Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım yazdım ama inş. yanıtlar çünkü gebelikle ilgili soruları yanıtlıyormuş.

gebeliğe hazırlık sorularını da yanıtlıyo pufim..
birazdan gelir doktor KKye..

Son düzenleme:

test yaptınmı canımmm sennn bu ay doğum kontrol kullanmışmıydınn.Eğer hamiş değilsenn eczaneden agnugaston hayıt hapı al ve adetinin 3.günü içmeye başla bendede aynı sorun pko yok ama adet düzensizliği varrdı 2 ayda bir oluyordum adetim düzene girdi sayılır o hapın bir mucizesi yumurtlamayıda sağladı bende bu topiktede o hapla hamiş kalanlar oldu.Darısıda sana inşallah...

Canim gecmis olsun bendede var pko ama hamilelige engel degil korkma ben hamileyim burdaki arkadaslar hayit hapi yada suyunu kullaniyolar kullananlar sana yazar mutlaka

merhaba arkadaşlar nasılsınız. Ben iyiyim çok şükür işyerimdeki sorun çözüldü. Yarın da akşam treniyle anneme gidicem gece 11.30 falan orda olucam ama napıyım pazarda akşama yer yokmuş öğlene aldım bir gün beraber olucaz hepi topu ama olsun moral olsun anneme de bana da dimi.. Reglimde gelmeye devam ediyor ama çok şükür hiç ağrım falan yok yanii. Direk geldiği için ağrı yapmadı. Normalde de rahat geçiririm zaten ben.

bunu ilk defa duydum teşeküür ederim deniycem :)

evet şimdi ben yazıcaktım,aleynacım cevaplamış..
hayıt hapı iyi geliyo hormonlara.. hormon düzenleyici..
agnucaston
eczanede satılıyor,8 lira.. reçetesiz..
günde 1 tane içiliyor..adetin 3. günü başlanıyo,adete 5 gün kala bırakılıyo..

Son düzenleme:
[
canım sağlık olsun
kırmızıları görene kadar ümidimizi kaybetmek yok

amin canım
gerçekten çok zor bir süreç allah kimseye artamadan versin

canım sonuçlardan hiç anlamıyorum :18::18:
inşallah kötü birşey yoktur dr gösteremedin sanırım
eşinden spermiyogram alıp dna sına falan baktılar mı peki:26::26:

ben adet sancısı gibi sancı çekiyorumm bişeyler oluyor karnımdaa ama ne olduğunuu bilemiyorum tabiii

[

inşallah kötü birşey yoktur dr gösteremedin sanırım
eşinden spermiyogram alıp dna sına falan baktılar mı peki:26::26:

tatlım bende işe yetişcem diye doktoru beklemedim zaten diğer sonuçlarda lazım hepsini bir gösteriyim dedim.
Eşimin tahlilleride yapılmıştı. Bir detaylı bir spermiogram sonucu götürmüştük ondan başka bişey istemediler, bi tek bu genetik tahlil için kan aldılar, ondada bir problem yokmuş.

adete 5 gün kala bırakılıyo demişsiniz ama ben ne zaman olacağını bilmiyorum ki mesala 9 eylülde oldum ilk adetimi 2.sini 12 kasımda oldum :S

dejavum
oh ne güzel hasret gider anneciğinle

Canim gecmis olsun bendede var pko ama hamilelige engel degil korkma ben hamileyim burdaki arkadaslar hayit hapi yada suyunu kullaniyolar kullananlar sana yazar mutlaka

gamzem,tansiyon ve protein fazlalığı he :44:
dikkat et kuzum kendine..
stres yok
kocaya çemkirmek yok
bebişimize iyi bak e mi

Son düzenleme:

inşallah herşley yolundadır canım da tez zamanda yeniden hamile kalırsın
anladım canım sen zeynep kamile mi gidiyordun ,
bunları ücretsiz yapıyorlar depil mi
bizden eşim için dna istediler birde ikimizden de kromozam testleri
bende bunları yaptıracak yer arıyorum

adete 5 gün kala bırakılıyo demişsiniz ama ben ne zaman olacağını bilmiyorum ki mesala 9 eylülde oldum ilk adetimi 2.sini 12 kasımda oldum :S

Canım adetttt oluncaa başlayacaksınnn bak ne yapalım biliyormusun internette satılan ovülasyon testlerinden al yumurtlama olup olmadığını kontrol edersin yumurtlama olduktan 1 hafta sonrada ilacı bırakırsın ben öyle yapmayı düşünüyorum hemde çocuk istiyormuşsun gününüde tespit eder öyle halvet edersiniz...

ben yurtdısındayım aldıgım vıtex agnus castus hapını gunde 3 kere kullanıyorum ve adet oldugumdada kullanıcam bır sınırlama yok yanı

önümüzdeki ilk adetinde başla hapa canım..3. gün
20 gün iç ve bırak..
sonra bir dahaki adetin 3. günü başla ve 20 gün iç yine..
bu şekilde bikaç ayda adetlerin düzene giricektir inşallah

ben daha 22 yaşındayım diye paralı yaptırıyorum. Doktor tüp bebek polikliniğinde ya, orasınında 23-39 yaş arasını devlet karşılıyo, bende 22 olduğum için karşılamıyor. Ama sonuçta zeynep kamildeyim ve bunlar yapılıyo. Bence sende yaptırabilirsin

Sanırım haklısın bende böyle bi deneyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…