ben unutmadım canım hoşgeldin tatlı gebeeemide bulantısından perişan oldum giremedim size yazamadım diye hemencik unuttunuz mu beni
hoşbulduk gülbebekim nasılsın canımmmdidemmmm kuzum hoşgeldin ben görmedim seniiiii nasılsınnn miden nasııll şimdiiiii unutulurmusuunn senn ....
emoş hoşgeldin canım benimmmmm
selam kızlarr nasılsınız
geçmişe bakmadım yine
iyi haber var mı acaba
göz atıcam şimdi
hoş geldin gebe hatun ......yaa fazla takma geçemsi yakındır bulantıların eğer çok fazlaysa bulantı ilacı kullanabilirsin.mide bulantısından perişan oldum giremedim size yazamadım diye hemencik unuttunuz mu beni
selammmmmmmm.selammm zuzular nasılsınız
sanada selam hoş geldin.....miyaba....selam kızlarr nasılsınız
geçmişe bakmadım yine
iyi haber var mı acaba
göz atıcam şimdi
midem hala berbat durumda sabahmış geceymiş demeden kusuyorum süreklididemmmm kuzum hoşgeldin ben görmedim seniiiii nasılsınnn miden nasııll şimdiiiii unutulurmusuunn senn
hoşbuldum teşekkürlerhoş geldin gebe hatun ......yaa fazla takma geçemsi yakındır bulantıların eğer çok fazlaysa bulantı ilacı kullanabilirsin.
selammmmmmmm.
sanada selam hoş geldin.....miyaba....
geçecek canım sabırmidem hala berbat durumda sabahmış geceymiş demeden kusuyorum süreklibide kusmak fobi gibi bişey benim için titreme geliyo çok fena oluyorum bi müddet kendime gelemiyorum
selam kızlarr nasılsınız
geçmişe bakmadım yine
iyi haber var mı acaba
göz atıcam şimdi
unutmayız kız bizzzzzzzzzzzmide bulantısından perişan oldum giremedim size yazamadım diye hemencik unuttunuz mu beni
nasıl yapıyonuz onu yaaaaaaaaaacanım ben günlük spor yapıyorum diyet takımındatyım zaten yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum bide çok bol su içiyorum ve akşam 7 den sonra bişey yemiyorum...canım kilonun bebek olayında etkisi büyük heleki benim gibi pcolularda çok önemli kilo vermek...
hoş geldin kuzuuuuuuuuuu.
ben doldurdum bile.
kuşum anketi öm ne kopyala karşılarını doldur meg e yolla yada her hangi bi ediye ok..
yaa ne bileyim şu kilo işini halletsen 4 kilom kaldı belki yine kalırım versem kilomu......
nasıl olcak o ben linki buldum ama napcamı bilmiyorumcanım ben o soruları kopyalayım mesaj bölümüna alıcam karşılarına yazıp göndericem olur herhalde:44::44::44:
selam kızlarr nasılsınız
geçmişe bakmadım yine
iyi haber var mı acaba
göz atıcam şimdi
canım tsh mı fsh mı? Tsh ise triot die biliorum dra danışmaklısın. Fsh ise iyi düşük olması biliorum. Iyi bir kardeş olrlarsa tabiki. Allah yardımcınız olsunmerhaba
36 yaşındayım biri özürlü 2 çocuk annesiyim. 3. çocuk düşünüyorum. Ancak tsh 4.97 bu halde hamile kalan var mı? Görüşlerinize ihtiyacım var. Bir de ileride özürlü olan birey için kardeşlerinin 1 den fazla olması sizce yarar sağlar mı?
geleceğin anne adayları ve gebe kuşlar ben çıkıyorum hepiniz allaha emanet olun kendinize iyi bakın
hoşbuldum teşekkürler
geçecek canım sabır
bak ben şimdi çok iyiyim
son sürat kilo bile alıyorum
ben geri geldim.Bana biriniz söyleyin ya kızlar bu kaset tipi gebelik testi de neeeeeeeeeee?
fshcanım hoş geldin bende seni bekliyordum ben bu ay adet görünce üçüncü gün dr gidip hormonlara baktırmak istiyorum nelere baktırmam lazım sen biliyosundur
şu megin söylediği anketi dolduruyorum seni yılın dr seçmek istiyorum ben
meraba ildacım nasılsınunutmayız kız bizzzzzzzzzzz
nasıl yapıyonuz onu yaaaaaaaaaa
nasıl olcak o ben linki buldum ama napcamı bilmiyorum
ferda ve bebişi merhaba
unutmayız kız bizzzzzzzzzzz
nasıl yapıyonuz onu yaaaaaaaaaa
nasıl olcak o ben linki buldum ama napcamı bilmiyorum
ferda ve bebişi merhaba
off ben her sabah daha fazla gelmeye başladım hiç sormainşallah canım ya..
valla ben tartılmaya korkuyorum kilo almışımdır diye
canım idrarı kaba alıp üstüne damlalıkla idrar damlattıkların kaset tipihuuuuuuuuuuuuuuuuu
bende hamile kalmak kusmak istiyorum uykusuz geceler istiyorummm
fsh
lh
prolaktin
e2
tsh
inşallah adet olmazsın canım
en doktor:ferdat85 ha
meraba ildacım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?