canım yazdım ama inş. yanıtlar çünkü gebelikle ilgili soruları yanıtlıyormuş.
adet duzensızlıgın oldugu ıcın hayıt hapı adetten sonra kullanabılırsın yada aktardan alabılırsın hayıt otu suyunu ıcebılırsın bu adetı duzene sokuyor
Günaydın arkadaşlar :)
Ben aranıza yeni katıldım sayılır. Bişi sormak istiorum ben size_?
Ben 6 aylık evliyim ama bebeişim olmuyorçünkü bende polistikover var
ve adet düzensizliği bazen 2 ayda 1 oluyorum felan dr. gittim hem devlete
hem özele gebelik engelleyici bi faktör yokmuş ama düzene girmesi için hap verdiler
doğum kontrol hapı bunla adet oluyorum ama gebelikten koruyor bi yandanda yani
kafam çok karıştı bende bıraktım hapı kullanmıyorum 3 aydır ve adet oldum 2 sefer
1 ay atladı yanişimdi ise adetimi 3 gün felam geçti ama karnımda ve belimde
dayanılmaz ağrılar var özellikle uzun zaman oturunca ve ayakta kalınca oluyor.
karnımdan çok rahatsızım üstelik ağrı sol taraftan başlayarak yayılıyor. napcam bilemiorum
Günaydın arkadaşlar :)
Ben aranıza yeni katıldım sayılır. Bişi sormak istiorum ben size_?
Ben 6 aylık evliyim ama bebeişim olmuyorçünkü bende polistikover var
ve adet düzensizliği bazen 2 ayda 1 oluyorum felan dr. gittim hem devlete
hem özele gebelik engelleyici bi faktör yokmuş ama düzene girmesi için hap verdiler
doğum kontrol hapı bunla adet oluyorum ama gebelikten koruyor bi yandanda yani
kafam çok karıştı bende bıraktım hapı kullanmıyorum 3 aydır ve adet oldum 2 sefer
1 ay atladı yanişimdi ise adetimi 3 gün felam geçti ama karnımda ve belimde
dayanılmaz ağrılar var özellikle uzun zaman oturunca ve ayakta kalınca oluyor.
karnımdan çok rahatsızım üstelik ağrı sol taraftan başlayarak yayılıyor. napcam bilemiorum
gebeliğe hazırlık sorularını da yanıtlıyo pufim..
birazdan gelir doktor KKye..
bunu ilk defa duydum teşeküür ederim deniycem :)
Aminnn...
Allah korusun,ailelerine sevdiklerine bağışlasın onları..
kan dökülmesin artık
canım sağlık olsungunaydın canlarımm kocişim hasta onnla ilglnmkkten ancak yaptım testi sonuç negatif üzüldüm mü evet biraz ama ne korkunun ne de üzntünn ecele faydası var elbet bizim de yüzümüz gülecek bi gun yola dvmm .... sizi çook seviyorumm sizin desteginizle de boyle güçlüyüm ii ki varsınızzzz
amin canımahh cnm ahhh..ya sabırlı olmak lazım devlette yaptırabilmek için..
yada paran olacak kafana göre yaptırabilmek için..yoksa bazılarımız için bebek hayal..
ben ciddi ciddi sormadım sadece telefonda bilgi aldım herşey dahil 4000 dediler ama ilacın dozu falan artar herhangi birşey olursa max.5000 olur dediler..
tutmazsa üzülürüm cnm onca para gider elbet..bizim kaynanamlar verecek parayı..eğer olmasaydı bende kredi çekerdim..
