Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gelck bebişlerimiz bundan sonra bebiş isteyen insanlara umut olcazz bizzz inş gülüm inşşş düşündümüz ve umut ettgmz gib olcakk gelck yeni yıl hediyen inşşşş
Duygum geçsin zaman inşallah bennn bir test yapayım bakim birr kalın çizgi incelmişmi diyeee:44:

başla hayıt a bencede canım bak bende yumurtlama falan olmazda hayıtın sayesinde yumurtlama oluştu çok şaşırmıştık mucize bir bitki denemekten zarar gelmez ki....dayıılara takılma boşver onlarıııı

inşallah kuzucum hahkkında hayırlısı olsun bak ben niyetliyim oruçlu halimle duacıyım hepiniz için......

bluecm yaptgn ozel bşey var mı kilo vermek için bugun karr verdm kilo vercm ben de belki bebiş ondan gelmıo annem taşıyamıcak beni dio yaptgn bitki çayı şu bu ozel bşeyler var mı cnm?

sipariş verdim bile bakalım bekleyip göreceğim..yaa ben o doktorlarla fazla haşır neşir olunca psikolojik manyak oluveriyorum ya.

Allah kabul etsin canım. Allah razı olsunnnnnn teşekkürlerrr. içinden kanda çıksın diye geçirirmisin bluecum
geçirdim bileeeee..yaa gerçekten inşallah hepiniz hamiş kalırsınız da bide gebe topiği açarız

merhaba

geldum ben var mı test yapan hamiş olan ?

bide kızlar meg 2011 en lerini nasıl doldurucaz bilen var mı
kendimi ödevini yapmamış çocuklar gibi hissediyorum dolduralım anketimizi

bugn mu yapcn sonra mı hamişlk var mı yok mu die mi yapcn gulum yaa ovucan yanltablıo insani erken gebelk testi alsna gg den ben sevdm bu erken gebelk testini çiftse erken sevnrsn yoksa da yolda dvm edersn işte

ama bnm dedgm prfo çok iimiş aslna aşılama tüp tarftarı deglmiş once dogal dıomş bi arkdasın degerleri bizden çok daha düşükmüş o dra gtmiş iki ay sonra hamiş kalmş haplar vermş eşine degerleri artmış baya o şeklde....

bluecm yaptgn ozel bşey var mı kilo vermek için bugun karr verdm kilo vercm ben de belki bebiş ondan gelmıo annem taşıyamıcak beni dio yaptgn bitki çayı şu bu ozel bşeyler var mı cnm?
limon ve sıcak su zayıflamaya birebirrrrr
bugn mu yapcn sonra mı hamişlk var mı yok mu die mi yapcn gulum yaa ovucan yanltablıo insani erken gebelk testi alsna gg den ben sevdm bu erken gebelk testini çiftse erken sevnrsn yoksa da yolda dvm edersn işte

duygum yokk dahaa bugün yumurtladımmmm ovucan yaptım şimdi yumurtlama devam ediyormu diye baktım silik çizgi çıktı bugün dün koyuydu çizgiiii yani bugün yumurtlamışım demektir o yüzdenmiş adet ağrrısı gibi sancımmm.Daha çok erken onun içinnn :adetimi bekleyeceğim ben duygummm bakmayacağımm testtenn belli olmaz gerçii amaa öyle düşünüyorumm

ya İNŞAAALLAHHHHH çok sinirlerim bozuk ağlamalarım durmuo Rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn, bende hamiş topiğinde olmak istiorummmmm, bebeğim için sorular sormak istiyorummmm. kısmetse ben de akşam du okuycam hepinizede gönderirim kıslar. Allaha emanet olunnn

bende yeni aldım , silik cizgi herharuka da cıkıyor.
Önemli olan iki eşit kalınlıkta çizgi cıkması.
silik olması suanda negatif oldugunu gösterir canım.
malesef....
bazı testlerde negatifse hiç cizgi cıkmıyormuş

Merhaba
36 yaşındayım biri özürlü 2 çocuk annesiyim. 3. çocuk düşünüyorum. ancak tsh 4.97 bu halde hamile kalan var mı? görüşlerinize ihtiyacım var. Bir de ileride özürlü olan birey için kardeşlerinin 1 den fazla olması sizce yarar sağlar mı?

canım ben günlük spor yapıyorum diyet takımındatyım zaten yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum bide çok bol su içiyorum ve akşam 7 den sonra bişey yemiyorum...canım kilonun bebek olayında etkisi büyük heleki benim gibi pcolularda çok önemli kilo vermek...

merhaba

hoş geldin kuzuuuuuuuuuu.
ben doldurdum bile.
kuşum anketi öm ne kopyala karşılarını doldur meg e yolla yada her hangi bi ediye ok..

yaa ne bileyim şu kilo işini halletsen 4 kilom kaldı belki yine kalırım versem kilomu......

canım hoşgeldinn ben hormonlardan pek anlamammm RAbbimm hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin çocuğunuzada Allah acil şifalar versin inşallah

merhaba

canım ben o soruları kopyalayım mesaj bölümüna alıcam karşılarına yazıp göndericem olur herhalde:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…