ki bi şekilde zorla götürür yatağa kendi istese

her yerimi devreye soktum yok anam inadı tuttu. ya inan bebek alan umrumda olmadı bu sefer acaip gururum kırıldı

hahahah
bayildim yorumunaaa

sinir etti beni ağlıcaktım az daha

ben yapamam ki bi şekilde zorla götürür yatağa kendi istese

her yerimi devreye soktum yok anam inadı tuttu. ya inan bebek alan umrumda olmadı bu sefer acaip gururum kırıldı
anam bacım heryerini devreye sokmuşun da bu herif te niye tık yok bence seninki org ve bağlamasıyla gizli aşk yaşıyo senin haberin yok bak söyleyeyim de haberi olsun-umarım alınmazsın neşen yerine gelsin istedim-

sen haklısın ama intikamın acı olsun bence

sarı şekerimi söylüyo gözümün içine baka baka hala şeytan diyo al bağlamayı kır kafasında denyonun

aslında ne duymak istediğimi söyleyim ocakta tüp bebek tedavisine başlıycam.
sen hamile olabilirsin,
evet evet test yap olabilir,
olabilir canım benimde sancım olmasına rağmen hamiş kaldım gibi şeyleeeeeeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…