Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben gunde iki tane maden suyu içerm yaz kış ama bey pazarı degl farklı farklı markalar ...oh ii o zaman tüplr bu kadar sodaya açıktır bnmm

eşlerinizevde yokmkes burdalaflıyo adamlarnapıyo ihmal etmeyin haa yoksa çocuk nasıl olacak burdakonuşmaklamı
ben önce veledimi uyuttum sonrada koçişi yatırdım sonrada kendimi yatıracağım kısmetse....

Ya benim olacaksin ya benimmm
cok pis gaza geldim hee
o zaman seni anca kocan paklar garuuu hadi canım yallah istikamet yatak odası marş marş

Yok canım işe yaramıyor daha dün tecrübe ettim.Ama durrr intikam:113::113:
bende her daim işe yarar bebeğim ...amamın aklını alırım
intikamı geçtim insan ay bu adam artık beni beğenmiyomu diye düşünüyo yaaa

seni beğenmeyen prostat olsun .....takma bacıı o yarın gece duvarlara tırmanınca sende ona başım ağrıyo dersin

insallah tutmustur cnmmm
bizimlede bilgilerini paylastigin icin saol

bide bygün yeni bişey öğrendim şimdi aklma geldi yarın yapacagım bende bir demet maydonozu bir kaç dakika kaynatıp demeti bir ince beze koyup üzerine oturup yarım saat beklemek yumurtanın çatlamasını kolaylaştırıyormuş saygılar

merhabalar sanırım yenısın
ınsallah canım hersey ıstedıgın gıbı olur cabalarımız bosa cıKmaz
benım adetıme 4 gun Kaldı gecen coK sancım oldu KasıKlarımda ben de umıt edıyorum
cunKu esım Kecıboynuzu Kullanıyor ben hayıt hapı ( hormonları duzenlyor) VE PRESEED jel Kullandım bırKere ovulasyon zamanı umutluyum baKalım senın durumun ne

anahadi yaaaaaa
oy ben bi yumurtlamayı beceremiyom çatlatmayı nasıl becerem hüüüüüüüüü

8.gün:36.0---9.gün:35.8---10.gün:36.0---11.gün:36.2----12.gün:36.0---13.gün:36.0---14.gün:36.3----15.gün:36.1----16.gün:36.2---17.gün ovülasyon çift çizgi:36.0----18.gün:ölçmedim---19.gün:36.4-----20.gün:36.0---21.gün:36.0----22.gün:36.1--- ısı tablom yorumlarmısınız(( arkadaşlar tablomu yorumlarmısınız diger topicde paylaştım bir tuhaflık var diyor arkadaş

Hoşbulduk canım

Ne beğenmeyecekmiş ya ben onu beğendim de o mu beni beğenmeyecek?Valla öyle bişeyin kokusunu aliyim direk anasına gönderirim,babasının halini görsün de kollarıma atlasın

ahahhaa süperdi aynen kızlar ama resmimi görüyosunuz beğenilmicek kadınmıyım

ilk defa duydum
denemek lazim aslinda:26:
saol cnm

evet yeni katıldım keçiboynuzunu eşin bu işlenmemiş olanları var fasulye gibi onu beş dakika kaynatıp her gün sabah akşam içsin bir ay sonrada sadece akşamları spermleri hareketlendiriyor muş

sertap cnm isiya pek takilma derim sen 17.gün zaten görmüssün cift cizgiyi
illa hamilelik icin isinin artmasida gerekmiyor zaten önemli olan adet tarihinde düsmeyip ayni devam etmesi cnm
umarim anlatabildim:26:

ilk defa duydum
denemek lazim aslinda:26:
saol cnm

tevecünüz ben çok soruyorum çevreme hastaneye gittiğimde muhabbet ediyoruz fazla bilgi göz çıkarmaz yaklaşık 2 yıldır evliyim ve anne omanın zamanı geldi 1.5 aydır tedavim sürüyor geriye 1.5 ayım kaldı eşim sperm tahlili yaptıracak hamile olmazsam ama bugün kasıklarımda hafif bi agrı ve şişkinlik hareketlilik var yumurtam çatladımı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…