Hahahhah benimkide soruyo ne konusuyonuz diye bende diyom ki senin sevmedigin biseyden bahsediyoz neymis diyo hepimis hurremis diyom aman tamam diyo ve zafer benimmmm :)))
Duygum geçsin zaman inşallah bennn bir test yapayım bakim birr kalın çizgi incelmişmi diyeee:44:gelck bebişlerimiz bundan sonra bebiş isteyen insanlara umut olcazz bizzz inş gülüm inşşş düşündümüz ve umut ettgmz gib olcakk gelck yeni yıl hediyen inşşşş
valla kuzucum nabza göre şerbet vereceğim hayıt hapına başlayacağım sağolsun bebeğim duyguda incir kürü tarif etti dört koldan açıyom savaşı olmadı doktor bozuntularına dayı derim napayım........
inşallah kuzucum hahkkında hayırlısı olsun bak ben niyetliyim oruçlu halimle duacıyım hepiniz için......
inşallah kuzucum hahkkında hayırlısı olsun bak ben niyetliyim oruçlu halimle duacıyım hepiniz için......
sipariş verdim bile bakalım bekleyip göreceğim..yaa ben o doktorlarla fazla haşır neşir olunca psikolojik manyak oluveriyorum ya.Duygum geçsin zaman inşallah bennn bir test yapayım bakim birr kalın çizgi incelmişmi diyeee:44:
başla hayıt a bencede canım bak bende yumurtlama falan olmazda hayıtın sayesinde yumurtlama oluştu çok şaşırmıştık mucize bir bitki denemekten zarar gelmez ki....dayıılara takılma boşver onlarıııı
geçirdim bileeeee..yaa gerçekten inşallah hepiniz hamiş kalırsınız da bide gebe topiği açarızAllah kabul etsin canım. Allah razı olsunnnnnn teşekkürlerrr. içinden kanda çıksın diye geçirirmisin bluecum
Duygum geçsin zaman inşallah bennn bir test yapayım bakim birr kalın çizgi incelmişmi diyeee:44:
başla hayıt a bencede canım bak bende yumurtlama falan olmazda hayıtın sayesinde yumurtlama oluştu çok şaşırmıştık mucize bir bitki denemekten zarar gelmez ki....dayıılara takılma boşver onlarıııı
sipariş verdim bile bakalım bekleyip göreceğim..yaa ben o doktorlarla fazla haşır neşir olunca psikolojik manyak oluveriyorum ya.
geçirdim bileeeee..yaa gerçekten inşallah hepiniz hamiş kalırsınız da bide gebe topiği açarız
limon ve sıcak su zayıflamaya birebirrrrrbluecm yaptgn ozel bşey var mı kilo vermek için bugun karr verdm kilo vercm ben de belki bebiş ondan gelmıo annem taşıyamıcak beni dioyaptgn bitki çayı şu bu ozel bşeyler var mı cnm?
bugn mu yapcn sonra mı hamişlk var mı yok mu die mi yapcn gulum yaa ovucan yanltablıo insani erken gebelk testi alsna gg den ben sevdm bu erken gebelk testini çiftse erken sevnrsn yoksa da yolda dvm edersn işte
sipariş verdim bile bakalım bekleyip göreceğim..yaa ben o doktorlarla fazla haşır neşir olunca psikolojik manyak oluveriyorum ya.
geçirdim bileeeee..yaa gerçekten inşallah hepiniz hamiş kalırsınız da bide gebe topiği açarız
merhaba arkadaşlarr topiğinizi uzaktan sürekli takip ediyorumm yorum yapabileceğinizi düşündüğüm bir sorum var aranızad laboquick in kaset tipi gebelik testini kullanan oldumu bugün sabah (bata 4 gün var )test yaptımm çok silikk soluk bir çizgi çıktı dikkatli bakıldığında görülüyor daha önce böyle bir şey yaşayan oldumu yani güvenebilirmiyimm
canım ben günlük spor yapıyorum diyet takımındatyım zaten yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum bide çok bol su içiyorum ve akşam 7 den sonra bişey yemiyorum...canım kilonun bebek olayında etkisi büyük heleki benim gibi pcolularda çok önemli kilo vermek...bluecm yaptgn ozel bşey var mı kilo vermek için bugun karr verdm kilo vercm ben de belki bebiş ondan gelmıo annem taşıyamıcak beni dioyaptgn bitki çayı şu bu ozel bşeyler var mı cnm?
hoş geldin kuzuuuuuuuuuu.merhaba
geldum benvar mı test yapan hamiş olan ?
bide kızlar meg 2011 en lerini nasıl doldurucaz bilen var mı
kendimi ödevini yapmamış çocuklar gibi hissediyorumdolduralım anketimizi
yaa ne bileyim şu kilo işini halletsen 4 kilom kaldı belki yine kalırım versem kilomu......ama bnm dedgm prfo çok iimiş aslna aşılama tüp tarftarı deglmiş once dogal dıomş bi arkdasın degerleri bizden çok daha düşükmüş o dra gtmiş iki ay sonra hamiş kalmş haplar vermş eşine degerleri artmış baya o şeklde....
didemmmm kuzum hoşgeldin ben görmedim seniiiii nasılsınnn miden nasııll şimdiiiii unutulurmusuunn senn ....mide bulantısından perişan oldum giremedim size yazamadım diye hemencik unuttunuz mu beni
selammm zuzular nasılsınız
Merhaba
36 yaşındayım biri özürlü 2 çocuk annesiyim. 3. çocuk düşünüyorum. ancak tsh 4.97 bu halde hamile kalan var mı? görüşlerinize ihtiyacım var. Bir de ileride özürlü olan birey için kardeşlerinin 1 den fazla olması sizce yarar sağlar mı?
merhaba
geldum benvar mı test yapan hamiş olan ?
bide kızlar meg 2011 en lerini nasıl doldurucaz bilen var mı
kendimi ödevini yapmamış çocuklar gibi hissediyorumdolduralım anketimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?