Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Selamlar diziler bitti geçmişe bakayım dedim ama ne mümkün bacım ne kaynatmışınız ya

ayy ne güldüm sarı şekerim kalbine girerim demk habence seninki adresi şaşırmış ondan kaçıyo sendenşakası bi yana yürü git kocanım yanına iki kokla bir :26:anladın sen onu

yok anam yok kendi gelip sırnaşmadıkça inadı tuttumu tutar demin babasıyla telefonda konuşuyorum geliyo sağımı solumu sıkıyo telefonu kapatınca gitti orgunun başına yapıştırıcam azının üstüne bi tane. aslında şeytan diyo yarın git saçlarını simsiyaha boyat kalpten gitsin yaşasın kötülük

Son düzenleme:
ben bebiş yapmaya gidiyorum izninizle bay sizde hemen yatak odanıza gidin ve bebişler yapmaya başlayın öpüldünüz kolay gelsin

adetin 1. gününden itibaren 15 güne kadar daha çabuk gebe kalınıyor diye biliyorum bvende
canım bana doktorum adetinin 1.gününden itibaren 10. gün ve 15.gün arası dedi. bide çatlamanı hissetmeyi öğrenirsen en güzel evre. ama yine de rabbimin kısmeti
maden suyu da iimiymiş hamiş kalmak için:44:

ben de fransada kadınlardan duydum ilk onlar hamiş kalmak için vichy minaral su içiolardı sonra türkiyede birinden daha duydum beypazarı sodası içmek tüplere ii gelio doğal olmalı dedi. bu preseed mi ne varmış onun gibi bi etki yaratıomuş. akıntıları düzen sokuomuş kolaylaştırıomuş falan filan

hahahah
yataga bagliycan aslinda
vermessen almasini bilirim diyee
ay cok pisim yaa
korkulur senden garuuu hatun başıma ben bileme korktum senden 3.5 atıyom valla:18:
ama en iyisi kız vermeyenden almasını bilecen eferim sana yıldızlı pekiyi
evet yatağa bağlıcam ama neresinden bilemem
adamı vermediğine pişman etmeden bırakma bacım hadi gazan mübarek ola

eşlerinizevde yokmkes burdalaflıyo adamlarnapıyo ihmal etmeyin haa yoksa çocuk nasıl olacak burdakonuşmaklamı

Ya benim olacaksin ya benimmm
cok pis gaza geldim hee

ben progestan kullanıyorum taze ve organik sebze meyve tüketiyorum süt ve ürünleri bol tüketiyorum zaten doktorum folik asit ve kan şurubu da verdi bide kızlar benim dr ve ilişkiye birer gün arayla girmemi söyledi yani bi gün tatil bi gün iş eşim de e vitamini kullanıyor alkol kullanmak yok sigara yı bırakamadığımkız için aza indirdik bide ayakları tavana dikip bekliyorum

ayy ne güldüm sarı şekerim kalbine girerim demk habence seninki adresi şaşırmış ondan kaçıyo sendenşakası bi yana yürü git kocanım yanına iki kokla bir :26:anladın sen onu

Yok canım işe yaramıyor daha dün tecrübe ettim.Ama durrr intikam:113::113:

aboovvvv adamın başını yakacaklar kız daha lazım olcak sana

allah seni garuuuuu
kız senin kocanın yaptığı da annem göster ama elletme işi olmuş bu ne beee hem oynaşıyo hemde cıss kaka başım ağrıyo
benim kocam olsa istediğimi almadan rahat bırakmazdım el mi yaman benmi yemişim onun nazını ben peeeeeeeeh

heee olduu yorgandan hamile kalcam sanki
şaban gibi ceketi atıyom hamile kalıyo derler sonra

insallah tutmustur cnmmm
bizimlede bilgilerini paylastigin icin saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…