çıldırmama delirmeme fıttırmama az kaldı:18: normalde eşofmanlarlayken bile üstüme atlayan adam bugün ağdaya gittim yağlar kokular parfümler srdüm saçımı fönledim kırmızı geceliğimi giydim bir işe yarıcak ya hımmm bebeğim harika görünüyosun ama hiç halim yok dedi bana yaainirden koltukta uyuyakalmışım:18::18::18:
allah o kocanı davul etmesin emiçıldırmama delirmeme fıttırmama az kaldı:18: normalde eşofmanlarlayken bile üstüme atlayan adam bugün ağdaya gittim yağlar kokular parfümler srdüm saçımı fönledim kırmızı geceliğimi giydim bir işe yarıcak ya hımmm bebeğim harika görünüyosun ama hiç halim yok dedi bana yaainirden koltukta uyuyakalmışım:18::18::18:
allah o kocanı davul etmesin emi
yaa neye benzedi biliyormusunuz tam eşiniz sizi isteyip de regl olursunuz ya sonra reglin bitincede eşin yüzünüze bakmaz işte ona benzemiş:44:sanırım anlatabilmişimdir
ama özlem bu senin herüfünde ne güzellik kaçırıyo haberin yok cazibeyi devreye sok bacım:13:
sinir etti beni ağlıcaktım az dahaahşu erkekler değilmi olcak işmişimdi dimi ama
ben yapamam ki bi şekilde zorla götürür yatağa kendi isteseo kadar ugras hazirlan et
ama olan olmus cnm yapacak birsey yok
sakin davran
sende bir dahakine aynisini yaparsin cnmm
o da anlasin hatasini
allah o kocanı davul etmesin emi
yaa neye benzedi biliyormusunuz tam eşiniz sizi isteyip de regl olursunuz ya sonra reglin bitincede eşin yüzünüze bakmaz işte ona benzemiş:44:sanırım anlatabilmişimdir
ama özlem bu senin herüfünde ne güzellik kaçırıyo haberin yok cazibeyi devreye sok bacım:13:
sanırım hamileyim test için çok az daha BEKLİCEM dualarınıza ihtiyacım var yoksa kafayı yicem :18:
sanırım hamileyim test için çok az daha BEKLİCEM dualarınıza ihtiyacım var yoksa kafayı yicem :18:
sinir etti beni ağlıcaktım az daha
ben yapamam ki bi şekilde zorla götürür yatağa kendi istese
her yerimi devreye soktum yok anam inadı tuttu. ya inan bebek alan umrumda olmadı bu sefer acaip gururum kırıldı
hahahah
bayildim yorumunaaa
anam bacım heryerini devreye sokmuşun da bu herif te niye tık yok bence seninki org ve bağlamasıyla gizli aşk yaşıyo senin haberin yok bak söyleyeyim de haberi olsunsinir etti beni ağlıcaktım az daha
her yerimi devreye soktum yok anam inadı tuttu. ya inan bebek alan umrumda olmadı bu sefer acaip gururum kırıldı
ya kızlar 3 gündür nsl adet sancım var ama kan gelmio yada gelemio. kıvranıyorum, donuyorum. sizce neden gelemio olabilir? bide adet düzensizliği kaldıramıycam
huuu tahmin, yorum yok mu?
sen haklısın ama intikamın acı olsun bence
anam bacım heryerini devreye sokmuşun da bu herif te niye tık yok bence seninki org ve bağlamasıyla gizli aşk yaşıyo senin haberin yok bak söyleyeyim de haberi olsun-umarım alınmazsın neşen yerine gelsin istedim-
sinir etti beni ağlıcaktım az daha
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım ..umarım hayırlı haberler alırsın ........sanırım hamileyim test için çok az daha BEKLİCEM dualarınıza ihtiyacım var yoksa kafayı yicem :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?