ayy ne güldüm sarı şekerim kalbine girerim demk ha bence seninki adresi şaşırmış ondan kaçıyo senden şakası bi yana yürü git kocanım yanına iki kokla bir :26:anladın sen onu
canım bana doktorum adetinin 1.gününden itibaren 10. gün ve 15.gün arası dedi. bide çatlamanı hissetmeyi öğrenirsen en güzel evre. ama yine de rabbimin kısmetiadetin 1. gününden itibaren 15 güne kadar daha çabuk gebe kalınıyor diye biliyorum bvende
maden suyu da iimiymiş hamiş kalmak için:44:
Selamlar diziler bitti geçmişe bakayım dedim ama ne mümkün bacım ne kaynatmışınız ya
hahahah
yataga bagliycan aslinda
vermessen almasini bilirim diyee
ay cok pisim yaa
adamı vermediğine pişman etmeden bırakma bacım hadi gazan mübarek olaevet yatağa bağlıcam ama neresinden bilemem
ben bebiş yapmaya gidiyorum izninizle bay sizde hemen yatak odanıza gidin ve bebişler yapmaya başlayın öpüldünüz kolay gelsin
ben bebiş yapmaya gidiyorum izninizle bay sizde hemen yatak odanıza gidin ve bebişler yapmaya başlayın öpüldünüz kolay gelsin
korkulur senden garuuu hatun başıma ben bileme korktum senden 3.5 atıyom valla:18:
ama en iyisi kız vermeyenden almasını bilecen eferim sana yıldızlı pekiyi
adamı vermediğine pişman etmeden bırakma bacım hadi gazan mübarek ola
cnm bebege alamettir insallah
yarin bence sabah kalkinca idrarini bir kaba yap
sonra git hemen bir test al yap ki icin rahatlasin
rabbim bilir belkide gebesindir insallah da öyledir cnmmm benim
ayy ne güldüm sarı şekerim kalbine girerim demk ha bence seninki adresi şaşırmış ondan kaçıyo senden şakası bi yana yürü git kocanım yanına iki kokla bir :26:anladın sen onu
korkulur senden garuuu hatun başıma ben bileme korktum senden 3.5 atıyom valla:18:
ama en iyisi kız vermeyenden almasını bilecen eferim sana yıldızlı pekiyi
adamı vermediğine pişman etmeden bırakma bacım hadi gazan mübarek ola
allah seni garuuuuuyok anam yok kendi gelip sırnaşmadıkça inadı tuttumu tutar demin babasıyla telefonda konuşuyorum geliyo sağımı solumu sıkıyo telefonu kapatınca gitti orgunun başına yapıştırıcam azının üstüne bi tane. aslında şeytan diyo yarın git saçlarını simsiyaha boyat kalpten gitsinyaşasın kötülük
şaban gibi ceketi atıyom hamile kalıyo derler sonraheee olduu yorgandan hamile kalcam sanki
Yok canım işe yaramıyor daha dün tecrübe ettim.Ama durrr intikam:113::113:
çok iyi fikir. sabaha kırmızı kart görmezsem yapıcam. İnşşallah azracım. benkaçar dondummm
ben progestan kullanıyorum taze ve organik sebze meyve tüketiyorum süt ve ürünleri bol tüketiyorum zaten doktorum folik asit ve kan şurubu da verdi bide kızlar benim dr ve ilişkiye birer gün arayla girmemi söyledi yani bi gün tatil bi gün iş eşim de e vitamini kullanıyor alkol kullanmak yok sigara yı bırakamadığımkız için aza indirdik bide ayakları tavana dikip bekliyorum
rastgele canimmmmm
kolay gelsin öpüldünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?