Allahım hepimizi tez vakitte evlat sahibi etsin..çok zor işler bunlar çook
1 tane eşimin sonucu 2 tane benim. onunkinde ve benim bir tanesinde, herhangi bir kromozon bozukluğununa rastlanmamıştır diyor. Ama benim diğerinde sonuç diyor 3 madde var ve bu 3 maddenin açıklaması var. Açıklamada,
aa ya da ag genotiplerinde gg genotipine göre trombotik olay riski 4-8 kat artmıştır
a aleline sahip bireylerde protrombin sentezi artmıştır. Bu durum artmış trombin oluşumuna ve tromboz riskinin artmasına yol açar.
tt genotipine sahip bireylerde cc genotipine göre azalmış enzim aktivitesi ve artmış homosistein düzeyi bulunmaktadır. Diğer risklerin varlığında arteriyel ve venöz tromboz için yatkınlığa yol açar Acaba bu nedir.
Kızlar allah razı olsun hepinizden. Hiç bir sorum yanıtsız kalmadı hep içimi rahatlattınız.
[
inşallah kötü birşey yoktur dr gösteremedin sanırım
eşinden spermiyogram alıp dna sına falan baktılar mı peki:26::26:
evet şimdi ben yazıcaktım,aleynacım cevaplamış..
hayıt hapı iyi geliyo hormonlara.. hormon düzenleyici..
agnucaston
eczanede satılıyor,8 lira.. reçetesiz..
günde 1 tane içiliyor..adetin 3. günü başlanıyo,adete 5 gün kala bırakılıyo..
merhaba arkadaşlar nasılsınız. Ben iyiyim çok şükür işyerimdeki sorun çözüldü. Yarın da akşam treniyle anneme gidicem gece 11.30 falan orda olucam ama napıyım pazarda akşama yer yokmuş öğlene aldım bir gün beraber olucaz hepi topu ama olsun moral olsun anneme de bana da dimi.. Reglimde gelmeye devam ediyor ama çok şükür hiç ağrım falan yok yanii. Direk geldiği için ağrı yapmadı. Normalde de rahat geçiririm zaten ben.
Canim gecmis olsun bendede var pko ama hamilelige engel degil korkma ben hamileyim burdaki arkadaslar hayit hapi yada suyunu kullaniyolar kullananlar sana yazar mutlaka
tatlım bende işe yetişcem diye doktoru beklemedim zaten diğer sonuçlarda lazım hepsini bir gösteriyim dedim.
Eşimin tahlilleride yapılmıştı. Bir detaylı bir spermiogram sonucu götürmüştük ondan başka bişey istemediler, bi tek bu genetik tahlil için kan aldılar, ondada bir problem yokmuş.
adete 5 gün kala bırakılıyo demişsiniz ama ben ne zaman olacağını bilmiyorum ki mesala 9 eylülde oldum ilk adetimi 2.sini 12 kasımda oldum :S
Canım adetttt oluncaa başlayacaksınnn bak ne yapalım biliyormusun internette satılan ovülasyon testlerinden al yumurtlama olup olmadığını kontrol edersin yumurtlama olduktan 1 hafta sonrada ilacı bırakırsın ben öyle yapmayı düşünüyorum hemde çocuk istiyormuşsun gününüde tespit eder öyle halvet edersiniz...
adete 5 gün kala bırakılıyo demişsiniz ama ben ne zaman olacağını bilmiyorum ki mesala 9 eylülde oldum ilk adetimi 2.sini 12 kasımda oldum :S
inşallah herşley yolundadır canım da tez zamanda yeniden hamile kalırsın
anladım canım sen zeynep kamile mi gidiyordun ,
bunları ücretsiz yapıyorlar depil mi
bizden eşim için dna istediler birde ikimizden de kromozam testleri
bende bunları yaptıracak yer arıyorum
Canım adetttt oluncaa başlayacaksınnn bak ne yapalım biliyormusun internette satılan ovülasyon testlerinden al yumurtlama olup olmadığını kontrol edersin yumurtlama olduktan 1 hafta sonrada ilacı bırakırsın ben öyle yapmayı düşünüyorum hemde çocuk istiyormuşsun gününüde tespit eder öyle halvet edersiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?