iyiyim teşekkür ederim :) hoşgeldik inşallah :)
evet ister istemez psikolojik oluyo insan acaba hamile kalcam mı yoksa yine olmucak mı ne olcak falan diye kafa beyin kalmıyo annem uzakta oldugu icin gidemiyorum olsada hergün gitmem hem kendi annem bebek istemiyo benim ananane olmak istemiyo heralde
ama ben anne olmayı çok istiyorum o yüzden ugrasıyorum oluncada mecbur kabullencek dimmi ama
teşekkür ederim hoşbuldum evet 10 aylık eviliyim ve adetimden 2 gün geçti test için korkuyorum artık ya
slm güzeller nasılsınız hayırlı cumalar bugün bol bol dua edelim birbirimize Rabbim tez zamanda kavuştursun bebişlerimize
ne zamandır istiyorsunuz bebiş. Evlendiğinizden beri mi? Adetin normalde gecikmiyorsa bu gecikme bebişin habercisi olabilir. Bence hemen test yapmalısın
aynen benim annem de pek istemiyor...her gün oraya git o da sıkıyor ama pc başında da çok sıkıldım artık..offf yapacak bir şey bulamıyorum
evet ister istemez psikolojik oluyo insan acaba hamile kalcam mı yoksa yine olmucak mı ne olcak falan diye kafa beyin kalmıyo annem uzakta oldugu icin gidemiyorum olsada hergün gitmem hem kendi annem bebek istemiyo benim ananane olmak istemiyo heralde
ama ben anne olmayı çok istiyorum o yüzden ugrasıyorum oluncada mecbur kabullencek dimmi ama
anneme gittigimizde her seferinde soruyo hasta oldun mu azıcık da bekle acele etme falan o da sıkıyo bende kendimi sıkıyorum hamile olcam diye evdede sıkılıyorum eşimde şehir dışına çıktı taaa akşama gelir kaynana aradı kayınbabamın kardesine oturmaya yani görümcesine oturmaya gidiyomuş arıyo gel diye sıcakta ne işim var dedim ya oturcam evimde dedim tamam sen bilirsin dedi kapattı 2 gündür oturmaya geliyo kardesinin kızını alıp geliyo eltiyi alıp geliyo iş bile göremiyoz gündüzleri offfff offffffff napalım bizimde kaderimiz evde oturmakmış demekki
selam kızlarr
bu nasıl sabah ya sinirlerim bozuldu. tlf. mesaj gelmiş üzerinize kayıtlı olan şu numaraya ait borç bulunmaktaa hattınız aramaya kapanmış diye. hatta 1 sene önce kapattırdığım sabit hat. haberim bile yok açıkmış ve sürekli borç işliyomuş. aradım mşt hizmetlerini aktif durumda ve 190 tl ana borcu var gecikmeside var ama onu telekom müd. öğrenebilirsiniz diyor. ya ben interneti kapattımda hattı kapatmadımmı ama böyle bişi yapmam asla eminim söylemişimdir ona göre işlem yapmışızdır. hiç hatırlamıyorum
selam kızlarr
bu nasıl sabah ya sinirlerim bozuldu. tlf. mesaj gelmiş üzerinize kayıtlı olan şu numaraya ait borç bulunmaktaa hattınız aramaya kapanmış diye. hatta 1 sene önce kapattırdığım sabit hat. haberim bile yok açıkmış ve sürekli borç işliyomuş. aradım mşt hizmetlerini aktif durumda ve 190 tl ana borcu var gecikmeside var ama onu telekom müd. öğrenebilirsiniz diyor. ya ben interneti kapattımda hattı kapatmadımmı ama böyle bişi yapmam asla eminim söylemişimdir ona göre işlem yapmışızdır. hiç hatırlamıyorum
ben takmıyorum artık valla ya olsun olmasın napıyım hıııhhhhh
ne test yapıcam bundan sona ne bişey
kendime ediyom ne ediyosam valla strese girdikçe sinirli oluyom millet bunu anlamıyo sorunlu insan muamelesi görüyom ondan sona...banane yaaa olmuyosa olmuyo...kendime neden kötülük edeyim ki.
artık süslenip püslenip işime geliyorum hafta sonları geziyorum valla
cnm haklısın bunlar var ya insanlardan para sızdıracağız diye her şeyi yaparlar. ilk gecikmede arayıp uyarsalar olmaz. ille borç birikecek. resmen sömürüyorlar insanları.
alyacım hoşgeldin hayatımcım
üzülme bende eşimin hatası yaneee 8 yıl önceden unuttuğu 3 tl lik telekom faturası için 360 tl ödedim geçen hafta öde bişey olmaz unutursun cicimbaşta çok pis oturuyo insanın içine elin titriyo verirken ama napalım sona geçiyoooo acısı
bende takmıycam artık valla yaa duamı etcem geregini yapcam olursa olcak inşallah şu cuma gününün hürmetine isteyen herkesi hamile bebekli insanlar yapsınnn inşallah birbirimize dualar edelim valla en iyi o zaman kabul oluyomuş dualar tek kendini düşünerek dua etmiyccekmişsin benim eşimde dün 9 tane hamilelik testi almış gelmiş ne olcak dedim yapycan dedi hey allahım dedim yaa
batdaş boşver takma kafana her şeyi yaw. bak ben akşam kocişle kavga ettim takıyor muyum hiçsen söyle bakalım çalışmalar nasıl gidiyor bu ayki. ben önceki sayfada yazmıştım. halvet günlerim resmen çorba oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?