aboovvvv adamın başını yakacaklar kız daha lazım olcak sana
burdaki sohbette bırakılmıyor ya canım
canım bana doktorum adetinin 1.gününden itibaren 10. gün ve 15.gün arası dedi. bide çatlamanı hissetmeyi öğrenirsen en güzel evre. ama yine de rabbimin kısmeti
ben de fransada kadınlardan duydum ilk onlar hamiş kalmak için vichy minaral su içiolardı sonra türkiyede birinden daha duydum beypazarı sodası içmek tüplere ii gelio doğal olmalı dedi. bu preseed mi ne varmış onun gibi bi etki yaratıomuş. akıntıları düzen sokuomuş kolaylaştırıomuş falan filan
ben önce veledimi uyuttum sonrada koçişi yatırdım sonrada kendimi yatıracağım kısmetse....eşlerinizevde yokmkes burdalaflıyo adamlarnapıyo ihmal etmeyin haa yoksa çocuk nasıl olacak burdakonuşmaklamı
o zaman seni anca kocan paklar garuuu hadi canım yallah istikamet yatak odası marş marş
Ya benim olacaksin ya benimmm
cok pis gaza geldim hee
bende her daim işe yarar bebeğim ...amamın aklını alırımYok canım işe yaramıyor daha dün tecrübe ettim.Ama durrr intikam:113::113:
intikamı geçtim insan ay bu adam artık beni beğenmiyomu diye düşünüyo yaaa
insallah tutmustur cnmmm
bizimlede bilgilerini paylastigin icin saol
ben kaçararkadaşlar hepinizeiyi geceler bebişli geceler herkese
ben kaçararkadaşlar hepinizeiyi geceler bebişli geceler herkese
ben progestan kullanıyorum taze ve organik sebze meyve tüketiyorum süt ve ürünleri bol tüketiyorum zaten doktorum folik asit ve kan şurubu da verdi bide kızlar benim dr ve ilişkiye birer gün arayla girmemi söyledi yani bi gün tatil bi gün iş eşim de e vitamini kullanıyor alkol kullanmak yok sigara yı bırakamadığımkız için aza indirdik bide ayakları tavana dikip bekliyorum
aslm cnm hosgeldin
intikamı geçtim insan ay bu adam artık beni beğenmiyomu diye düşünüyo yaaa
ben gunde iki tane maden suyu içerm yaz kış ama bey pazarı degl farklı farklı markalar ...oh ii o zaman tüplr bu kadar sodaya açıktır bnmm
ben gunde iki tane maden suyu içerm yaz kış ama bey pazarı degl farklı farklı markalar ...oh ii o zaman tüplr bu kadar sodaya açıktır bnmm
bide bygün yeni bişey öğrendim şimdi aklma geldi yarın yapacagım bende bir demet maydonozu bir kaç dakika kaynatıp demeti bir ince beze koyup üzerine oturup yarım saat beklemek yumurtanın çatlamasını kolaylaştırıyormuş saygılar
ben önce veledimi uyuttum sonrada koçişi yatırdım sonrada kendimi yatıracağım kısmetse....
o zaman seni anca kocan paklar garuuu hadi canım yallah istikamet yatak odası marş marş
bende her daim işe yarar bebeğim ...amamın aklını alırım
seni beğenmeyen prostat olsun .....takma bacıı o yarın gece duvarlara tırmanınca sende ona başım ağrıyo dersin
Hoşbulduk canım
Ne beğenmeyecekmiş ya ben onu beğendim de o mu beni beğenmeyecek?Valla öyle bişeyin kokusunu aliyim direk anasına gönderirim,babasının halini görsün de kollarıma atlasın
bide bygün yeni bişey öğrendim şimdi aklma geldi yarın yapacagım bende bir demet maydonozu bir kaç dakika kaynatıp demeti bir ince beze koyup üzerine oturup yarım saat beklemek yumurtanın çatlamasını kolaylaştırıyormuş saygılar
merhabalar sanırım yenısın
ınsallah canım hersey ıstedıgın gıbı olur cabalarımız bosa cıKmaz
benım adetıme 4 gun Kaldı gecen coK sancım oldu KasıKlarımda ben de umıt edıyorum
cunKu esım Kecıboynuzu Kullanıyor ben hayıt hapı ( hormonları duzenlyor) VE PRESEED jel Kullandım bırKere ovulasyon zamanı umutluyum baKalım senın durumun ne
8.gün:36.0---9.gün:35.8---10.gün:36.0---11.gün:36.2----12.gün:36.0---13.gün:36.0---14.gün:36.3----15.gün:36.1----16.gün:36.2---17.gün ovülasyon çift çizgi:36.0----18.gün:ölçmedim---19.gün:36.4-----20.gün:36.0---21.gün:36.0----22.gün:36.1--- ısı tablom yorumlarmısınız(( arkadaşlar tablomu yorumlarmısınız diger topicde paylaştım bir tuhaflık var diyor arkadaş
ilk defa duydum
denemek lazim aslinda:26:
saol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?